GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma este, ha lennenk 4-en, akkor en is jonne'k!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Csak persze vannak nem betervezett dolgok, mivel (még) nem teljesen én irányítom az életem.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Jövök!
Imolára gondoltam mindkét, azaz MINDKÉT BMW-vel. Ki fogadja el a kihívást? 😊
Remelem gyorsan felepul a kezed!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Autos temaban pedig ebbol sokmindent tudsz valasztani.
Mondjuk swift kupa sorozatos auto + 2 milla a nyilt napokra szerelesre ... ez kb. 2 ev autokazast jelent palyan. Igaz nem 911, de megiscsak palyan, teligazbol, mas az gondolom, mint varosban jampecolni.
Vagy egy 3 eves RX-8, regebbi Impreza, 3-as kupe BMW ... igaz az utobbi kettobol szerintem itthon olyan vasarolni, mint lottozni, vagy bejon, vagy veszel egy romhalmazt, 4-5 millioert.
Vagy ujonnan, garanciaval, majdnem tele mindennel Clio RS 7mp alatti gyorsulassal, 5,5m minusz az alku. Ugyanennyiert nem tul elhasznalt Mini Cooper S.
Panda 100HP, 3,4m megintcsak 2 ev szerviz, gumi es palyaberlet kijon belole.
A legfontosabb indokot pedig ki is hagytam. Egy ilyen szerkezetet beallitasz a otthonra, keves olyan lanyt talalsz akinek meg tudod magyarazni, hogy nem vagy teljesen debil, es hogy ez jobban megeri mint 10 cipo, 20 szoknya, 30 melltarto es 40 szemceruza! :-)))
Ja es akkor meg el sem kezdted kimagyarazni magad, hogy tulajdonkeppen Te nem is jatszol sokat, csak disz! :-)
Gerzson, jobbulast!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Siku biztos jo az a szimulator amit linkeltel, de azert aki ilyet vesz mar kicsit elvakult es csak 1 lepes, hogy versenykesztyuben meg sparco cipoben jatsszon otthon. ... a csaja meg a konyhabol radiozik vele, mintha a csapatfonoke lenne:-)
most meg a hama-m nem megy, na majd legkozelebb.
Hat ez durva egy verseny volt (marmint az F1)!!!
En is orulok, hogy Kubicanak nem lett nagyobb baja.
ON
Sõtt! Olyat is akinek a szomszédjának kettõ is van!
<#wilting>#wilting>
De ha unalmas lesz úgyis jövök! Csak írjátok ki a fórumba!
<#banplz>#banplz>
Tehát 18:50 ig és 21:00 után!
És mivel a kvali vége után 2 másodpreccel csatlakoztál, még rendesen setupolni sem volt idõd.
De játszhatnánk ma este egy visszavágót ugyanitt. Mindenki jöhet bármelyik BMW-vel, aztán kiderül 😊
plusz erõ vs. plusz irányíthatóság?