7613
  • KoS
    En Imola-ra szavazok, de egyebkent mind1 :)
  • KoS
    A Game Data konyvtarat ugy ahogy van masold ra a Game Data-ra (akkor belerak mindent a helyere). En ezutan elinditottam, es a Car Dealer-nel lattam a Triumph-ot.
  • uHs Gerzson
    20:25-kor inditom a szervert, Triumffff und imola vagy donington válaszatok pályát :)
  • SuperCharger
    Ping lehet mindenkinél le van tiltva.

Ginger: a Triumph csomagot egyenesen a GTL könyvtárba kell tenni, mert a Zipben benna van a Gamedata\Teams\TC-65 könyvtárstruktúra.
  • Prézli
    Ajjaj... szerintem engem megint elkapott a hamabaj, pineglni nem tudok senkit szervert meg nem látok. Írokmindenkinek egy levelet haman ha nem válszoltok akkor leszedem mégegyszer és reinstall.
  • Ginger17
    Annak mi lehet az oka, hogy hiába másolom be a Triumph csomagot a GTC-65-be cseszik látszani a játékban? 5let?
  • Prézli
    Felőlem is mehet szervert még nem látok de már rákészültem.
  • KoS
    Akkor csak az alap Triumph csomag kell, ugye?
    Mindjart felrakom, azatan felolem mehet :)
  • SuperCharger
    Én is valami ilyesmire számítok... a szokásosra... :)
  • Prézli
    Mit szólnátok egy 20:00-ás kezdéshez? Aztán csak körözgetnénk míg megjönnek a többiek.
  • Ginger17
  • SuperCharger
    Kiválasztod a LAN-t, és ha valaki indított szervert, ott megjelenik. Várd itt a jelet ;) .
  • Ginger17
  • Prézli
    Még semmit nem fogsz látni ne keseredj el.
    Először Gerzson indít szervert és akkor majd látod a szervert a Lan menüpontban.

Holnapra már van egy jó ötletem de nem lövöm még le.
  • uHs Gerzson
    Majd ha én csinálok szervert akkor mész a lanba és várod hogy megjelenjen egy szerver majd arra csatlakozol :)
  • Ginger17
    Nagyon ügyes lehetek, mert látom a társaságot a hamachin, igaz ott van "Ablakos" is. Gondolom én még így nem vagyok csatlakozva... a játékon belül kiválasztom a "LAN"-t és... (?)
  • SuperCharger
    Mikor lesz a hivatalos kezdés? Máris vagyunk 4-en, úgy látom.
  • SuperCharger
    Kiraktam a csatiról egy Ablakos-t (csillagos volt), és egy Dietrich-et. Remélem mindkettõ csak fantom ID volt már.
  • Ginger17
    Nagyon köszönöm az ismertetőt. Ne haragudjatok a tudatlanságomért, remélem nem beszélek össze-vissza...
  • jp10000
    SC, ha netán 'Ablakos' felhasználó lenne a hama szobában létszi penderítsd ki.
  • jp10000
    " szép és jó de a macskakő nem izgatja hullára a ForceFeedBack-et?"
    No ezt nem tudom, nekem vibrátoros logitech van. Az csak olyan bináriasan rezeg. végülis van elég pálya az alapjátékban. Az autó viszont nagyon tetszik, főleg a nyitott változat.
  • SuperCharger
    Sztem leszünk 22:00-ig.... én nagyon remélem!
  • Prézli
    Nem egészen fogalmaztam érthetően, belátom.
    Nos ugye ilyen "szobák" (de inkább 'online server' az érthető megnevezés) vannak ahova belépsz és ezzel láthatod azt aki épp azon a szerveren van. Minden szervernek van neve (ez evidens és érthető) és jelszava (hogy ne jöjjön be minden vérpistike, bár már ilyenre is volt alkalom...néztünk is a rajtnál) ezeket kellene neked elkérned SuperCharger nevű fórumozó barátunktól (ma minden a barátom) és akkor ő megadja ezeket. De mivel a mostani szerver asszem megtelt ezért fennáll annak is a lehetősége, hogy újat nyitunk ahol csak azok vannak akik tényleg versenyeznek.

jp1000: szép és jó de a macskakő nem izgatja hullára a ForceFeedBack-et?
    mert volt már rá alkalom a GTL-en hogy egy bizonyos pályarészen araszolva mentem mert külömben lebontja a polcot és a rajta sorakozó CD-ket, monitortisztítókat, kazettákat. Amúgy volt már, hogy verseny közben öngyilkosságot követett el az egyik hangszóró és levetette magát az asztalról.
  • Ginger17
    "Szobanevet meg jelszavat kérj SuperChargertől. (már ha ez a szoba marad)"

What? A mit kérjek a kicsodától???

Amúgy köszi...
  • Dietrich
    :) én.
    azért érdekes lesz az rfactoros CC mod után beülni egy GTL autóba..
  • SimaSuna #5388
    jah..papamaci powa!!!4 :D
  • jp10000
    Ha egyszer könnyű és gyors pályát szeretne a csapat akkor Leipzig 1967 A híg agyammal is néhány kör után tudtam a pályát.
  • Prézli
    FAQ
    Maga a program

Beállítani nem különösebben kell tud az mindent magától.
    Szobanevet meg jelszavat kérj SuperChargertől. (már ha ez a szoba marad)

Dietrich: külön örvendek, hogy végre te is jössz egy GTL kört. Te voltál az akinek TS-en olyan mély hagja volt ugye? :D
  • Dietrich
    ma nekem sem jó este..csak kb. 22:00 körül.
  • Prézli
    Alap Triumph-ra szavazok pályának meg mondjuk imola vagy Dijon vagy az ilyen jellegűek.

Akkor Corolla híján ma Triumph tesztfutam lesz és majd 29. után bírunk McRae emlékfutamot tartani.
  • KoS
    Hany orakor terveztek kezdeni? Nekem 8 elott nem nagyon eselyes.
  • jp10000
    Az alap Triumph csomagban van 4 féle szín. Ölég az.
  • uHs Gerzson
    Jelen emberek!

Szervert elválalom de akkor ha a triumfban mindenki megbarátkozott vagy más kocsit akartok akkor írjátok meg mert akkor azt szedem le és a pályát is el kéne dönteni :)
  • Ombika
    Hat akkor en ma kimaradok,ha ma lesz verseny!! :(
  • SuperCharger
    Tráj(ö)mf. Toyota Corollát nem találom sehol, mindenhol a gtr4u-ra linkelnek. Keressünk másik járgányt. Triumph-hoz külön van az összes skin, egyeztetni kéne, ami közel lehetetlen, ennyi embernek, ennyi idő alatt. Vmi beépített kéne.
  • Ginger17
    Triumf... és lehet, én is jövök, ha vki elmagyarázza a hamachi működését.
  • Prézli
    Ez meg az alap Triumph

(hogy kell kiejteni? triumf?)
  • Prézli
    Nos ez egy 66-os csapda...
    Ha itt elolvasod a leírást akkor látod, hogy ad linket a "pack" -hoz csakhogy a link félhalott GTR4U barátunkhoz vezet...

Ezek aután maradnak a Triumph-ok amik szerintem ugyanúgy gyönyörűek és sok van belőlük ami elősegíti a megkülömböztetést (elvégre annyian leszünk, hogy csak na)

Itt egy rakás Triumph
  • SimaSuna #5375
    ami neked megvan lehet másnak nincs..online semmiféleképpen nem tudsz assonnal menni...
  • SuperCharger
    Praze, amit te linkeltél, az csak egy plusz festés ahhoz a 24-es pakkhoz. A 24-es pakkban van maga az autó, és nekünk az kéne, ahhoz kéne szerezni egy linket.

Pacal, még mi sem próbáltunk új autókat, csak új festéseket. Remélhetőleg mindenkinek összejön, hogy belépjen a szerverre.

Van valami rallizhatóbb pálya, ha már CMR emlékversenyt tartunk? Imolán Mustangokkal jót csúszáltunk.