7613
  • Lui76
    Gerzson milyen FPS-el szalad a GT Legends ?
    (Ctrl+f)

• jp10000
    Nem szeretem, de én is sírok egy sort. Hetek óta küzdök a kapcsolódással. Mivel megvistultam most a legújabb hama van a gépemen. Legutóbbi vasárnap SC servere ment sikerült kapcsolódni. Tehát nem ez okozozza a gondot. Tegnap is csatáztatok nem sikerült a conn. Nem értem mi lehet a gond. Már kínomban a tűzfalat is kikapcsoltam (hackerek hajrá), de semmi. Pingelhetőek az emberek, még hálózati meghajtóként is bejön egy-két óvatlan emberke, de server egy szál se. Hátha valaki hallott valami jó megoldást.
  • sikura
    Nekem meg nem megy a "fedélzeti computer" sem a gtr2 ben sem a GT L -ben. Miért vajon?
    Az ilyen 1.2.3.4.5 végigzongoráztam már ,de mégsem műkszik. Valaki pls leírná nekem, hogyan állítsam be?
    THX
  • Prézli
    Tegnap kiléptem, hogy a Shelby-t Mustangra cseréljem erre mikor mennék vissza közli, hogy nincs elérhető szerver. Ilyenkor mi van? Miért csinál ilyet? Mi a megoldás?
  • KoS
    Jo kis segitseg az, amikor az ember meg nem tapasztalt es nem ismeri a palyakat. Az elejen en hasznaltam. Azota se kapcsoltam ki ugyan, de mar eszre se veszem (nem foglalkozom vele), lehet hogy ideje lenne kikapcsolni....
  • KoS
    Hehhe , pedig alap kocsit hasznaltam
  • uHs Gerzson
    Tegnap raktam fel újra a játékot azt nem is állitotam semmit :)
  • Ombika
    JEzusom,micsoda segitseg sose hasznaltam ezt,hogy kiirja kanyar elott!! :))
  • uHs Gerzson

Érdekes színű kocsid volt tegnap KoS
  • uHs Gerzson
    Szerver ON!

Mustang - Magny Cours
  • Prézli
    8 óra és csak két ember +semmi szerver! Mi történt emberek?
  • KoS
    En kesek kb 15-20 percet, de jovok!!!!
  • jp10000
    A noGripe-en van regeljél és van egy csomó jó dolog.
    NoGrip
  • sikura
    Szal ott is mehetünk eccer! Nekem jó a 8 ( ma ráérek ) mehetünk bárhol bármivel. 8)
  • sikura
    Tegnap egy kicsit hülyéskedtem a Dijonban asszem Mustanggal jót szórakoztam mer lehet csúsztatni rendesen a vasat! Meg Schelby GT -vel 8)
  • sikura
    Küldhetnél linket! szeretem a hosszú pályákat!
  • jp10000
    Csak próbaképpen feltettem a Lienz őszi verziót. Nagyon szép a pálya. Sajnos csak a leghosszabb rész van benne 8 KM. Kár...
  • KoS
    Kezdessel kapcsolatban nem tudom a tobbiek mikortol ernek ra, nekem 8-tol jo.
    Kocsikkal kapcsolatban multkor jot versenyeztunk Mustangokkal, bar BMW-s verseny is volt mar tervezve, de nekem nagyjabol mind1.
    Palyakkal kapcsolatban nem vagyok hozzaerto, valassz egyet, amin mar versenyeztunk, illetve hatha egy hozzaertobb mond valamit.
  • uHs Gerzson
    Kezdés? Pálya? Kocsik?
  • KoS
    Akkor ma este mikor indul a szerver? En 8 korul tudok erkezni.
    Gerzson, ugy tudom neked is jo a feltoltesed, ugyhogy valszeg neked kellene a szervert inditani.
  • jp10000
    Online rendeléssel akár 3990 FT.
  • Dietrich
    4000 Ft
  • batihu
    Mennyi most a GTL ára?
  • sikura
    Holnap jövök én is!
  • KoS
    Orulok, hogy meglettek a vizsgaid!
    Nekem ma nem jo, de holnap nagy valoszinuseggel megfelelne!
  • uHs Gerzson
    Na, vizsgáim megvannak ki ér rá ma vagy a következő napokban? :)
  • Prézli
    Én meg gyakran járok úgy, hogy látom a szervert, de már verseny van és nem enged be :D
    Szval számítsatok rám, ha fenn vok Hamachin akkor valszeg jövök csak nem vok GTL-ben.
  • Dietrich
    :D

amúgy amikor kijött a BF1942 játék és nálunk is lehetett kapni akkor volt, h az eredeti játék nem ment az eredti cd-vel..az volt a megoldás rá, h crackelni kellett!
    Aztán a sok reklamáció megtette a hatását...

asszem felrakom újra a GTL-t én is.
  • bardocz
    nincs mit:) bonyolult szerkezet a számíítógépp:D
  • harley
    nabaszki KÖSZNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖM!Mekkora állat vagyok a cd-t magát meg sem néztem:) Köszi tesó télleg ász vagy
  • bardocz
    a cd-n van az a key amivel telepíted,a leíráson van az amivel online regelsz
  • harley
    hát... egyetlenegyszer kér eddik keyt és csak egyet találtam a csomagban!hogyisvanez?
  • bardocz
    hát valamit te baszol el,itt ez senkinek nem volt probléma aki megvette
  • harley
    pfff:D Érdekes nem h az ember letöltöget mindenfélét,warezos cuccokat, egyebeket...minden műxik és eccer megvesz vmit a boltban törvénytisztelő ember módjára és pont az nem megy:DDDDD
  • bardocz
    akkor nézd meg hogy jól ítad-e le
  • harley
    telepítés után kéri teeee!beírom azt baszik menni!komolyan mondom 20 éve nyomatom ezt a kibaszott...nah mindegy de iylen még nemvolt!
  • bardocz
    nem cd key!!!!!!!online key!
  • harley
    És ha megvettem eredetiben??Nem volt túl drága! Nem fogadja el a kibaszott cdkeyt AKKOR MIA FASZOM VAN???????
  • sikura
    Vagyok , mehetünk!
  • KoS
    Hat, tegnap neztem a Grindhouse-t, es hat a Tarantino fele film alapjan kedvem lenne egy kis muscle car fight-ra :)
    Ugyhogy nekem a Ford Mustang/Falcon megfelelne ;)
    Persze felolem lehet mas is.