GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem így bármi, csak legalább az autok típusa legyen meg olyan 1-2 héttel hamarabb hogy az autokat kipróbálhassam.
Plusz a pályák nevei hogy mit kell összeszedni hozzá fõleg ha nem alap pálya, mert nekem még semmi ilyen extra auto vagy pálya nincs hozzá.
Max 1 hónap! Az utolsó bajnoki 2 hét múlva lesz, az után. 😉

Még gondolkodunk, hogy mi legyen a nyári bajnokságban, mi az ami nem túl nehéz, de elég izgalmas, érdekes... amire szívesen jönne mindenki...

A nyiltra simán benevezek. legalább meglátom végre milyen a hangulat. Mikor lehet rá számítani nagyábból? 1 hónap 2 hónap?
Elkezdtük szervezni az új bajnokságot, aki esetleg szeretné kipróbálni majd magát, az már most részt vehet az ötleteléseben: HGTLM7 Ötletelés!!!

Ez a bajnokság csak Õsszel indul, de hamarosan kihirdetjük a Nyílt Nyári kupát is, amin a részvételhez nem kell majd szervertagság, és ott majd alaposan megcsapathatjátok a most újból elõvett GTL-es verdákat, mert leszünk majd azért páran egy jó kis kergetõzéshez! 😄

Majd figyeljétek a fórumot a részletekért! 😉

szintén 😊 most töltöm

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
ma megjött a link és a serial hozzá.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

igen, ez a "lekönyvelõs" email.. 😊

remélem lesz majd belõle valami

Dietrich
ma reggel elküldtem nekik megint..most jött egy ilyen mail:

Thank you for submitting your question to our staff. We will respond to your question by email.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nekem is csak ennyi jött..+ 1 email amiben a supporttól jött hogy milyen számon "könyvelték" a kérést..

azóta semmi

Dietrich
Nekem volt regem már csak ide nem:
Thank you for creating an account with our helpdesk.

ennyi jött semmi más.

DonZorro
Nekem frankón mûködik VÉGRE!!! <#taps><#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

pointer4
Akkor még nekem sem, az csak a regisztráció miatt kaptam. 16:40kor jött a levél a kóddal, letöltõ linkel.
Dietrich
nekem meg nem jött semmi még mélbe 😞

pointer4
Kaptam ajándékba egy steames formula raceroom addont(race07) 😄
Dietrich
ja közben a csúszkát lejjebb húztam <#lama><#falbav>

A ** általában azt jelenti, hogy a tovább olvasol, akkor a lap alján megleled a megoldást: <#alien2>

"**Your RaceRoom user name, original Starforce, and Online Codes must be clearly readable in the photo you submit. Unreadable submissions will not be considered for replacement."

Egyébként a Merci mellett is ott van tételes felsorolva:
- GTL lemezek
- GTL doboz
- ezeken olvasható DVD és Online kulcs
- egy cetlire a RaceRoom azonosítód és az aktuális dátum kézzel felírva

Dietrich
milyen fotó kell nekik? ez nem tiszta elöttem:

5. Attach your photo as described below**.
6. Submit your ticket.

persze, és ezentúl nem kell hozzá lemez

Dietrich
<#taps>

bardocz
No, ez jó hír, XP-vel is mûködik?😄
Remek hír a GTL DVD tulajdonosoknak!

Az érvényes kulccsal rendelkezõ GT Legends DVD tulajdonosok [bingyen letölthetik a Win7-es "digitális" újrakiadást!
http://www.raceroom.net/specials/gt-legends-revival/

Aki nem rendelkezne még a GTL-el, az is igen jó áron beszerezheti: GTL RaceRoom

Az új kiadás tartalmilag tökéletesen megegyezik és kompatibilis a régi dobozos verzióval, csupán a lobby címe változott meg, amit az alábbi módon lehet orvosolni: GTL Lobby

Igazából nem a SimBin hibája hogy az új Win7 nem támogatja a Star-Force védelem régebbi verzióit, illetve eddig is volt megoldás a problémára..

Dietrich
Illetve jó hír, hogy SimBin tervezi ingyenesen elérhetõvé tenni a Win7-es "digitális" kiadást a lemezes verzióval már rendelkezõ GTL tulajoknak

nem kapkodták el..lassan itt a win8 😉

Illetve akinek a dobozos verzió kell, azt most megveheti 99 peniért, amíg a készlet tart: link

Pár hónapja 10 euróért letölthetõ a RaceRoom Online-ról a GT Legends új Win7-es is mûködõ "digitális" kiadása, ami tartalmilag megegyezik a dobozos verzióval, viszont akadhat egy kis gond az online játékkal, de itt a megoldást, csak egy fájlt kell törölni 😉

Csabesz6
Igen, mert gondoltam felgyorsítom az infó áramot, ha több helyen is megkérdezem. Amugy itt tökéletesen üzemel, Race On-nál volt kérdéses. Köszi😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Dietrich
megkavart már engem is mert berakta máshova is ugyanezt 😄

Az a nagy helyzet, hogy miután részvettél már egy igazi online versenyen (nem publik erezd el a hajamra gondolok), onnatól fogva egybõl értelmét veszti az offline versenyzés, annyira más dimezniókat nyit meg élményben, össze sem lehet hasonlítani a kettõt. Ne várd meg, amíg végigjátszod, nem érdemes... 😉

Én 57%-on jártam, mikor beneveztem pár éve az elsõ masteres versenyemre, azóta is 57%-on áll a karrier módom.. 😄

Most a Race07-rõl beszélsz? a GTL topikban... 😊

Dietrich
Na akkor.
Nézd meg a játékod melyik verzió száma van. Betöltõ képen alul 1.2.1.5 vagy más.
Ha steames akkor innen szed le az utolsó verziót
ha offline akkor valszeg ez a verzió fog kelleni
berakod a fájlt a fõkönyvtárba és az û betû hozza elõ.

Csabesz6
Igen, tudom hogy van ilyen lehetõség, de én szeretném megoldani "becsületbõl", mert ez a kihívás, meg szeretek versenyezni😊
Köszi az infót, remélhetõleg a közeljövõben befizetem már😄

Csabesz6
Segítsééég? Isten ments😉 G25 a segítségem, senki más😄

Kezdõk is vannak nálunk, nem csak profikból áll a mezõny, mindeki tud találni magának "játszótársat" a kergetõzéshez, és hát ugye ez lenne a lényeg! 😄

Csabesz:
Itt megtalász minden segítséget, a kocsik/pályák feloldását is... 😉

Dietrich
nem gáz. semmi köze hozzá.
ellenben arra számíthatsz csak nehezebb lesz ha segítségekkel játszottál eddig 😊

Dietrich
Farkasok közé én nem megyek 😄

Csabesz6
dehogynem, kb 2 hónapja tervezem hogy befizetem a szervertagságot...😊
apropó, kérdés:
az online futamoknál nem gáz, ha offline nincs meg az összes autó/pálya, ergo nem teljesítettem még a bajnokságokat végig?

Nem akartok jönni bajnokságba? Következõ futam a zöld pokol (Nordschleife VLN), aztán A1 Ring, Watkins Glenn, majd Lime Rock Mountain... Versenynaptár

Dietrich
Én is tegnap vettem elõ a lemezt és belebotlottam ebbe a win7 dologba 😉
Utána innen leszedtem hozzá vagy 17GB mennyiségû autókat és pályákat. 4,5 órán át jött le 😉

Igen win 7-em van.

Köszi szépen már is csinálom😊
Dietrich
Gondolom Win7 az op.rendszered.
Ha igen akkor itt megtalálod a megoldást rá. a "GT Legends Win7-en!!!" fejezetnél.
Utána szükséged lehet erre is ha kattog a hang.

Sziasztok

Kellene egy kis segitség a gtl telepitésében.
Ha valaki leírná hogy most mit kell csinálni megköszönném.
Nekem dobozos verzióm van régi és nem tudom regisztrálni meg el sem akar indulni a starforce ellenörzése után.
Letöltöttem egy virágbolti verziót is az viszont elindul de a starforce nem ellenõriz az elején és regelni sem tudok mert mindig azt írja ki hogy másik felhasználó nevet adjak meg.
A virágboltihoz is az eredeti kulcsot adtam meg.
Remélem valamennyire érthetõen irtam le problémámat.
elõre is köszönöm a válaszokat.
Csabesz6
Bocsi, tárgytalan, csak a Race On-ban nem sikerül😊

Csabesz6
Üdv!
Az XD nevû konzolt melyik gombbal tudom elõhívni? Bemásoltam a játék mappájába, de "magától" nem jelent meg verseny közben. Mit rontok el?
Köszi

kemszi2
köszi,közben én is megtaláltam 😊
Dietrich
http://www.gtlsounds.atw.hu/

kemszi2
van valakinek valami ötlete hang miért nincs?😊 csak az autó hang hiányzik zene van.win7
Dietrich
vagy 2 éve vettem Tescoban kemény 1800Ft-ért pedig nem azért mentem 😊

Ezt nem tudtam. ( w7 gond ) Átértékelem a helyzetet... nincs sok idõm játszani, és van sok szerelem... így nem ígérek olyat, amit nem tudok megtartani! 😊 Viszont ez a játék megérdemli a pénzt, és már warezoltam eleget vele, jár nekik a lóvé... 😊

www.smart-bus.hu

Csak mert szerintem itthon már nem fogják újra kiadni, legalábbis amikor beszéltem a hazai forgalmazóval, akkor azt mondta, hogy most nincs ez a terveik között, de mivel a doboz verzió már nem kompatibilis az aktuális Windows-szal így ez sztem halott ügy... még szerencse, hogy most felkerült a RaceRoom-ra 10 EUR-ért.