GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikura
Jövök ,ha tudom mikor kezdjük!
Én nemrég írtam a hrc-nek ,hogy vmi rajt idõpontot mondjanak, mer akkor csak annyival megyk hamarabb oda h menjek 2 kört!
Igyekszem ide is jönni!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Hat, ha leszunk sokan, akkor en se tudok majd ellenallni, de meg nem tudom biztosra...

sikura
jönne-jönne 8)
De még estig eldõl!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

SuperCharger
Ma este jönne valaki?

Lui76
Hát sztem ez nem túl sok .
Proccod mennyin fut?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Dietrich
felraktam újra a GTL-t.
ha adtok hamachi szoba és passt akkor én is tudok jönni amikor a hRC-nél nincs szerver.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

uHs Gerzson
1400*1050 high

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SuperCharger
Siku, ugye 32-bitben vagy, nem 16-ban? Indítsd el a Configot, és állítsd be megint 32 bitre, hátha. (nekem néha csinál olyat, hogy csak úgy a semmibõl elindul a konfigablak a játék helyett, és azt mondja, hogy 800x600x16.

Ablakos: szerintem megvistulni nagy hiba volt. Fene tudja, hogy a hamachi mennyire kompatibilis vele. Ugyan ha jól értem, elõtte is volt gondod, de én inkább megpróbálnám csökkenteni a lehetséges hibaforrásokat (és a vistát egy ilyennek vélem).
Egyéb tippjeim, de ezek ellen nem annyira van szer:
-hamachi verzió nem ugyanaz mindenkinél; én a 0.9.9.9-ben hiszek, és mindenkinek ezt javasolnám, de egy-két új ember, aki most jött és most hall elõször hamachi-ról, az már nem fog hozzájutni(erre tekintettel már én sem ezt használom). Plusz ki tudja, mikor dönt úgy a hamachi-központ, hogy mostantól az nem támogatott.
-sokan vagyunk a csatin; de ennek nem kéne gondot jelentenie, vagy legalábbis a gondnak nem ilyen jellegûnek kéne lennie. Ez orvosolható lenne, ha egy-két embert kitennék, de nem tudom, ki legyen az, és azt sem akarom, hogy azt higyjék, nem látjuk õket szívesen... de lehet, hogy mindjárt tartok egy kis tisztogatást, és kiteszem, akit már nagyon régen láttam.

Lui76
Mekkora felbontás és részletesség?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

uHs Gerzson
70-80fps fraps szerint

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Lui76
Gerzson milyen FPS-el szalad a GT Legends ?
(Ctrl+f)

jp10000
Nem szeretem, de én is sírok egy sort. Hetek óta küzdök a kapcsolódással. Mivel megvistultam most a legújabb hama van a gépemen. Legutóbbi vasárnap SC servere ment sikerült kapcsolódni. Tehát nem ez okozozza a gondot. Tegnap is csatáztatok nem sikerült a conn. Nem értem mi lehet a gond. Már kínomban a tûzfalat is kikapcsoltam (hackerek hajrá), de semmi. Pingelhetõek az emberek, még hálózati meghajtóként is bejön egy-két óvatlan emberke, de server egy szál se. Hátha valaki hallott valami jó megoldást.

sikura
Nekem meg nem megy a "fedélzeti computer" sem a gtr2 ben sem a GT L -ben. Miért vajon?
Az ilyen 1.2.3.4.5 végigzongoráztam már ,de mégsem mûkszik. Valaki pls leírná nekem, hogyan állítsam be?
THX

Prézli
Tegnap kiléptem, hogy a Shelby-t Mustangra cseréljem erre mikor mennék vissza közli, hogy nincs elérhetõ szerver. Ilyenkor mi van? Miért csinál ilyet? Mi a megoldás?

Jo kis segitseg az, amikor az ember meg nem tapasztalt es nem ismeri a palyakat. Az elejen en hasznaltam. Azota se kapcsoltam ki ugyan, de mar eszre se veszem (nem foglalkozom vele), lehet hogy ideje lenne kikapcsolni....

Hehhe <#nevetes1>, pedig alap kocsit hasznaltam <#nemtudom>

uHs Gerzson
Tegnap raktam fel újra a játékot azt nem is állitotam semmit 😊

Ombika
JEzusom,micsoda segitseg sose hasznaltam ezt,hogy kiirja kanyar elott!! 😊)

uHs Gerzson

Érdekes színû kocsid volt tegnap KoS <#hehe>

uHs Gerzson
Szerver ON!

Mustang - Magny Cours

Prézli
8 óra és csak két ember +semmi szerver! Mi történt emberek?

En kesek kb 15-20 percet, de jovok!!!!

jp10000
A noGripe-en van regeljél és van egy csomó jó dolog.
NoGrip

sikura
Szal ott is mehetünk eccer! Nekem jó a 8 ( ma ráérek ) mehetünk bárhol bármivel. 8)

sikura
Tegnap egy kicsit hülyéskedtem a Dijonban asszem Mustanggal jót szórakoztam mer lehet csúsztatni rendesen a vasat! Meg Schelby GT -vel 8)

sikura
Küldhetnél linket! szeretem a hosszú pályákat! <#circling>

jp10000
Csak próbaképpen feltettem a Lienz õszi verziót. Nagyon szép a pálya. Sajnos csak a leghosszabb rész van benne 8 KM. Kár...

Kezdessel kapcsolatban nem tudom a tobbiek mikortol ernek ra, nekem 8-tol jo.
Kocsikkal kapcsolatban multkor jot versenyeztunk Mustangokkal, bar BMW-s verseny is volt mar tervezve, de nekem nagyjabol mind1.
Palyakkal kapcsolatban nem vagyok hozzaerto, valassz egyet, amin mar versenyeztunk, illetve hatha egy hozzaertobb mond valamit.

uHs Gerzson
Kezdés? Pálya? Kocsik?

Akkor ma este mikor indul a szerver? En 8 korul tudok erkezni.
Gerzson, ugy tudom neked is jo a feltoltesed, ugyhogy valszeg neked kellene a szervert inditani.

jp10000
Online rendeléssel akár 3990 FT.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

batihu
Mennyi most a GTL ára?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

sikura
Holnap jövök én is!

Orulok, hogy meglettek a vizsgaid!
Nekem ma nem jo, de holnap nagy valoszinuseggel megfelelne!

uHs Gerzson
Na, vizsgáim megvannak ki ér rá ma vagy a következõ napokban? 😊

Prézli
Én meg gyakran járok úgy, hogy látom a szervert, de már verseny van és nem enged be 😄
Szval számítsatok rám, ha fenn vok Hamachin akkor valszeg jövök csak nem vok GTL-ben.

Dietrich
😄

amúgy amikor kijött a BF1942 játék és nálunk is lehetett kapni akkor volt, h az eredeti játék nem ment az eredti cd-vel..az volt a megoldás rá, h crackelni kellett!
Aztán a sok reklamáció megtette a hatását...

asszem felrakom újra a GTL-t én is.

bardocz
nincs mit😊 bonyolult szerkezet a számíítógépp😄
nabaszki KÖSZNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖM!Mekkora állat vagyok a cd-t magát meg sem néztem😊 Köszi tesó télleg ász vagy
bardocz
a cd-n van az a key amivel telepíted,a leíráson van az amivel online regelsz
hát... egyetlenegyszer kér eddik keyt és csak egyet találtam a csomagban!hogyisvanez?
bardocz
hát valamit te baszol el,itt ez senkinek nem volt probléma aki megvette
pfff😄 Érdekes nem h az ember letöltöget mindenfélét,warezos cuccokat, egyebeket...minden mûxik és eccer megvesz vmit a boltban törvénytisztelõ ember módjára és pont az nem megy😄DDDD
bardocz
akkor nézd meg hogy jól ítad-e le
telepítés után kéri teeee!beírom azt baszik menni!komolyan mondom 20 éve nyomatom ezt a kibaszott...nah mindegy de iylen még nemvolt!
bardocz
nem cd key!!!!!!!online key!
És ha megvettem eredetiben??Nem volt túl drága! Nem fogadja el a kibaszott cdkeyt AKKOR MIA FASZOM VAN???????
sikura
Vagyok , mehetünk!

Hat, tegnap neztem a Grindhouse-t, es hat a Tarantino fele film alapjan kedvem lenne egy kis muscle car fight-ra 😊
Ugyhogy nekem a Ford Mustang/Falcon megfelelne 😉
Persze felolem lehet mas is.