7613
  • SuperCharger
    Ma este valaki, sporttársak? Még mindig mindenki nyaral? Gyertek haza, úgyis rossz az idő! :)
  • KoS
    Eddig 3-an lennenk, mert Siku is keszen all. Remelem jon meg legalabb 1-2 ember...
  • Ombika
    En benne lennek ma!
  • KoS
    En mar nagyon szivesen felnek, csak ugy latom nem nagyon keszulodik semmi...
    Nekem akar ma este is jo lenne. Vagy a jovo heten hetkoznap akarmikor, csak tudjam elore.
  • PeeVee
    na felrakom ujra GTlegendset.... féljetek!!:PP
  • SuperCharger
    Ma este valaki? Tegnap úgy fest nem sikerült összegyűlnünk.
  • Dietrich
    hát ja..ha profik lennénk akkor a mastersen indulna mindenki és nem csak Taky és Dani..
  • sikura
    Ez hülyeség, hogy komolyan vesszük! Mármint nem 100% ban vesszük komolyan csak amennyire kell. ( jólmegaszontam)
    Gyertek csak nyugodtan mert 10 emberből betéved néha-néha 2 PRO a Mastersről, meg van 2-3 kezdő is. A maradék meg mindig megtalálja az ellenfelét, igaz a legnagyobbakat az első körben bukfencezzük!
    Ugyhogy nem vagyunk mi profik!
    Préz ma elvert edzésen ( 10 en voltunk)aztán sajna megszakadt a kapcsolatunk a szerverrel.

Amilyen kezdő voltam én is GT L ben és egész jól belejöttem , úgyanúgy belejönnétek ti is. Én sem étem a setupok nagyrészét ,de ugy is lehet jókat meccselni!
  • sikura
  • jp10000
    Ha a Hamachi is akarja.
  • Ombika
    Jah nekem nincs idom,hogy 1 verseny 3 orat vegyen el,mi addig 10-et lenyomunk es elvezzuk a versengest!! :))))))))
  • SuperCharger
    Visszatérve az eredeti témához, tegye fel a kezét, aki ma kapható lenne arra a régóta húzódó Imola-mindegyik-BMW futamra.

• SuperCharger
    Odaát nálatok már mindenki akkora profi, hogy verseny közben már csak a kis füstpamacsokat látom a kanyarok elején, autót szinte sosem...

Meg olyan komplikált a setup, külön jobb-bal, külön fast és slow bump/rebound, mindez 15! fokozatban... és ráadásul nem is érzem, min kéne állítani. A GTL-es autók valahogy hozzám "beszélnek", azok nem.

Meg ti egy kicsivel komolyabban is veszitek a dolgot, szépen végigmentek az edzéseken, keresitek a tökéletes setupot. Mi itt GTL-ben már az edzés második felében versenyzünk .

De tény, hogy a WTCC autófelhozatala jó. Változatosak, van német, japán, olasz, spanyolnak álcázott német, amerikainak álcázott koreai, mégis nagyjából egy szinten vannak.
  • Ombika
    Kozom nincs a jatekhoz es beallitasokhoz,ugy meg utalok nekikezdeni!!
  • SimaSuna #4879
    és?..
    senki nem születik Pro-nak..
    nálunk nem a helyezés a lényeg hanem a móka :D
  • Prézli
    Gyere!
  • Ombika
    M3 miatt mennek is,de sose nyomtam gameval igy necces lenne!!
  • Prézli
    Térjünk át a HRC fórumba, mert a nemlétező GTL topikolók felháborodnak
  • SimaSuna #4875
    igen :)
    főleg mikor ezredek voltak a különbségek :)
  • SimaSuna #4874
    ami kellhet:

GTR 2 (reloaded féle, de más is megfelel)
    1.1us patch
    1.1us patch crack
    hamachi
    teamspeak

és a pályák.a HRC fórumon megtaláltok minket..és a pályákat is.

Ma alap game + 2 pálya
    Norisring és nürburgring BMW M3 GTR-el.
  • Dietrich
    amig nem adták ki a GTR2-t a GTL-t toltuk caprikkal mindenféle pályán de a legjobb csaták watkinson mentek...
  • Prézli
    Megyőztél
  • SimaSuna #4871
    igen Hamachis crack megy.
    remélhetőleg szerver is lesz de még az utómunkák folynak..
  • Prézli
    Látod már el is csábítottál egy embert!
  • Prézli
    Hess Hess Menj innen!
    Még elcsábítasz mindenkit ettől a játéktól és egyedül maradok

...és mond Hamachival, crackelt játékkal lehet menni? mert ha igen, akkor erősen meggondolandó.
  • KoS
    Hat igen, megfordult mar a fejemben, hogy at kellene terni GTR2-re, mert ez a GTL versenyzes eleg nyogvenyelosen megy... Meglatjuk...
  • SimaSuna #4867
    ha gondoljátok gyertek át GTR2be.
    GTR2 WTCC Mod Video
    jelenleg WTCC mod megy, de mikor mi...
    megpróbálok rávenni pár embert GTL-re is..
    Capri RS ruleZ! :D
  • jp10000
    Jó hónapja ajánlottak online kódot 3000 pénzért. Akkor tétováztam, ezután viszont nem bánom, hogy elsöröztem az árát.
  • Prézli
    Inkább 9!
  • Ombika
    Az a minimum inkabb 6!!
  • KoS
    Me'g annyit, hogy lehet gyorsbillentyure bekonfiguralni a "Bocsi" meg a "Nem problema" stb. szovegeket, aztan verseny utan kitargyalni. De nekem mind1 akar teamspeak-et is hasznalhatunk.
  • KoS
    Sajnos nekem hetfo estig eselytelen a jatek.
    Viszont tenyleg ossze kellen mar hozni egy versenyt, ahol vagyunk legalabb 5-en.
    Nekem mindegy milyen kocsi, meg akar TeamSpeak-et is hasznalhatunk, csak legyen mar tobb szemelyes verseny.
  • Prézli
    Meg esetleg ezt is ki lehetne próbálni. Úgyis rohadt nehéz üzenetet írni miközben egy kézzel kormányzol másik kézzel váltasz és koncentrálnál is.
  • Prézli
    Ha meg újat akartok akkor javallom ennek a modnak a kipróbálását.
  • Prézli
    Mentem egy versenyt olnine módban. Hát nem hittem volna, hogy nézek még ekkorát, összesen 6 ember volt fent és a szerveren ahol a legtöbben voltak 3 ember versenyzett (velem együtt)
    Végül Müllenbachon mentem egy versenyt még két emberrel :3. helyről rajtoltam de az első berajtolt és kapkodott utána, a második meg egyszerűen elaludt.
    Jó volna ma összehozni valamit, mert így tényleg marad az LFS.
  • Dietrich
    akkor ugyanannyi..de a lényeg h lehet kapni.
  • Prézli
    Mostanában 3990 asszem.
  • Dietrich
    ot mennyibe fájt?
  • endiboy
    köszönöm :)
  • bardocz
    én is:D 576-ban csak cseh nyelven volt és kb 2k-val drágábban