GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
ritkásan😄 nekem holnap egész napom szabad ami abból fog állni hogy 12-kor kelek,aztán elmegyek bótba 1-2 körül addig meg nem tom mit csinálok
Ombika
Volt hetvegen vmi csapatas?

Prézli
OFF:

Eladó nagyon jó állapotú, megkímélt, imádott Logitech MOMO kormányom. Az ok amiért eladom az, hogy a helyére beköltözött egy G25 és már csak a helyet foglalja.

Irányár: 22K
Helye: Pécs
(Ha érdekel, küldök róla fotót, videót)

ON

Ombika
Keress meg msnen!!

bardocz
nem próbálom meg mert lehet gajravágnám az egészet de azért köszi 😊
Háát, ha fogalmad sincs akkor le se merem írni, mert több kárt tehetsz, mint ami megérné a kockázatot.

A lényeg:
A procit a BIOSBAN kell följebb tornászni
a kártyát meg RIVA TUNER-rel, vagy elõcsalogatni a driver rejtett beállításait, és följebbtollni a csúszkákat
DE NAGYON KELL VIGYÁZNI A MEGFELELÕ HÛTÉSRE!

de errõl talán egy másik fórumban

SuperCharger
Ja, és kirugdalok mindenkit hamachi-rol, nehogy tullepjuk a 16-os hatart, majd jojjon be mindenki, aki jatszani akar, akkor, amikor jatszani akar.

SuperCharger
Ma este 8-kor inditok akkor egy szervert.

bardocz
hogyan lehet húzni videókártyát meg procit?vagy hol csinálják?mert ez érdekelne

a problémádra meg nem tudom a választ :S nekem geeforce 6600-as van és néha beszaggat sok kocsinál rajtnál meg boxba de nem zavaró általában
Danecay
Régebbi driver?

Ja, és más játéknál (rFactor, Richard Burns, LFS, F1c....) ez nem jelentkezik

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne játékkal, hogy viszonylag gyakran és teljesen rendszertelenül különbözõ képhibákat produkál, szürke alakzatok jelennek meg, vagy villanak be egy-egy pillanatra, olyan mintha még nem teljesen kész, kicsit pixelbugos játékkal játszanék. Az 1.1-es Patch fönnvan, Geforce 7300 GS nincs húzva (még 😄 ), legújabb Nvidia driver, szóval nem tudom mi lehet... 😞

Valaki tapasztalt már ilyet, vagy esetleg van mi tippetek mi lehez ez?
köszi

En benne vagyok... remelem leszunk elegen...

SuperCharger
Péntek este számíthatok valakire?

Ombika
nincs 10 rugom!!!!!!!!!!! 😞((((((((((

bardocz
lfs sztem ritka xar én meg elnézést minden lsf fantól😄
amúgy meg tescoba akció nélkül volt 5k
inkább az lfs lenne olcsóbb nem ez a **** már elnézést mindent GTL rajongótol.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Ombika
Ombika
Jo nagy csapatas volt tegnap?! 😊)

Megprobaljuk inkabb ma?

Ombika
Jottok mar?

Ombika
Eddig 5en lennenk!! Fel 8tol legyetek haman!!

Jol van, alakulgat, remelem leszunk legalabb 4-en.
En 8-9 kozott esek be...

bardocz
énis lehet jövök
Ombika
No senki mas?

Ombika
Ma este is okes nekem!

Ezen a heten ki van benne egy kis versenyben?
Hetkozben vagy hetvegen is.
Nekem altalaban este 8-9-tol jo, ma vagy holnap is.
Ha valakinek van kedve, irja le mikor jo, hatha osszejon...
A multkor nagyon jo volt!!! 😊

Ombika
Hamachin leszek este,ha leszunk elegen mehet a moka!

bardocz
én lehet megyek de még nem biztos
Ombika
Nekem hetkozbe barmikor,de akkor sokan nem ernek ra!! 😞

En ma nem birok, es a hetvegen sem.
Jovo het hetkoznap meg hetvege OK.

Ombika
Ma ugy nez ki itthon leszek varhato este csapatas?

Ombika
NEm,de ott nincs is rajtracsnal gumifustoles stb.......... mert kivagnak a picsaba!!

blory
A HRC-n (en is ott nyomatom legtobbet) nincsenek altalaba gubancok mert mar ossze vagyunk szokva es vigyazunk egymasra. Nem egy koros a verseny ha gyorsabb vagy egy 10-20 koros versenyen ugy is lekerulod akinel gyorsabb vagy. De a startnal meg az elozeseket azert meg kell fontolni s nem kamikaze modon harcolni, azert megse egy vb cimre megy a buli csak szorakozunk.

jp10000
Ha valami gubanc van egy HRC versenyen, ott is ilyen alpári stílusban megy
a dialog egy verseny alatt mint a gtl amateurfest-en ? Nem régóta megyegetek itt(általában sereghajtóként), de ilyen torzsalkodáshoz még nem volt szerencsém.

Ablakos

Prézli
Elkezdtem visszaállítgatni a GTL-em de amikor a saját skinjeimet próbáltam visszarakni, rájöttem, hogy nem tudok .gtl fájlokat megnyitni.
Valaha volt hozzás egy spéci program ami megnyitotta, de most vhogy sehogy sem találom.
Úgy vetem észre páran értenek itt még a skineléshez és most az õ segítségüket kérem. <#help>

REAKTOR
De az én füstölésem után vissza álltam és még volt rajtig 10mp, akkor most nem rám kéne mutogatni. Amúgy meg próbáljátok ki melegitett gumival jobban el lehet startolni.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Lui76
Én a HRC-s arcokkal vagyok most már lassan egy éve.
Az elején nekem nehezen ment a másikra figyelés.
Aztán a sok közös versenyzés tette egyre jobbá a versenyeket.

Szóval gyakorlás ,csak ez a lényeg.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Ombika
DE miert ne baszogassan hisz normalis jatekot akarunk erre ez a bu...o elcseszi,mar hogyne erdekelne!! DE nyugodtan vedjed csak!!!

Prézli
A replay néha bugos, és nem mutat mindenkit, meg nem mûködnek a kamerák. Ilyen nálam is elõfordul és ha kilépsz aztán újra elindítod a GTL-t akkor minden jó lesz.

JackAss: Tényleg nem értem miért neked van a legfõbb bajod Frenkyvel. Én már leírtam véleményem az attrakciójáról és lenyugodtam. Úgy érzem téged azzal, hogy ezt csinálta annyira nem gátolt mint engem, mert nekem még ki is kellett kerülnöm. +Te kaptál egy potya Pole-t én meg buktam a sajátomét és 4. helyrõl rajtoltam. Na de nem veszekedni akarok csak nem szeretném, ha ez a topik is veszekedésrõl szólna.

Bonzai-t ismeri vki? Õ hogyan keveredett közénk? És milyen nemzetiségû? <#pardon1>

Ombika
Meg nem neztem meg!!

bardocz
amúgy nektek se mutatott mindnekit a replay?másdik versenynél(ujraindított barmok miatt) nekem a pole-ból indulót nem mutatta és aki kilökött elsõ körben :S
Ombika
Jah de erted mikor melegit mikor varjuk,hogy zold legyen agyilag zokni max 12 eves ! Nah nem is vitazom inkabb vele!!

bardocz
amúgy upc chello clasic netem van és 3 mega letöltés van írva(300kb/sec-el jönnek böngészõbõl dolgok)
bardocz
az neked gumimelegtés?
Ombika
Do it= Csinald!! 😊)

Ki/be kapcs 10 secre es megy is!!

Most tesztelem mar 715 k/seccel toltok lolller!!! <#worship><#worship>

Lui76
Ezt hogy érted?
(ki-bekapcsot néha szoktam tenni ,hátha )

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Ombika
Do it,mivel nem szolnak!!! 😊)))))))

Lui76
Szóval nem reset egyiken sem csak ki-bekapcs....

Ombika
MEg szep,hogy kell mivel routered van,nekem is azert kellett!! 😊))

Fogod kikapcsolod adsl modemet,routert kihuzod es 10 sec utan be,majd kb 5 perc utan eszlelte,hogy nagyobb savszelem van es mar 650 k/seccel toltok!!
Voltam havernal o kozelebb van kozponthoz es o 700-al tolt!! 😞
Ennyit szamit!!

Lui76
de resettel vagy csak ki be kapcs ?
milyen modemed van ?
Csak mert otthon én is várom még az emelést.
De ott van router és nemtom hogy kelle bármit is csinálnom vagy majd csak megtörténik...
Nem én csináltam a szervert.