GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
legfeljebb 30 ugrással:
1 13 ms 33 ms 553 ms ip59935fbe.rubicom.hu <89.147.95.190>89.147.95.190>
2 * 391 ms * 89.147.80.49
3 345 ms 431 ms 426 ms rubicombix.rubicom.hu <89.147.80.1>89.147.80.1>
4 626 ms 625 ms 25 ms 195.70.58.210
5 616 ms 806 ms 94 ms ldir-loopback.index.hu <217.20.131.2>217.20.131.2>
Majd legkozelebb...
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Én kábé 8-ra érek haza, legkorábban fél 9-re leszek hadrafogható, de csak nyugodtan szervezõdjetek addig.
Na mind1, lehet hogy a vihar miatt volt, vagy mas miatt. Miutan leszakadtam, mar nem engedett vissza, ugyhogy lehet hogy azert szakadtam le, mert tul volt terhelve (??).
Mind1, remelem legkozelebb nem lesz ilyen gond.
Nem a hama rosszalkodott, hanem a Netem szakadt meg!
Bár hogy miért dobott ki, azt nem tudom én sem. Miután beloggoltál, és megvan a kapcsolat a csati többi emberével, onnantól független a központtól. Biztos nem a neted szakadt meg, csak egy rövidke irõre?
Viszont hogy a hama miert dobott ki (pedig nem az internet szakadozott, az szinte biztos), azt nem tudom.
Siku, nalad biztos a net szakadozott, vagy lehet hogy siman kidobott a hamachi?
Most, hogy felhoztad ezt, megnéztem a .PLR-emben a port beállításokat. Nemrég vacakoltam ezzel az én gépemen, átállítottam a Host Port Start-ot, meg a Client Port Start-ot, és a Client Port Start-ot nem állítottam vissza default-ra, úgyhogy egy jó ezressel magasabb portokon keresett szervert. <#lama>#lama>
A Hrc -nek sok szobája van. Nekünk az a lényeg , hogy olyan szobában legyünk amiben látjuk azt aki a servert indítja.
De ebbõl gond még nem volt.
Persze lehet hogy bekavar valamit...
Meg azt sem tudom, az lenne-e jobb, ah mindenki 0.9.9.9-el nyomná, vagy a legújabbal.
Írjatok Hamachin, és jövök!
Gratula mérnök úr!
Ma nekem is megfelel a ma este. De azert remelem leszunk legalabb 4-en.
Ja es itt is szoljatok, ha indul a moka.