GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
Nagyon remélem.

Ma este lesz valami versenges??
En jovok ha lesz! Nekem fel8-8-tol jo.

SuperCharger
Hááát, elvileg az online játékhoz nem a CD-kulcs kell, hanem egy online-kulcs. Aki korábban vette, annak bele volt nyomtatva a kézikönyv hátuljába, de a késõbb kiadottaknál volt valami kavarodás ezzel, amit a mai napig nem értek. Azt hiszem írni kell a hivatalos supportnak, és kérni fogják a cd-kulcsodat, és megkapod cserébe az online kódot.

HUNtalicska93
nem tudjátok hol lehet még aktiválni a cd kulcsomat,mert már 4 órája azon idegelek,hogy nem fogadja be az EREDETI kulcsomat,pedig az elsõ inditásnál befogadta,csak amikor játszanék onlineba(a regizésnél) kiírja hogy hibás a cd kulcs,VALAKI PLZ NAGYON IDEG VOK!!!!!!!!!!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Ombika
?

blory
Jo hamar elkeztetek a versenyt amire megkaptam a servert mar race volt <#rinya>

blory
Vagyis nem koltesz egy kisebb vagyont egy videokarira ?

SuperCharger
Hmmmm.... asszem átgondolom még 1x ezt a 8800 vásárlást.

Ombika
Fut szerver gyertek!!

hmmmmmhmmmmm
tetszetõs...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SuperCharger
Minemmegy, hogy nem megy?

Falcon meg Mustang, Monza GP.

haláj!
hol lesz futam mivel?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ombika
1280/1024 32 bit minden szuro / dx9 125 fps palyan!!!

Bmw tedd fel 0.9.9.9 hamat please!!

sikura
<#falbav><#falbav><#falbav>
Mi a franc van ezzel a <#kocsog> Hamachival? Hátnemigazhogynemmegy!<#falbav>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Ombika
2 perc!!

SuperCharger
Na, akkor jön az a szerver?

sikura
Keresd Dietrich-et a HRC fórumon õ most vett egyet

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Ombika
Ki hasznal logi DFP kormanyt es ezeket milyen ertekeken a driveren belul?

Overall effects :
spring effects:
damper effects:

Ombika
JAh es megvmi Hamabol en amr sokat raktam fel ,de nekem 0.9.9.9 jott be es sose engedem frissiteni!! 😊)

Ombika
En Sikut mar latom,ha leszunk 5en inditom servert!

sikura
Létezik,hogy egy lélek sincs Hamán? Se itt se gtr2 sehol senki....

sikura
Én is szeretnék jönni ! De sz*araxik a Hamachim

SuperCharger
Páran azért leszünk.

kb fel ora mulva en is tudok jonni. Lesz vmi, v. kar jonni?
SuperCharger
Meg is lehet tippelni úgy kábéra, hogy 20 v. 40 v. 60.

jp10000
ctrl+F a pályán

fraps progival..
rivatuner progival..

bardocz
egyáltalán hol tudom megnézni menyi fps-en megy?😄
jp10000
Tényleg, mondjátok mennyi fps megy nektek?

Ombika
Azert azt igen,hogy eddig hany fpsen ment 1024/be,most meg maxra allitva minden szuressel fullon mi a valtozas!! 😊))

SuperCharger
Ezzel a játékkal azt nem tudod letesztelni.

Ombika
BEnne vagyok en is,legalabb az ujdonsult 8800 GTX-et letesztelem!! 😊)))))))

jp10000
8 körül lehetne. A mûvet elhelyeztem.

Sajnos ma me'g nem vagyok elerheto. Holnap este viszont szivesen nyomatnam! Csak legyen ember megfelelo uplinkkel 😊

Mellesleg nagyon szep festes!! Elobb utobb en is szeretne'k majd sajat festest, csak meg nem allt ossze a kep a fejemben 😊

SuperCharger
Ma este valami móka?

Addigis felraktam a gyûjtõbe az én (kis) Caprimat. Majd download plz...
Senki se csinált azóta saját festést?

sikura
nemtudok menni mer besz*rt a Hamachim . Mióta frissítettem egyetlen szervert sem látok, pedig már újratelepítettem.

SuperCharger
Ma este ígérkezik valami esetleg?

sikura
Nemakarok senkit megbántani ,de szerintem ez a hrrrrönó elég illyesztõ.
Bár biztos vannak olyanok akik kétkeréken szeretnek vele haladni, de nekem valahogy mindig bukfenc a vége.<#wilting>

sikura
nah mivel nemvagyunk sokan nyitok egy servert Nordschleife-n (ismét)
kb 3 perc

bardocz
szerintem megyek el itthonról,de ha nem is egyedül leszek itthon mehet éjfélig csapatás felõlem
sikura
Este vmi?

SuperCharger
Ilyen volt nálam is, az egyik dvd olvasóm nem engedte elindulni a gépet, ha csak a táp volt róla lehúzva. Bios bootsorrendtõl függetlenül... még a memórialeszámlálasig sem jutott.
A másik DVD olvasóm meg simán.

jp10000
Biosban boot sorrenden nem lehet változtatni? Esetleg próbáld meg a YASU-t.
(csak félve írom le google -> search -> YASU)

jp10000
Gordini R8
lsd. 4476 hszólás.

sikura
Egy Linket tudnátok közzé tenni h mit is kell leszedni pontsan? THX

sikura
De az tééleg gáz,akkor valami Jumperelési probléma lehet a házadban! Simán indulnia kellene és bootolni is a gépnek!
sajna többet nemtok segíteni én is csak így jáccok..

Humesz
Köszi, azt már próbáltam úgy valóban megy, viszont amikor indítom a gépet akkor a vinyóm nem boot-ol be. Amikor a DVD is csatlakoztatva van akkor meg simán indul. Nem tudom miért van összefüggésben de ez van. Vagy esetleg bekapcsolt gép mellett is lehúzhatom, nem gáz?

Ezért kéne nekem valami szofveres megoldás.
sikura
Szerintem az a legegyszerûbb megoldás,ha felrakod image-fileban a gamét a wiyódra ,DVD-t lehúzod a tápról aztán bemountolod a Daemon Toolsba file-t! Igaz ilyenkor nemtudod használni az olvasódat ,de legalább tucc jáccani<#szomoru1><#buck>

Humesz
Hali! Elolvastam a FAQ-t de nekem nem indul úgy sem ahogy le van írva, pedig mindent végigcsináltam. A 8. pontot hogy kell egészen pontosan megcsinálni? Mi az a Disable Node, mert én úgy ahogy írva van kétszer nyomtam rá a disable-t de semmi. Valami ötlet, esetleg egy másik program? Köszönöm
jp10000
Gordini R8 mikor lesz próbálva? Fel kellene hamachisoknak tenni.