GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergobaby
Sziasztok! Megoldodott a probl. le kellett huznom a SATA kábelt a DVDirómról... Multiba lehet jáccani "autóról pottyant" játékkal?

Toshiba L300-2C5

SuperCharger
Ja, de kár, hogy ilyen kevesen voltunk... még 2 emberrel nagyon komoly küzdelem alakulhatott volna ki.

sikura
De jó kis meccsek voltak ma is!!!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

SuperCharger
Egy darabig ez is igaz volt, de akkor sem volt 100%-ékos... bár jobb eredményeket lehetett vele elérni, mint SF nightmare-el. Feltettél esetleg más (újabb) SF-os játékot? Mert az frissíti a SF drivereket, és attól okosabb lesz.

batihu
Vedd meg! 3900 Ft a Mediaban.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

dvd/cd olvasód satás?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

gergobaby
SATA-s a meghajtóm, és elvileg az IDE-ket kell lehuzni... de letiltva se mûködik szal minnyár lehuzom...

Toshiba L300-2C5

Dietrich
intel NF4 rulez! 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Portland pályán szoktatok menni?
mert ott most mennek az atlantic versenyzõi szakadó esõben! 😊
http://www.champcaratlantic.com/FrontPage/VideoHighlights.asp?MMShow=0&ShowVideo=1

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SuperCharger
Hát, húzd le a DVD-ket. Egyedül az 100%-os. SF nightmare kicsit válogatós chipsetetk meg meghajtók tekintetében.

SuperCharger
Mindegy, talán majd legköæelebb... 😊

Indítottam egy kis BMW-s Imolát.

gergobaby
Sziasztok! Olvastam a FAQ-t és a 8. pontban ott az a kattintgatós szar... de ott nekem leáll a progi :S Mit tegyek?

Toshiba L300-2C5

jp10000
Megjavult. Most már mennek a gtr2 pályák, daytona is.

jp10000
Nekem egész délután szarakodott a netem. Ha szakadok akkor nem jövök vissza 30-40 perc mire életre jön a kábelmodem. Bocs

sikura
O.K.

Na hányan leszünk este?

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

SuperCharger
Aha, persze. Mit csinál, visszavág desktop-ba?

Siku, abban file-ok vannaka GTR2-bõl, amik kellenek ennek (meg még pár) pályának.

jp10000
Nekem nem megy a oval. Megszakad a játék. GTL-hez van?

sikura
Mire is jó ez a GTR2 shared könyvtár?

bardocz
szerintem gyors setupot bárki tud csinálni ovál pályára,egyedül még stabilizátor és öszetartás hatását kéne megtudom,hogy mit változtatnak,valaki elmagyarázná?
SuperCharger
Már egy ideje van, de nem valami szép, meg szerintem versenyzésre eléggé alkalmatlan... 😞 nagyon hosszú és szûk.

Praze: de, én pont, hogy gyors setup-ra gondoltam, ami annyit tesz, hogy hosszú váltó. De szerintem neked a 906-ban nem kell aggódnod egy cseppet sem.

bardocz
bardocz
gtr2ben V8 modban szerintem túl könyüek a kocsik,nekimész a falnak és repülsz,kipróbáltam más kocsikkal is és anyira nem repkedtem
Ja, tudtam. A Lotus 80 a neve ellenére amúgy az 1979-es modell neve,a Lotus 79 pedig az 1978-as világbajnok autó. A 80-as nagyon gyengére sikerült, ezért a legtöbb versenyen a Lotus 79-et használták. De a mezõny addigra felzárkózott, így a 79 sem volt már olyan sikeres mint elõzõ évben.

A Ferrari '79-es autója nem készült el a szezon elejére, ezért eleinte a '78-as kocsit használták. A furcsa, "kétfedelû" kasznis az igazi '79-es. És van még egy harmadik, a "slow" verzió, ezt Monte Carloban használták.

Az überautó a modban egyébként a Williams FW07. '80-ban meg is nyerték a bajnokságot.

A készítõk az Upgrades menüvel oldották meg a szezon közbeni változásokat, új típusokat. Nekem a Arrows A2 tetszik nagyon, brutálisan néz ki, kár hogy nem túl stabil gép.

Prézli
Nekem volna kedvem "egy kis high-speed versenyhez" de senki nem merjen gigagyors setuppal jönni mert oda a feeling.

RedRiot:Kipróbáltam a GP79-et Bathurst-ön és hülyeségbõl az Upgrades részre böktem...olyan kocsik jöttek elõ, hogy csak néztem (1980-as Lotus, Ferrari) te erre már rájöttél, vagy csak nekem új ez?

SuperCharger
Nincs kedvetek egy kis high-speed versenyhez Daytonán ma este?
(ezekkel az autókkal, látszólag közel azonos végsebeséget tudnak: nagy BMW, P911, P906, nagy Corvette, GT40, Daytona Coupe, nagy Capri)

Ha igen, ezek kellenek hozzá (ez és ez)

Ha valami hagyományos vonalvezetésü pályát szeretnétek inkább, sztem ki lehetne próbálni Oulton Park-ot. Mentem rajta pár kört gt350-nel, kellemesnek tünik. Cadwell Park-ra emlékeztet.

Illetve várom az egyéb jó ritmusú ÉS szépen kidolgozott pályákra a javaslatokat, csak még idõben, hogy mindenki le tudja tölteni.

jp10000
Egyedi légterelõk de lehet csak ellensúlyok bordáslemezbõl<#vigyor2>

Prazlee: GP79-ben nem használok segítséget. Igaz nem is megyek úgy mint a linkelt videón a gyerek, de segítség nélkül brutális. Na jó, automata kuplung az egyetlen, de nincs 3 pedálom, gombbal kuplungolni meg nyomi. Meg automata gázfröccs visszaváltáskor, ennyi. De lassú is vagyok eléggé, 1:30 alatt még nem mentem Monacoban.

ABS hiányát amúgy könnyû megszokni, és tényleg érezhetõ ahogy a fékek és a gumik melegednek, egyre stabilabb fékezéskor az autó. Normálisan rajtolni viszont nagyon nehéz, hideg gumikkal szinte lehetetlen.

V8 modot majd kipróbálom, bár most nincs sok türelmem pályákat tanulni, és sajnos nem ismerek egy ausztrál pályát sem Melbourne-ön kívül, +3 kör Bathurstön.

Dietrich

Dietrich
miután nekem megvan az rfactorban is kifogom próbálni, de a GTR2-ben nagyon jó a V8! Csak sokan nem szertik mert kevés setuppot enged..mint a valóságban többet számít a vezetõi tudás. nekem meg ezért tetszik 😊

Dietrich
a tört verziónál az uccsó körökben vagy motorhiba vagy egyébb hibát generál..nem tudod befejezni a játékot.
vedd meg eredetiben 😊

sikura
NA mentem pecázni! Pííísz

sikura
Ez kell nekünk gyerekek!
http://szimulatorterem.hu/index_elemei/Page351.htm

single-be jó..tetszik..multiban bajos..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Prézli
Nekem sajnos a GTR2 ellenszenves így inkább az rFactort választottam.
+az rFactor flexibilisebb a moddolhatóság szemponjából, és sokszor annyi mod van hozzá mint a GTR2-höz.

gtr2ben is van V8mod..
van rFactorunk de állítólag x idõ alatt csinál vmi hibát az autóval..
ezért maradtunk a GTR2es V8modnál..
hidden valley, bathurst, adelaid, surfers paradise a jó pályák.

Prézli
Mostanában én is rFactorral nyomom.
RedRiot: és milyen segítségeket használsz a GP79-en? (anti-block,ASR...)

Amúgy nekem a V8 Supercars a favorit. Grafikában odaveri bármelyik PS3-as játékot és a Bathurs olyan gyönyörûre sikerült, hogy 20 kör után is találsz vmi újat. Amikor elõször mentem egy kört azt hittem, hogy bekapcsolt vmi segítség és azért megyek ilyen jól, de rá kellett jönnöm, hogy a kanyarok olyan jól vannak megcsinálva, hogy tökéletesen lehet határon autózni. Link

ON

sikura
passz, sajna nem.

SuperCharger
Nem tudod, honnan lehet ezt a modot letölteni?

SuperCharger
Hát ez beteg! <#idiota>

Eagle16
Ejha, az utolsó megcsúszástól eltekintve, azthittem hogy tv közvetítést nézek 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jp10000
Fantasztikus ! Ez a humor nem a rádiókabaré.

sikura
http://www.youtube.com/watch?v=qa0v31fNAeE&NR=1
<#vigyor2><#vigyor2><#idiota><#banplz>

sikura
http://www.youtube.com/watch?v=qa0v31fNAeE&NR=1

sikura
Azta Qrva!

Holnap ha lesz race lehet hogy benézek. Sajna hamachim beszart + rengeteg melóm volt, így nem sok energiám volt online nyomni.

Offline mentem mostanában a GP1979-moddal. Ez egy rFactor mod, és überatomcsászár az egész.

GP1979 Kyalami videó

Ez elõbb kicsit próbáltam GTLni, de nagyon belassultnak tûnt '79ezés után. 😊 Ráadásul a pályák sincsenek tele sikánokkal, lendületesebb az egész. És mint a videón hallható, a motorhangokat is eltalálták.

sikura
<#eljen>

SuperCharger
Én inkább csökkentettem volna MTU-t, azt szokás, ha gázt sejt vele az ember. 1500 sztem magas, 1450 a tipikus, de inkább kevesebb.
Mondjuk nem is tudom számít-e, mert hamachi úgyis UDP-t használ a fõ kommunikációra, TCP-n csak a központtal kommunikál.

Na mindegy, majd idõvel kiderül.

8-kor felhúzok egy szervert.

jp10000
A cserebere rendben megvolt. Most van Internet,VPN. Most annyit változtattam, hogy gateway-be tettem a hamat 1500 MTU-val, kikapcsoltam a IP6-os protokolt és Trusted zónába tettem a hamat a Kasperskyben. Meglátom... vagy nem.

SuperCharger
Hmmm... és az új kártya óta vonakodik ennyire? Akkor talán az MTU beállítás változott meg. Talán... (ez egy önmagában is kissé rejtélyes hálózati paraméter, és pluszban még Windowsban igen jól el is rejtették, minden Service Pack-el változik a helye a registryben. Hogy Vistában hol van... <#confused>)
Az "elbaszarintás"-t magára a kártyacsere megtörténtére érted, vagy történt valami váratlan a mûvelet során?

Siku, sztem a szokásos 8 óra.

jp10000
Lehet, hogy hiba volt a vista, de nem ebbõl a szempontból. Az hogy a tudásom ill a nem tudásom miatt nincs kapcsolat az nem VSTA bûne, 4 hónapja mûködik(mûködött) a hama-vista. Hálózati kártyát cseréltem és úgy magyarosan elbaszarintottam valamit. Próbálom túrni a netet, hátha sikerül a megoldást megtalálni.