7613
-
tzsoltika #5293 :( -
#5292 Ma mar nem lesz,mert 2en lettunk volna!! -
tzsoltika #5291 és mikor kezdődik? -
#5290 Meg szep!! :)) -
tzsoltika #5289 ha nem eredeti akkor is lehet menni? -
KoS #5288 En csak jovo hettol leszek ujra aktiv... Esetleg vasarnap este. -
#5287 Ma este kis csapatas,legalabb 4-5 emberrel erdemes nekikezdeni! -
#5286 Az meg elég ritka jelenség, kéne legyen mellette a zipben egy readme, vagy azon az oldalon, ahonnan leszedted. Ha nincs, akkor meg tedd be az egyik kategória könyvtárába. Próbáld ki mind a 3-ban, az egyikben mennie kell. -
tzsoltika #5285 de nem festés hanem autó. -
#5284 A letöltött ZIP/RAR-on belül elvileg egy szám nevü könyvtár van. Azt a könyvtárat bemásolod annak a kocsinak a könyvtárába, amihez való az a festés, amit letöltöttél. pl., GameData\Teams\TC-65\Ford Mustang\ -ba. -
tzsoltika #5283 A letöltött autókat hová kell berakni ? (nincs readme) -
#5282 Másnak megy Vistán, úgyhogy talán nem az a gond (bár én 1 az 1-ben kerülném, szükségtelen). Legújabb driverek fent vannak? Milyen kártyád van? Indítsd trace opcióval (a GT Legends shortcut Tulajdonságaiban, a Cél-hoz írd be a GTL.exe után, hogy -trace=30, tehát hogy vhogy így nézzen ki: "...\GTL\GTL.exe -trace=30" ). Ilyenkor ír egy logfile-t a UserData\LOG könyvtárba, trace.txt néven. Ebbõl általában kiderül, hogy mi volt a baja. -
HorváTomi #5281 Hello
persze most csak az új van fenn, pl mennék egy kupaversenyt és már a pályáranem érek ki csak beállítgatom az autót meg, hogy amatőr vagyok, rá a zászlóra s kilép. Megpróbáltam 800*600 ban minimál grafikával, sehogysem indul.Az a fura, hogy mégcsak értesítés sem jön, hibás, vagy leállt, semmi.
A Vista lehet gond? Nagyjából megfelelek az optimális rendszerkövetelményeknek.Szóval nem értem az egészet... -
#5280 Nekem meg mindig barmelyik nap jo, szombat esteig. -
#5279 Nah mikor lesz heten moka,megjottem ujabb nyaralasombol mar iden vegleg! :)) -
#5278 Elõtte uninstalltad a régi, letöltött változatot? A VERSENY indításakor lép ki, vagy amint belépnél játszani még az idõmérõk elején? Betölti a pályát? Több pályán is csinálja? Gyári pályán próbálod? -
HorváTomi #5277 Megintcsak üdv!
Sikerült elindítani, most már csak az a baj, hogybeállítok mindent és a verseny idítás után simán kilép. Ez vajon mi lehet?
Előreis kössz! -
HorváTomi #5276 Üdv Mindenkinek! Már régóta szerettem volna játszani a Gt Legends- szel, volt is olyan amit deamon-nal kellett nyitni, sosem sikerült elindítanom. Lehúztam a kábeleket, volt ott starforce nightmare meg minden nyalánkság nem ment. Ma megvettem eredetiben, hátha jó. Hát nem jó. Kérlek benneteket segítsetek! Mit töltsek honnan,s hogyan indítsam. Válaszotokat előre is köszönöm!! -
#5275 akkor ki is dobhatod a lemezt^^ -
tzsoltika #5274 de nem isoban irtam ki :S, hanem kicsomagolva -
#5273 bemountolni a gamét -
tzsoltika #5272 Kiirtam a játékot egy dvd-re, és amikor akarom inditani előjön a starforce hogy helyezzem be a lemezt. Pedig benne van :S ilyenkor mit lehet csinálni? -
#5271 Detto en is ujra nyaralni papa!! -
#5270 Én most 5 napig nem leszek aztán megint sok napig aztán meg kezdődik is -
#5269 Nekem is barmikor! -
#5268 A héten ki mikor tudna játszani? Nekem most 2 hétig szinte bármelyik nap jó. -
#5267 Elnézést mégse tudtam jönni, remélem jól elvoltatok de nekem közbe jött vmi (sok vmi)
Bardocz: az AI csak arra jó, hogy zúzzad őket meg ugratót rakj eléjük abszolute online-ra épül a játék. (de sztem tudomd te ezt) -
#5266 lfs-el az a baj hogy még az al is derbzik minden kocsival,olyan szar al-t még nem láttam sehol sem -
#5265 Hát igen ronda a kicsike de a féktávját nég nem is láttad (csak ne jöjjön egy ilyen mögöttönk az úton)
Felőlem sztem jó ma este.
Bardocz: Nagyon kevés a normális ember online. Én most az LFS Demót is tolom és lévén ingyen van bárki játszhatja... hát gyenge idegzetűeknek nem ajánlom (pl:szemből beléd jön majd ki akar rúgni) -
#5264 Engem az elsõ hamachi-s verseny óta nem is érdekel a hivatalos online multi.
Praze: az én ízlésemnek ez már túl gyenge. Sztem erre ott a Mini, meg az Abarth. ( a GTL modon meg ne rágódj. szar lesz. hacsak nem kapják meg mindazt az információt, mint a Simbin, és abból rakják össze a kocsikat, amely esetben viszont elvégzik ugyanazt a munkát, mint a Simbin, és akkor megérdemlik )
Ma este rendben részemrõl. Még ki? -
#5263 és még csak anyit asem mondott hogy bocsánat... -
#5262 na gondoltam megyek egy versenyt multiba,minden jól megy kedven pálya kedvenc autó,2. rajthely
elindul a verseny ketten még a rajt előtt 20 sec-el kiugrottak...
jó leszarom ne tört ösze,elindul a verseny,faszán rajtolok 1. helyen megyek,nem telik el egy kör,máris ki vagyok lökve,megköszöntem a marhájának és kiléptem... -
#5261 Mielőtt elharapódznának a kedélyek (széttépnének engem) sztem hagyjuk a dolgot, egyedül vok az álláspntommal nem bírom megvédeni.
Mit szólnátok eme autó bevetéséhez? Az irányítása banális nem erős nem gyors de pont ez az ami megadná a hangulatot. Már csak valami ralycross-os pálya kéne és kész a Crossautó Kupa feeling.
-
#5260 A GTL pályáit sokkal előbb átkonvertálták mindenfelé mint az autóit...áh értem, szal az embereket jobban érdeklik a GTL pályái mint az autói. Hogy nem jöttem rá?! Hisz tök egyértelmű! -
#5259 Ennek így nagyon sok értelme lesz,áruld el ha megveszed a GTL-t akkor miért akarnád az rF alatt játszani? -
#5258 No akkor ma senki? -
Debilon #5257 "Szerinted miért van sokkal több pálya a játékokhoz mint autó?"
nézz már meg sok pályakonvertet milyen trágyamódon néz ki..mint sok autókonvert is
aki a nulláról épít fel egy autómodellt vagy pályát az nem 1-2 hónap alatt végez vele, hanem akár 1 évet is elvihet
egy igényes pályakonvert meg sok időt elvisz..Alexease tudna erről mesélni:D -
#5256 Ez a kamu része a dolognak, nem kell ehez semmi DVD vagy bármi Simbin cucc ....
Megy az simán rFactor alatt ... Már most vannak GTL modok , meg a GTR2 is egy az egyben átkerült rF alá :))))) -
#5255 Na végigolvastam a mod leírását. Te megtetted? GTL DVD fog kelleni az installálásához, és még próbálják megszerezni a SimBin engedélyét az egészhez. -
#5254 Udv ujra nyaralas utan,bar meg ujra lezuzok Siofokra par napra,de addig is nincs kedve vkinek este csapatni 1-et?