GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
Azt a "Starforce Fix"-et, amit le lehet tölteni a játék oldaláról, fel szoktad tenni?

Megírod pontosan, hogy mit ír amikor bootolni akar?

Milyen alaplapod és DVD meghajtód van?

a GTL-en nem starforce van véletlenül? ez sokkal rosszabb mint a securom..

engem csak ez tart vissza a megvételétõl, pedig 4k nem sok érte 😞

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Prézli
Nem az a baj, hogy lefagyott. Hanem az, hogy automata újra akart indulni de nem bír felállni. Próbáltam mindent, F8, Ctr+Alt+Del, reset gomb és társai de semmi. Annyit ír, hogy: Booting Failed (ilyesmit)

bardocz
nekem ez a szar cdellenõrzö progi szokott megfagyni akkor ctrl+alt+del folyamatok és ott kell leállítanom kilépni nem is lehet igaz ezzel windowsnál nem is fogok soha próbálkozni mert úgyse zárja be...
Prézli
Hi all

Visszatértem volna...

Pár perce megjött a kedvem a GTL-hez és amúgy is kellett volna csinálnom pár fotót a skinjeimröl. Szóval nagy hévvel elövettem az nagyon eredeti boltban nagyon legálisan sokpénzért megvásárolt és szeretett GTL DVD-met és behelyeztem a DVD meghajtómba. Elindul a Securom...hernyó kúszik ÉS a gép újraindul és többé (legalábbis az elmúlt 10percben ) már nem lehet feléleszteni. Szerintem ügyesen leformázta magát és okoz egy jó hétvégét <#gonosz1>

Szóval akiben egy rohadt percre is felmerülne az ötlet, hogy eredetiben megvegye eme (amúgy nem rossz) játékot, az tudja, hogy egy embertársa már szívott vele...
Persze véletlenek elöfordulnak, totál véletlen, hogy csak a GTL DVD behelyezésére történik ez a jelenség már MÁSODSZORRA ezzel a PC-vel.

U.I.
Valszeg engem el lehet felejteni ezzel a game-el kapcsolatban egy idöre.

SuperCharger
affene, eddig tartott... vmi kis hülye meg is döntötte... 😞

bardocz
GRAT!!!<#eljen><#eljen><#eljen>
Indits egy halozatit, kicsit ugyetlenkedjunk, aztan ha jon meg valaki jatszhatunk, ha nem akkor lepek...

SuperCharger
Na, mára el is értem a kitûzött célt.
😊

bardocz
én nem tudok jönni sajna 😞
Lehetséges hogy jövök,de nem biztos.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

SuperCharger
8:00-8:30 körül.

Hany orakor inditod a szervert? Lehet benezek...

SuperCharger
Ma valaki jönne versenyezni?
(aki bújt aki nem, én mindenesetre indítok egy szervert csak úgy hotlapezni)

bardocz
már nálam is
eh kormányom már csak viszahúz még rallyban se tépi ki a kezembõl úgyhogy ebbõl garanciás szervíz avgy csere vagy nem tudom mi lesz úgyhogy egy ideig tuti nem leszek 😞 ma még megpróbálom kiélni magam de nem hiszem hogy menni fog
Nálam megy.

bardocz
nálatok se mûködik nogrip?:S
SuperCharger
Ma este 8-kor gyertek!

Rendben csak valahova eltüntettem.

bardocz
nah ismét egymás idejét döntögettük,hol vannak azok akik bejelentés nélkül szoktak jönni?😄
SuperCharger
ugyanaz, ami volt, Rolesz

Valaki tud adni hamachi nevet meg jelszót?

bardocz
akkor jöjjön mindneki én max 10perc múlva vagyok
SuperCharger
bocs a kesesert, megy a szerver

bardocz
na lesz csapatás?
bardocz
jó neked😄 nekem néha még hagszóró is pattog mert nem éppen stabil az asztal 😄 de az én kormányom marha hangos
én nem fülessel játszom, de a kormány "hangja" szinte nem is hallatszik, akkor sem ha rámegyek a rázókõre vagy ilyesmi..

maximum ha gyorsan tekerem, akkor a fogaskerékhang hallatszik, "zizeg", de az sem hangosan, zavaróan

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bardocz
jaaa már tiszta a kép teljesen 😞 én hétköznap este már nem tudok játszani kormányal mert mindenkit zavar itthon :@ hogy milyen hangos (fõlega rázókõ,én meg nem hallom emrt fülessel játszok)
Ombika
Jah es hetfotol -pentekig koptatnam a kezem,de baxtok jonni,mert akkor nincs itthon csajom!! 😞((((((

bardocz
de ha egész hétvégén csinálod még elkopik! <#idiota>
bardocz
áá nem 😄 kicsi még ehez 😄<#idiota>
Ombika
Ott a pont!!!<#worship><#worship><#worship>
Remelem erti Bardocz is!! <#taps>

bardocz
arra ott a hétköznap<#idiota>
SuperCharger
Majd nemsoká rájössz te is, hogy nem csak a gázt jó tövig nyomni...<#idiota>

bardocz
ma még nincs is hétvége 😛 de mért nem tudsz ilyenkor jönni?
Ombika
Mar megint lemaradok,tokom kivan a hetvegi csapatasokkal!! 😞(((((
De addig oruljetek ,amig nemtudok veletek menni!! 😊)

bardocz
de ha itt leszek és nem bírom akkor indítok nyolckor szervert ok?ugyan ezekkel😊 igaz már futottam egy 1:02 alatti idõt😊
SuperCharger
Akkor ma este gyertek, én megpróbálok fél 9-re beérni és szervert indítani. Kezdésnek tuti MonzaJr & MindenMehet lesz.

bardocz
leszedtem 2002-es monte carlo-t játékhoz hááát néhol eléggé érdekes az aszfalt +egyik kanyarban ha megcsúszok és elindulok utána újra néha fák mennek el a kocsi elõtt amúgy a kanyarok jól meg vannak csinálva meg a vonalvezetés
bardocz
cask egy 8. helyet futottam elõbb nogrip-re monza junoir-pntera párosban 😊
bardocz
de nyugi csak poénból írtam,tudom hogy abbahagyta a gyártását logitech,egy boltban sem találtam :S
bardocz
aha és szereztél dfp-t?<#mf1>boltban meg akkor sehol sem volt persze már van 26k-ért
Ombika
Te inkabb szerezz uj kormanyt, en mondtam ne ezt vedd!! 😊)))))))

bardocz
akkor arra gyakorolunk😊)
SuperCharger
Csak mondd melyik pálya legyen, és ostrom alá veszem a 38. helyet... 😊

Megnéztem a Monza Jr-t, az 1:02+es idõnk végülis annyira nem is tragikus. Ha kicsit gyakoroljuk a sikán technikáját, meg rendesen eltaláljuk a féktávot az 1. kanyarhoz, sztem feljöhetünk az elsõ 5-be.

bardocz
hát akkor itt az ideje végre újra elkezdeni és uralmunk alá venni nogrip-et 😊)mit szóltok hozzá?
Prézli
<#eljen> A péntek-szombat nekem is jó volna
Bardozc: Talán még emlékszel, amikor azzal büszkélkedtem, hogy a Mondellón én tartom a rekordot...azóta kb. én is így jártam, még egy Porsche 914-6 is megalázta az idõmet <#rinya>

SuperCharger
Nekem a vasárnapok még mindig nem passzolnak, de a péntek-szombati partikat jó lenne újra rendszeresíteni.

bardocz
*fel tudjuk
bardocz
holnap megpróbálom kicserélni a kormányomat egy dfp-re mert huncutkodik a force feedback :S kikapcsolgat és nagyon gyenge remélem sikerrel járok,és el tudjuk avatni együtt és nem singleplayerben😊