7613
-
#5053 + ott van azis hogy nem bizti h találtok jó szervert..kedvező áron..
mi is fontoljuk h GTR2ről rFactorra váltunk..több mód..pálya..stb..
TS-t Meg ITT érdemes kérni levélben.
spam mentes..és ingyér van..csak reklámot kell kitenni..
Sly.hu vagy vmi hasonló.. -
#5052 A hivatalos szerverekkel viszont akad nehany problema, peldaul nem biztos hogy van olyan, amin az a palya es az a kocsi megy, amit mi akarunk, es meg ures is, vagy legalabbis normalis emberek vannak rajta.
Vagy lehet palyat meg kocsit vote-olni?
Meg nem biztos, hogy a betevedo/marottlevo embereknek tetszik, ha mondjuk egy kicsit bohockodni tamad kedvunk az idomero alatt a komolysag helyett. En ezert szeretem jobban a zartkoru szervert.
Es meg hivatalosra nem lehet plusz palyat meg festest tenni, mi meg azert tudunk egyeztetni. (bar mondjuk meg nem tortent meg, de a lehetoseg meglenne) -
#5051 OK amúgy bölcs ötlet, de nem sokunknak van meg a game.
Ki játszik amúgy warezzzal?
Nagyon széttépnétek ha a tegnapelőtti futamokból készülő videó alá
a zene gyanánt a Jimi Hendrix : Crosstown Traffic -et raknám? -
Suri hun #5050 Nekem mindegy hogy ki veszi meg vagy nem én csak azért mondtam mert nekik is könnyebb lenne mint a warezal és a hamachival való szenvedés. Nyugi nem az a fajta vagyok aki cseszteti a warezosokat. -
#5049 Rossz dolgot kezdesz szerintem szajkózni
A HRC-t is azért hagytam ott mert eredeti game meg 2500ft szereverdíj kellett. (tényleg csak ez a két ok volt)
Nem arról, van szó, hogy csórók vagyunk de sok a kihagyás stb és így talán akinek nincs meg az kirekesztve érzi magát.
/egy GTL tulaj/
TS-t talán tok intézni volna rá igény? -
Suri hun #5048 Ez a 2000 forint már tényleg nem sok. -
Suri hun #5047 Volt pár jó csata csak sajnos ha többen vagyunk akkor már laggos. Jó lenne ha azok akinek nincs meg megvennék és akkor rendes szervereken lehetne nyomni.
-
#5046 Milyen volt a tegnapi menet? -
#5045 Tudom de ma fáradt is vok, meg a lag miatt sztem örültök is ha nem megyek -
#5044 Mi vagyunk meg!! -
#5043 Na nálam lefagytatok és ki kellett lépnem, most meg azt mondja, hogy Nincs elérhető futam. Asszem ma inkább a videón dolgozok mert ez nem akar összejönni. -
#5042 Engem jobban erdekel, hogy a matávhoz mennyi a pingem+sebességem, nem az, hogy vácra mennyi. -
#5041 414 a feltoltesem,de ez most lassu, este majd gyorsabb lesz! :)) -
#5040 Magny National - Lotus Cortina,Alfa Romeo
Még megvárjuk a többiek véleményét -
#5039 Fut a server!!! -
#5038 Ezzel kapok én 341-et.
Videók felét már átnéztem, kifilmeztem az érdekesebb részeket, volt csata rendesen. -
#5037 En inditok szivesen servert,de kerek palyat es autokat!! -
#5036 Ez jobb!! -
#5035 Ezzel teszteld le elõször is, ahogy itt le van írva, akkor kapod meg az igazi sebességet. Aztán meg nem a vonal sebessége a lényeg, hanem a késleltetése (a kettõ nem mindig következik egymásból). -
KoS #5034 Hehhe, nagyon jo! :)))
En is jovok nemsokara! -
#5033 En sem tudok sokaig maradni, ugyhogy j olenne mielobb kezdeni. -
#5032 Loll!! :)
Akkor mikorra jojjek? -
#5031 +18 -
#5030 Juhé! Képekkel videókkal skinekkel szolgálhatok. -
Suri hun #5029 Csak hogy bezsegjen az élet most dolgozom az oldalon. gtlegends
Talán holnapra befejezem. -
KoS #5028 Szivesen leszek megint host, ha kell, bar nem hinnem hogy Jack-nel jobb leszek... -
#5027 vagyis 8 körül -
#5026 Akkor hétkor indul a mandula.
Én még nem unom a Magny National-Alfa,Lotus párost de ha újat akartok hát legyen. -
#5025 én i jövök a 7n aztán nem leszek....
csak ne tegyük nagyon későre, mert korán kelek! -
#5024 Azt nem értem még mindig, hogy a 341-es feltöltésemmel hogy vok rosszabb host mint aki 256-al van? Pedig Kos eddig kiemelkedően a legjobb host. -
eszetlen #5023 bocs en nem biztos h. leszek, melo van. :( -
#5022 En is jovok fel 8-tol kb! -
#5021 Jack, inditasz szervert kicsivel 8 elott? -
KoS #5020 Jol van, alakul ez... nekem is jo lesz szerintem a ma este. 8 elottre nem igerem hogy tudok jonni, de 8 korulre szinte biztos.
Eszetlen esetleg kesobb csatlakozik. Ha csak 4 korosoket megyunk, mint vasarnap is (ami szerintem pont eleg arra hogy egy izgalmasat versenyezzunk, es aki kicsuszik, annak se kelljen sokaig varni a kovetkezo lehetosegre), akkor nem lesz sok idore zarva a szerverre belepesi lehetoseg. -
#5019 Akkor mostantól ráérek. -
Suri hun #5018 Lehet, hogy leszek én is de még nem biztos.
-
eszetlen #5017 9, fel 10 utan jonnek szivesen. Elotte nem jo. -
#5016 Engem az elöl lévő nem szokott zavarni, sőt, a legjöbb köreimet mindig vki mögött futom :)...
Ha mögöttem vannak, attól viszont nagyon parázok. Nem tudom sohasem, hogy hol van a határ aközött, hogy védem a pozíciómat, meg hogy már csak bénázok előtte.
Ha mára vagy holnapra összejönnénk 4-en, abból lennék én az egyik (ez érthető volt?).
Akkor Jack-re és Kos-ra lehet számítani, ki még? -
#5015 Csá! Lehet megveszem a játékot, a CD galaxisba csak 1990 ft. -
KoS #5014 Nekem csutortok estig barmelyik nap jo, csak lehetoleg idoben beszeljuk meg, hogy melyik nap. A pentek meg a hetvege most nem jo.
Suri, igen igazad van, ha valaki elol megy, akkor altalaban kicsit ovatosabb, nehogy kicsusszon. Aki meg hatul megy, az latja a masik hol fekezett, es picit me'g ra tudja engedni a kocsit, akar fekezes kozben is.