7613
-
Suri hun #4973 network: gtl amateurfest
password: padloig
Ez a jelszó meg a network mert én nem tudok bemenni? -
#4972 A szerver fut lehet jönni! -
#4971 A hamachi szerver a megszokott, most még csak SC van de ő se válaszol lesz ez még jobb is. -
#4970 Akkor mondjuk most...
-
#4969 MIkor is? -
#4968 Mondellót ne... az rohadt szűk. Még az Alfa-Cortinának is.
Mikor kezdõdik akkor? -
#4967 megpróbálok jönni -
#4966 Az idő tök mindegy ha ráérsz óceán tizenhárma előtt/után, akkor akkor lesz.
Autó pálya ügyben kéne még dönteni...ha sokan összejövünk akkor lenne egy ötletem
Naszal: mindneki egy lehetőséget kap a gyors köre megfutására és a verseny csak 1 körös! Ez nem saját ötlet, de voltam egy ilyenen és durva tülekedés meg ilyenek vannak szval aki erre tart igényt szóljon. -
Suri hun #4965 Kb mikor lenne? -
#4964 MA moziba megyek Ocean Thirteen!! Sorry -
#4963 Ma verseny lesz!
A szerver én leszek erre nincs baj, a pálya az lesz amit az itt a hsz-em hatására megjelenő őrületes tömeg kórusban fog skandálni úgy hogy meghalljam beszukott ablak mellett is
Nade komolyan emberek ma verseny!
Engem még mindig melegséggel tölt el ha visszagondolok azokra a fergeteges versenyekre... Mondello:Alfa-Lotus
Ha meg soha többé nem jön össze verseny akkor megmaradnak cép emléknek
Jackass kérlek ma ne a Jim Bean-t válaszd... -
#4962 Nekem is,de hiaba jelentjuk be,hogy verseny baxnak eljonni,szal mar nem is erolkodom 1 jodarabja! -
Suri hun #4961 Én még nem tudom de ha beírjátok, hogy mikor lesz és van idő akkor megyek. -
#4960 Nekem álltalában jó mindig ha nem akkor azt bejelentem. -
KoS #4959 Nekem a szombat nem jo, vasarnap este valoszinuleg jo lenne, tehat:
Vasarnap - KoS -
#4958 Biztos már régen összeálltunk volna 1 versenyre, ha nem lenne mostanában ez a tömeges rá-nem-érés. Gondolom, hogy páran elmentek nyaralni, nem vagyunk már elegen sem hétköznapi, sem hétvégi futamra, vagy rosszul gondolom?
Szombat és/vagy vasárnap kinek lenne jó? Plz mindenki írjon, akinek jó, és jönne!
Szombat -
Vasárnap - -
#4957 Akarom mondani erre. -
#4956 Nagyon jó volna ha megint összejönne a csapat és egy hétig lennének megint versenyek. Mostmár nem kéne túlbonyolítani se (értsd: önkritika)
HRC-s versenyzésem egy Zuhai BMW futamig és egy másik V8 futamig tartott mert warez GTR2-vel szívok megállás, nélkül megugye pénzes. HGTLM ugye pénzes, és csak bizonyos időközönként vannak versenyek.
Ellenben itt egy szépen összekovácsolódott csapat van akik ingyen warezzal akármikor tolhatják amikor csak ráérnek. Ha kevesebben vagyunk akkor még a szervert is elvállalhatom, mert úgy vettem észre 3-5 autót röccenésmentesen elbírok.
Amúgy erre emlékeztek-e még? Azok voltak ám a szép idők. -
Suri hun #4955 Lol az fincsi -
#4954 Bocsi inkabb a Jim Beam mellett maradtam! :)) -
Suri hun #4953 Jó kérdés. Pont most akartam megnézni de még a hamachi szoba se megy. -
KoS #4952 Na, akkor lesz ma este valami, vagy majd csak valamikor maskor? -
#4951 Megtortent... :) -
KoS #4950 En ezt max este tudnam megnezni, ha hazaerek, de lehet hogy valamelyik masik resztvevo elkuldi neked privatban. -
Suri hun #4949 Mi a Hamachi szoba neve meg jelszava? -
KoS #4948 Igen, hamachin. -
#4947 Nekem szokas szerint csak pentek es szombat jo. (de 2 het mulva szabira megyek, akkor barmelyik este megfelel) -
Suri hun #4946 Hamachin lenne? -
KoS #4945 Nekem is lenne kedvem, de nekem leginkabb csak a ma este lenne jo. -
-
#4943 okes nekem van!!!!! -
#4942 Szevasztok emberek!
remélem olvassa még vki ezta fórumot!
egy HRC kollégámmal ( de lehet nem csak ketten jönnénk) szeretnénk holnap, vagy a napokban egy kicsit GTL-ezni. Ha nektek is lenne kedvetek ,időtök írjatok h leegyeztessük az időpontot!
-
Suri hun #4941 Figy 4k megér a játék ha már szerinted is egy csúcskirály game. -
#4940 Ha nem boltban veszed, akkor nem lehet online játszani vele. -
#4939 bemész a boltba..
most asszem 4k-ért adják...
torrenten is fent van..csak no seed :) -
Sycsa #4938 Szasztok. Tud valaki adni egy linket, ahonnan le lehet tolteni ezt a csucskiraly gemet? Mindenfele mod nelkul lenne a legjobb. Torrenten nem talaltam :(.((bocs, h nem olvastam vissza)). koszkoszkosz -
#4937 Az Rfactorban elkészült egy Mini mod. Mai autókkal lehet bírkózni. -
neilszab #4936 Ja és amúgy toljátok még Hamachin?
vagy behalt már a dolog? -
neilszab #4935 Sziasztok!
Talán emlékeztek rám, egy két hónapja feltüntem itt néha a fórumon. Azóta megvettem a gémet (4000 HUF) és kipróbáltam magam a "Mesterek" között (1000 HUF), a bajnokságnak most lett vége.
Teljesen Láma-ként kezdtem, ez volt az első ligám és offline se voltam/(vagyok) nagy májer. Az elején persze szarrá aláztak, de rövid idő alatt (és nem is sok gyakorlással) belejöttem a dologba és ídőmérőn rendszeresen 10. helyet zsebeltem be (kábé 20 főből), sőt voltam 3. is és még versenyt is fejeztem be 5.-ként.
Mindezt csak azért írom le, hogy lássátok: azért a Mestereknél sincs a mérce fényévnyi távolságra a halandóktól, és bárki hamar belerázódhat. Itt is simán előfordul, hogy a mezőny eleje és vége között körönként 7 sec a különbség, így bárki megtalálhatja az ellenfelét, akivel elszórakozhat egy versenyen. Én nagyon élveztem az egészet és a létszám is mindig renben volt hétről-hétre (kb 20 fő)
HGTLM 2. Bajnokság
HGTLM futamvideói (youtube)futamvideók jó minőségben
Ha kedvetek van Szeptemertől újra bajnokság...
-
#4934 Mikor divatba jött az "eredeti cd" őrület, beszereztem egy külső rackmodult.
Ha valakinek tud a BIOS-a usb-ről bootolni (ritka amelyik lap nem tud) szerintem ez a legegyszerűbb megoldás.