GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me'g annyit, hogy lehet gyorsbillentyure bekonfiguralni a "Bocsi" meg a "Nem problema" stb. szovegeket, aztan verseny utan kitargyalni. De nekem mind1 akar teamspeak-et is hasznalhatunk.

Sajnos nekem hetfo estig eselytelen a jatek.
Viszont tenyleg ossze kellen mar hozni egy versenyt, ahol vagyunk legalabb 5-en.
Nekem mindegy milyen kocsi, meg akar TeamSpeak-et is hasznalhatunk, csak legyen mar tobb szemelyes verseny.

Prézli
Meg esetleg ezt is ki lehetne próbálni. Úgyis rohadt nehéz üzenetet írni miközben egy kézzel kormányzol másik kézzel váltasz és koncentrálnál is.

Prézli
Ha meg újat akartok akkor javallom ennek a modnak a kipróbálását.

Prézli
Mentem egy versenyt olnine módban. Hát nem hittem volna, hogy nézek még ekkorát, összesen 6 ember volt fent és a szerveren ahol a legtöbben voltak 3 ember versenyzett (velem együtt)
Végül Müllenbachon mentem egy versenyt még két emberrel :3. helyrõl rajtoltam de az elsõ berajtolt és kapkodott utána, a második meg egyszerûen elaludt.
Jó volna ma összehozni valamit, mert így tényleg marad az LFS.

Dietrich
akkor ugyanannyi..de a lényeg h lehet kapni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Prézli
Mostanában 3990 asszem.

Dietrich
ot mennyibe fájt?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

köszönöm 😊

bardocz
én is😄 576-ban csak cseh nyelven volt és kb 2k-val drágábban
Prézli
Én is a Tesco-ból vettem <#hawaii>

Ginger17
tesco... 😊 de komolyan.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich

Hi, tudtok valami boltot, ahol meg tudom venni/rendelni a game-t?

Ombika
Kar ,pedig remeleltem vagy 6-an leszunk mert ugy van ertelme! 😞

Prézli
Én ma úgy tûnik mégse jövök <#shakehead>
De mint mondtam nem totál én írányítom az életem, szal nem tudhattam.

Koszi a pontos leirast!

SimaSuna
aloha...
frapsal felveszem...
sony vegas 7.0ával összeillesztem..zene alá..lerendelem 1 HQ és 1 low minõségbe a youtubra.
de 1 videóhoz általában 5-6verseny replay-it használom...
Koszi az infokat, majd megprobalkozom valamelyikkel!

Este 8 korul indul a buli?

sikura
Fraps igen , meg Sunát kérdezd meg õ vmi Sony Vegas-t használ. Nemtoom milyen verzió most az aktuális.

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Ombika
Este mehet a moka ,raerek en is!!

Prézli
Fraps <#nevetes1>

uHs Gerzson
Nálam fraps a nyerõ eddig.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

jp10000
That's All Right. <#vigyor4>

Ehehehhh 😊
Ez az en elirt Alfa Cortinam, ha jol ertem a celzast 😉

Jut eszembe: ki mit hasznal arra, hogy a replay-bol videot csinaljon? Keresgeltem a neten, es valami gpl2avi-t talaltam, de azt se tudom hogy ez jo-e GTL-hez illetve milyen mas megoldasok vannak?

Prézli

Ginger17
Megvan! Az lehet a gond, hogy ez a v2.1 és kell hozzá a v2.0... kopp.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Ha hiszed, ha nem, ezt már letöltöttem és be is másoltam az uiasses.gtl fájlt a helyére, de cseszett elõjönni a dolog. No, mi a fene lehet a gond?

jp10000
NoGrip -> download -> Misc Files -> Car HuD Mod

Kimaradt a "+" az Alfa meg a Cortina kozott...

Felolem mehetne egy verseny ma este, csak legyunk legalabb 4-en.
Mehetne az Alfa Cortina is, vagy esetleg ha izmosabbakkal akarunk, akkor Shelby 350 GT + Ferrari? Tapasztalatom szerint mindketto eleg jol kezelheto (legalabbis Corvette utan 😊 csak hat lassabbak is).

Ginger17

Ginger17
A francért nem megy a képbeszúrás...???

Namégegyszer...

Ginger17
[/img]

Ginger17
Ez itt akkor micsoda?
[/img]
Ez beállítható a prl-ben, vagy külön plugin?

...

Én nem a kiállásra, hanem a beállásra gondoltam. Ha bejövök a kör végén, akkor átveszi a gép a kormányt, de kösz az "ötletet", már megoldottam, Alex két éve bepötyögte a megoldást, csak hülyén kerestem rá...

Dietrich
de hisz ezt mondtuk TS-be is valamelyik nap.

Prézli
Ma lesz valami?
Mit szólnátok egy kis retro Alfa,Lotus-Mondello dologhoz? Elvégre ez sokáig bevállt.

sikura
Ezt nem is tudtam.<#integet2>
Köcce!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

bardocz
ööö,lcd kijelzõn lehet állítani leggyorsabb körre,jelenlegi körre,hanyadik kör meg még valami talán
sikura
Belsõnézetben ilyesmit nem lehet beállítani. legalábbis tudtommal.
(de ha belegondolsz igazából sem látsz ilyen infókat)
De próbálkozz az 1/2/3/4 es gombokkal hátha.

Ha Sim nehézségre állítod a gamét akkor neked kell kiálni a Boxból.

jp10000
Netán valami gond adódott?

Ginger17
Nem a kis "kvarcórára" gondolok, hanem a "motec" szerû adatképernyõre, amin látszik, hogy hányadik körben vagyok, meg ilyesmi... a külsõ nézetben alapból látszik. Hasonló a gondom azzal amikor kimegyek a boxba. Melyik kapcsolóval lehet kilõni az automata irányítást? A válaszokat köszi! Üdv!

Ginger17
Sziasztok! Hogyan tudom bekapcsolni azt, hogy lássam a köridõimet a "cockpit" nézetben? Gondolom vhol a prl fájlban van a dolog elásva, de akármit kapcsolgatok 1xûen nem akar elõjönni... <#nemtudom>

SimaSuna
nem létezik
sziasztok létezik Vista Patch a GTR-hez vagy TOCA2-höz?

jp10000
Ineten online játék biztos szalad egész nap. A hamachi menések elég rapszódikusak 😞

Ombika
Hamachi,szinte minden 3adnap csapatunk! 😊

Gyuhúú. Volt szerencsém megvenni a játékot és meg kell, hogy mondjam, leírhatatlanul tetszik! 😄 Pláne a BMW CSL Schnitzer. Szívesen multiznék, ha lehetne valahol xD
Ombika
Iszok!! 😊

SuperCharger
És ma este?