7613
-
#5093 Nem AMD-m van. Patch már fenn, most multira szerzek kocsikat. Mustangra hajtok :) . Azért köszi mindenkinek a segítséget, 4-én vagy 5-én meglesz a kézikönyv vagy a jelszó. -
#5092 A kézikönyv nagyon fontos! Annak a hátulján van az online key.
Amúgy milyen alaplapod van? mert ha AMD akkor megeshet hogy indításkor leformázza a windowst (komoly). Ez ellen van egy patch ezt meg kell majd szerezned. Amúgy sok szerencsét. Kár, hogy már nemigen lehet az ilyenekben bízni -
#5091 Fel lesz hívva a CD galaxis, aztán lesz kézikönyv csak most ugye költözködnek. Amugy most single ben is elvagyok :) próbálok kocsikat szerezni multira. -
#5090 fórumon olvastam hogy azt irják hogy run-regedit-hotkey local machine- softvare- 10 tacle- gtl - keys , és elvileg ott kéne lennie, csak nekem nincs ott, csak a serial. -
#5089 Irtam nekik email-t majd meglátom mi sül ki belőle. Amúgy egy kis faluban lakom pestől több mint 100 kilóméterre, és a játékot a CD galaxistól rendeltem. -
neilszab #5088 Amikor megvettem, nekem is kispórolták belőle a kézikönyvet, de még a boltban kibontottam és 20 perces csetepaté után, szereztek nekem bele egyett. Ugye ez csak azért fontos, mert azon van az online-kulcs.
Tehát a játékhoz 2 kód jár, egyik a lemezen, másik a kézikönyvön. Első körben reklamáljál a boltnál, ha ez nem sikerül (pedig kéne), akkor van vhol nekem egy telefonszám, ami.... :D -
#5087 Alul van egy Contact, ott lehet irni nekik. Ird meg nekik a teljes sztorit, hogy a tiedhez nem jart kezikonyv, es hogy MO.-n, ekkor vetted. Ha esetleg van a dobozan vmi termekazonosito, azt is ird meg nekik, hogy vagjak, milyen regioban melyik kiadast vetted, es ott hogy megy az onlinekey dolog.
Majd irj, hogy sikerult, hogy a leendo vasarlok is ertesuljenek rola.
(a joval kesobbi, amcsi kiadasnal kezdodott ez az onlinekey hiany, lehet azota mas regiok kesoi kiadasaban is alkalmaztak ezt) -
KoS #5086 Ha nem kaptal kezikonyvet, akkor szerintem elso korben ott erdeklodj, ahol a CD-t vetted. Ezutan vagy segitenek, vagy megmondjak hogy hol kell tovabb erdeklodnod. Szerintem.
Ja es legyszi ird majd ide a forumra, hogy mire jutottal, mert en is tervezem hogy megveszem a jatekot, es akkor legalabb mi is tudjuk a procedurat. -
#5085 Mosthogy elolvastam ez jobban ittis azt irjákhogy a kézikönyvbe van
-
#5084 Q: What is an online serial key and where can I find it?
A: The �Online Serial Key� is needed to register an account with the GT Legends Internet service (Lobby). With this account you can access the GT Legends Lobby server from where all internet multiplayer games are hosted and listed. This unique key is printed on the back of the User Manual provided with your game.
You only need to register once with the Lobby and you can use this account for all player profiles used in your game.
Note: do not share this key with others! The key is unique and duplicate keys are not allowed by the Lobby.
Hol tudok reguisztrálni? -
#5083 Missing Online Key
We are sorry for any inconvenience you may have experienced. Follow these easy step by step instructions to get your GT Legends online key code.
Please follow the Link!
Erre ez jön be:
Get your Star Force Code
Below is a copy of the Star Force code you will need to install GT Legends. Please type the code in exactly as it appears below.
JGCTH-3N3VF-GU8R2-2EM79-W3TZ7
-
#5082 Hogy lehet kiadni ugy egy gémet hogy nincs hozzá az meg amiért pénzt fizettem... hihetetlen -
#5081 Marhajó, nekem kézikönyv se volt... Kinek írjak? Mijen emailre? Simbimnek vagy hova? -
#5080 Nem CD-kulcsot kell oda beírni, hanem az online-kódot. Ehhez nem tudom pontosan, hogyan kell hozzájutni, mert a későbbi kiadásokban változtattak valamit ezen... amikor én vettem, még rá volt nyomtatva a kézikönyv hátuljára.
Egyébként már többször felmerült itt ez a kérdés, mindenkinek azt javasoltam, hogy írjon a hivatalos supportnak, és kérdezze meg, hogy juthat hozzá az online-kulcshoz... még senki nem írt vissza ennek az eredményéről. :( -
#5079 ja az van nekem is -
eszetlen #5078 Megneztem megegyszer es jo es jo es szuper! Hetvegen megint menni kellene. Hatha osszerazodik ujra a csapat es ha ilyen kis kulonbsegek lesznek ez nagyon elvezetes.
Pacal, en ugy tudom mi 1.1.0.0 patch-el jatszunk. Hogy ez az ok, vagy sem nem tudom, talan mas tudja. -
eszetlen #5077 Aaaaaaa Praz, koszi szuper lett, szinte felallt a karomon a szor, annyira jo lett a vidi.
Nem beszelve arrol, hogy az a 10 futam eddig legjobb GTL-es idotoltesem volt. Csatlakozva Kos-hoz.
Kormanyt akarok a cegbe es most rogton nyomni egy ilyet.
Hetvegen vki raer? Nekem szerintem egyik este jo lenne. Legrosszabb esetben megint vasarnap, de talan azon kivul is.
u.i.: Most lattam SC elozeset amikor elment koztetek az elso kanyarokban, tenyleg meredek! -
#5076 HI! HELP KÉNE! Regisztrálni akarom a multit, beirom a CD kulcsot, és azt irja ki hogy érvénytelen regisztáció: hibás CD kulcs. Mi lehet a gond? Nemhiszem hogy rosszl irtam be mivel 10 szer egymás után nem hibázhatom el. Lehet hogy valami szemét az én cd kulcsommal jáccik? PLS HELP!! (1.001 es patch vagy mejik van fenn) -
KoS #5075 Eleg szokszor megesett hogy veletlenul megpockoltuk egymast, meg nyomakodtunk, de szerencsere mindenki laza volt, nem volt semmi harag. Mivel 4 koros versenyeket mentunk, nem kellett sokat idegeskedni ha kicsuszott az ember, nemsokara indult a kovetkezo verseny. En is jo sokszor kicsusztam, meg megpockoltek, de nagyon jo volt a hangulat!!!
Szamomra az eddigi legjobb hangulatu versenyzes volt, koszi a tobbieknek is! -
#5074 Megjött a gém :) Azt szeretném kérdeni hogy nekem ugye Magyar verzió van, azzal elmegy a patch? Köszi -
KoS #5073 Waaaaaooooowaaaaaa!!!
NAGYON jo lett a video!!!!!!
A zene is szuper, meg a vagasok is! Latszik hogy volt izgalom rendesen!
Koszi a munkat!!!! -
#5072 De agresszívek voltunk az elején, ejnye
A kövire megpróbálok majd én is csatlakozni :) -
neilszab #5071 Pff, be kellet raknom a fórumot kezdőlapnak, hogy ne maradjak má' mindig le a futamokról! :D -
#5070 Grat!
Kár hogy akkor este nem tudtam jönni -
#5069 Na kész van: video
A minőség fatálisat romlott a feltöltéskor, ami miatt kisé csalódott vok de aki szeretné elküldhetem naki az 574megás HD változatot is -
#5068 én aviba mentem..Xvid kódolással..
az xvidbe meg beállítok olyan 60mbos formába tömörítse össze. -
#5067 Ulead Video Studio 11
Nem vok LP fan abszolute mindenevő vagyok, de az LP-nak olyan marhajó számai vannak, hogy nemlehet őket nemszeretni.
(Most azzal küzdök, hogy rávegyem ezt a hülye programot, hogy wmw, vagy valami normális formátumú videóként mentse el a kreációm.) -
#5066 mivel csinálod?
sony vegas?
csak LP fan vagy? :D -
#5065 Hej, ez nem a mostani!
Az most lett kész és egy híres country zenész lassú dalát tettem bele (név szerint Linkin Park : Papercut )
Még le kell menteni és felnyomni a Youtube-ra. -
#5064 Linkin Parkot szeressük :)
grat! -
#5063 Ah tudod videó készítéshez semmit sem értek. -
#5062 Na, ha minden igaz holnap hozza a postás bácsi/néni a játékot :) -
#5061 így van:)
csak ajánlottam 1 ingyen TS szervert...
videó alá olyan zenét érdemes rakni ami ütemes, nem túl hardcore.
itt +nézhetitek az enyémeimet..
-
KoS #5060 A masodik kerdesedre elfelejtettem a multkor valaszolni.
Szerintem mindegy milyen zenet raksz ala, csak jojjon mar a videooo!!! :D -
KoS #5059 Jah, bocs, azt hittem a kliensrol van szo... :[ -
#5058 Suna TS szerverrol beszelt, nem magarol a programrol. A TS szerveren keresztul megy, nem olyan, mint mondjuk a Skype (jobb...)
Nekem annyira TS nem hianyzik (amig hamachizunk, egyebkent sem johet szoba). Neha kenyelmesebb lenne, de amikor koncentralnom kell, jobb, ha nem beszel senki. -
Suri hun #5057 A szerverekkel kapcsolatba az a helyzet hogy most már elég normális emberek vannak rajta. Régi a játék ezért már főleg azok nyomják akik tényleg szeretik. Tehát kevesebb a barom. Tényleg nem tudsz skineket használni de szerintem ez nem olyan nagy gond. Meg nincs az a gond mint a hamachival hogy ha már 5-6 vagyunk akkor laggol. -
#5056 No még ez hiányzik a lagos boldogsághoz. Amíg nincs a server indítonak nagy sávszél és kicsi ping addig a fenne megette, hogy hama vagy dedic serveren megy a játék. -
KoS #5055 Miert ne a rendes honlapjarol szedjuk le a teamspeak-et??
A rendes honlap
itt van, es ugyanugy ingyenes. -
KoS #5054 Nekem sem eredeti van. Nekem az eredetivel a starforce a bajom, elvileg ha rossz napja van, akkor megeshet hogy kinyirja az MBR-t (persze el lehet menteni, meg visszaallitani). Meg hat igy nem kell CD-t ki/be rakosgatni se :)
Amugy ha lennenk sokan (8-10 ember fixen, vagy meg tobb), akkor szivesen megvennem, mert akkor mar megerne... jokat lehetne csatazni. De amig csak ritkan vagyunk 5-nel tobben, addig nem biztos hogy kell...
Persze ennek ellenere lehet hogy meg fogom venni eredetiben is... max addig nem hasznalom, amig nem lesz szukseges, mert sokkal kenyelmesebb emigy :)