7613
-
#4853 Én is a Tesco-ból vettem -
#4852 tesco... :) de komolyan. -
#4851 itt -
endiboy #4850 Hi, tudtok valami boltot, ahol meg tudom venni/rendelni a game-t? -
#4849 Kar ,pedig remeleltem vagy 6-an leszunk mert ugy van ertelme! :( -
#4848 Én ma úgy tűnik mégse jövök
De mint mondtam nem totál én írányítom az életem, szal nem tudhattam. -
KoS #4847 Koszi a pontos leirast! -
#4846 aloha...
frapsal felveszem...
sony vegas 7.0ával összeillesztem..zene alá..lerendelem 1 HQ és 1 low minőségbe a youtubra.
de 1 videóhoz általában 5-6verseny replay-it használom... -
KoS #4845 Koszi az infokat, majd megprobalkozom valamelyikkel!
Este 8 korul indul a buli? -
#4844 Fraps igen , meg Sunát kérdezd meg ő vmi Sony Vegas-t használ. Nemtoom milyen verzió most az aktuális. -
#4843 Este mehet a moka ,raerek en is!! -
#4842 Fraps -
#4841 Nálam fraps a nyerő eddig. -
#4840 That's All Right. -
KoS #4839 Ehehehhh :)
Ez az en elirt Alfa Cortinam, ha jol ertem a celzast ;)
Jut eszembe: ki mit hasznal arra, hogy a replay-bol videot csinaljon? Keresgeltem a neten, es valami gpl2avi-t talaltam, de azt se tudom hogy ez jo-e GTL-hez illetve milyen mas megoldasok vannak? -
-
#4837 Megvan! Az lehet a gond, hogy ez a v2.1 és kell hozzá a v2.0... kopp. -
#4836 Ha hiszed, ha nem, ezt már letöltöttem és be is másoltam az uiasses.gtl fájlt a helyére, de cseszett előjönni a dolog. No, mi a fene lehet a gond? -
#4835 NoGrip -> download -> Misc Files -> Car HuD Mod -
KoS #4834 Kimaradt a "+" az Alfa meg a Cortina kozott... -
KoS #4833 Felolem mehetne egy verseny ma este, csak legyunk legalabb 4-en.
Mehetne az Alfa Cortina is, vagy esetleg ha izmosabbakkal akarunk, akkor Shelby 350 GT + Ferrari? Tapasztalatom szerint mindketto eleg jol kezelheto (legalabbis Corvette utan :) csak hat lassabbak is). -
#4832 -
#4831 A francért nem megy a képbeszúrás...???
Namégegyszer...
-
#4830 [IMG][/IMG] -
#4829 Ez itt akkor micsoda?
[IMG][/IMG]
Ez beállítható a prl-ben, vagy külön plugin?
...
Én nem a kiállásra, hanem a beállásra gondoltam. Ha bejövök a kör végén, akkor átveszi a gép a kormányt, de kösz az "ötletet", már megoldottam, Alex két éve bepötyögte a megoldást, csak hülyén kerestem rá... -
#4828 de hisz ezt mondtuk TS-be is valamelyik nap. -
#4827 Ma lesz valami?
Mit szólnátok egy kis retro Alfa,Lotus-Mondello dologhoz? Elvégre ez sokáig bevállt. -
#4826 Ezt nem is tudtam.
Köcce! -
#4825 ööö,lcd kijelzőn lehet állítani leggyorsabb körre,jelenlegi körre,hanyadik kör meg még valami talán -
#4824 Belsőnézetben ilyesmit nem lehet beállítani. legalábbis tudtommal.
(de ha belegondolsz igazából sem látsz ilyen infókat)
De próbálkozz az 1/2/3/4 es gombokkal hátha.
Ha Sim nehézségre állítod a gamét akkor neked kell kiálni a Boxból. -
#4823 Netán valami gond adódott? -
#4822 Nem a kis "kvarcórára" gondolok, hanem a "motec" szerű adatképernyőre, amin látszik, hogy hányadik körben vagyok, meg ilyesmi... a külső nézetben alapból látszik. Hasonló a gondom azzal amikor kimegyek a boxba. Melyik kapcsolóval lehet kilőni az automata irányítást? A válaszokat köszi! Üdv! -
#4821 Sziasztok! Hogyan tudom bekapcsolni azt, hogy lássam a köridőimet a "cockpit" nézetben? Gondolom vhol a prl fájlban van a dolog elásva, de akármit kapcsolgatok 1xűen nem akar előjönni... -
#4820 nem létezik -
Peti25 #4819 sziasztok létezik Vista Patch a GTR-hez vagy TOCA2-höz? -
#4818 Ineten online játék biztos szalad egész nap. A hamachi menések elég rapszódikusak :( -
#4817 Hamachi,szinte minden 3adnap csapatunk! :) -
Zsoberpapa #4816 Gyuhúú. Volt szerencsém megvenni a játékot és meg kell, hogy mondjam, leírhatatlanul tetszik! :D Pláne a BMW CSL Schnitzer. Szívesen multiznék, ha lehetne valahol xD -
#4815 Iszok!! :) -
#4814 És ma este?