7613
  • Suri hun
    Tényleg jó volt a tegnapi. Mondjuk én tegnap nem voltam valami fényes de azért jó volt. Az vicces viszont hogy mennyire máskép vezet az ember ha előtte van valaki vagy ő van elől. Pl volt egy pálya amikor Prazelee ment előttem és volt egy kanyar amibe én jobb féktávot vettem erre amikor megelőzöm és elérkezünk a következő körbe ugyan abba a kanyarba hát nem visszaelőz. Szerintem amikor az ember vezet akkor elkezd parázni hogy ki ne csúszon és ezért lassabb lesz de ha van valaki előtte akkor meg tolja neki 1000-el (sajnos tegnap ez volt a vesztem mert 2x is vérszemet kaptam aminek kicsúszás lett a vége)
  • Ombika
    En igen raerek szombatig,aztan 2 hetre elhuzok!!
  • Prézli
    Én ezen a héten elméletileg nem fogok ráérni de ezen tán lehet változtantni.
  • SuperCharger
    Hetkoznap hogy ertek ra? Egy oracska ilyen sprintelesre beneznek, ha jatszanatok.
  • SuperCharger
    Ez a tegnapi sprinthalmaz tenyleg jo moka volt. (kiveve, hogy valahanyszor az elso helyre kerultem, fel koron belul elcsesztem... ugy latszik nekem is sok volt a kihagyas)

Hulye vallalati tartalomszuro miatt nem jonnek be a kepek... de majd otthon megnezem.
  • KoS
    Hehhe, bejott, mert megjelentek a kepek! :)

A 3. kephez kis magyarazat: a kanyarig egymas mellett nyomtuk Prazeleevel, majd mivel nem akartam rahuzni a kocsit a kanyarban, kijutottam a soderagyba. Utana persze visszaengedtem magam ele' :)

Remelem keszul nehany osszevagott video is majd! :)
    Let's pray...
  • Prézli

1. (gőzöm sincs miről szólt a kép mert feltöltőoldalra tettem)
    2. Én és latek csatázunk Ő nyert
    3. Kavalkádkép a második! kőrben

Remélem megjelennek a képek, na elmondok egy imát és kiteszem a zöld neonfeszületet.
  • eszetlen
    Praz a videok erdekelnek 4 embert az tuti.
    Egyebkent csak egyet tudok erteni, ennyire izgalmas es jo versenyeket en meg sosem mentem.
    ... a kiegyenlitettsegrol nem is beszelve.

Koszi!
  • KoS
    Huhh, ma nagyon allat meccsek voltak!!!! Foleg a vege fele :D
    Az elejen jo volt hogy sokan voltunk, a vegen meg SC, Praz, Latek meg en irtottuk egymast.... reg nem voltak ilyen jo versenyek! Koszi mindenkinek!
  • Prézli
    Na most ért véget az amit 8 körül kezdtünk.
    Hát én nem akarok frusztráló lenni de olyan futamokat mentünk, hogy életemben ilyen jól még nem szórakoztam versenyzés közben.
    Majd ha lesz érdeklődés akkor tok adni képet videót stb. Tán most még felrakok pár érdekes képet.
  • Ombika
    Egyedul necces cipelni 107cm-ert!! :)))
  • SuperCharger
    Ne bonyolitsd, vidd fel a plazmat!
  • sikura
    Na nekem sajna mára ennyi fért bele.
  • Ombika
    Sorry lekoltoztem plazma ele amig osomek elhuztak :) ,de itt asztal tul vastag es nemtudom kormany felfogatni,masikat meg elegge lusta vagyok lehozni!! :((
  • SuperCharger
    Szerver up!
  • eszetlen
    ma en is leszek.
  • sikura
    én is 8 körül!!!!!
  • KoS
    Nemsokara en is jovok, de kell me'g legalabb fel ora... szoval fel8-8 kozott jovok!!!
  • SuperCharger
    Aki keszen all, jojjon be Hamachira.
  • Prézli
    Jönnék.
  • Ombika
    Lehet ma en is raerek!!
  • SuperCharger
    Ma este mikorra tudunk osszegyulni? 7 orara van esely?
  • Ombika
    Nekem bejott nagyon,hozta a varva vartat!!! :)
    Mind3 resze korrekt volt!
  • Prézli
    Ha kifogynánk az ötletekből
  • Prézli
    Milyen volt a film?

Ha visszaolvasol látod, hogy én hamaszindrómában szenvedek.
  • Ombika
    No megjottem,volt vmi?
  • Prézli
    Én vok a feketebárány. Erre még nem volt megoldás. Néha előfordult ilyen másokkal is azok átadnának nekem némi tapasztalatot?
  • SuperCharger
    Probalj meg egy full restartot. Mindenki mas mar bent van.
  • Prézli
    Nincs elérhető futam... ez asszem hamabaj ami ellen nincs semmi. Kipróbáltam az update-et de az se segített. Nade legalább látni, hogy vannak akik igénylik a versenyzést.
  • SuperCharger
    Igen, en csinaltam, gyere!
  • Prézli

Az ilyet de utálom! És valami velem volt (és van) ami elcseszte (ez nem csúnya szó) a szervert. Pedig már négyen voltunk a francba.
  • Prézli
    Emberek mi történt? Tömeges szívroham vagy mi? Senki nem válaszol a Hama-n se itt se a szerveren nincs senki... még 10 perc és feladom
  • Prézli
    Márminthogy te nyitottál egy szervert?
  • Prézli
    Láttam megpördülsz a porséval belenéztem a tükörbe és egyszercsak mindenki eltűnt...
  • SuperCharger
    Nem tudom, mi volt ez. Szerver up, gyertek.
  • sikura
    Na most mi történt? Kifagyott mindenki??
  • SuperCharger
    Kiraktam egy regi Ablakos-t, most eppen 15-en vagyunk, talan ez volt abaj, hogy betelt a 16... de ezzel regen sem volt baja.
  • Suri hun
    már oké
  • SuperCharger
    Ezt azert ne tedd ki publikusan...
    Es milyen hibat ir ki, miert nem tud csatlakozni a csatihoz?
  • Prézli
    igen ez