GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Na nem sikerült csatlakozni hozzátok vagy 1 órás kecmec után sem, leírom mi történt, hátha valaki közben utólag megvilágosodik:
GTL 1.1, nemeredeti, T-Online-os 128 KB/s-es manuálisan rácsatlakozós modemes net. Tûzfalat, vírusítrót kikapcsoltam, és cFosSpeed-et is használok, ezzel még nem volt gond.
A Multiplayer menübe lépés után fél percen belül mindig ledob a netrõl és újra akar csatlakozni. Az összes Hamachi-val végignéztük, nem jó. 😞
Join-olni sem tudok, mert nem talál játékok, illetve egyetlen-egyszer megtalált, tehát elvileg mûködik, csak ledoba netrõl. RACE (WTCC), rFactor ban teljesen jó minden. Valami ötlet?
Na nem sikerült csatlakozni hozzátok vagy 1 órás kecmec után sem, leírom mi történt, hátha valaki közben utólag megvilágosodik:
GTL 1.1, nemeredeti, T-Online-os 128 KB/s-es manuálisan rácsatlakozós modemes net. Tûzfalat, vírusítrót kikapcsoltam, és cFosSpeed-et is használok, ezzel még nem volt gond.
A Multiplayer menübe lépés után fél percen belül mindig ledob a netrõl és újra akar csatlakozni. Az összes Hamachi-val végignéztük, nem jó. 😞
Join-olni sem tudok, mert nem talál játékok, illetve egyetlen-egyszer megtalált, tehát elvileg mûködik, csak ledoba netrõl. RACE (WTCC), rFactor ban teljesen jó minden. Valami ötlet?
Most multi kezdõdik, nem akarom betenni, biztos nincs meg mindenkinek, de a képek és a leíórás alapján ez a daytona Oval.
(nem teljesen oval, ugye, hanem ún. tri-ovál)
(nem teljesen oval, ugye, hanem ún. tri-ovál)
Megse ez lesz ma este. SuperCharger mar inditotta a szervert.
En jovok. Ha csak ketten leszunk, akkor kb 1 oranyit.
gtl,gtr2 mind így müködik ini fájl-t meg azt se tudom hogy hol van és nem is állítottam el benne semmit és régen rendesen rángatott
GTL füben egyébként sem rángat, a rázóköveket is külön be kell kapcsolni INI fileból. Az egyenesben jobbra-balra rángatás viszont nem tudom mitõl lehet... nekem az álló helyzetben rángatást pont minden más csinálja, csak a GTL (és engine-társai) nem.
Nem lehet, hogy nagyon beletúrtál már az INI fileba? Mentsd ki valahova a Userdata könyvtárat, uninstalláld GTL, és tedd fel újra, és próbáld ki az alap verziót, a patch nélkül.
Többi játékkal mi a helyzet? Azokban normális?
Nem lehet, hogy nagyon beletúrtál már az INI fileba? Mentsd ki valahova a Userdata könyvtárat, uninstalláld GTL, és tedd fel újra, és próbáld ki az alap verziót, a patch nélkül.
Többi játékkal mi a helyzet? Azokban normális?
egyenesben jobbra-balra rángat rázõkövö nem rángat,fûben nem rángat,ha megcsúszik kocsi segge nem akar picit se elfordulni mint haogy kéne és amikor egy helyben állok akkor is rángat jobra balra tehát akkor rángat amikor nem kéne és akkor amikor nagyon kéne nem rángat semerre
Most mi is a baja a kormányodnak? Csak gyengén húz, vagy jobban húz az egyik irányba mint a másikba, v pont az ellenkezõ irányba húz, mint kéne?
Helló! Csak be kell menned a Multiplayer menübe, aztán Internet, ott bekéri a CD-kulcsot v. Online keyt, aztán tudsz egy user/pass-ot regisztrálni magadnak a hivatalos online játékhoz.
nem azt nagykerbõl lett volna...GTL-t nem tudom játszani ezzel így hogy nem érzem a kocsit rendesen egyedül V( mod bathurst megy most gtr2-ben de lehet próbálkozok még
szevasztok,tegnap jött meg a géjm postán,és azt szeretném kérdezni,hogy tudnám aktiválni a cd keyem,hogy tudjak online-on csapatni?
köszi
köszi
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Huhh... hat akkor ez nehez menet lesz szamodra 😞 😞 😞
Remelem azert majd meg tudod veluk ertetni a dolgokat...
Remelem azert majd meg tudod veluk ertetni a dolgokat...
ezzaz rohadt aqua elbaszta 1 hetemet szerintük a kormány amiben nûálam egy usb-n sem mûködik force feedbak rendesen jó!és min tesztelték hát persze hogy nsf mw-n! azt se tudják mi a szimulátor és mi az autós játék!szánalmasak...azért mert megrándula kormány ha nekimennek a falnak jó...
Hali! Töltsétek le plz Laguna Secát a nogriprõl (a DutchDevil verizót).az alábbi hsz-ben van a usernev jelszo.
Hat igen, a valtozatossag gyonyorkodtet.
A Pantera vs Corvette combo pl mehetne. Meg hat lenyegeben Ombika is hasonlo kort futott a BMW-vel. Hasonlo kocsikbol vegulis mehet tobb is, aztan menjen ki mivel akar, csak nagy kulonbseg ne legyen.
A Pantera vs Corvette combo pl mehetne. Meg hat lenyegeben Ombika is hasonlo kort futott a BMW-vel. Hasonlo kocsikbol vegulis mehet tobb is, aztan menjen ki mivel akar, csak nagy kulonbseg ne legyen.
Sajna variációra nem lehet leszûkiteni... tehát BMW-bõl a kicsi meg a nagy is bent lesz, Panterából is mind a három (de 2 ugyanolyan)...
Majd kiírom a szervernévbe, melyik legyen.
A múltkor azért raktam be annyi gépet, mert szeretem a változatosságot a mezõnyben, és jó lenne találni még olyan autókat, amik egy szinten vannak, az Alfa-Cortina kombón kívül. Fõleg olyanokat lenne jó találni, amik ugyanolyan köridõt futnak, de más jellegûek...
pl.: Pantera vs Corvette, nagy kanyarsebesség vs. erõs kigyorsítás
Majd kiírom a szervernévbe, melyik legyen.
A múltkor azért raktam be annyi gépet, mert szeretem a változatosságot a mezõnyben, és jó lenne találni még olyan autókat, amik egy szinten vannak, az Alfa-Cortina kombón kívül. Fõleg olyanokat lenne jó találni, amik ugyanolyan köridõt futnak, de más jellegûek...
pl.: Pantera vs Corvette, nagy kanyarsebesség vs. erõs kigyorsítás
En nem vagyok erzekeny arra hogy mivel nyomjuk, egyiknek sem vagyok a mestere 😉
Felolem lehet Pantera, azt ugyse hajtottam me'g 😄
Ja es csak annyi, hogy max 2-3 autot engedelyezz, de az se gond, ha csak 1 van...
Felolem lehet Pantera, azt ugyse hajtottam me'g 😄
Ja es csak annyi, hogy max 2-3 autot engedelyezz, de az se gond, ha csak 1 van...
En benne vagyok!
nah, visszaraktam az eredeti (elozo verzios) hamachimat, es megy vegre 😊
valami kibaszott verzio problema lesz itt, ugy latszik nem kellett volna hagynom a hamachit hogy frissitsen...
Akarmikor irok valamelyikteknek, offline lesztek...
Meg nem latok semilyen jatekot sem...
Akarmikor irok valamelyikteknek, offline lesztek...
Meg nem latok semilyen jatekot sem...
3-an voltunk, még ketten vagyunk, ha Jack meg te bejottok, 4-en leszunk.
Nyitottam 1 uj szervert.
Nyitottam 1 uj szervert.
En is nyomnak, csak valamiert nem birok veletek beszelni hama-n, szolt hogy van frissites, es en frissitettem...
Inditott valaki jatekot, vagy a frissites miatt nem latom?
Inditott valaki jatekot, vagy a frissites miatt nem latom?
En ittvagyok jelen! Milyen gepet raktal ossze,hogy 50 fps ala nem megy? Nekem minden fullon 100 folott van!!
En kinlodok mindig,de senki se jon ombika=jackass=valerossi ,ha vki nemtudta volna!!
Ma este akkor 1 kis moka hanytol?
En kinlodok mindig,de senki se jon ombika=jackass=valerossi ,ha vki nemtudta volna!!
Ma este akkor 1 kis moka hanytol?
Dehogynincs!
Csak készülj fel, hogy önmagamhoz képest elég szörnyen fogok menni a sok kimaradás miatt.
Csak készülj fel, hogy önmagamhoz képest elég szörnyen fogok menni a sok kimaradás miatt.
Hát, StingraY a fene se tudja hogy hol jár, nagyon régen láttuk már, éppen ideje, hogy beköszönjön, ahogy Ablakos/jp10000-nek is.
(én még mindig csak péntek-szombaton érek rá, de Jackass meg KoS hétköznap is, ha 3-an lesztek, talán még páran csatlakoznak...<#wave>#wave>)
Komplett új gép? Volt alaplapcsere is?
(én még mindig csak péntek-szombaton érek rá, de Jackass meg KoS hétköznap is, ha 3-an lesztek, talán még páran csatlakoznak...<#wave>#wave>)
Komplett új gép? Volt alaplapcsere is?
Újra felraktam a GTL-t,
Most lett új gépem (full grafikán nem megy 50 Fps alá) és az F1 alatt eszembe jutottak azok a régi szép csapatások <#finom>#finom>
Mit szólnátok, ha újra beindítanánk? Kéne még Jackass,Stingray,SuperCharger meg a többiek, és mivel látom: sok itt az "új" elég nagy létszámmal is tudnánk csapatni.
Apropó az összes régi szép verseny (ahol jelen voltam) meg van egy DVD-n és ha kell szívesen elküldöm õket bárkinek.
Most lett új gépem (full grafikán nem megy 50 Fps alá) és az F1 alatt eszembe jutottak azok a régi szép csapatások <#finom>#finom>
Mit szólnátok, ha újra beindítanánk? Kéne még Jackass,Stingray,SuperCharger meg a többiek, és mivel látom: sok itt az "új" elég nagy létszámmal is tudnánk csapatni.
Apropó az összes régi szép verseny (ahol jelen voltam) meg van egy DVD-n és ha kell szívesen elküldöm õket bárkinek.
Nekem pentek valszeg nem jo, mert ceges buli, es nem biztos hogy autoba ulhetek utana 😊
Esetleg meg valaki? SuperCharger, te jossz?
Na, akkor ma este lesz valami?
Nekem fel9 korultol 10-ig megfelelne.
Nekem fel9 korultol 10-ig megfelelne.
Akkor ma szunet... Holnap meglatjuk, nekem lehet hogy megfelelne holnap is ugyanez az ido.