7613
-
#4653 Gerzson milyen FPS-el szalad a GT Legends ?
(Ctrl+f)
-
#4652 Nem szeretem, de én is sírok egy sort. Hetek óta küzdök a kapcsolódással. Mivel megvistultam most a legújabb hama van a gépemen. Legutóbbi vasárnap SC servere ment sikerült kapcsolódni. Tehát nem ez okozozza a gondot. Tegnap is csatáztatok nem sikerült a conn. Nem értem mi lehet a gond. Már kínomban a tűzfalat is kikapcsoltam (hackerek hajrá), de semmi. Pingelhetőek az emberek, még hálózati meghajtóként is bejön egy-két óvatlan emberke, de server egy szál se. Hátha valaki hallott valami jó megoldást. -
#4651 Nekem meg nem megy a "fedélzeti computer" sem a gtr2 ben sem a GT L -ben. Miért vajon?
Az ilyen 1.2.3.4.5 végigzongoráztam már ,de mégsem műkszik. Valaki pls leírná nekem, hogyan állítsam be?
THX -
#4650 Tegnap kiléptem, hogy a Shelby-t Mustangra cseréljem erre mikor mennék vissza közli, hogy nincs elérhető szerver. Ilyenkor mi van? Miért csinál ilyet? Mi a megoldás? -
KoS #4649 Jo kis segitseg az, amikor az ember meg nem tapasztalt es nem ismeri a palyakat. Az elejen en hasznaltam. Azota se kapcsoltam ki ugyan, de mar eszre se veszem (nem foglalkozom vele), lehet hogy ideje lenne kikapcsolni.... -
KoS #4648 Hehhe , pedig alap kocsit hasznaltam -
#4647 Tegnap raktam fel újra a játékot azt nem is állitotam semmit :) -
#4646 JEzusom,micsoda segitseg sose hasznaltam ezt,hogy kiirja kanyar elott!! :)) -
Érdekes színű kocsid volt tegnap KoS -
#4644 Szerver ON!
Mustang - Magny Cours -
#4643 8 óra és csak két ember +semmi szerver! Mi történt emberek? -
KoS #4642 En kesek kb 15-20 percet, de jovok!!!! -
#4641 A noGripe-en van regeljél és van egy csomó jó dolog.
NoGrip -
#4640 Szal ott is mehetünk eccer! Nekem jó a 8 ( ma ráérek ) mehetünk bárhol bármivel. 8) -
#4639 Tegnap egy kicsit hülyéskedtem a Dijonban asszem Mustanggal jót szórakoztam mer lehet csúsztatni rendesen a vasat! Meg Schelby GT -vel 8) -
#4638 Küldhetnél linket! szeretem a hosszú pályákat! -
#4637 Csak próbaképpen feltettem a Lienz őszi verziót. Nagyon szép a pálya. Sajnos csak a leghosszabb rész van benne 8 KM. Kár... -
KoS #4636 Kezdessel kapcsolatban nem tudom a tobbiek mikortol ernek ra, nekem 8-tol jo.
Kocsikkal kapcsolatban multkor jot versenyeztunk Mustangokkal, bar BMW-s verseny is volt mar tervezve, de nekem nagyjabol mind1.
Palyakkal kapcsolatban nem vagyok hozzaerto, valassz egyet, amin mar versenyeztunk, illetve hatha egy hozzaertobb mond valamit. -
#4635 Kezdés? Pálya? Kocsik? -
KoS #4634 Akkor ma este mikor indul a szerver? En 8 korul tudok erkezni.
Gerzson, ugy tudom neked is jo a feltoltesed, ugyhogy valszeg neked kellene a szervert inditani. -
#4633 Online rendeléssel akár 3990 FT. -
#4632 4000 Ft -
#4631 Mennyi most a GTL ára?
-
#4630 Holnap jövök én is! -
KoS #4629 Orulok, hogy meglettek a vizsgaid!
Nekem ma nem jo, de holnap nagy valoszinuseggel megfelelne! -
#4628 Na, vizsgáim megvannak ki ér rá ma vagy a következő napokban? :) -
#4627 Én meg gyakran járok úgy, hogy látom a szervert, de már verseny van és nem enged be :D
Szval számítsatok rám, ha fenn vok Hamachin akkor valszeg jövök csak nem vok GTL-ben.
-
#4626 :D
amúgy amikor kijött a BF1942 játék és nálunk is lehetett kapni akkor volt, h az eredeti játék nem ment az eredti cd-vel..az volt a megoldás rá, h crackelni kellett!
Aztán a sok reklamáció megtette a hatását...
asszem felrakom újra a GTL-t én is. -
#4625 nincs mit:) bonyolult szerkezet a számíítógépp:D -
harley #4624 nabaszki KÖSZNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖM!Mekkora állat vagyok a cd-t magát meg sem néztem:) Köszi tesó télleg ász vagy
-
#4623 a cd-n van az a key amivel telepíted,a leíráson van az amivel online regelsz -
harley #4622 hát... egyetlenegyszer kér eddik keyt és csak egyet találtam a csomagban!hogyisvanez? -
#4621 hát valamit te baszol el,itt ez senkinek nem volt probléma aki megvette -
harley #4620 pfff:D Érdekes nem h az ember letöltöget mindenfélét,warezos cuccokat, egyebeket...minden műxik és eccer megvesz vmit a boltban törvénytisztelő ember módjára és pont az nem megy:DDDDD -
#4619 akkor nézd meg hogy jól ítad-e le -
harley #4618 telepítés után kéri teeee!beírom azt baszik menni!komolyan mondom 20 éve nyomatom ezt a kibaszott...nah mindegy de iylen még nemvolt! -
#4617 nem cd key!!!!!!!online key! -
harley #4616 És ha megvettem eredetiben??Nem volt túl drága! Nem fogadja el a kibaszott cdkeyt AKKOR MIA FASZOM VAN??????? -
#4615 Vagyok , mehetünk! -
KoS #4614 Hat, tegnap neztem a Grindhouse-t, es hat a Tarantino fele film alapjan kedvem lenne egy kis muscle car fight-ra :)
Ugyhogy nekem a Ford Mustang/Falcon megfelelne ;)
Persze felolem lehet mas is.