7613
  • SimaSuna #5053
    + ott van azis hogy nem bizti h találtok jó szervert..kedvező áron..

mi is fontoljuk h GTR2ről rFactorra váltunk..több mód..pálya..stb..

TS-t Meg ITT érdemes kérni levélben.
    spam mentes..és ingyér van..csak reklámot kell kitenni..
    Sly.hu vagy vmi hasonló..
  • SuperCharger
    A hivatalos szerverekkel viszont akad nehany problema, peldaul nem biztos hogy van olyan, amin az a palya es az a kocsi megy, amit mi akarunk, es meg ures is, vagy legalabbis normalis emberek vannak rajta.
    Vagy lehet palyat meg kocsit vote-olni?

Meg nem biztos, hogy a betevedo/marottlevo embereknek tetszik, ha mondjuk egy kicsit bohockodni tamad kedvunk az idomero alatt a komolysag helyett. En ezert szeretem jobban a zartkoru szervert.

Es meg hivatalosra nem lehet plusz palyat meg festest tenni, mi meg azert tudunk egyeztetni. (bar mondjuk meg nem tortent meg, de a lehetoseg meglenne)
  • Prézli
    OK amúgy bölcs ötlet, de nem sokunknak van meg a game.
    Ki játszik amúgy warezzzal?

Nagyon széttépnétek ha a tegnapelőtti futamokból készülő videó alá
    a zene gyanánt a Jimi Hendrix : Crosstown Traffic -et raknám?
  • Suri hun
    Nekem mindegy hogy ki veszi meg vagy nem én csak azért mondtam mert nekik is könnyebb lenne mint a warezal és a hamachival való szenvedés. Nyugi nem az a fajta vagyok aki cseszteti a warezosokat.
  • Prézli
    Rossz dolgot kezdesz szerintem szajkózni

A HRC-t is azért hagytam ott mert eredeti game meg 2500ft szereverdíj kellett. (tényleg csak ez a két ok volt)
    Nem arról, van szó, hogy csórók vagyunk de sok a kihagyás stb és így talán akinek nincs meg az kirekesztve érzi magát.

/egy GTL tulaj/

TS-t talán tok intézni volna rá igény?
  • Suri hun
    Ez a 2000 forint már tényleg nem sok.
  • Suri hun
    Volt pár jó csata csak sajnos ha többen vagyunk akkor már laggos. Jó lenne ha azok akinek nincs meg megvennék és akkor rendes szervereken lehetne nyomni.
  • SuperCharger
    Milyen volt a tegnapi menet?
  • Prézli
    Tudom de ma fáradt is vok, meg a lag miatt sztem örültök is ha nem megyek
  • Ombika
    Mi vagyunk meg!!
  • Prézli
    Na nálam lefagytatok és ki kellett lépnem, most meg azt mondja, hogy Nincs elérhető futam. Asszem ma inkább a videón dolgozok mert ez nem akar összejönni.
  • SuperCharger
    Engem jobban erdekel, hogy a matávhoz mennyi a pingem+sebességem, nem az, hogy vácra mennyi.
  • Ombika
    414 a feltoltesem,de ez most lassu, este majd gyorsabb lesz! :))
  • Prézli
    Magny National - Lotus Cortina,Alfa Romeo

Még megvárjuk a többiek véleményét
  • Ombika
    Fut a server!!!
  • Prézli
    Ezzel kapok én 341-et.
    Videók felét már átnéztem, kifilmeztem az érdekesebb részeket, volt csata rendesen.
  • Ombika
    En inditok szivesen servert,de kerek palyat es autokat!!
  • Ombika
    Ez jobb!!
  • SuperCharger
    Ezzel teszteld le elõször is, ahogy itt le van írva, akkor kapod meg az igazi sebességet. Aztán meg nem a vonal sebessége a lényeg, hanem a késleltetése (a kettõ nem mindig következik egymásból).
  • KoS
    Hehhe, nagyon jo! :)))

En is jovok nemsokara!
  • SuperCharger
    En sem tudok sokaig maradni, ugyhogy j olenne mielobb kezdeni.
  • Ombika
    Loll!! :)

Akkor mikorra jojjek?
  • Prézli
    +18
  • Prézli
    Juhé! Képekkel videókkal skinekkel szolgálhatok.
  • Suri hun
    Csak hogy bezsegjen az élet most dolgozom az oldalon. gtlegends
    Talán holnapra befejezem.
  • KoS
    Szivesen leszek megint host, ha kell, bar nem hinnem hogy Jack-nel jobb leszek...
  • Prézli
    vagyis 8 körül
  • Prézli
    Akkor hétkor indul a mandula.
    Én még nem unom a Magny National-Alfa,Lotus párost de ha újat akartok hát legyen.
  • sikura
    én i jövök a 7n aztán nem leszek....
    csak ne tegyük nagyon későre, mert korán kelek!
  • Prézli
    Azt nem értem még mindig, hogy a 341-es feltöltésemmel hogy vok rosszabb host mint aki 256-al van? Pedig Kos eddig kiemelkedően a legjobb host.
  • eszetlen
    bocs en nem biztos h. leszek, melo van. :(
  • Ombika
    En is jovok fel 8-tol kb!
  • SuperCharger
    Jack, inditasz szervert kicsivel 8 elott?
  • KoS
    Jol van, alakul ez... nekem is jo lesz szerintem a ma este. 8 elottre nem igerem hogy tudok jonni, de 8 korulre szinte biztos.
    Eszetlen esetleg kesobb csatlakozik. Ha csak 4 korosoket megyunk, mint vasarnap is (ami szerintem pont eleg arra hogy egy izgalmasat versenyezzunk, es aki kicsuszik, annak se kelljen sokaig varni a kovetkezo lehetosegre), akkor nem lesz sok idore zarva a szerverre belepesi lehetoseg.
  • Prézli
    Akkor mostantól ráérek.
  • Suri hun
    Lehet, hogy leszek én is de még nem biztos.
  • eszetlen
    9, fel 10 utan jonnek szivesen. Elotte nem jo.
  • SuperCharger
    Engem az elöl lévő nem szokott zavarni, sőt, a legjöbb köreimet mindig vki mögött futom :)...

Ha mögöttem vannak, attól viszont nagyon parázok. Nem tudom sohasem, hogy hol van a határ aközött, hogy védem a pozíciómat, meg hogy már csak bénázok előtte.

Ha mára vagy holnapra összejönnénk 4-en, abból lennék én az egyik (ez érthető volt?).

Akkor Jack-re és Kos-ra lehet számítani, ki még?
  • Pacal17
    Csá! Lehet megveszem a játékot, a CD galaxisba csak 1990 ft.
  • KoS
    Nekem csutortok estig barmelyik nap jo, csak lehetoleg idoben beszeljuk meg, hogy melyik nap. A pentek meg a hetvege most nem jo.

Suri, igen igazad van, ha valaki elol megy, akkor altalaban kicsit ovatosabb, nehogy kicsusszon. Aki meg hatul megy, az latja a masik hol fekezett, es picit me'g ra tudja engedni a kocsit, akar fekezes kozben is.