7613
-
#4893 Ma este valaki, sporttársak? Még mindig mindenki nyaral? Gyertek haza, úgyis rossz az idő! :) -
KoS #4892 Eddig 3-an lennenk, mert Siku is keszen all. Remelem jon meg legalabb 1-2 ember... -
#4891 En benne lennek ma! -
KoS #4890 En mar nagyon szivesen felnek, csak ugy latom nem nagyon keszulodik semmi...
Nekem akar ma este is jo lenne. Vagy a jovo heten hetkoznap akarmikor, csak tudjam elore. -
PeeVee #4889 na felrakom ujra GTlegendset.... féljetek!!:PP -
#4888 Ma este valaki? Tegnap úgy fest nem sikerült összegyűlnünk. -
#4887 hát ja..ha profik lennénk akkor a mastersen indulna mindenki és nem csak Taky és Dani.. -
#4886 Ez hülyeség, hogy komolyan vesszük! Mármint nem 100% ban vesszük komolyan csak amennyire kell. ( jólmegaszontam)
Gyertek csak nyugodtan mert 10 emberből betéved néha-néha 2 PRO a Mastersről, meg van 2-3 kezdő is. A maradék meg mindig megtalálja az ellenfelét, igaz a legnagyobbakat az első körben bukfencezzük!
Ugyhogy nem vagyunk mi profik!
Préz ma elvert edzésen ( 10 en voltunk)aztán sajna megszakadt a kapcsolatunk a szerverrel.
Amilyen kezdő voltam én is GT L ben és egész jól belejöttem , úgyanúgy belejönnétek ti is. Én sem étem a setupok nagyrészét ,de ugy is lehet jókat meccselni! -
#4885 -
#4884 Ha a Hamachi is akarja. -
#4883 Jah nekem nincs idom,hogy 1 verseny 3 orat vegyen el,mi addig 10-et lenyomunk es elvezzuk a versengest!! :)))))))) -
#4882 Visszatérve az eredeti témához, tegye fel a kezét, aki ma kapható lenne arra a régóta húzódó Imola-mindegyik-BMW futamra.
-
#4881 Odaát nálatok már mindenki akkora profi, hogy verseny közben már csak a kis füstpamacsokat látom a kanyarok elején, autót szinte sosem...
Meg olyan komplikált a setup, külön jobb-bal, külön fast és slow bump/rebound, mindez 15! fokozatban... és ráadásul nem is érzem, min kéne állítani. A GTL-es autók valahogy hozzám "beszélnek", azok nem.
Meg ti egy kicsivel komolyabban is veszitek a dolgot, szépen végigmentek az edzéseken, keresitek a tökéletes setupot. Mi itt GTL-ben már az edzés második felében versenyzünk .
De tény, hogy a WTCC autófelhozatala jó. Változatosak, van német, japán, olasz, spanyolnak álcázott német, amerikainak álcázott koreai, mégis nagyjából egy szinten vannak. -
#4880 Kozom nincs a jatekhoz es beallitasokhoz,ugy meg utalok nekikezdeni!! -
#4879 és?..
senki nem születik Pro-nak..
nálunk nem a helyezés a lényeg hanem a móka :D -
#4878 Gyere! -
#4877 M3 miatt mennek is,de sose nyomtam gameval igy necces lenne!! -
#4876 Térjünk át a HRC fórumba, mert a nemlétező GTL topikolók felháborodnak -
#4875 igen :)
főleg mikor ezredek voltak a különbségek :) -
#4874 ami kellhet:
GTR 2 (reloaded féle, de más is megfelel)
1.1us patch
1.1us patch crack
hamachi
teamspeak
és a pályák.a HRC fórumon megtaláltok minket..és a pályákat is.
Ma alap game + 2 pálya
Norisring és nürburgring BMW M3 GTR-el.
-
#4873 amig nem adták ki a GTR2-t a GTL-t toltuk caprikkal mindenféle pályán de a legjobb csaták watkinson mentek... -
#4872 Megyőztél -
#4871 igen Hamachis crack megy.
remélhetőleg szerver is lesz de még az utómunkák folynak..
-
#4870 Látod már el is csábítottál egy embert! -
#4869 Hess Hess Menj innen!
Még elcsábítasz mindenkit ettől a játéktól és egyedül maradok
...és mond Hamachival, crackelt játékkal lehet menni? mert ha igen, akkor erősen meggondolandó. -
KoS #4868 Hat igen, megfordult mar a fejemben, hogy at kellene terni GTR2-re, mert ez a GTL versenyzes eleg nyogvenyelosen megy... Meglatjuk... -
#4867 ha gondoljátok gyertek át GTR2be.
GTR2 WTCC Mod Video
jelenleg WTCC mod megy, de mikor mi...
megpróbálok rávenni pár embert GTL-re is..
Capri RS ruleZ! :D -
#4866 Jó hónapja ajánlottak online kódot 3000 pénzért. Akkor tétováztam, ezután viszont nem bánom, hogy elsöröztem az árát. -
#4865 Inkább 9! -
#4864 Az a minimum inkabb 6!! -
KoS #4863 Me'g annyit, hogy lehet gyorsbillentyure bekonfiguralni a "Bocsi" meg a "Nem problema" stb. szovegeket, aztan verseny utan kitargyalni. De nekem mind1 akar teamspeak-et is hasznalhatunk. -
KoS #4862 Sajnos nekem hetfo estig eselytelen a jatek.
Viszont tenyleg ossze kellen mar hozni egy versenyt, ahol vagyunk legalabb 5-en.
Nekem mindegy milyen kocsi, meg akar TeamSpeak-et is hasznalhatunk, csak legyen mar tobb szemelyes verseny. -
#4861 Meg esetleg ezt is ki lehetne próbálni. Úgyis rohadt nehéz üzenetet írni miközben egy kézzel kormányzol másik kézzel váltasz és koncentrálnál is. -
#4860 Ha meg újat akartok akkor javallom ennek a modnak a kipróbálását. -
#4859 Mentem egy versenyt olnine módban. Hát nem hittem volna, hogy nézek még ekkorát, összesen 6 ember volt fent és a szerveren ahol a legtöbben voltak 3 ember versenyzett (velem együtt)
Végül Müllenbachon mentem egy versenyt még két emberrel :3. helyről rajtoltam de az első berajtolt és kapkodott utána, a második meg egyszerűen elaludt.
Jó volna ma összehozni valamit, mert így tényleg marad az LFS. -
#4858 akkor ugyanannyi..de a lényeg h lehet kapni. -
#4857 Mostanában 3990 asszem. -
#4856 ot mennyibe fájt? -
endiboy #4855 köszönöm :) -
#4854 én is:D 576-ban csak cseh nyelven volt és kb 2k-val drágábban