GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

letöltöttem a digitális kiadást és nem indul a játék bejön a video options és mikor inditom csak az jön be semmi más.Ilyenkor mi van? HELP!!!
Dietrich
Felraktam másik particióra a digitális kiadást és itt már unlockolta a pályákat és autókat is. Felmetem a szerveretekre is kipróbálni és nem vágott ki. Szóval ha lesz idõm megyek majd.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egy kis érdekesség
Retro a Race07-hez

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Nem szeretnék halszagú lenni :D
Hát az élet nem habos torta! :D

Lettél volna inkább halász.. ;)

Csabesz6
Szuper futam volt:) Kár a 2.on kapott S&G-ért, nagyon szépen fénylett volna az a 7. hely;)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pointer4
<#finom><#idiota><#szomoru1><#beka2><#fejvakaras><#eplus2><#nemtudom><#zavart1>
Szóval vegyes érzelmeim vannak, mennék én, de.... kevés idõ/lustaság/bénaság/asszonyi közbeavatkozások állnak útba :D
bardocz
Fú, akkor rendbe kell tennem a gépemet rövid idõn belül.
Eddig úgy néz ki 30 fõ fölött lesz a mezõny... :)

Csabesz6
Alig várom a holnapot:P

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Versenynaptár:

További részletek: GTL Nyílt Nyári FunCup

Oké monduk már beirtam forditóval hogy nem tudok vele játszani WIN 7-en hátha jó lesz igy is.Még nem küldtek mailt remélem sikerül majd,mondjuk a kódjaim nem nagyon olvashatóak de látszik hogy eredeti.Jó lenne már újra nyomni ezt a játékot mert nagyon szeretem.
Dietrich
Én ezt másoltam be:
GT-Legends Revival
:)

A your questionhoz mit irjak?
nagyon köszi már csinálom is!!!<#worship><#taps>
Tessék itt a procedúra menete magyarul:
GTL free digital Upgrade - hu

Aztán majd gyere csütörtökön csapatni! ;)

Sziasztok
Valaki segitsen nekem mit is kell csinálni pontosan hogy frissitsék nekem a dobozos verziómat mert nem tudok nagyon angolul.
Köszönöm.
Indul a GT Legends Nyílt Nyári FunCup!!

A versenyeken való részvétel teljesen nyílt, a nyári kupának van fõdíja is és az egyszerûség kedvéért csak eredeti autókkal és pályákon megyünk...

Elsõ futam jövõ csütörtökön!

Részletek itt: FuncupGTR-Masters - GTL Nyílt nyári

Várunk mindenkit, akit kedvet érez egy jó kis csapatásra!

Dietrich
oké elfogadom nálam a hiba de nem tudom mi.
digitálisnál nem müxik az unlock a pályáknal
dobozosnál mûködik
<#nemtudom>

Ne feltettem a digitális kiadást 32bites Win7-re, kompatibilitás mód nélkül is lazán fut (admin módban kell tolni), a TG2001.DYN fájlos unlockolás is elsõ pöccre..

Lobby-t is lazán átállítottam és felmentem a Masters szerverre..
És állítólag frissíteni sem kell az 1.1-es patch-el, mert benn van..

No problem!

Dietrich
kompatibilitást nem is írok már ilyen régi játékoknál..
az újnál nem unlockolta a réginél igen pedig mezei 32 bites win7 van nálam pont ezek miatt.
de lasan jönnek az új gamek meg a win8 is <#hehe>

Ginger17
Na, kipróbáltam. Azzal együtt, hogy nekem csak WinXP kompatibilis módban volt hajlandó elindulni a képernyõ beállítás, a TG2001.DYN fájl is feloldotta az összes autót és pályát, szóval a bibi nálad van Dietrich. Próbáld meg 0-ról még1x, bár ha a régi buhera is mûxik, akkor tökmind1. <#wink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
azt írtam a "pályákat nem unlockolta" az autókat igen
a manit nem is néztem akkor ;)

"akkor az rF féle módszernek is mûködnie kell"

tudod mit kell ahhoz beirni?
FFB ha nincs ugye ott alapból a F billt kell megnyomni..itt meg alt+f
szóval nem biztos, hogy ugyanazt kell beirni.

Ginger17
Ismerem a trükköt, de elõtte írtad, hogy ezzel a verzióval nem mûködik. Viszont ha ez is pénzes dolog, akkor az rF féle módszernek is mûködnie kell - annál meg nincs egyszerûbb. Ha lesz idõm ránézek.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
te tényleg nem tudod a trükköt? :))

Hozz létre a GTL könyvtárba egy TG2001.DYN nevü file-t total commanderrel vagy jegyzettömbel. Ezután ha elindítod a játékot, és csinálsz egy új profilt, abban ott lesz minden erdeti autó, meg 100.000.000 mani.

Ginger17
Itt nem lehet a prl fájlban némi extra "pénzhez" jutni, mit az rF-ben??? <#zavart1>

Ginger17
1 óra alatt már simán el is megy a kedvem... <#nyes>

Dietrich
:))
akkor kezdjél karriert a játékban oszt idõvel majd (úgy cirka 3 hónap) meg is lesznek a lockolt pályák :D

1 óra buhera még mindig gyorsabb :)

Ginger17
Persze, de a francnak sincs kedve ennyit buherkodni... ha kedvem van körözni, ne kelljen már elõtte egy órát rakosgatni a fájlokat.

Dietrich
ezért téretem vissza a régi megoldáshoz #7273..így van minden mint a tejbe tök :)

Ginger17
Azért jó lenne hozzáférni a "gyári" pályákhoz.

Dietrich
nálam nem jött össze a régi módszerrel csak az autókat unlockolta a pályákat nem.

Ginger17
Írtam a RaceRoomos srácoknak és azt válaszolták, hogy az újra kiadott digitális változatra nem kell felrakni semmi patchet- az a legfrissebb, aktuális verzió. Az autók feloldására nem mertem rákérdezni... <#bee1> arra biztos van ötletetek, amit kíváncsian várunk.

Dietrich
köszi elmentettem.

azóta a GTL-t a nálatok lévõ tippekbõl az FFB-t javítottam mert driverben 90% a játékban 100% volt és alig volt ffb..olyan volt mintha jégen mentem volna a DFGT-vel.
Mikor GTL toltuk 5 éve még wigmanom volt :p

Dietrich
Szia.
visszaraktam a dobozosat és a "win7 miatti buzerálással" megoldottam.

szerintem benne van a patch különben nem enged be a szerver ill a német szerver nem azzal dob ki, hogy nincs meg a pálya.

Szia, itt a magyar nyelv: GTL hungarian

Az 1.1-es patch dolgot pedig megnézem és jelentkezem...

:DD nekem is orosz volt a kötelezõ..

én lábrázást kapok, ha pl race07 vga driver frissítés után magyarul van..:DD

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
következõ problem.
TG2001.DYN fájl létrehozva a fõkönyvtárban és nem unlockolta a pályákat sem az autókat ;9

ennek az lesz a vége, hogy elõveszem a dobozos verziót és buherálással de menni fog normálisan a GTL <#vigyor1>

pointer4
Nyikto nyet á szuszvujety :D
Dietrich
a fene tudja..hozzászoktam ha setup részbe lépek magyarul vannak a dolgok..GTR2,Race07,rfactor..nekem sajnos az orosz volt kötelezõ a suliban még..teccik érteni?

bardocz
:DDD
jaaa...:D ezt nem tudtam

pointer4
Mert a 'join server'-kifejezés kúvára érthetetlen egyeseknek :D
miért fontos a magyar nyelv?

Dietrich
lehet benne van a patch mert a német szerverre felengedett volna ha van az a pálya nálam is..

Mondjuk ha már eleve letöltéses az egész game, akkor várhatóan majd az 1.1 is letölthetõ lesz remélhetõleg, mert így sok értelme nincs.
Elég lett volna simán egy exe-t kiadniuk email-ben megküldik a letöltési linket ami egyszerhasználatos, aztán azzal megy szépen a gyári lemezõl feltelepített 1.1-es patchelt játék.
Dietrich
telepítéskor van angol, német, spanyol, olasz, francia nyelv magyar az nincs.
1.1 patch csak régit találtam de az felrakja ezt a starforce védelmet.

Szóval se magyar menu se 1.1-es patch???
HAbár gondolom 1.1-es patch is ugynaolyan vacak mert abban is benne van a starforce.
Dietrich
Feltelepítettem ajátékot ment is simán win7 alatt és akár szerverre is mehettem volna.
A gond az, hogy verziónak 1.0-t ír és nincs magyar választható nyelv. Én azt hittem ha már digitalizálnak akkor rajta lesz az 1.1 patch is és magyarul mûködik a játék. No mindegy 1.1 patch felment rá majd jött a szokásos win7 üzenet a inkompatibilitás miatt blokkolt védelemrõl :)
A játék meg állandóan újra akarta indítani a gépet.

Dietrich
Azt kirakják a letöltésekben nyugi. :)