7613
-
#4733 Nem láttam az oldalon, mennyit kóstál egy ilyen? -
#4732 Egy este ebben hömbölögni egy laza edzés. -
#4731 itt a videó róla,nagyon komoly,elnézegetném a szobámban,kár hogy gtl meg gtr2 nem megy rajta -
#4730 -
#4729 arróla szimről van egy rbr-es videó meg is keresem -
eszetlen #4728 reg nem voltam, munka volt ezerrel, most meg ugye hetvege, de remelem hetkozben vmelyik nap tudok jonni.
Siku biztos jo az a szimulator amit linkeltel, de azert aki ilyet vesz mar kicsit elvakult es csak 1 lepes, hogy versenykesztyuben meg sparco cipoben jatsszon otthon. ... a csaja meg a konyhabol radiozik vele, mintha a csapatfonoke lenne:-)
most meg a hama-m nem megy, na majd legkozelebb. -
KoS #4727 OFF
Hat ez durva egy verseny volt (marmint az F1)!!!
En is orulok, hogy Kubicanak nem lett nagyobb baja.
ON -
#4726 Szerencsére Kubica megúszta egy lábtöréssel! -
#4725 Hat nem az lett baleset miatt! :( -
#4724 Na, én attól félek azt a 9 órai kezdést már nem várom meg, meg úgy látom már megint csak 3-an lennénk amúgy is, úgyhogy akkor majd legközelebb... -
#4723 A Forma 1 unalmas lesz!
(kiírtam a fórumba, mostmár jöhetsz... ) -
#4722 Ismerek én is olyan embert aki már látott olyat! Na!
Sőtt! Olyat is akinek a szomszédjának kettő is van!
De ha unalmas lesz úgyis jövök! Csak írjátok ki a fórumba!
-
#4721 A technika csodái: videorecorder, dvdrecorder :)
-
#4720 addig letöltöm Toban-t! -
#4719 Ma csak F1 előtt ill. után tudok jönni!
Tehát 18:50 ig és 21:00 után!
-
#4718 Pontyosan -
#4717 Hmmm, erre fel sem figyeltem eddig, pedig szép kidolgozottnak tünik. A nogrip-net úgy hívják, hogy "Toban all layouts", az az ugye? -
#4716 Ha már a pályafrissítés szóbajött, esetleg a Toban pályát is meglehetne egyszer nézni. Többféle variáció van a csomagban, 2-4 km hosszú trackek. -
#4715 Ne felejtsd el, hogy mi már akkor másfél+ órája köröztünk Imolán... meg az a BMW ugyan erõsebb 100 lóval, de nehezebb is vagy 100 kilóval. Ez biztos hátráltatta a kerékvetõkön, a sikánokban, meg a lejtõk végén fékezéskor.
És mivel a kvali vége után 2 másodpreccel csatlakoztál, még rendesen setupolni sem volt idõd.
De játszhatnánk ma este egy visszavágót ugyanitt. Mindenki jöhet bármelyik BMW-vel, aztán kiderül :)
plusz erõ vs. plusz irányíthatóság? -
#4714 Elkeserítő, hogy majd 100 level erősebb autóval ilyen gyenge voltam. -
#4713 Sziasztok! Megoldodott a probl. le kellett huznom a SATA kábelt a DVDirómról... Multiba lehet jáccani "autóról pottyant" játékkal? -
#4712 Ja, de kár, hogy ilyen kevesen voltunk... még 2 emberrel nagyon komoly küzdelem alakulhatott volna ki. -
#4711 De jó kis meccsek voltak ma is!!!
-
#4710 Egy darabig ez is igaz volt, de akkor sem volt 100%-ékos... bár jobb eredményeket lehetett vele elérni, mint SF nightmare-el. Feltettél esetleg más (újabb) SF-os játékot? Mert az frissíti a SF drivereket, és attól okosabb lesz. -
#4709 Vedd meg! 3900 Ft a Mediaban. -
LeePí17 #4708 dvd/cd olvasód satás? -
#4707 SATA-s a meghajtóm, és elvileg az IDE-ket kell lehuzni... de letiltva se működik szal minnyár lehuzom...
-
#4706 intel NF4 rulez! :D -
#4705 Portland pályán szoktatok menni?
mert ott most mennek az atlantic versenyzői szakadó esőben! :)
http://www.champcaratlantic.com/FrontPage/VideoHighlights.asp?MMShow=0&ShowVideo=1 -
#4704 Hát, húzd le a DVD-ket. Egyedül az 100%-os. SF nightmare kicsit válogatós chipsetetk meg meghajtók tekintetében. -
#4703 Mindegy, talán majd legköæelebb... :)
Indítottam egy kis BMW-s Imolát. -
#4702 Sziasztok! Olvastam a FAQ-t és a 8. pontban ott az a kattintgatós szar... de ott nekem leáll a progi :S Mit tegyek? -
#4701 Megjavult. Most már mennek a gtr2 pályák, daytona is. -
#4700 Nekem egész délután szarakodott a netem. Ha szakadok akkor nem jövök vissza 30-40 perc mire életre jön a kábelmodem. Bocs -
#4699 O.K.
Na hányan leszünk este? -
#4698 Aha, persze. Mit csinál, visszavág desktop-ba?
Siku, abban file-ok vannaka GTR2-bõl, amik kellenek ennek (meg még pár) pályának. -
#4697 Nekem nem megy a oval. Megszakad a játék. GTL-hez van? -
#4696 Mire is jó ez a GTR2 shared könyvtár? -
#4695 szerintem gyors setupot bárki tud csinálni ovál pályára,egyedül még stabilizátor és öszetartás hatását kéne megtudom,hogy mit változtatnak,valaki elmagyarázná? -
#4694 Már egy ideje van, de nem valami szép, meg szerintem versenyzésre eléggé alkalmatlan... :( nagyon hosszú és szűk.
Praze: de, én pont, hogy gyors setup-ra gondoltam, ami annyit tesz, hogy hosszú váltó. De szerintem neked a 906-ban nem kell aggódnod egy cseppet sem.