GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
amivel a netre felmegyek~mennék

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
de nekem minden jól megy csak a szériaszám nem jó

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bardocz
netes játékhoz egy eredetiben kapott kódal tudod csa regisztrálni magad,és az mindenkinek más,és azta kódot csak egyszer lehet felhasználni
Misi az ezredes
akkor azért hátha mégis megy elküldenéd e-mailban nekem vagy msn-en?

Misi az ezredes
jah és bocs h türelmetlen voltam de azt hittem h soha nem válaszol senki :S és én meg le szeretnék neten mindenkit gyürni.

jah de creck meg minden nélkül simán fut a jatek szal nem tudom mi lehet a baj mert.

bardocz
egy online kódot csak egyszer lehet használni,cdkulcs meg nem tudom hogy megy telepítõnél
Misi az ezredes
hát eredetit töltöttem le szal másolt :S ha úgy veszed 😞 de ha valaki meg tudna dobni 1 telepítõ kóddal és 1 szériaszámmal örök hálámat rónám le nála 😊

komolyan nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni rajtam mert nwem bánnyátok meg a netes bajnokságon h megszántatok néhány dologgal.

Egyebkent lehetnel valamivel turelmesebb is.

sikura
Logitech Formula Force EX . Sajnos csak késõbb tudtam meg h milyen betegségei vannak ennek a típusnak. Mindegy megrendeltem és bízok benne h nem lesz nagyon idegesítõ !<#pardon1>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Eredeti a jatek?

Misi az ezredes
hali

tudnátok segíteni?
valamiért amikor fel szeretnék menni az internetre azt írja ki hogy rossz a CD kulcsom pedig jo!
kössz a választ!

blory
Milyen kormanyod lesz ?

Misi az ezredes
Kérlek valaki segítsen vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😞 😞 😞 😞

Misi az ezredes
hali

tudnátok segíteni?
valamiért amikor fel szeretnék menni az internetre azt írja ki hogy rossz a CD kulcsom pedig jo!
kössz a választ!

Ombika
Okes este jovok en is,majd haman leszek es inditom server fel9korul!!

Misi az ezredes
hali

tudnátok segíteni?
kössz a választ!

Jovok!!!

sikura
Még szép! Ha mindenigaz estére meglesz a kormány is!<#buck>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Ombika
Ma este vki 1 kis moka?

Ma nem birok jonni.
Holnapra viszont gyujtse'tek az erotoket 😊

sikura
Csináltam servert! Bár gyenge a feltöltésem de ameddig nem leszünk sokan ez is megteszi.

kisradai
ok
köszi

Ezen az oldalon fent a banner alatt talalsz egy FAQ linket, arra kattints, ott van leiras.

kisradai
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot de nemtalálok hozzá cd keyt amit a játék inditásakor kér.Tud valaki segíteni??

Ja es persze a "fix" napokon kivul is lehetne versenyezni, ha valaki megkerdezi itt hogy ki er ra epp aznap este, de a nehany rogzitett nap jo lenne annak akinek tudni kell elore.

Ombika
En is elveztem versenyt,felolem barmelyik nap mehet!!

A neha magas pingert elnezest kerek,nemtudom mitol lehet!!

Jo kis versenyek voltak tegnap este is! <#eljen>
Orommel latom hogy egyre tobben szeretnenek versenyezni!!!
Velemenyem szerint ki kellene jelolni hetente nehany fix napot amikor van verseny, hogy konnyebben tervezhetoek legyenek az esti programok (es ne csak estefele deruljon ki, hogy aznap lesz-e valami) 😊

Mondjuk peldaul kedd, csutortok es vasarnap lehetne ilyen nap.
Nekem egyebkent altalaban jo barmelyik nap a heten, de sokszor pentek-szombat kiesik (amikor hetvegen nem vagyok itthon, ez mondjuk kethetente eleg eselyes).

Ombika
MEgy most is gyere!!

sikura
Most estem haza Máriapócsról! Eszméletlen nagy Drift Buli volt!
A döntõt kétszer ismételték meg. Egy E30 (HUN) és egy Nissan 220 SX (PL) párbajozott, de végül természetesen a BMW került ki gyõztesként!
<#worship><#taps><#worship>

sikura
ha lesz még az este race Írjátok ki mer én is mennék !! Most pont versenyeztek ezért nemtudok bemenni. 😞

Ombika
Fut a server!!

mindjart jovok en is.
bardocz
lehet jövök
Ombika
Szamithatunk meg vkire?

Ombika
En mar vagyok hamachin,ha latok elegendo embert inditom egybol servert!!!!!

SuperCharger
Én benézek, ha leszünk még.

Ombika
MA este vki? Csinalnam en a servet ismet!

SuperCharger
Regisztráltam egy uw tárhelyet: ezt itt.
FTP-vel lehet ide feltölteni. Akinek van saját skin-je, szóljon, aztán annak odaadom a user/pass-t az ftp-hez... (bár a leleményesebbek ki is találhatják 😊 )
Ha ért HTML-hez, akkor bele is írhatja a linket az index.html-be, ha nem, majd beleteszem én.
200 mega, abba pár skin belefér majd.

Taky76
Oké, köszönöm a válaszokat!<#sir><#eljen>

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

SuperCharger
Sajna nincs crack még mindig. Semmi nem esélyt nem is látok rá, hogy még valaha felbukkanjon hozzá egy, mivel SF-os, és mivel nem tömegtermék...
Én már beletörõdtem a lemezberakosgatásba. A visítás ellen meg CDBremse-t használok.

Prézli
Szerintem nem létezik Crack. Ez egy Starforce védelmû játék és azokhoz nem nagyon van Crack.

Taky76
"Ha egyszer a fenti módszer jól megyen, kár lenne kísérteni crackkel(ha egyáltalán van). "

Kösz a választ, de nyílván nem értetted meg a kérdésem lényegét!

Mindegy, hátha valaki más...

jp10000
Ha egyszer a fenti módszer jól megyen, kár lenne kísérteni crackkel(ha egyáltalán van). Így mindnkinek eredeti a játék, legfeljebb a sorozatszám miatt lecsúszik a online lehetõségrõl.

Taky76
Sziasztok!

A FAQ-ban nem találtam semmit a köv. kérdésemre:

Van-e esetleg már crack a GTLegends-hez?
(Eredeti játékom van, csak nem szeretném mindig lemezzel indítani!)

Kösz a válaszokat!

Prézli
Nekem meg túlmelegedett a gépem és ilyenkor idegesítõen elkezd sípolni, ezért ki kellett lépnem. (2. helyrõl)

blory
Baszus a masodik szerverre nem engedetbe Bootet volt egyfolytaba, az elson meg valami kanyarbol startoltam 😞.

Ombika
Nalam is ezvolt,aki servert csinalta kisse lagos a netje!! 😊))

Prézli
Nálam meg odavan a Hmachi <#shakehead><#sir> Pont ma bír ez is tönkremenni <#gun>

sikura
mire betölti a pályát és betölti egyenként akik bennt vannak a végére csak ugrál összevissza a kép ! Hol az én nevem mutatja hol pedig vmelyk játékosét.

Prézli
Hova?