7613
  • blory
    Valami kepet majd tegyel be rola.
  • MaSzKa
    M1 Power forever:-)
  • Ombika
    Szoljatok ,ha megy en megyek be akar most is!: ))
  • MaSzKa
    mingyá:-)
    30perc kb

magyarok ide jelszó sg
  • Ombika
    Egesz heten ezzel verettem! :))
  • sikura
    Sztem k*rva jó lett ez a kis game!!!

Mikor megyünk együtt egy jó kis szerverre?
    Mondjuk az időm véges, mert vasárnap estefelé indulok vissza dolgozni Erdélybe.
    Szombaton pedig megveszem a Cápát (E-28), úgyhogy attól kezdve mégennyit sem leszek a gép előtt
  • Ombika
    Az E92 BMW M3-at vinnem,mivel az hasznalhatobb utakra!! :)))
  • MaSzKa
    Alpina&Williams&McLarenF1GTR(M8):-)

én inkább M1 vagy M5 az a tutti
  • MaSzKa
    én meg még fanatikusabb:)

annyira hogy be is zárták a BMW topicomat :-(
  • SuperCharger
    Én inkább azt mondanám, hogy a GTR2-n alapul. A GTL sztem ennél vmivel szebb. (ahogy a GTR2-nél is szebb)

És nagyon szar, hogy az ülést alig lehet felemelni. Nehezen hiszem el, hogy úgy ülsz az igazi M3-ban a legmagasabb állásban, hogy éppenhogy ellátsz a kormány fölött.

Jack, ha választhatnál ez az M3-as BMW, meg a GTL-es Schnitzer BMW között, melyiket vinnéd?
  • Ombika
    Ha ide jarnal tudnad,hogy en fanatikusan BMW orult vagyok,aszem igy mar megertesz! :)))
  • SimaSuna #5322
    "The Best GAME!" na jó csak ezzel a kijelentéseddel azért vitatkoznék ;)
    de inkább nem ;)
  • Ombika
    Szerintem ezt nem gondoltad komolyan,hogy en nem tudom?! :)))
    Kapasbol latszik a palya kidolgozasan meg fizikan,hogy detto az amigo!! :)))
  • SimaSuna #5320
    mivel GTL engine-re alapul..
  • Ombika
    Itt a forumon nezd meg BMW M3 Challenge neven fut!:))
    The Best GAME! :)
  • sikura
    hy!
    mivan? milyen bmw m3 game?
    én úgy lemaradtam a hírekkel mióta nem vagyok itthon, hogy még az egeret is alig bírom mozgatni
  • Ombika
    Aha,keson este jovok,ha lesz meg fennt vki,de hivatalos topicba nezzetek be inkabb!!
  • SuperCharger
    Most BMW szerverre gondolsz?
  • Prézli
    Nagyszerű! Szervert a népnek!

(Na igen, de az időmérőn a mezőny fele a "lassú vagyok, de ha megelőzöl kilöklek" mottóval megy)
  • Ombika
    En ezt megoldom ugy,hogy elso leszek idomeron ,majd elejen a kanyar belso ivrol kezdem es nem loknek ki a vadbarom 11 evesek!!!!! Utana meg ugyse ernek utol!! BEnne vagyok,hogy csinalok 1 servert estefelé?! :))))
  • Prézli
    Legalább nem verseny közben löknek ki az első helyről :D
    Elkezdem tölteni énis.
  • SimaSuna #5312
    most voltam M3azni..vannak annyira nyomorékok h RAJTnál összevissza törik egymást...
  • Prézli
    Én mostanában a Race 07 Demoval tolom és azt is melegen tudom ajánlani.
    A BMW M3 tesztelésében maximálisan benne vagyok GTL-t meg majd ha sokan akarják.
  • SimaSuna #5310
    nemkell serial
  • blory
    Hol, s azutan kapok serialt ?
  • SimaSuna #5308
    ??
    regelni kell magad online...
  • blory
    Nekem valami serialt ker mikor on-line akarok menni ezt a serialt honnan lehet beszerezni ha ingyenes ?
  • SuperCharger
    Na jha. Képzelem egy ingyenes BMW reklámjátékot hányan és kik játszanak neten, úgyhogy az online-t inkább passzolom. Hacsak be nem megyünk együtt mind ugyanarra a szerverre.

És többiek közül ki mikor lenne benne GTL-ben? Tényleg senkinek nem hiányzik?
    Péntek? Szombat?
  • Ombika
    MAr reg nyomom 3 napja ONLINE!!!! :))))))))))))
  • SimaSuna #5304
    én kipróbáltam..jónak jó..
    reklám game -.-
  • SuperCharger
    Mivel az idő jó szar, gondolom nem megy senki sehova nyaralni. Szóval ki mikor érne rá?

OFF
    És ki lenne benne esetleg ennek az új BMW M3 játéknak (szimulátornak?) a kipróbálásában? (Jack, neked erre nem kell válaszolnod... )
  • SimaSuna #5302
    bannert ha kell szivesen kreállok..
    amúgy a moderátoroknak topikban kell szólni a benner csere és illesztések miatt..
    vagy irj a [email protected] házigazda jog kérése címszóval.
    h nem látod tevékenykedni a házigazdát és szeretnéd a helyét átvenni..
  • Prézli
    Emberek, rég nem volt futam.
    Amikor sok idő után összejövünk álltalában rohadtjó versenyek vannak.
    És sokunknak ez az egyetlen lehetősége, hogy ilyen versenyen ingyen részt vegyen.

Kinek kell küldeni a privit, ha fejlécet akarunk cserélni?
    Aki ért hozzá elintézné, hogy legyen linksor de új legyen a kép és ne legyen az elcsúszva?
  • Lui76
    Ahh nekem jó a sima kormányom , annak legalább nincs hangja - tud aludni a család :)
  • KoS

Akit esetleg erdekel, a Force Feedback kormanyok topicban most kinaltak eladasra egy hasznalt DFP-t.
  • bardocz
    commanderben nem lehet szerkeszteni a file-t?
  • SuperCharger
    Ha minden autót meg akarsz szerezni, akkor inkább csinálj a cheattel egy profilt, amiben megvan minden kocsi, és abból a profilból másold át a .gar file-t. Ebben az egy esetben fog működni, mert az ugyanarról a géprõl származik, és azt be tudja olvasni.
  • Varga10
    de nekem már egyszer sikerült és minden autó megvolt meg minden nemtom hogy mi lehet a baja................
  • SuperCharger
    Mások savegame-jét nem tudod belerakni a saját installációdba. Illetve bele tudod, csak ez fog történni.

A garage (.gar) file-t titkosítja a játék, egy egyedi és minden gépen más kulccsal. Ebben vannak a kocsijaid, meg hogy melyik autókat unlockoltad. Ha ezt a file-t egy másik gépre átteszed, nem fogja tudni megfejteni, mert azon a gépen más a titkosító kulcs.
  • Varga10
    Hello!!

Az miért van hogy nem működnek a SAVEGAMEK amiket beraktam a játékba mert csak a pályákat unlockolja ............................semmi mást nem meg még meg sem lehet venni az autókat mert azt irja hogy csináljam ezt a kupát de az pedig már megvan csinálva.........