7613
  • SuperCharger
    Nem láttam az oldalon, mennyit kóstál egy ilyen?
  • jp10000
    Egy este ebben hömbölögni egy laza edzés.
  • bardocz
    itt a videó róla,nagyon komoly,elnézegetném a szobámban,kár hogy gtl meg gtr2 nem megy rajta
  • sikura
  • bardocz
    arróla szimről van egy rbr-es videó meg is keresem
  • eszetlen
    reg nem voltam, munka volt ezerrel, most meg ugye hetvege, de remelem hetkozben vmelyik nap tudok jonni.
    Siku biztos jo az a szimulator amit linkeltel, de azert aki ilyet vesz mar kicsit elvakult es csak 1 lepes, hogy versenykesztyuben meg sparco cipoben jatsszon otthon. ... a csaja meg a konyhabol radiozik vele, mintha a csapatfonoke lenne:-)

most meg a hama-m nem megy, na majd legkozelebb.
  • KoS
    OFF
    Hat ez durva egy verseny volt (marmint az F1)!!!
    En is orulok, hogy Kubicanak nem lett nagyobb baja.
    ON
  • sikura
    Szerencsére Kubica megúszta egy lábtöréssel!
  • Ombika
    Hat nem az lett baleset miatt! :(
  • SuperCharger
    Na, én attól félek azt a 9 órai kezdést már nem várom meg, meg úgy látom már megint csak 3-an lennénk amúgy is, úgyhogy akkor majd legközelebb...
  • SuperCharger
    A Forma 1 unalmas lesz!

(kiírtam a fórumba, mostmár jöhetsz... )
  • sikura
    Ismerek én is olyan embert aki már látott olyat! Na!
    Sőtt! Olyat is akinek a szomszédjának kettő is van!

De ha unalmas lesz úgyis jövök! Csak írjátok ki a fórumba!
  • jp10000
    A technika csodái: videorecorder, dvdrecorder :)
  • sikura
    addig letöltöm Toban-t!
  • sikura
    Ma csak F1 előtt ill. után tudok jönni!
    Tehát 18:50 ig és 21:00 után!
  • jp10000
    Pontyosan
  • SuperCharger
    Hmmm, erre fel sem figyeltem eddig, pedig szép kidolgozottnak tünik. A nogrip-net úgy hívják, hogy "Toban all layouts", az az ugye?
  • jp10000
    Ha már a pályafrissítés szóbajött, esetleg a Toban pályát is meglehetne egyszer nézni. Többféle variáció van a csomagban, 2-4 km hosszú trackek.
  • SuperCharger
    Ne felejtsd el, hogy mi már akkor másfél+ órája köröztünk Imolán... meg az a BMW ugyan erõsebb 100 lóval, de nehezebb is vagy 100 kilóval. Ez biztos hátráltatta a kerékvetõkön, a sikánokban, meg a lejtõk végén fékezéskor.

És mivel a kvali vége után 2 másodpreccel csatlakoztál, még rendesen setupolni sem volt idõd.

De játszhatnánk ma este egy visszavágót ugyanitt. Mindenki jöhet bármelyik BMW-vel, aztán kiderül :)
    plusz erõ vs. plusz irányíthatóság?
  • jp10000
    Elkeserítő, hogy majd 100 level erősebb autóval ilyen gyenge voltam.
  • gergobaby
    Sziasztok! Megoldodott a probl. le kellett huznom a SATA kábelt a DVDirómról... Multiba lehet jáccani "autóról pottyant" játékkal?
  • SuperCharger
    Ja, de kár, hogy ilyen kevesen voltunk... még 2 emberrel nagyon komoly küzdelem alakulhatott volna ki.
  • sikura
    De jó kis meccsek voltak ma is!!!
  • SuperCharger
    Egy darabig ez is igaz volt, de akkor sem volt 100%-ékos... bár jobb eredményeket lehetett vele elérni, mint SF nightmare-el. Feltettél esetleg más (újabb) SF-os játékot? Mert az frissíti a SF drivereket, és attól okosabb lesz.
  • batihu
    Vedd meg! 3900 Ft a Mediaban.
  • LeePí17
    dvd/cd olvasód satás?
  • gergobaby
    SATA-s a meghajtóm, és elvileg az IDE-ket kell lehuzni... de letiltva se működik szal minnyár lehuzom...
  • Dietrich
    intel NF4 rulez! :D
  • Dietrich
    Portland pályán szoktatok menni?
    mert ott most mennek az atlantic versenyzői szakadó esőben! :)
    http://www.champcaratlantic.com/FrontPage/VideoHighlights.asp?MMShow=0&ShowVideo=1
  • SuperCharger
    Hát, húzd le a DVD-ket. Egyedül az 100%-os. SF nightmare kicsit válogatós chipsetetk meg meghajtók tekintetében.
  • SuperCharger
    Mindegy, talán majd legköæelebb... :)

Indítottam egy kis BMW-s Imolát.
  • gergobaby
    Sziasztok! Olvastam a FAQ-t és a 8. pontban ott az a kattintgatós szar... de ott nekem leáll a progi :S Mit tegyek?
  • jp10000
    Megjavult. Most már mennek a gtr2 pályák, daytona is.
  • jp10000
    Nekem egész délután szarakodott a netem. Ha szakadok akkor nem jövök vissza 30-40 perc mire életre jön a kábelmodem. Bocs
  • sikura
    O.K.

Na hányan leszünk este?
  • SuperCharger
    Aha, persze. Mit csinál, visszavág desktop-ba?

Siku, abban file-ok vannaka GTR2-bõl, amik kellenek ennek (meg még pár) pályának.
  • jp10000
    Nekem nem megy a oval. Megszakad a játék. GTL-hez van?
  • sikura
    Mire is jó ez a GTR2 shared könyvtár?
  • bardocz
    szerintem gyors setupot bárki tud csinálni ovál pályára,egyedül még stabilizátor és öszetartás hatását kéne megtudom,hogy mit változtatnak,valaki elmagyarázná?
  • SuperCharger
    Már egy ideje van, de nem valami szép, meg szerintem versenyzésre eléggé alkalmatlan... :( nagyon hosszú és szűk.

Praze: de, én pont, hogy gyors setup-ra gondoltam, ami annyit tesz, hogy hosszú váltó. De szerintem neked a 906-ban nem kell aggódnod egy cseppet sem.