GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika:Sokrol nem. de az a keves jo volt.:-) talan 4 v. 5 fumatom nyomtunk. Lehet, hogy csak nekem, de szinte minden versenyen osszejott, hogy az elso korokben marha kozel vonatoztunk. Tenyleg nagyon elveztem, kulonosen mikor harmadikkent lattam a caprit(Gerzson) meg Kost elottem 1 centire.

Siku: majd a kormany karpotol. Pedig a minit billentyuvel is eleg jol keresztberaktad. De ezekszerint lehet, hogy nem direkt.:-)

Legjobbakat mindenkinek!

Meg nyomjuk, van mar aramod??
Egyebkent 6 korosoket nyomtunk 5-en (Prazelee aztan elment, de jott blory).

Ombika
No mirol maradtam le,meseljetek!?

sikura
csináltam servert akit érdekel jöjjön

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

sikura
Na?
Csak nem véget is ért a game?
Nem látok servert és a kormányom sem érkezett meg! (brühühühühü)

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Ombika
Bassza meg pedig hazajottem direkt csajomtol is! ))

Kar hogy telon nem birod nyomni 😊
Hatha megjon hamarosan az aramod!!!

ne add fel, mar 5-en vagyunk.
uHs Gerzson
Szerver megy

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ombika
Se aram se net csak a telomba bizok!Erre meg meg nincs GtI! ))

Prézli
Nem kell megvenni, ahhoz, hogy online játszhass. Ha külföldiekkel szeretnél játszani, akármyilyen szervereken, akkor vedd meg, de ha közénk akarsz csatlakozni, akkor nem kell megvenni, elég a Hamachi-t letölteni és kikönyörögni a jelszavunkat, ennyi.

Uraim, ugy latom szarban a haza. Vagy kestek.
de, praz is.
itt esik, a szel lement, a net megy.(BP) Siku-n kivul senki a hama-n.:-(
Misi az ezredes
hali!

Nem tudom hogy megy ez a neten de hó elejétõl meglessz a ajetk és majd valaki segítene tályékozódni a serverek közt vagy valami?!?
Azért kössz csácsá

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Ombika
Lehet en nemtudok servert inditani,ugyanis akkora vihar van,h mar aram sincs.remelem idoben visszajon es nemcsak telorol tudok netezni! 😞

OFF
Szeged. Egyelore meg csak durva szel van. De lehet hogy pont akkorra er ide.
Mind1, nem erdekel, UPS multkor is kibirta... remelem most is (ha egyaltalan lesz vihar)
ON

ha hazaerek, szedem a skineket, es nagy vszinuseggel jovok!
Prézli
OFF
Hol laksz? Itt már süt a nap (Pécs)
ON

Afranc, itt is keszulodik valami retkes vihar. Olyan szel van mint allat...
Bizom az UPS-ben.......

Kosz Gerzson, Prazelee, toltom a skineket.

sikura
<#buck>

Prézli
Úgy tudom, hogy mindenkinek meg kell lenni a skinnek.
...nem csak a viharnak kéne elmennie
Könyörgöm ne Monza legyen!

uHs Gerzson
Mindenkinek le kell töltenie.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Eleg ha a szerver felrakja a skineket, vagy minden resztvevonek be kell rakni?

Remelem elmegy a viharod estig 😊

Prézli
Egy ilyen használja skinemet! Megyek és felakasztom magam... <#ijedt>

Prézli
Te egy önmûködõ überlámasztikus floodgép vagy!
1. Nagyon meglepõdtem!
2. Tudod nem egységesítették a GTR2 fórumot a GTL fórummal (még) bár ha ezt így megkérdezed a GTR2 fórumban akkor téged úgy csesznek le, hogy olyat még nem láttál.
3. Amúgy az elején nem is néztél ki olyan hülyének mint amilyen vagy, és én a helyedben azt mondanám, hogy nyolc éves vagyok, úgy legalább nem égek.

Misi az ezredes
jah bocs találtam leírást

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
hova kell betenni ezeket mert betenném én is

Prézli
Majd még eldõl, hogy leszek-e, de plz a szerver töltse le a skineket
innen (köszönet SC-nek)

Majd a moderátort kérném, hogy takarítson egy kicsit.THX

Misi az ezredes
VALAKI TUD LINKET AHONNAN A GTR2-õt le tudom szedni kössz elörre is jah és a creck is kell avayg ha nincs nem baj.kössz mindent

küld a linket ide ha van [email protected]

Misi az ezredes
Nah szóval hogy ne legyen igazad most néztem az 576-boltban h mennyiba kerül a jatek!

És meg fogsdz lepõdni ::::: 3980-ba

akkor ez nem eredeti vagy csak lement az ára!?!

sikura
A GTL -hez nincs véletlenül FFB-s menü ,mint a GTR2-höz? Ha vki tud róla PLS linkelje már be a címet!
THX!

Ombika
IGen tudjuk hogyne deee!! 😊))

Praz johetnel ez 1 hulye kifogas ,legalabb lenne kivel csataznom!! 😊)

Misi az ezredes
jah bocs a zavarásért

Misi az ezredes
hát én inkább magyarosításnak nevezném ami alatta van mint letöltés XD

Misi az ezredes
hát jaja jogos nemrég vettem meg a Microsoft Flight Simulatort és most nincs pénzem jah és még csak 9.-es vagyok

Prézli
OFF
NEEEM AZ EGY VÍRUS LE NE TÖLTSD! Megdöglik tõle a kutyád, sáskajárást idéz elõ 4km-es kõrzetben és brazil szappanoperákat fog sugáeozni az HBO 2 percenkénti reklámblokokkkal!

Na takarodj már innen!
ON

sikura
Asszem 2005 -s ,de a minõségnek Ára van!<#worship>

Misi az ezredes
Update 1.1 - Multiplayer Mode
This update is for EU versions only!

találtam 1 ilyet ez jó lehet?

Misi az ezredes
:S nem olcsó

mikori a jatek?

Prézli
ON
Nem biztos, hogy ma jövök, mert bazinagy vihar van és az ötödiken elég durva ilyenkor számítógépezni.

sikura
<#buck>

Prézli
Húszezer forint! Kevesebbért ne vedd meg, az nem lesz eredeti444

Misi az ezredes
hol bocs nem láttam

sikura
<#pardon1>

HA boltban veszed akkor kapsz hozzá serial -t! Úgy tudsz hivatalos servereken jáccani.
Ha letöltöltöd vhonnan a gamét akkor max Lanon tudsz jáccani a Hamachi prg-n keresztül.

Prézli
Na idefigyelj, amit megveszel jaátékot a kiskönyv utolsó lapján van egy személyreszabott Online Key, DE van egy tuti módszerem, hogy juss hozzá: Bemész egy boltba és megvásárolod ezt a játékot!!!
Amúgy lámafiú, ha kicsit (csak egy nagyonkicsit) visszaolvasnál a Floodolós Überlámarohamod elõtt, akkor látnád, hogy, van másik megoldás is online játékhoz. <#zavart2><#zavart2><#guluszem1><#banplz>

Misi az ezredes
és mennyibe kerül most a jatek?

Misi az ezredes
vagy az nem erre való?!

Misi az ezredes
ezt töltöm most akkor lehet h mûködni fog?

GTL v11 Patch