GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont tenyleg ossze kellen mar hozni egy versenyt, ahol vagyunk legalabb 5-en.
Nekem mindegy milyen kocsi, meg akar TeamSpeak-et is hasznalhatunk, csak legyen mar tobb szemelyes verseny.
Végül Müllenbachon mentem egy versenyt még két emberrel :3. helyrõl rajtoltam de az elsõ berajtolt és kapkodott utána, a második meg egyszerûen elaludt.
Jó volna ma összehozni valamit, mert így tényleg marad az LFS.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
De mint mondtam nem totál én írányítom az életem, szal nem tudhattam.
frapsal felveszem...
sony vegas 7.0ával összeillesztem..zene alá..lerendelem 1 HQ és 1 low minõségbe a youtubra.
de 1 videóhoz általában 5-6verseny replay-it használom...
Este 8 korul indul a buli?
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ez az en elirt Alfa Cortinam, ha jol ertem a celzast 😉
Jut eszembe: ki mit hasznal arra, hogy a replay-bol videot csinaljon? Keresgeltem a neten, es valami gpl2avi-t talaltam, de azt se tudom hogy ez jo-e GTL-hez illetve milyen mas megoldasok vannak?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Mehetne az Alfa Cortina is, vagy esetleg ha izmosabbakkal akarunk, akkor Shelby 350 GT + Ferrari? Tapasztalatom szerint mindketto eleg jol kezelheto (legalabbis Corvette utan 😊 csak hat lassabbak is).
Namégegyszer...
[/img]
Ez beállítható a prl-ben, vagy külön plugin?
...
Én nem a kiállásra, hanem a beállásra gondoltam. Ha bejövök a kör végén, akkor átveszi a gép a kormányt, de kösz az "ötletet", már megoldottam, Alex két éve bepötyögte a megoldást, csak hülyén kerestem rá...
Mit szólnátok egy kis retro Alfa,Lotus-Mondello dologhoz? Elvégre ez sokáig bevállt.
Köcce!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
(de ha belegondolsz igazából sem látsz ilyen infókat)
De próbálkozz az 1/2/3/4 es gombokkal hátha.
Ha Sim nehézségre állítod a gamét akkor neked kell kiálni a Boxból.