7613
-
#5213 Na most dodge,burn meg maszatoló toolal összedobtam valami sza...képet mindjárt be is szúrom lehet majd hányni :D -
#5212 filter menüpont
vagy
image..adjustments..és ott is lehet..
van sok megoldás :) -
#5211 Efektelni hogy kell? csináltam egy képet (nyilván nem versenyképes) és így efekt nélkül eléggé snassz -
#5210 fantázia kérdése :)
több mint 600 saját készítésü logó..
200 home made banner
stb stb :) pedig csak 1-2 dolgot ismerek a PSben.
[email protected]
-ra irjon valamelyikőtök h szeretné átvenni a házigazda jogot mert a topik(link) "tulajdonosa" nem ad magáról életjelet a topikban.
vagy
ebbe a topikban jelezzétek h xy képet (link) szeretnétek a GT Legends Topikba(link) középre igazítással és link beszúrással(link) kiegészíteni.
nagyjából ezt tudom ajánlani. -
#5209 Szvsz koránt sem pang a topik (már-már chat is) csak azt nem értem ki uralná a topikot ha nem mi
Te valami polihisztor vagy vazzeh??? Ez már a harmadik rohadt jó képed nekem meg ennyi idő kellett ahhoz, hogy legalább kitaláljak vmit.
FAQ írásában is szívesen segítenék, NoGrip-et ki kéne tenni a linkek közé -
#5208 ez van sajnos akkor mikor az ember dolgozik..este már hulla fáradtan jön haza család stb..
HRCnél is volt időszak h pangott a topik mint aaaaaa nemtudom micsoda.
de ha arról van szó..sztem előkapom a gamét..azt tolok pár kört a capri RSel..úgyis van 1 csomó pálya..
csak hát Gtr2,rfactor,css és hát mindenhol azért 1x-re nem lehet játszani és közben a pirosbetüs életnek nevezett valamit csinálni :( -
#5207 unatkoztam...
lényegébe véve ti vagytok itt..(mivel K.András nincs jelen)
szvsz új modi is lehetne..
de ti tudjátok..
-
#5206 "az csak egy dolog, hogy most éppen mi "uraljuk". "
Kívánom, hogy megéljem mikor jön valaki más, ha mi nem lennénk ez úgy lenne bezárva mint a huzat. Mikor még nem voltunk, nem volt hama volt egy korszak amikor SENKI sem írt ide (GTR2 kijött és azzal tolta mindenki) Amúgy a topik régóta nem a játékról szól, mert nem ömlengünk egymásnak Corvettekről és nem szidjuk egymás közt a Miniket hanem az online játékról van szó amelyet MI játszunk és nem AI-k ellen vívott véres csatákról. Emiatt sztem nyugottan tehetünk ki egymás közt vívott csatákról, ütközésekről, előzésekről szóló képeket mert ha bejön egy ember ide látja, hogy van közönsége a játéknak, vannak akik játszák egymás ellen és látja, hogy egy szervezettbb dologról van szó és nem egy üres pangó topik ahol időnként megrendezésre kerül a warezolós sírós überlámafeszt és nyugodtan fordulhat hozzánk kéréssel
A rólunk az aki jelenleg ide írogat vagy részt vesz futamokon
Azért a felháborodás részemről mert már nehogy letagadjuk, hogy mi írunk ide! -
#5205 Nem vagyok benne biztos, hogy a GTL SG topiknak RÓLUNK kell szólnia, az csak egy dolog, hogy most éppen mi "uraljuk".
Meg mi az, hogy "rólunk"? Az ki? Aki minden versenyen ott van? Aki a többségén ott van? Aki gyakran hozzászól a fórumon? Aki már volt valaha az amateurfest-en versenyezni? Szóval, ha nem akarjuk, hogy diszkrimináció érje a ház elejét, sztem ne erõltessük ezt a "rólunk" dolgot.
Sztem aki "nevez" a fejléc-versenybe, az vmi semleges, GTL-rõl szóló képet csináljon. -
#5204 csak preview volt :)
ha adtok anyagot szivesen csinálok 1 olyat amin TI vagytok főszerepben :) -
#5203 Vlaóban gyönyörűek CSAK
-nem rólunk szólnak és sztem jobb ha te kacsintasz vissza önmagadra
-nem eredeti skinek ami megint más munkáját dicséri
-GTL jel szöszös (de ez nem annyira baj)
Amúgy tetszenek és felőlem mehetnek amennyiben titeket nem zavarnak eme kifogásim (engem eléggé) -
#5202 ez effektelve van :) -
#5201 Ebben sztem a Corvette túl erõs, az Elan meg túl izgága. Én marhára mennék E-type-al, de mint már konstatáltuk, abból a ferdehátú (vil.kék) változat látványosan lassabb a többinél, aki azt beválasztja, az megszívta.
Az alsó kép zsír! Az a Mustangos kép meg lett effektezve, vagy valahogy elõ lehet csalogatni ilyen minõséget GTL-bõl? -
#5200 privájv^^
-
#5199 hehehe -
#5198 photoshop :) -
#5197 adobe image ready talán -
#5196 Pacal megvette a játékot, nem warezolós sipákolós fajtából jött* asszem te se lennél a helyében...
Tud valaki valamilyen progit amilvel aktív,animált képet lehet csinálni (mint pl a mostani fejléc)
*=Amúgy emlékeztek Misi az ezredes nevű flamerre? Akkor felvettem MSN-re és ajánlottam neki az LFS-t. Azóta ott tevékenykedik kb 1 hónbap alatt 6szor váltott driftklubbot és jelenleg Nevano néven fut -
#5195 Ezt a forumot lassan at lehet nevezni Pacal17-Gtl bajok forumnak :) -
#5194 Tudom de nagyon "ippenyhogy" van meg ez a CD key nem ojan hogy beleragasztott tudod -
#5193 Nemtom, nűlam is ez van egyszer jó egyszer nem. De ezen a két trackon kivül mind folyamatosan és szarakodás nélkül megy. -
#5192 Nyugi ez velem is megesett, akárcsak olyanok, hogy belépek kivág és csak ha újraindítom a gépem akkor tok újra bármilyen szerverre belépni.
Ezt meg kell szokni de én azt mondom csak akkor éri meg megvenni, ha a warez nem indul. -
#5191 -.-
más gépén is tudsz te te jelszavaddal és accodal játszani -
#5190 Full reinstalt nem akarok hátha eluszik a Multis CD key -
#5189 hamachi? Dehogy, eredeti gémem van, "hivatalos" szerón jáccok -
#5188 Ha minden kötél szakad, sztem full-reinstall. Oldott már meg olyan problémákat, amihez azt hinnéd, hogy semmi köze. Csak előtte olvasd el, hogy kell a profilodat kimenteni, mert van benne valami trükközés, csak sima kimásolás-bemásolással nem megy. Itt van leírva vhol.
Egyébként te már csatlakoztál hozzánk hamachi-n? -
Suri hun #5187 Nem lehet hogy a pálya verziószáma nem ugyan az? Nincs ott a pálya neve mellet hogy mondjuk Imola v1.0? -
#5186 De monndom azt irja ki hogy This track is not downloded -
#5185 lehet h "kezdő" re vagy beállítva..a szerver meg "Szimulációra"
ezért sem szokott beengedni a szerverre...
-
#5184 Tutinem, csak a Hungaroringet tettem fel :) -
#5183 igen ott néztem, nincs -
#5182 nogripracing.com -
Suri hun #5181 Nem lehet hogy azok a pályák már valami javított vagy átkonvertált pályák és ezért nem tudsz bemenni? -
#5180 Na én vagyok megint! Sok verseny multiban az Imola-n vagy a Dornington GP (vagy mi a fene) -n van. Na ugye ezek alapból bennevannak a játékban. De engem nem enged be azokra a szerverekre, arra hivatkzva hogy nincs leszedve a pája. Namost honnan tudom lszedni hozzá valami javítást vagy akármit? 1.001 patch fennvan. Valaki ötlet? -
#5179 moderátor topikba beírod h a GTL topik(link)ba szeretnéd ezta képet bannernak behelyezni(link)
ennyi -
#5178 És kik modik itt? -
#5177 Modik is kicserélhetik ha házigizda nincs.
( Joe Satrianival nyomtak már pár igen jó G3-t ) -
#5176 Mármint fejlécet ide a fórumra? Én már csináltam volna valamit, csak nem tudom, hogy lehet ide betenni. Nem csak a házigazda változtathatja? -
#5175 Össze kéne dobni valami fejlécet a honlapnak, mert ez így nem túl bíztató
Lehet összedobok valamilyet csak azt nemtom, hogy mekkora kell, meg hogy változós legyen-e -
KoS #5174 En benne vagyok, hogy uj kocsikat is kiprobaljunk, csak most egy ideig nem tudok reszt venni benne....
(Orulok hogy tetszett, bar verseny alafestesnek lehet hogy nem a legjobb)