GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toshiba L300-2C5
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Toshiba L300-2C5
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mert ott most mennek az atlantic versenyzõi szakadó esõben! 😊
http://www.champcaratlantic.com/FrontPage/VideoHighlights.asp?MMShow=0&ShowVideo=1
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Toshiba L300-2C5
Na hányan leszünk este?
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Siku, abban file-ok vannaka GTR2-bõl, amik kellenek ennek (meg még pár) pályának.
Praze: de, én pont, hogy gyors setup-ra gondoltam, ami annyit tesz, hogy hosszú váltó. De szerintem neked a 906-ban nem kell aggódnod egy cseppet sem.
A Ferrari '79-es autója nem készült el a szezon elejére, ezért eleinte a '78-as kocsit használták. A furcsa, "kétfedelû" kasznis az igazi '79-es. És van még egy harmadik, a "slow" verzió, ezt Monte Carloban használták.
Az überautó a modban egyébként a Williams FW07. '80-ban meg is nyerték a bajnokságot.
A készítõk az Upgrades menüvel oldották meg a szezon közbeni változásokat, új típusokat. Nekem a Arrows A2 tetszik nagyon, brutálisan néz ki, kár hogy nem túl stabil gép.
RedRiot:Kipróbáltam a GP79-et Bathurst-ön és hülyeségbõl az Upgrades részre böktem...olyan kocsik jöttek elõ, hogy csak néztem (1980-as Lotus, Ferrari) te erre már rájöttél, vagy csak nekem új ez?
(ezekkel az autókkal, látszólag közel azonos végsebeséget tudnak: nagy BMW, P911, P906, nagy Corvette, GT40, Daytona Coupe, nagy Capri)
Ha igen, ezek kellenek hozzá (ez és ez)
Ha valami hagyományos vonalvezetésü pályát szeretnétek inkább, sztem ki lehetne próbálni Oulton Park-ot. Mentem rajta pár kört gt350-nel, kellemesnek tünik. Cadwell Park-ra emlékeztet.
Illetve várom az egyéb jó ritmusú ÉS szépen kidolgozott pályákra a javaslatokat, csak még idõben, hogy mindenki le tudja tölteni.
ABS hiányát amúgy könnyû megszokni, és tényleg érezhetõ ahogy a fékek és a gumik melegednek, egyre stabilabb fékezéskor az autó. Normálisan rajtolni viszont nagyon nehéz, hideg gumikkal szinte lehetetlen.
V8 modot majd kipróbálom, bár most nincs sok türelmem pályákat tanulni, és sajnos nem ismerek egy ausztrál pályát sem Melbourne-ön kívül, +3 kör Bathurstön.
vedd meg eredetiben 😊
http://szimulatorterem.hu/index_elemei/Page351.htm
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
+az rFactor flexibilisebb a moddolhatóság szemponjából, és sokszor annyi mod van hozzá mint a GTR2-höz.
van rFactorunk de állítólag x idõ alatt csinál vmi hibát az autóval..
ezért maradtunk a GTR2es V8modnál..
hidden valley, bathurst, adelaid, surfers paradise a jó pályák.
RedRiot: és milyen segítségeket használsz a GP79-en? (anti-block,ASR...)
Amúgy nekem a V8 Supercars a favorit. Grafikában odaveri bármelyik PS3-as játékot és a Bathurs olyan gyönyörûre sikerült, hogy 20 kör után is találsz vmi újat. Amikor elõször mentem egy kört azt hittem, hogy bekapcsolt vmi segítség és azért megyek ilyen jól, de rá kellett jönnöm, hogy a kanyarok olyan jól vannak megcsinálva, hogy tökéletesen lehet határon autózni. Link
ON
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Offline mentem mostanában a GP1979-moddal. Ez egy rFactor mod, és überatomcsászár az egész.
GP1979 Kyalami videó
Ez elõbb kicsit próbáltam GTLni, de nagyon belassultnak tûnt '79ezés után. 😊 Ráadásul a pályák sincsenek tele sikánokkal, lendületesebb az egész. És mint a videón hallható, a motorhangokat is eltalálták.
Mondjuk nem is tudom számít-e, mert hamachi úgyis UDP-t használ a fõ kommunikációra, TCP-n csak a központtal kommunikál.
Na mindegy, majd idõvel kiderül.
8-kor felhúzok egy szervert.
Az "elbaszarintás"-t magára a kártyacsere megtörténtére érted, vagy történt valami váratlan a mûvelet során?
Siku, sztem a szokásos 8 óra.