7613
-
#5333 Valami kepet majd tegyel be rola. -
#5332 M1 Power forever:-) -
#5331 Szoljatok ,ha megy en megyek be akar most is!: )) -
#5330 mingyá:-)
30perc kb
magyarok ide jelszó sg -
#5329 Egesz heten ezzel verettem! :)) -
#5328 Sztem k*rva jó lett ez a kis game!!!
Mikor megyünk együtt egy jó kis szerverre?
Mondjuk az időm véges, mert vasárnap estefelé indulok vissza dolgozni Erdélybe.
Szombaton pedig megveszem a Cápát (E-28), úgyhogy attól kezdve mégennyit sem leszek a gép előtt -
#5327 Az E92 BMW M3-at vinnem,mivel az hasznalhatobb utakra!! :))) -
#5326 Alpina&Williams&McLarenF1GTR(M8):-)
én inkább M1 vagy M5 az a tutti -
#5325 én meg még fanatikusabb:)
annyira hogy be is zárták a BMW topicomat :-( -
#5324 Én inkább azt mondanám, hogy a GTR2-n alapul. A GTL sztem ennél vmivel szebb. (ahogy a GTR2-nél is szebb)
És nagyon szar, hogy az ülést alig lehet felemelni. Nehezen hiszem el, hogy úgy ülsz az igazi M3-ban a legmagasabb állásban, hogy éppenhogy ellátsz a kormány fölött.
Jack, ha választhatnál ez az M3-as BMW, meg a GTL-es Schnitzer BMW között, melyiket vinnéd? -
#5323 Ha ide jarnal tudnad,hogy en fanatikusan BMW orult vagyok,aszem igy mar megertesz! :))) -
#5322 "The Best GAME!" na jó csak ezzel a kijelentéseddel azért vitatkoznék ;)
de inkább nem ;) -
#5321 Szerintem ezt nem gondoltad komolyan,hogy en nem tudom?! :)))
Kapasbol latszik a palya kidolgozasan meg fizikan,hogy detto az amigo!! :))) -
#5320 mivel GTL engine-re alapul.. -
#5319 Itt a forumon nezd meg BMW M3 Challenge neven fut!:))
The Best GAME! :) -
#5318 hy!
mivan? milyen bmw m3 game?
én úgy lemaradtam a hírekkel mióta nem vagyok itthon, hogy még az egeret is alig bírom mozgatni -
#5317 Aha,keson este jovok,ha lesz meg fennt vki,de hivatalos topicba nezzetek be inkabb!! -
#5316 Most BMW szerverre gondolsz? -
#5315 Nagyszerű! Szervert a népnek!
(Na igen, de az időmérőn a mezőny fele a "lassú vagyok, de ha megelőzöl kilöklek" mottóval megy) -
#5314 En ezt megoldom ugy,hogy elso leszek idomeron ,majd elejen a kanyar belso ivrol kezdem es nem loknek ki a vadbarom 11 evesek!!!!! Utana meg ugyse ernek utol!! BEnne vagyok,hogy csinalok 1 servert estefelé?! :)))) -
#5313 Legalább nem verseny közben löknek ki az első helyről :D
Elkezdem tölteni énis. -
#5312 most voltam M3azni..vannak annyira nyomorékok h RAJTnál összevissza törik egymást...
-
#5311 Én mostanában a Race 07 Demoval tolom és azt is melegen tudom ajánlani.
A BMW M3 tesztelésében maximálisan benne vagyok GTL-t meg majd ha sokan akarják. -
#5310 nemkell serial
-
#5309 Hol, s azutan kapok serialt ? -
#5308 ??
regelni kell magad online...
-
#5307 Nekem valami serialt ker mikor on-line akarok menni ezt a serialt honnan lehet beszerezni ha ingyenes ? -
#5306 Na jha. Képzelem egy ingyenes BMW reklámjátékot hányan és kik játszanak neten, úgyhogy az online-t inkább passzolom. Hacsak be nem megyünk együtt mind ugyanarra a szerverre.
És többiek közül ki mikor lenne benne GTL-ben? Tényleg senkinek nem hiányzik?
Péntek? Szombat? -
#5305 MAr reg nyomom 3 napja ONLINE!!!! :)))))))))))) -
#5304 én kipróbáltam..jónak jó..
reklám game -.- -
#5303 Mivel az idő jó szar, gondolom nem megy senki sehova nyaralni. Szóval ki mikor érne rá?
OFF
És ki lenne benne esetleg ennek az új BMW M3 játéknak (szimulátornak?) a kipróbálásában? (Jack, neked erre nem kell válaszolnod... ) -
#5302 bannert ha kell szivesen kreállok..
amúgy a moderátoroknak topikban kell szólni a benner csere és illesztések miatt..
vagy irj a [email protected] házigazda jog kérése címszóval.
h nem látod tevékenykedni a házigazdát és szeretnéd a helyét átvenni..
-
#5301 Emberek, rég nem volt futam.
Amikor sok idő után összejövünk álltalában rohadtjó versenyek vannak.
És sokunknak ez az egyetlen lehetősége, hogy ilyen versenyen ingyen részt vegyen.
Kinek kell küldeni a privit, ha fejlécet akarunk cserélni?
Aki ért hozzá elintézné, hogy legyen linksor de új legyen a kép és ne legyen az elcsúszva?
-
#5300 Ahh nekem jó a sima kormányom , annak legalább nincs hangja - tud aludni a család :)
-
KoS #5299
Akit esetleg erdekel, a Force Feedback kormanyok topicban most kinaltak eladasra egy hasznalt DFP-t.
-
#5298 commanderben nem lehet szerkeszteni a file-t? -
#5297 Ha minden autót meg akarsz szerezni, akkor inkább csinálj a cheattel egy profilt, amiben megvan minden kocsi, és abból a profilból másold át a .gar file-t. Ebben az egy esetben fog működni, mert az ugyanarról a géprõl származik, és azt be tudja olvasni. -
Varga10 #5296 de nekem már egyszer sikerült és minden autó megvolt meg minden nemtom hogy mi lehet a baja................
-
#5295 Mások savegame-jét nem tudod belerakni a saját installációdba. Illetve bele tudod, csak ez fog történni.
A garage (.gar) file-t titkosítja a játék, egy egyedi és minden gépen más kulccsal. Ebben vannak a kocsijaid, meg hogy melyik autókat unlockoltad. Ha ezt a file-t egy másik gépre átteszed, nem fogja tudni megfejteni, mert azon a gépen más a titkosító kulcs. -
Varga10 #5294 Hello!!
Az miért van hogy nem működnek a SAVEGAMEK amiket beraktam a játékba mert csak a pályákat unlockolja ............................semmi mást nem meg még meg sem lehet venni az autókat mert azt irja hogy csináljam ezt a kupát de az pedig már megvan csinálva.........