7613
-
#4693 van macau!!! -
#4692 gtr2ben V8 modban szerintem túl könyüek a kocsik,nekimész a falnak és repülsz,kipróbáltam más kocsikkal is és anyira nem repkedtem -
RedRiot #4691 Ja, tudtam. A Lotus 80 a neve ellenére amúgy az 1979-es modell neve,a Lotus 79 pedig az 1978-as világbajnok autó. A 80-as nagyon gyengére sikerült, ezért a legtöbb versenyen a Lotus 79-et használták. De a mezőny addigra felzárkózott, így a 79 sem volt már olyan sikeres mint előző évben.
A Ferrari '79-es autója nem készült el a szezon elejére, ezért eleinte a '78-as kocsit használták. A furcsa, "kétfedelű" kasznis az igazi '79-es. És van még egy harmadik, a "slow" verzió, ezt Monte Carloban használták.
Az überautó a modban egyébként a Williams FW07. '80-ban meg is nyerték a bajnokságot.
A készítők az Upgrades menüvel oldották meg a szezon közbeni változásokat, új típusokat. Nekem a Arrows A2 tetszik nagyon, brutálisan néz ki, kár hogy nem túl stabil gép. -
#4690 Nekem volna kedvem "egy kis high-speed versenyhez" de senki nem merjen gigagyors setuppal jönni mert oda a feeling.
RedRiot:Kipróbáltam a GP79-et Bathurst-ön és hülyeségből az Upgrades részre böktem...olyan kocsik jöttek elő, hogy csak néztem (1980-as Lotus, Ferrari) te erre már rájöttél, vagy csak nekem új ez? -
#4689 Nincs kedvetek egy kis high-speed versenyhez Daytonán ma este?
(ezekkel az autókkal, látszólag közel azonos végsebeséget tudnak: nagy BMW, P911, P906, nagy Corvette, GT40, Daytona Coupe, nagy Capri)
Ha igen, ezek kellenek hozzá (ez és ez)
Ha valami hagyományos vonalvezetésü pályát szeretnétek inkább, sztem ki lehetne próbálni Oulton Park-ot. Mentem rajta pár kört gt350-nel, kellemesnek tünik. Cadwell Park-ra emlékeztet.
Illetve várom az egyéb jó ritmusú ÉS szépen kidolgozott pályákra a javaslatokat, csak még idõben, hogy mindenki le tudja tölteni. -
#4688 Egyedi légterelők de lehet csak ellensúlyok bordáslemezből -
RedRiot #4687 Prazlee: GP79-ben nem használok segítséget. Igaz nem is megyek úgy mint a linkelt videón a gyerek, de segítség nélkül brutális. Na jó, automata kuplung az egyetlen, de nincs 3 pedálom, gombbal kuplungolni meg nyomi. Meg automata gázfröccs visszaváltáskor, ennyi. De lassú is vagyok eléggé, 1:30 alatt még nem mentem Monacoban.
ABS hiányát amúgy könnyű megszokni, és tényleg érezhető ahogy a fékek és a gumik melegednek, egyre stabilabb fékezéskor az autó. Normálisan rajtolni viszont nagyon nehéz, hideg gumikkal szinte lehetetlen.
V8 modot majd kipróbálom, bár most nincs sok türelmem pályákat tanulni, és sajnos nem ismerek egy ausztrál pályát sem Melbourne-ön kívül, +3 kör Bathurstön. -
#4686 ilyen eredetiben -
#4685 miután nekem megvan az rfactorban is kifogom próbálni, de a GTR2-ben nagyon jó a V8! Csak sokan nem szertik mert kevés setuppot enged..mint a valóságban többet számít a vezetői tudás. nekem meg ezért tetszik :) -
#4684 a tört verziónál az uccsó körökben vagy motorhiba vagy egyébb hibát generál..nem tudod befejezni a játékot.
vedd meg eredetiben :) -
#4683 NA mentem pecázni! Pííísz -
#4682 Ez kell nekünk gyerekek!
http://szimulatorterem.hu/index_elemei/Page351.htm
-
LeePí17 #4681 single-be jó..tetszik..multiban bajos.. -
#4680 Nekem sajnos a GTR2 ellenszenves így inkább az rFactort választottam.
+az rFactor flexibilisebb a moddolhatóság szemponjából, és sokszor annyi mod van hozzá mint a GTR2-höz. -
LeePí17 #4679 gtr2ben is van V8mod..
van rFactorunk de állítólag x idő alatt csinál vmi hibát az autóval..
ezért maradtunk a GTR2es V8modnál..
hidden valley, bathurst, adelaid, surfers paradise a jó pályák.
-
#4678 Mostanában én is rFactorral nyomom.
RedRiot: és milyen segítségeket használsz a GP79-en? (anti-block,ASR...)
Amúgy nekem a V8 Supercars a favorit. Grafikában odaveri bármelyik PS3-as játékot és a Bathurs olyan gyönyörűre sikerült, hogy 20 kör után is találsz vmi újat. Amikor először mentem egy kört azt hittem, hogy bekapcsolt vmi segítség és azért megyek ilyen jól, de rá kellett jönnöm, hogy a kanyarok olyan jól vannak megcsinálva, hogy tökéletesen lehet határon autózni. Link
ON -
#4677 passz, sajna nem. -
#4676 Nem tudod, honnan lehet ezt a modot letölteni? -
#4675 Hát ez beteg! -
#4674 Ejha, az utolsó megcsúszástól eltekintve, azthittem hogy tv közvetítést nézek :D -
#4673 Fantasztikus ! Ez a humor nem a rádiókabaré. -
#4672 http://www.youtube.com/watch?v=qa0v31fNAeE&NR=1
-
#4671 http://www.youtube.com/watch?v=qa0v31fNAeE&NR=1 -
#4670 Azta Qrva! -
RedRiot #4669 Holnap ha lesz race lehet hogy benézek. Sajna hamachim beszart + rengeteg melóm volt, így nem sok energiám volt online nyomni.
Offline mentem mostanában a GP1979-moddal. Ez egy rFactor mod, és überatomcsászár az egész.
GP1979 Kyalami videó
Ez előbb kicsit próbáltam GTLni, de nagyon belassultnak tűnt '79ezés után. :) Ráadásul a pályák sincsenek tele sikánokkal, lendületesebb az egész. És mint a videón hallható, a motorhangokat is eltalálták. -
#4668 -
#4667 Én inkább csökkentettem volna MTU-t, azt szokás, ha gázt sejt vele az ember. 1500 sztem magas, 1450 a tipikus, de inkább kevesebb.
Mondjuk nem is tudom számít-e, mert hamachi úgyis UDP-t használ a fõ kommunikációra, TCP-n csak a központtal kommunikál.
Na mindegy, majd idõvel kiderül.
8-kor felhúzok egy szervert. -
#4666 A cserebere rendben megvolt. Most van Internet,VPN. Most annyit változtattam, hogy gateway-be tettem a hamat 1500 MTU-val, kikapcsoltam a IP6-os protokolt és Trusted zónába tettem a hamat a Kasperskyben. Meglátom... vagy nem. -
#4665 Hmmm... és az új kártya óta vonakodik ennyire? Akkor talán az MTU beállítás változott meg. Talán... (ez egy önmagában is kissé rejtélyes hálózati paraméter, és pluszban még Windowsban igen jól el is rejtették, minden Service Pack-el változik a helye a registryben. Hogy Vistában hol van... )
Az "elbaszarintás"-t magára a kártyacsere megtörténtére érted, vagy történt valami váratlan a művelet során?
Siku, sztem a szokásos 8 óra. -
#4664 Lehet, hogy hiba volt a vista, de nem ebből a szempontból. Az hogy a tudásom ill a nem tudásom miatt nincs kapcsolat az nem VSTA bűne, 4 hónapja működik(működött) a hama-vista. Hálózati kártyát cseréltem és úgy magyarosan elbaszarintottam valamit. Próbálom túrni a netet, hátha sikerül a megoldást megtalálni. -
#4663 Jövök ,ha tudom mikor kezdjük!
Én nemrég írtam a hrc-nek ,hogy vmi rajt időpontot mondjanak, mer akkor csak annyival megyk hamarabb oda h menjek 2 kört!
Igyekszem ide is jönni!
-
KoS #4662 Hat, ha leszunk sokan, akkor en se tudok majd ellenallni, de meg nem tudom biztosra... -
#4661 jönne-jönne 8)
De még estig eldől! -
#4660 Ma este jönne valaki? -
#4659 Hát sztem ez nem túl sok .
Proccod mennyin fut? -
#4658 felraktam újra a GTL-t.
ha adtok hamachi szoba és passt akkor én is tudok jönni amikor a hRC-nél nincs szerver. -
#4657 1400*1050 high -
#4656 Siku, ugye 32-bitben vagy, nem 16-ban? Indítsd el a Configot, és állítsd be megint 32 bitre, hátha. (nekem néha csinál olyat, hogy csak úgy a semmibõl elindul a konfigablak a játék helyett, és azt mondja, hogy 800x600x16.
Ablakos: szerintem megvistulni nagy hiba volt. Fene tudja, hogy a hamachi mennyire kompatibilis vele. Ugyan ha jól értem, elõtte is volt gondod, de én inkább megpróbálnám csökkenteni a lehetséges hibaforrásokat (és a vistát egy ilyennek vélem).
Egyéb tippjeim, de ezek ellen nem annyira van szer:
-hamachi verzió nem ugyanaz mindenkinél; én a 0.9.9.9-ben hiszek, és mindenkinek ezt javasolnám, de egy-két új ember, aki most jött és most hall elõször hamachi-ról, az már nem fog hozzájutni(erre tekintettel már én sem ezt használom). Plusz ki tudja, mikor dönt úgy a hamachi-központ, hogy mostantól az nem támogatott.
-sokan vagyunk a csatin; de ennek nem kéne gondot jelentenie, vagy legalábbis a gondnak nem ilyen jellegűnek kéne lennie. Ez orvosolható lenne, ha egy-két embert kitennék, de nem tudom, ki legyen az, és azt sem akarom, hogy azt higyjék, nem látjuk õket szívesen... de lehet, hogy mindjárt tartok egy kis tisztogatást, és kiteszem, akit már nagyon régen láttam. -
#4655 Mekkora felbontás és részletesség?
-
#4654 70-80fps fraps szerint