GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
nincs crack!
dvd olvaasóról tápcsati lehúz..
vagy mostanság emlegetik a Daemon Tools 4.10et..állítólag azzal lehúzás nélkül megy
Sziasztok.
Letöltöttem a GT Legends-et, de nem találok hozzá semmilyen cracket.
Csak olyat találtam hogy játék + crack, de nekem már a játék megvan.

Légyszíves küldjön már nekem valaki az email címemre egy használható crack-et, vagy egy CD-kulcsot, vagy bármit, hogy el tudjam indítani a játékot!

[email protected]

Nagyon megköszönném!

Üdv, Gergõ
jp10000
Vezetni valóban jóval nehezebb, de replayt nézni viszont élvezet.

SuperCharger
Nem tudom, nekem nem szaggattak az esti versenyek, es ha rinyaltam is, nem a sebesseg miatt. A lent felsoroltak miatt nem szivlelem az ejszakai versenyt.

Ombika
Nekem meg mindenki rinyalt,h esti versenyt ne inditsak,mert szaggat akkor es hogy is van?

bardocz
aszittem panterára mondod de már értem😄
SuperCharger
Egyik sem. De van másik zöld autó... 😊

bardocz
ööö melyik pantera zöld?
SuperCharger
Szerintem meg éjszaka ponthogy lejjebb lehet csavarni a grafikán, mert úgysem látsz belõle xart sem... 😊

A legfontosabb sztem az, hogy akarunk-e éjszakai versenyt. Én <#levele>.

(mire össze szokott állni a verseny, én már amúgy is hunyorítok kissé, nem sok kedvem van vakoskodni)

Ombika
MEG sokaknak gepe se birja,ez a legfontosabb!!!

SuperCharger
Igen, tudom, ironizálni próbáltam.... :-S
Egyébként én nem tartom az éjszakát jó ötletnek, több szempontból sem:
- sok szép pálya van, én szeretem LÁTNI õket
- kocsik ugyanígy (fõleg nagy Pantera, Zöld Szörny <#szeret>)
- hirtelen és nagyon megnöveli a verseny nehézségét, annyira profik még nem vagyunk
- sztem nagyon hangulatos a délután 3 órakor enyhén a szembe sütõ, és úton tükrözõdõ napfény, és a kicsit sárgás megvilágítás
- mondtam már, hogy szépek a pályák és a kocsik?<#idiota>

Szóval én nem szeretnék éjszaka menni. De Praze, ha gondolod, te nyugodtan letekerheted a monitorodon a fényerõt...

jp10000
Én is régóta volt különben<#circling>

ismerek mindent régota játszok már kijátszottam
Lehet, hogy arra gondolt, hogy a jatekban legyen ejszaka... bar en ezt nem preferalom tulzottan... vagy ha megis, akkor olyan palya kell, amit mindenki ismer mint a tenyeret...

SuperCharger
Ha nem tûnt még volna fel, eddig mindig éjszaka játszottunk! 😊

sziasztok! Én mennék csak nem tudom mi a serveretek neve!

vagy erre bekell fizetni? üdv 😄
Prézli
Én most elmegyek 2 hétre nagyon messze. De mikor visszajövök szeretnék egy éjszakai GT76-os versenyt.

Bye all,

Vasarnap este me'g talan beleferne, de sajnos nem tudom mikor erek haza, az is lehet hogy keson, bar tobb mint valoszinu hogy 9 elott...

SuperCharger
Nekem szokas szerint a hetkoznapok nem jok... 😞

Sajnos nekem ma nem jo. Jovo heten het kozben (kiveve pentek) szervezzunk mar valamit...

SuperCharger
Ma este valaki, sporttársak? Még mindig mindenki nyaral? Gyertek haza, úgyis rossz az idõ! 😊

Eddig 3-an lennenk, mert Siku is keszen all. Remelem jon meg legalabb 1-2 ember...

Ombika
En benne lennek ma!

En mar nagyon szivesen felnek, csak ugy latom nem nagyon keszulodik semmi...
Nekem akar ma este is jo lenne. Vagy a jovo heten hetkoznap akarmikor, csak tudjam elore.

na felrakom ujra GTlegendset.... féljetek!!😛P

SuperCharger
Ma este valaki? Tegnap úgy fest nem sikerült összegyûlnünk.

Dietrich
hát ja..ha profik lennénk akkor a mastersen indulna mindenki és nem csak Taky és Dani..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sikura
Ez hülyeség, hogy komolyan vesszük! Mármint nem 100% ban vesszük komolyan csak amennyire kell. ( jólmegaszontam)
Gyertek csak nyugodtan mert 10 emberbõl betéved néha-néha 2 PRO a Mastersrõl, meg van 2-3 kezdõ is. A maradék meg mindig megtalálja az ellenfelét, igaz a legnagyobbakat az elsõ körben bukfencezzük!
Ugyhogy nem vagyunk mi profik!
Préz ma elvert edzésen ( 10 en voltunk)aztán sajna megszakadt a kapcsolatunk a szerverrel.

Amilyen kezdõ voltam én is GT L ben és egész jól belejöttem , úgyanúgy belejönnétek ti is. Én sem étem a setupok nagyrészét ,de ugy is lehet jókat meccselni!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

sikura
<#wave>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

jp10000
<#integet2> Ha a Hamachi is akarja.

Ombika
Jah nekem nincs idom,hogy 1 verseny 3 orat vegyen el,mi addig 10-et lenyomunk es elvezzuk a versengest!! 😊)))))))

SuperCharger
Visszatérve az eredeti témához, tegye fel a kezét, aki ma kapható lenne arra a régóta húzódó Imola-mindegyik-BMW futamra.

<#wave>

SuperCharger
Odaát nálatok már mindenki akkora profi, hogy verseny közben már csak a kis füstpamacsokat látom a kanyarok elején, autót szinte sosem...

Meg olyan komplikált a setup, külön jobb-bal, külön fast és slow bump/rebound, mindez 15! fokozatban... és ráadásul nem is érzem, min kéne állítani. A GTL-es autók valahogy hozzám "beszélnek", azok nem.

Meg ti egy kicsivel komolyabban is veszitek a dolgot, szépen végigmentek az edzéseken, keresitek a tökéletes setupot. Mi itt GTL-ben már az edzés második felében versenyzünk <#idiota>.

De tény, hogy a WTCC autófelhozatala jó. Változatosak, van német, japán, olasz, spanyolnak álcázott német, amerikainak álcázott koreai, mégis nagyjából egy szinten vannak.

Ombika
Kozom nincs a jatekhoz es beallitasokhoz,ugy meg utalok nekikezdeni!!

SimaSuna
és?..
senki nem születik Pro-nak..
nálunk nem a helyezés a lényeg hanem a móka 😄
Prézli
Gyere!

Ombika
M3 miatt mennek is,de sose nyomtam gameval igy necces lenne!!

Prézli
Térjünk át a HRC fórumba, mert a nemlétezõ GTL topikolók felháborodnak

SimaSuna
igen 😊
fõleg mikor ezredek voltak a különbségek 😊
SimaSuna
ami kellhet:

GTR 2 (reloaded féle, de más is megfelel)
1.1us patch
1.1us patch crack
hamachi
teamspeak

és a pályák.a HRC fórumon megtaláltok minket..és a pályákat is.

Ma alap game + 2 pálya
Norisring és nürburgring BMW M3 GTR-el.
Dietrich
amig nem adták ki a GTR2-t a GTL-t toltuk caprikkal mindenféle pályán de a legjobb csaták watkinson mentek...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Prézli
Megyõztél <#zavart1>

SimaSuna
igen Hamachis crack megy.
remélhetõleg szerver is lesz de még az utómunkák folynak..
Prézli
Látod már el is csábítottál egy embert!

Prézli
Hess Hess Menj innen! <#ejnye1>
Még elcsábítasz mindenkit ettõl a játéktól és egyedül maradok

...és mond Hamachival, crackelt játékkal lehet menni? mert ha igen, akkor erõsen meggondolandó.

Hat igen, megfordult mar a fejemben, hogy at kellene terni GTR2-re, mert ez a GTL versenyzes eleg nyogvenyelosen megy... Meglatjuk...

SimaSuna
ha gondoljátok gyertek át GTR2be.
GTR2 WTCC Mod Video
jelenleg WTCC mod megy, de mikor mi...
megpróbálok rávenni pár embert GTL-re is..
Capri RS ruleZ! 😄
jp10000
Jó hónapja ajánlottak online kódot 3000 pénzért. Akkor tétováztam, ezután viszont nem bánom, hogy elsöröztem az árát. <#buck>

Prézli
Inkább 9! <#gonosz1>

Ombika
Az a minimum inkabb 6!!