7613
  • KoS
    En csak vasarnap este fogok raerni, ha osszejon valami.
  • liszike
    Kerestem ott de sajnos nemtaláltam
  • SimaSuna #5131
    szvsz a játék teljesen egyértelmű utasításokat ad..
    na de mind1..
    google a barátod :)
  • liszike
    Sziasztok!

Skacok tudnátok segíteni?! leszedtem ma a játékot a wanadoo-ról de ott sajnos nem magyaresetleg tudnátok segíteni hogy hogyan lehet magyarositani? vagy elküldenétek a magyaritását(mappát) erre az email cimre [email protected]
    előre is köszönöm!
  • SuperCharger
    Péntek-szombat előreláthatólag hogy értek rá?
  • eszetlen
    1-3.:Tul van targyalva.
    4.: Jo nyaralast!
  • Ombika
    1. NEm direkt sodrodtem ki es es jottem vissza .
    2. Loll gondolkozz ha nem vagom le,akkor kiloklek es en lettem volna hibas,igy megusztuk es elvezhettuk tovabb verseny,no comment!!!
    3. Utso kanyar elotti reakciodra igy reagaltam ,no comment

4.Elhuztam nyaralni hala jo egnek holnaptol!!

• eszetlen
    Jack, nem voltal korrekt! Kimentel a palyarol es ugy jottel vissza, hogy veletlen se tudjak elmenni melletted (plusz rogton utana levagtad a palyat).
    Aztan mikor en neked csusztam (bocs), idot sem hagytal bocsanatot kerni, arra meg plane nem, hogy a maradek 20 masodpercben befejezzuk a versenyt, szakadt a szerver.

nah, errol ennyit.
  • sikura
    csak nekem szakadt meg???
  • Pacal17
    *Bár
  • Pacal17
    Vár énis megetnék :( na majd jövő héten!
  • Prézli
    Vitorláshajó szimulátorral ba**akodom de talán jövök énis.
  • eszetlen
    SC, kb negyedora es tudok jonni ha megvagyunk.
  • SuperCharger
    Én meg csak 9-IG tudnék lenni.
  • uHs Gerzson
    Elsö 3 hely biztos :)
  • Ombika
    De nem eleg semmire! :)
  • uHs Gerzson
    De több mint a semmi :D
  • Ombika
    3 ember meg keves! :)
  • uHs Gerzson
    Jelen
  • Ombika
    Benne vagyok ma en is mokaba,mas vki meg?
  • eszetlen
    nekem ma 9-tol jo lenne, esetleg vki(k)?
  • Pacal17
    Köszi, működik.
  • SuperCharger
    32 bitben kell lennie, és aztán ha bent ülsz a kocsiban, akkor 1-es v. 2-es, v. 3-as. (kétszer nyomd meg mindegyiket, amíg meg nem találod, melyik a tükör, mert a többi valami mást kapcsolgat ki-be)

Úgy rémlik, hogy a 2-es az.
  • Prézli
    Asszem valahol a grafikai résznél lehet állítani, hogy virtuális vagy valós tükröd legyen ergo a virtuálisat kapcsold ki
  • Pacal17
    Ja, és hogyan tudom bekapcsolni a viszapillantó tükröket? csak olyant engedéjez ami nem a kocsin van hanem egy szögletes cucc a monitor fölső részén.
  • Pacal17
    külön futárcég hozza, aminek semi köze sincs a CD galaxishoz. Csak aza kérdés hogy álják e azt a nagyon megterlelő 990 ft-ot vagy azt is előlem huzzák ki....
  • SuperCharger
    Tehát azt kérded, úgy cselekednek-e majd, ahogy korrekt lenne, vagy úgy, ahogy nekik jó?

Várjuk ki, hátha pozitív csalódás ér...
  • Pacal17
    Akkor megnyugottam. Szerintetek el foggják kérni az utánvétel árát ha azér reklamálok hogy nincs kizikönyv? Tehát ha kihoznak egyet akor nekem azér fizetnem kell?
  • SuperCharger
    Pontosan melyik Corvette-é?
  • Prézli
    Igen nálunk is
    Mondjuk engem nem zavar olyan életszaga van
  • uHs Gerzson
    0.o?
  • Pacal17
    Ez tényleg működik! Köszi! Amugy nektek is ferdén van berakva a corvette kormánya? :S
  • Pacal17
    megvan a heje.
  • SimaSuna #5100
    ugyanez beírható GTR2be is :)
  • bardocz
    ööö mi az hogy minden pálya unlock az alapból olyan nem?:D
  • SuperCharger
    Semmit nem kell csinálnod, csak csinálni a GTL gyökerében egy TG2001.DYN (vagy csak TG2001DYN...) töküres, 0 méretű file-t. Elindítod GTL-t, bármilyen profil, amit ezután kreálsz, rendelkezni fog minden (gyári) autóval, plusz minden pálya unlock, plusz 100 mil kredit (ami jól jön majd a saját festésű autók megvásárlásához)
  • bardocz
    majd ha kell nagyon leszedem:)
  • Prézli
    Énis

Van egy überfasza savegame és abban minden autó +sok pénz van ezért akár csalásnak is nevezhető.
  • bardocz
    hogyan lehet úgy csítelni?:O
    én eddig minden egyes versenyre saját magam által vett kocsival mentem :D
  • SuperCharger
    Sztem a multis játékra csinálj a csíttel egy külön profilt, amiben minden kocsi megvan. Mi is ezt tettük, így nem vagyunk lekorlátozva a választékban, sem típusban, sem festésekben.

Ez azért mindenesetre érdekes, hogy "lesz" kézikönyv... a tokjában van neki kialakítva hely? Ilyen kis fülek ahova be kell tűzni, vagy bármi, ami arra utalna, hogy kellett volna oda?