7613
-
Rancor #4933 Maga a játék lehet szar amit letöltöttem vagy nem tudom. -
Rancor #4932 Sajnos így sem működik:( -
#4931 Még mielõtt nekiállsz letölteni egy máßikat, próbáld meg ezt:
http://www.star-force.com/protection/users/
Innen szedd le e starforce removal tool-t. Futtasd le, újra akaja indítani a gépet. Hagyd. Indítsd a gammát. Feltelepíti újra a starforce-ot, újraindítja a gépet. Hagyd. Aztán próba újra, cd-key bead. Ha nem megy, kifogytam az ötletekbõl. -
Rancor #4930 Csak mondj egy oldalt légyszives! Honnan, melyiket?
Már készen vagyok, már tegnap óta vártam hogy végre letöltse ezt a... és kiderül hogy rosszat töltöttem le, na szép. -
#4929 az a működő verzió..a ripper csapat neve.. -
Rancor #4928 Úgy se működik:(
Nem tudom mi az az iTWINS, torrentről szedtem le, 1.0 verzio, hiba nélkül felinstalállja.
Töltsek le másikat, vagy próbáljak mást ezzel a file-al? -
#4927 Inkább írd be kézzel szépen egyenként, minden nagybetűvel, kötõjelekkel. Mennie kell.
Az iTWINS-es image file van meg? -
Rancor #4926 Error.
The Disk Key you entered does not correspond to the disck in the drive. Make sure you use the correct disk key.
Ezt írta ki, hosszas várakozás után. Pedig Ctrl+C & Ctrl+V -vel bemásoltam a kódot. -
Rancor #4925 Srácok, mindent úgy csináltam, ahogy mondtátok.
Most épp checking disk megy.
Türelmesen várok... -
#4924 ezt felejtsd el.. -
#4923 1. kép fájl a vinyón legyen
2. áramtalanítod a géped és kihúzod a dvd meghajtódból a molex csatit
3. elindítod a géped
4. bemountolod a képfájlt..
ennyi -
Rancor #4922 Ezt a három pontot nem értem. Hol van ez Tools/ könyvtár?
Ha ezt tudnám, talán meg tudnám szülni:)
6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce3 driverét majd ismét indítsd újra a gépet
7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egyből el is tűnik, ne lepődj meg)
[Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints]
8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejből nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod) -
#4921 A Checking Disc-nél elszötymörög magában egy jó ideig, fõleg az elsõ indításnál. Várd ki. -
Rancor #4920 Na. Most nincs bedugva egy CD/DVD meghajtó se, beírtam a CD key-t, majd rámentem, hogy NEXT, és bejött hogy Checking Disk...
Aztán ott meg is állt a tudomány, mit rontottam el?
(virtuális meghajtó be van kapcsolva, ha ez számít) -
#4919 vagy ha valakinek intel NF4-es deszkája van nem kell kihuzigálnia semmit..daemontools 4.03-tól felfelé legyen valamelyik verzió... -
#4918 Eltaláltad, kiírni nincs értelme (kivéve kiírni az image file-t magát, azért, hogy meglegyen), mert a meghajtókat le kell húzni. Meghajtótípustól függõen lehet, hogy az adatkábelt is le kell. -
#4917 de ha használsz Guglit akkor a 2. linkel megkapod a GT Legeds szériaszámot amit kér a telepítésnél..
FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
de ha itt a fórum alján használnád a keresőt biztos kevesebbet kellene kérdezni ;) -
#4916 nah elolvasod a FAQ-t
benne van a SERIAL..
felrakod a gamét..kér 1 újraindítást..kikapcsolod a géped..majd kihúzod a DVD olvasóból a TÁP csatit(4 pines csatlakozó!) éls bekapcsolod a gépet..tádá és megy a game... -
Rancor #4915 Bocs, akkor miért kéne kiírnom -
Rancor #4914 Mikor kell lehúzni?
Nekem csak képfileban van meg, muszáj kiírnom DVD-re?
De ha ki kell húznom a DVD-t akkor miért kéne kihúznom? Ezt kifejtenéd?
Ja, és nekem CD kulcsot is kért, amit szintén nem tudok.
email címemre is válaszolhatsz, nem akarok senkinek se kellemetlenséget, ha ez nem ide illik. -
#4913 nincs crack!
dvd olvaasóról tápcsati lehúz..
vagy mostanság emlegetik a Daemon Tools 4.10et..állítólag azzal lehúzás nélkül megy -
Rancor #4912 Sziasztok.
Letöltöttem a GT Legends-et, de nem találok hozzá semmilyen cracket.
Csak olyat találtam hogy játék + crack, de nekem már a játék megvan.
Légyszíves küldjön már nekem valaki az email címemre egy használható crack-et, vagy egy CD-kulcsot, vagy bármit, hogy el tudjam indítani a játékot!
[email protected]
Nagyon megköszönném!
Üdv, Gergő -
#4911 Vezetni valóban jóval nehezebb, de replayt nézni viszont élvezet. -
#4910 Nem tudom, nekem nem szaggattak az esti versenyek, es ha rinyaltam is, nem a sebesseg miatt. A lent felsoroltak miatt nem szivlelem az ejszakai versenyt. -
#4909 Nekem meg mindenki rinyalt,h esti versenyt ne inditsak,mert szaggat akkor es hogy is van? -
#4908 aszittem panterára mondod de már értem:D -
#4907 Egyik sem. De van másik zöld autó... :) -
#4906 ööö melyik pantera zöld? -
#4905 Szerintem meg éjszaka ponthogy lejjebb lehet csavarni a grafikán, mert úgysem látsz belõle xart sem... :)
A legfontosabb sztem az, hogy akarunk-e éjszakai versenyt. Én .
(mire össze szokott állni a verseny, én már amúgy is hunyorítok kissé, nem sok kedvem van vakoskodni) -
#4904 MEG sokaknak gepe se birja,ez a legfontosabb!!! -
#4903 Igen, tudom, ironizálni próbáltam.... :-S
Egyébként én nem tartom az éjszakát jó ötletnek, több szempontból sem:
- sok szép pálya van, én szeretem LÁTNI õket
- kocsik ugyanígy (fõleg nagy Pantera, Zöld Szörny )
- hirtelen és nagyon megnöveli a verseny nehézségét, annyira profik még nem vagyunk
- sztem nagyon hangulatos a délután 3 órakor enyhén a szembe sütõ, és úton tükrözõdõ napfény, és a kicsit sárgás megvilágítás
- mondtam már, hogy szépek a pályák és a kocsik?
Szóval én nem szeretnék éjszaka menni. De Praze, ha gondolod, te nyugodtan letekerheted a monitorodon a fényerõt... -
#4902 Én is régóta volt különben -
Dancsó12 #4901 ismerek mindent régota játszok már kijátszottam -
KoS #4900 Lehet, hogy arra gondolt, hogy a jatekban legyen ejszaka... bar en ezt nem preferalom tulzottan... vagy ha megis, akkor olyan palya kell, amit mindenki ismer mint a tenyeret... -
#4899 Ha nem tűnt még volna fel, eddig mindig éjszaka játszottunk! :) -
Dancsó12 #4898 sziasztok! Én mennék csak nem tudom mi a serveretek neve!
vagy erre bekell fizetni? üdv :D -
#4897 Én most elmegyek 2 hétre nagyon messze. De mikor visszajövök szeretnék egy éjszakai GT76-os versenyt.
Bye all, -
KoS #4896 Vasarnap este me'g talan beleferne, de sajnos nem tudom mikor erek haza, az is lehet hogy keson, bar tobb mint valoszinu hogy 9 elott... -
#4895 Nekem szokas szerint a hetkoznapok nem jok... :( -
KoS #4894 Sajnos nekem ma nem jo. Jovo heten het kozben (kiveve pentek) szervezzunk mar valamit...