7613
-
neilszab #7453 A bajnokságban használt pálya pack letölthető a honlapról, link a versenyszabályzatban található. Viszont amíg nem vagy tag, addig nem tudod meg a jelszót és addig nem tudsz csatlakozni. De én ma is voltam fent szerveren, szóval minden oké a technikával! ;)
Bővebben: HGTLM7 - Őszi Szezon -
brendon566 #7452 Értem, nos tagságban benne lennék, csak aggaszt, hogy a pl azt írja: 09_Charade, nevű pálya fut. Többek közt a tieteken is, a Locations mappámban nekem is szerepel ez a pálya, sőt már a 2011 es is külön fel lett téve, szerintem ami nekem van és a futó egyezik, más lehet a gond :( -
neilszab #7451 Én csak egy Patch-ről tudok, az pedig ez GTL v1.1 Patch
Viszont amennyiben az új digitális(Win7-es) kiadást használod, akkor az nem kell (nem is szabad) fel"patch"elni.
-
neilszab #7450 Szia,
a sötét szürke szerverek jelszóval védettek, a többin meg valószínűleg nem pont ugyan az a pálya verzió van fent, ami neked is megvan.
A GTR-Masters.hu szerverhez jelszót csak a szervertagok ismerhetik, a szervertagság ára most 500 Ft. Részletekért katt ide -
brendon566 #7449 Melyik a legutóbbi patch vajon, és sorban kell őket feltenni, vagy elég az utolsót? -
brendon566 #7448 Miért lehet,hogy letöltöttem tőletek mindent, elérhetőek, s mégsem lehet csatiznom sehova. Pálya hiányra hivatkozik, pedig ott van a pályáim között. Továbbá a magyar szerver sötét szürke, ez mit jelent? -
neilszab #7447 Szia, itt a legális megoldás:
Tölthető a GT Legends Win7-es kiadása
-
brendon566 #7446 Úgy, hogy a kód még megvan :) A lemezzel pedig nem bántam kellő tisztelettel... -
neilszab #7445 A Párbaj!
Két igen magas minőségű mod és két igen komoly nehézfiú csap össze egymással, lássuk ki lesz a győztes...
részletket itt: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?3841
-
neilszab #7444 Ezt hogy érted? -
brendon566 #7443 Sziasztok,
Van valami esélye, hogy csupán egy eredeti kóddal, működő letöltést találjak?
-
neilszab #7442 -
neilszab #7441 Következő futam:
GTC-76 - Donington Park -
#7440 911-essel volt csak időm próbálni, az mindig. Olyan, mintha túltekerném a kormányt, és emiatt a kerék elkezd csúszni, de ilyen kis kormányszögnél nem tudok elképzelni beállítást, ami így viselkedne. -
neilszab #7439 tehát fixen mindig 45 foknál kanyartól, verdától, sebességtől függetlenül elhagyja magát az FFB? Mindig, vagy csak olykor? -
neilszab #7438 Itt van róla a cikk: Tölthető a GTL digitális kiadása!
Itt a magyar leírás a folyamatról: Digitális upgrade magyarul
Viszont csak a kulcsért nem kapsz ingyen új kiadást, fotót kell küldeni az eredeti tokról, lemezről, miegymás. Viszont a shopban 2 ropiért megveheted, vagy beszerezheted "máshonnan" és ahhoz használod a kulcsot. -
Solt #7437 Urak!
Lecsaptam a Csokis által felkínált kulcsra, és az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnám leszedni ezt a digitális verziót? A RaceRoom-ról nem lehet... -
Csokis #7436 Van nekem egy multiplayer kulcsom, amire nincs szükségem. Az első leggyorsabban privátban jelentkezőnek odaadom! -
#7435 Alap beállítás. -
neilszab #7434 De hát, hogy a gumi tapadását hol veszti el, az nem csak attól függ, hogy mennyire tekered ki a kormányod. Ha olyan a futóműbeállításod, a sebességed, a kocsid egyensúlya, a pálya, a kanyar.... akkor ez simán lehet pont 45 fok-nál is. -
#7433 Tekerem a kormányt kanyarban, és egy bizonyos szög után az ffb azt érzeti, hogy a gumi elkezd csúszni, emiatt elgyengül az ffb. Pedig még alig tekertem, ~45°-ot. -
neilszab #7432 Ezt a kérdést nem értem... picit kifejtenéd bővebben? -
neilszab #7431 Igazából nem tudom, mert amióta online versenyeken veszek részt, azóta teljesen felhagytam az offline karrier móddal, mert egyszerűen értelmetlen :) -
GRice #7430 Sziasztok!
Leszedtem ezt az új Win7-en is működő verziót (Simbin oldaláról), de problémám van vele. Kupabajnokság alatt, verseny közben egyszerűen kifagy a játék néhány kör után. Valamikor ctrl+alt+del segít, és visszadob a játékba, de van olyan amikor csak az újraindítás. Nem értem miért. Sima versenyen semmi gond nincs vele. Kíváncsi lennék hogy ez egyedi hiba, vagy másnál is előfordul? Vmi megoldás esetleg?
Köszönöm a segítséget!
-
#7429 720fok és max kormányzár mellett kormányzásnál miért enged el az ffb még 45° tekerés előtt? -
#7428 Meggondolando, mivel csajom kihuz 3 honapra, lesz idom! :) -
neilszab #7427 Akkor gyere, most a Masters-nél a ROOKIE tagsággal csak 500 Ft a szerverdíj és jó kis futamok vannak szép számú mezőnnyel:
HGTLM7 - Őszi Szezon -
#7426 KEdvet kaptam hozza fel ev utan. ISteni a gazfroccs hangja! :) -
#7425 az élet igazságtalan néha :)
-
#7424 De mekkora feje lett már a Ferrari sofőrjének, azt tuti Szabi vezeti, neki kell 68-as sisak :D -
#7423 Nem látod, hogy nem a gumik füstölnek, hanem a fékek? Agresszí féktávokat kellett venni, mert szegény kis Ferrarit jól megkergette a nagy gonosz Falcon! -
#7422 A füstön nem :D Se a kerekén, nem homályos a felni :P
Amúgy 4 kerék meghajtásos ? :D -
neilszab #7421 Hátnem látod,hogy megy? -
#7420 Kigyulladt a motor álló helyzetben ? :D -
neilszab #7419 Kezdünk!
Oldschool verdák, változatos, izgalmas versenyek, profi szervezés, nagy társaság, jó hangulat, ROOKIE tagság és brutál fődíj... mit modjak még, gyertek!
HGTLM7 - Őszi szezon -
neilszab #7418 Ma este van az uccsó nyílt futam, lehet jönni:
Zárófutam
-
neilszab #7417 Elérkeztünk a utolsó versenyéhez, aki eddig nem jött, annak itt az utolsó alkalom beleszagolni egy vérbeli közös online GTL verseny hangulatába... ezen versenyre még bárki szabadon benevezhet, utána azonban hamarosan indul ugyanis az éles bajnokság, ahol már szervertagságra lesz szükség.
[URL=http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?3689]GTL Nyár - Imola (zárófutam)
-
#7416 WTCC.2011 mod -
#7415 Milyen rF alapú játékról tudtok, amihez van mai Hungaroring, addon v. beépített? -
#7414 jóvót:):D