7613
  • Prézli
    Na most dodge,burn meg maszatoló toolal összedobtam valami sza...képet mindjárt be is szúrom lehet majd hányni :D
  • SimaSuna #5212
    filter menüpont
    vagy
    image..adjustments..és ott is lehet..
    van sok megoldás :)
  • Prézli
    Efektelni hogy kell? csináltam egy képet (nyilván nem versenyképes) és így efekt nélkül eléggé snassz
  • SimaSuna #5210
    fantázia kérdése :)
    több mint 600 saját készítésü logó..
    200 home made banner
    stb stb :) pedig csak 1-2 dolgot ismerek a PSben.

[email protected]
    -ra irjon valamelyikőtök h szeretné átvenni a házigazda jogot mert a topik(link) "tulajdonosa" nem ad magáról életjelet a topikban.
    vagy
    ebbe a topikban jelezzétek h xy képet (link) szeretnétek a GT Legends Topikba(link) középre igazítással és link beszúrással(link) kiegészíteni.

nagyjából ezt tudom ajánlani.
  • Prézli
    Szvsz koránt sem pang a topik (már-már chat is) csak azt nem értem ki uralná a topikot ha nem mi

Te valami polihisztor vagy vazzeh??? Ez már a harmadik rohadt jó képed nekem meg ennyi idő kellett ahhoz, hogy legalább kitaláljak vmit.

FAQ írásában is szívesen segítenék, NoGrip-et ki kéne tenni a linkek közé
  • SimaSuna #5208
    ez van sajnos akkor mikor az ember dolgozik..este már hulla fáradtan jön haza család stb..
    HRCnél is volt időszak h pangott a topik mint aaaaaa nemtudom micsoda.
    de ha arról van szó..sztem előkapom a gamét..azt tolok pár kört a capri RSel..úgyis van 1 csomó pálya..
    csak hát Gtr2,rfactor,css és hát mindenhol azért 1x-re nem lehet játszani és közben a pirosbetüs életnek nevezett valamit csinálni :(
  • SimaSuna #5207
    unatkoztam...

lényegébe véve ti vagytok itt..(mivel K.András nincs jelen)
    szvsz új modi is lehetne..
    de ti tudjátok..

• Prézli
    "az csak egy dolog, hogy most éppen mi "uraljuk". "

Kívánom, hogy megéljem mikor jön valaki más, ha mi nem lennénk ez úgy lenne bezárva mint a huzat. Mikor még nem voltunk, nem volt hama volt egy korszak amikor SENKI sem írt ide (GTR2 kijött és azzal tolta mindenki) Amúgy a topik régóta nem a játékról szól, mert nem ömlengünk egymásnak Corvettekről és nem szidjuk egymás közt a Miniket hanem az online játékról van szó amelyet MI játszunk és nem AI-k ellen vívott véres csatákról. Emiatt sztem nyugottan tehetünk ki egymás közt vívott csatákról, ütközésekről, előzésekről szóló képeket mert ha bejön egy ember ide látja, hogy van közönsége a játéknak, vannak akik játszák egymás ellen és látja, hogy egy szervezettbb dologról van szó és nem egy üres pangó topik ahol időnként megrendezésre kerül a warezolós sírós überlámafeszt és nyugodtan fordulhat hozzánk kéréssel

A rólunk az aki jelenleg ide írogat vagy részt vesz futamokon
    Azért a felháborodás részemről mert már nehogy letagadjuk, hogy mi írunk ide!
  • SuperCharger
    Nem vagyok benne biztos, hogy a GTL SG topiknak RÓLUNK kell szólnia, az csak egy dolog, hogy most éppen mi "uraljuk".

Meg mi az, hogy "rólunk"? Az ki? Aki minden versenyen ott van? Aki a többségén ott van? Aki gyakran hozzászól a fórumon? Aki már volt valaha az amateurfest-en versenyezni? Szóval, ha nem akarjuk, hogy diszkrimináció érje a ház elejét, sztem ne erõltessük ezt a "rólunk" dolgot.

Sztem aki "nevez" a fejléc-versenybe, az vmi semleges, GTL-rõl szóló képet csináljon.
  • SimaSuna #5204
    csak preview volt :)

ha adtok anyagot szivesen csinálok 1 olyat amin TI vagytok főszerepben :)
  • Prézli
    Vlaóban gyönyörűek CSAK

-nem rólunk szólnak és sztem jobb ha te kacsintasz vissza önmagadra
    -nem eredeti skinek ami megint más munkáját dicséri
    -GTL jel szöszös (de ez nem annyira baj)

Amúgy tetszenek és felőlem mehetnek amennyiben titeket nem zavarnak eme kifogásim (engem eléggé)
  • SimaSuna #5202
    ez effektelve van :)
  • SuperCharger
    Ebben sztem a Corvette túl erõs, az Elan meg túl izgága. Én marhára mennék E-type-al, de mint már konstatáltuk, abból a ferdehátú (vil.kék) változat látványosan lassabb a többinél, aki azt beválasztja, az megszívta.

Az alsó kép zsír! Az a Mustangos kép meg lett effektezve, vagy valahogy elõ lehet csalogatni ilyen minõséget GTL-bõl?
  • SimaSuna #5200
    privájv^^

• Pacal17
    hehehe
  • SimaSuna #5198
    photoshop :)
  • bardocz
    adobe image ready talán
  • Prézli
    Pacal megvette a játékot, nem warezolós sipákolós fajtából jött* asszem te se lennél a helyében...

Tud valaki valamilyen progit amilvel aktív,animált képet lehet csinálni (mint pl a mostani fejléc)

*=Amúgy emlékeztek Misi az ezredes nevű flamerre? Akkor felvettem MSN-re és ajánlottam neki az LFS-t. Azóta ott tevékenykedik kb 1 hónbap alatt 6szor váltott driftklubbot és jelenleg Nevano néven fut
  • blory
    Ezt a forumot lassan at lehet nevezni Pacal17-Gtl bajok forumnak :)
  • Pacal17
    Tudom de nagyon "ippenyhogy" van meg ez a CD key nem ojan hogy beleragasztott tudod
  • Pacal17
    Nemtom, nűlam is ez van egyszer jó egyszer nem. De ezen a két trackon kivül mind folyamatosan és szarakodás nélkül megy.
  • Prézli
    Nyugi ez velem is megesett, akárcsak olyanok, hogy belépek kivág és csak ha újraindítom a gépem akkor tok újra bármilyen szerverre belépni.
    Ezt meg kell szokni de én azt mondom csak akkor éri meg megvenni, ha a warez nem indul.
  • bardocz
    -.-
    más gépén is tudsz te te jelszavaddal és accodal játszani
  • Pacal17
    Full reinstalt nem akarok hátha eluszik a Multis CD key
  • Pacal17
    hamachi? Dehogy, eredeti gémem van, "hivatalos" szerón jáccok
  • SuperCharger
    Ha minden kötél szakad, sztem full-reinstall. Oldott már meg olyan problémákat, amihez azt hinnéd, hogy semmi köze. Csak előtte olvasd el, hogy kell a profilodat kimenteni, mert van benne valami trükközés, csak sima kimásolás-bemásolással nem megy. Itt van leírva vhol.

Egyébként te már csatlakoztál hozzánk hamachi-n?
  • Suri hun
    Nem lehet hogy a pálya verziószáma nem ugyan az? Nincs ott a pálya neve mellet hogy mondjuk Imola v1.0?
  • Pacal17
    De monndom azt irja ki hogy This track is not downloded
  • SimaSuna #5185
    lehet h "kezdő" re vagy beállítva..a szerver meg "Szimulációra"
    ezért sem szokott beengedni a szerverre...
  • Pacal17
    Tutinem, csak a Hungaroringet tettem fel :)
  • Pacal17
    igen ott néztem, nincs
  • SimaSuna #5182
    nogripracing.com
  • Suri hun
    Nem lehet hogy azok a pályák már valami javított vagy átkonvertált pályák és ezért nem tudsz bemenni?
  • Pacal17
    Na én vagyok megint! Sok verseny multiban az Imola-n vagy a Dornington GP (vagy mi a fene) -n van. Na ugye ezek alapból bennevannak a játékban. De engem nem enged be azokra a szerverekre, arra hivatkzva hogy nincs leszedve a pája. Namost honnan tudom lszedni hozzá valami javítást vagy akármit? 1.001 patch fennvan. Valaki ötlet?
  • SimaSuna #5179
    moderátor topikba beírod h a GTL topik(link)ba szeretnéd ezta képet bannernak behelyezni(link)
    ennyi
  • SuperCharger
    És kik modik itt?
  • uHs Gerzson
    Modik is kicserélhetik ha házigizda nincs.

( Joe Satrianival nyomtak már pár igen jó G3-t )
  • SuperCharger
    Mármint fejlécet ide a fórumra? Én már csináltam volna valamit, csak nem tudom, hogy lehet ide betenni. Nem csak a házigazda változtathatja?
  • Prézli
    Össze kéne dobni valami fejlécet a honlapnak, mert ez így nem túl bíztató

Lehet összedobok valamilyet csak azt nemtom, hogy mekkora kell, meg hogy változós legyen-e
  • KoS
    En benne vagyok, hogy uj kocsikat is kiprobaljunk, csak most egy ideig nem tudok reszt venni benne....

(Orulok hogy tetszett, bar verseny alafestesnek lehet hogy nem a legjobb)