GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nemrég írtam a hrc-nek ,hogy vmi rajt idõpontot mondjanak, mer akkor csak annyival megyk hamarabb oda h menjek 2 kört!
Igyekszem ide is jönni!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
De még estig eldõl!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Proccod mennyin fut?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
ha adtok hamachi szoba és passt akkor én is tudok jönni amikor a hRC-nél nincs szerver.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ablakos: szerintem megvistulni nagy hiba volt. Fene tudja, hogy a hamachi mennyire kompatibilis vele. Ugyan ha jól értem, elõtte is volt gondod, de én inkább megpróbálnám csökkenteni a lehetséges hibaforrásokat (és a vistát egy ilyennek vélem).
Egyéb tippjeim, de ezek ellen nem annyira van szer:
-hamachi verzió nem ugyanaz mindenkinél; én a 0.9.9.9-ben hiszek, és mindenkinek ezt javasolnám, de egy-két új ember, aki most jött és most hall elõször hamachi-ról, az már nem fog hozzájutni(erre tekintettel már én sem ezt használom). Plusz ki tudja, mikor dönt úgy a hamachi-központ, hogy mostantól az nem támogatott.
-sokan vagyunk a csatin; de ennek nem kéne gondot jelentenie, vagy legalábbis a gondnak nem ilyen jellegûnek kéne lennie. Ez orvosolható lenne, ha egy-két embert kitennék, de nem tudom, ki legyen az, és azt sem akarom, hogy azt higyjék, nem látjuk õket szívesen... de lehet, hogy mindjárt tartok egy kis tisztogatást, és kiteszem, akit már nagyon régen láttam.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
(Ctrl+f)
Az ilyen 1.2.3.4.5 végigzongoráztam már ,de mégsem mûkszik. Valaki pls leírná nekem, hogyan állítsam be?
THX
Érdekes színû kocsid volt tegnap KoS <#hehe>#hehe>
Mustang - Magny Cours
NoGrip
Kocsikkal kapcsolatban multkor jot versenyeztunk Mustangokkal, bar BMW-s verseny is volt mar tervezve, de nekem nagyjabol mind1.
Palyakkal kapcsolatban nem vagyok hozzaerto, valassz egyet, amin mar versenyeztunk, illetve hatha egy hozzaertobb mond valamit.
Gerzson, ugy tudom neked is jo a feltoltesed, ugyhogy valszeg neked kellene a szervert inditani.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Nekem ma nem jo, de holnap nagy valoszinuseggel megfelelne!
Szval számítsatok rám, ha fenn vok Hamachin akkor valszeg jövök csak nem vok GTL-ben.
amúgy amikor kijött a BF1942 játék és nálunk is lehetett kapni akkor volt, h az eredeti játék nem ment az eredti cd-vel..az volt a megoldás rá, h crackelni kellett!
Aztán a sok reklamáció megtette a hatását...
asszem felrakom újra a GTL-t én is.
Ugyhogy nekem a Ford Mustang/Falcon megfelelne 😉
Persze felolem lehet mas is.