7613
-
Vezettem én már MK2-t és tom, hogy roggyant úri autókázáshoz a leg praktikusabb de szükség van néha eme autók használatára mert olyan rejtett tulajdonságok jönnek elő amelyeket ki kell tapasztalni.
MK2 télleg önálló kategória de tán van mégvalami:
-Renault
-Ferrari
-Chevrolette
-Lotus Elan
-Jaguar
Ezek sztem szép összhangban vannak de várom a véleményeket.
(Kos: Steve Vai tól 3 számot töltöttem le és egész hangulatosak) -
KoS #5172 Hat sajnos ez nekunk akkor ugy tunik nem fog osszejonni. En a jovo het utani heten valoszinuleg kedden erek haza, szerdatol meg SZIN (www.szin.org), ugyhogy en azon a heten se leszek elerheto... Max kedden este (amikor megerkezem). -
Köszi! -
Király !
Palyakat a nogrip-rol. De pont ugyanaz a verzio kell, mint ami a szerveren van, kulonben kitesz.
PrazeLee, Jaguar MK2-hoz anyit, hogy miutan kiprobalod, garantalom, inkabb egy amerikai szekrennyel akarsz majd menni...
Egyebkent hangulatos kis auto, szarul megy, meg szarabbul kanyarodik, a kilatas meg olyan belole, mint egy T-72-esbol hatrafele. De mikor Surival mentunk vele, baromi jo jamesbond hangulata volt. A Lotus Elite viszont sztem lealazna, kategoriatarsnak vmi mas kene.
KoS! En meg jovo heten leszek szabin, minden nap tudnek jatszani! (mind1, utana valo heten is szabin leszek) -
Tehát mindenki aki úgy járt ahogy én: SevenM nek kell Emailt irni azon belül Tolnai Gábor-nak. http://sevenm.hu/contact.php
Remélem mindenkinek tudtam segíteni ezügyben. -
MOSMÁ TÖKMIND1 UGYANIS MŰKÖDŐ KÉPES KÓDOT SZEREZTEM HOZZÁ A SEVENM TŐL! MŰKÖDIK A MULTIPLAYER! KÖSZI MINDENKINEK A HELPET! Ja és mégvaéami ha azt irja ki hogy nemtok csatlakozni mer nincs letöltve a pája akkor honnan tudom azokat letölteni? Kösz. -
KoS #5167 A versenyzessel kapcsolatban: nekem mind1 milyen autot kell hajtanom, csak jatsszunk :)
Egyebkent hetvegetol kezdve, meg jovo heten nyaralok, ugyhogy nem fogok jonni jatszani, de utana remelem lesznek me'g versenyek... -
Suri hun #5166 Támogatom az ötleted jó lenne!!! -
Tudod mit?
Írj egy szépen megfogalamzott lejárató cikket a magyar terjesztő ellen a Tékozló Homár-ra, azt mindenki olvassa és elég nagy szégyen a kiadónak, ha ezt látják így mindent meg fog tenni az érdekében hogy kapj CD-kulcsot. Én még soha nem jártam így eredeti játékkal (kisebb gondjaim voltak) és rossz nézni, hogy mekkora nemtörődömség van az elégedetlen user felé.
Sok szerencsét
(Amúgy mostanában lesz valami? Gondolkozom egy új kategórián Amibe a kevésbé használt autók kerülhetnének (Jaguar MK2, Lotus Elite) -
Ott vettem. Ha nem kaptál hozzá online kulcsot, reklamálj. Összesen két kulcs kell, hogy a dobozban legyen, az egyik hagyományos módon beragasztva, a másik a DVD-korongra nyomtatva. -
KoS #5163 De ezek szerint jar hozza online kulcs, ha jol ertem...
Ki is probaltad az online kulcsot? A CD galaxisban vetted te is? -
Na várjatok, én is megvettem az 1990 Ft.-os verziót, és a telepítő kulcs a DVD-n van, az online kulcs meg hagyományos módon bele van ragasztva a tokba. Kézikönyv címszó alatt valóban csak telepítési útmutatót adnak. -
Suri hun #5161 Az internetes kódhoz nem kell kötőjel. -
Igen, az lenne az online key. A játékban próbálsz regisztrálni Online alatt, ott nem megy?
(Én meg frakón elfelejtettem a jelszavamat, próbáltam resetelni a weboldalon az online kódommal tegnap este, de nem ment, vmi "Cannot contact database..."-t mondott. Lehet, hogy most épp vmi központi baja van. Megpróbálná esetleg valaki más is?)
Egyébként ezt én is csak dumának tartom. "Ennek a kiadásnak nem része"?... pfff. Ezt persze nem kötik az orrodra, sem a weboldalon, sem, mikor megveszed. És akkor melyik "kiadás"-hoz jár? Az mennyibe kerül, azt milyen név alatt lehet megrendelni és megtalálni a weboldalon? Neilszab is reklamált, és csak úgy "lett" könyv? Kicsit gyanús az egész.
Ezeket a kódokat most a sevenm-től kaptad? Ingyen? -
faszt nem...tescoban vettem és volt hozzá -
Na ez a 2. kód amit próbálok de nem megy. Kell hozzá kötőjel? a kód így fest? xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx ? Amugy ENNEK A KIADÁSNAK NEM tartozéka a kézikönyv. -
Suri hun #5157 Figy szerintem tuti tartozéka a könyv az eredeti játéknak. Csak te is úgy jártál mint a Batka( alias God) hogy nem volt benne és persze nem kapsz másikat. Ő ezek után megvette újra és abba volt könyv. -
Sajnos elkiabáltam, csak egyszer volt hajlandó elindítani a játékot :((
De most , hogy megtudtam mennyibe kerül, lehet elgondolkozom rajta. -
Megmondom mi a helyzet: Az 1990 ft os verzióban egész egyszerüen NEM ZARTOZÉK A KÉZIKÖNYV. A kézikönyv tartalma egy txt-be van leírva. De ugye ott nincs benn a key. Amúgy LEHET SZEREZNI KEY-T A SEVENM-TŐL! Én kaptam is egyet de az sajna nem megy úgyhogy mégegy lesz kérve. Tehát aki így jár mint én az a SEVENM nek irjon EMAILT. Tehát a multi nem vész el csak dolgozni kell érte :) -
KoS #5154 Hogyhogy nem lesz kezikonyv? Aztamindenit, akkor megsem fogom megvenni toluk a jatekot... -
Ma tettem fel Vistára, daemon 4.09, semmi lehuzogatás, és gyönyörűen elindult.Úgyhogy most van öröm bódottá :D -
Na lehet NEM lesz kézikönyv..... -
Van a GTL weboldalon egy Starforce fix, valahol a Support alatt, azt töltsd le, és tedd fel. Kell majd egy restart.
Ha ez nem segít, resintall, de úgy, hogy uninstall játék, és uninstall StarForce. A starforce oldalán van vmi sfdrvrem.exe nevü SF eltávolító.
Utána install game, és rögtön utána install a fent említett SF fix. -
vedd meg a boltban. ha eredeti akkor nemtom -
hali
nekem indul a game, azt a pc restart.. de mé ???
szentetek mi a hiba ? -
Ha úgy érted, hogy a játék, akkor nem... inkább olyan 2 éve jelent meg. -
Rolesz #5147 Nekem eddig is ment... Amúgy mikor toljátok lehet benézek.Azért csak benézek mert nem nagyon csipázom ezt a gamet lfs rulz. -
steweee #5146 ez most jelent meg a napokban, ugye ? -
KoS #5145 Hat, ugy latom egyelore nem vagyunk meg elegen, ugyhogy akkor mara reszemrol ennyi. Remelem a heten osszejon majd egy kis verseny. -
Lehet leszek. -
KoS #5143 Ma este lesz-e vajon valami verseny szeruseg? Ha rajtam kivul meg legalabb 3-an jelzik hogy jonnenek, akkor en is jovok. -
Csütörtökre már tutira meglesz a kézikönyv. -
állítólag a Daemon 4.10-el néhány SFes game indúl lehúzogatás nálkül..
-
Sajna nincs crack azóta sem, és nem is lesz már soha, attól félek... majd ha elkészül a daemon-tools virtuális IDE drive-ja, amit még (~2 éve már) mindig csak ígérgetnek. De SF persze még akkor is lesz a gépeden.
Illetve mindenféle machinálások mellett (intel nf4 alaplap, v. SATA-ra dugott ide dvd, USB-s dvd) lehet táplehuzogatás nélkül megúszni. -
Debilon #5139 :D LOL -
liszike #5138 tessék itt a kód ha ezt beilleszted akkor nem kell a crack és nem lesz SF!
FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP -
Hali !
Nincs még crack hozzá? Nekem ugyan megvan eredetiben ,de nem igazán akarok SF-et látni a gépemen és a lemezt is kinyírja a sok cserélgetés .
Elővenném újra a játékot... -
Ja, jó elõre, még a vásárlás elõtt lebeszélni velük, hogy a kézikönyvet is kérnéd bele. -
Holnap föl lesz híva a galaxis. Üzenem mindenkinek aki hasonlóhéppen járt: Ne e-mailokkal szarakodjon, hanem rugdossa a bolt seggét addig amig nem adnak kézinönyvet. -
Én hétvégén nem érek rá (tippelhettek miért )
Honlapra tudnék hasznos cuccokat mint pl skinek képek videók tippek stb