GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha este fel9-re gondolsz, akkor a mai nap ugrott, mivel en legkorabban pont fel9-tol max 10-ig erek ra...
Hopp most jut eszembe fel9-tol VFR repulesre megyek online,igy elotte kellene csapatni,mert utana masfel oraig nem erek ra! 😞
Nem tudjuk egyébként picit elõbb kezdeni akkor?
Meg legyen valami más autó sztem, vmi erõsebb, de stabil, mint mondjuk a kis BMW.
Meg legyen valami más autó sztem, vmi erõsebb, de stabil, mint mondjuk a kis BMW.
kb 10-ig nekem is jo (hasonloan mint tegnap).
Ahh volt bornout celegyenesben + egymas tolasa es szar tga kepek nemsikerultek,pedig mondom kedvcsinalonak berakom! 😞
3-an voltunk,ha van kedvetek holnap is mehet 1 ilyen 1 oras moka,ennyit kibirtok!! 😊
3-an voltunk,ha van kedvetek holnap is mehet 1 ilyen 1 oras moka,ennyit kibirtok!! 😊
En felnezek hamachira 9 korul, aztan kiderul.
Ez azt akarja jelenteni, hogy kesobb nem fogsz raerni? <#wow3>#wow3>
Nekem idomero se kell konyorgom csak csapassunk mar vmi ertelmeset!! Mondjatok konkret idopontot!
Ha leszunk 4-en, akkor jovok en is, 9 korul.
Kedd este nekem is jo lenne valszeg!
Sorry,de itthon fopzrss volt ma is bevgokruga meg holnap is beleszek 10-to,sott hetfon is hivtal es egesz napo ivas lesz!! Sorry ha nemtudok ertelmesen irni!! Ittam majd ke4dden rte,es jatszhagtun!! yae
Akkoriban még csak ingyenes volt. Akkoriban még megvolt a becsületük... 😊
Nemtom, legyen-e egyáltalán valami... nem látom tolongani a jelentkezõket... 😞 na mindegy, azért én bejövök hamachira.
Nemtom, legyen-e egyáltalán valami... nem látom tolongani a jelentkezõket... 😞 na mindegy, azért én bejövök hamachira.
Abba is van 2 verzios? Ingyenes +fizetos? Hat korabban nem lehetne ,bar nemtudom mi lesz meg esti program! 😊
Ha nem csak ketten leszünk, én jövök!
Legjobb tudomásom szerint nincs utólag rárakható magyarítás.
Legjobb tudomásom szerint nincs utólag rárakható magyarítás.
szia,akkor bocs!de magyarositasra varhatsz par evtizedet! 😊) Holnap vki este csapatas vki esetleg,mert lehet raernek.!!??
ajjaj. 😄 igen, google nagy cimbi, de sztem félreértettél. a játékhoz magyarítást keresek, nem pedig setupokat/egyéb beállítási lehetõségeket.
a verdákat beállítom faján akár minden pályára, nem ezzel van a gond. nincs problémám a játék beállításaival se, csak azt szeretném ha már egyszer elérhetõ magyarul a stufa, hogy nekem is a drága anyanyelvemen menjen.
a verdákat beállítom faján akár minden pályára, nem ezzel van a gond. nincs problémám a játék beállításaival se, csak azt szeretném ha már egyszer elérhetõ magyarul a stufa, hogy nekem is a drága anyanyelvemen menjen.
Minden aztos jatekban szinte ugyanazok a beallitasi lehetosegek hol reszletesebben hol kevesbe! Amugy ,ha szetnezel neten rengeteg beallitas van es azokat hasznalom,igy nemkell vele bibelodnom max atirom ,ha nekem nagyon kenyelmetlen! Google a te baratod!<#taps>#taps><#email>#email>
üdv! egy kérdés: megvan az oridzsi gáma, de sajnos angol nyelvû. magyarítást meg nem lelek hozzá sehol-attól eltekintve hogy a magyarországon kapható verziók magyar nyelvüek. na nem mintha akkora gáz lenne beállítani a verdát minimális angol tudással is, de azért mégiscsak jó lenne ha a gtr/gtr2/rfactor mellett ez a gyöngyszem is magyarul duruzsolna hozzám. <#vigyor>#vigyor>szóval ha tud valaki megoldást a magyarításra, ne kíméljen vele! köfi.
Nekem hetkoznap is keznel van a no 😉 😛
Egyebkent nalam a gond csak annyi, hogy nem leszek otthon ebben az idoszakban (mar ma este sem).
Egyebkent nalam a gond csak annyi, hogy nem leszek otthon ebben az idoszakban (mar ma este sem).
Sajnos nekem se ma, se a husveti hetvege nem jo. 😞
Pedig mar ideje lenne egy kis versengesnek...
Pedig mar ideje lenne egy kis versengesnek...
szombaton 2-tõl 8-ig játszótér holnap reggel suli elõõt utána közben ünnepeljük tavaszi szünetet úgyhogy hidd el meglesz 😄 és a játszótér nem a hintázásról szól XD sztem nyáron kb senki se fog gtl-el csapatni :-\ de majd úgyis fog esni az esõ XD
nekem nincsen kormánypm,vagyis van de holnap viszem szervízbe ott megjavítják utána mehet a csapatás
Emberek, lesz ma este egy kis versenyzes???
Innen lehet leszedni, de ha neked nem kékhalálozik vagy indít újra, vagy dob ki csak úgy, akkor inkább ne tedd fel.