GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs crack!
dvd olvaasóról tápcsati lehúz..
vagy mostanság emlegetik a Daemon Tools 4.10et..állítólag azzal lehúzás nélkül megy
dvd olvaasóról tápcsati lehúz..
vagy mostanság emlegetik a Daemon Tools 4.10et..állítólag azzal lehúzás nélkül megy
Sziasztok.
Letöltöttem a GT Legends-et, de nem találok hozzá semmilyen cracket.
Csak olyat találtam hogy játék + crack, de nekem már a játék megvan.
Légyszíves küldjön már nekem valaki az email címemre egy használható crack-et, vagy egy CD-kulcsot, vagy bármit, hogy el tudjam indítani a játékot!
[email protected]
Nagyon megköszönném!
Üdv, Gergõ
Letöltöttem a GT Legends-et, de nem találok hozzá semmilyen cracket.
Csak olyat találtam hogy játék + crack, de nekem már a játék megvan.
Légyszíves küldjön már nekem valaki az email címemre egy használható crack-et, vagy egy CD-kulcsot, vagy bármit, hogy el tudjam indítani a játékot!
[email protected]
Nagyon megköszönném!
Üdv, Gergõ
Nem tudom, nekem nem szaggattak az esti versenyek, es ha rinyaltam is, nem a sebesseg miatt. A lent felsoroltak miatt nem szivlelem az ejszakai versenyt.
Szerintem meg éjszaka ponthogy lejjebb lehet csavarni a grafikán, mert úgysem látsz belõle xart sem... 😊
A legfontosabb sztem az, hogy akarunk-e éjszakai versenyt. Én <#levele>#levele>.
(mire össze szokott állni a verseny, én már amúgy is hunyorítok kissé, nem sok kedvem van vakoskodni)
A legfontosabb sztem az, hogy akarunk-e éjszakai versenyt. Én <#levele>#levele>.
(mire össze szokott állni a verseny, én már amúgy is hunyorítok kissé, nem sok kedvem van vakoskodni)
Igen, tudom, ironizálni próbáltam.... :-S
Egyébként én nem tartom az éjszakát jó ötletnek, több szempontból sem:
- sok szép pálya van, én szeretem LÁTNI õket
- kocsik ugyanígy (fõleg nagy Pantera, Zöld Szörny <#szeret>#szeret>)
- hirtelen és nagyon megnöveli a verseny nehézségét, annyira profik még nem vagyunk
- sztem nagyon hangulatos a délután 3 órakor enyhén a szembe sütõ, és úton tükrözõdõ napfény, és a kicsit sárgás megvilágítás
- mondtam már, hogy szépek a pályák és a kocsik?<#idiota>#idiota>
Szóval én nem szeretnék éjszaka menni. De Praze, ha gondolod, te nyugodtan letekerheted a monitorodon a fényerõt...
Egyébként én nem tartom az éjszakát jó ötletnek, több szempontból sem:
- sok szép pálya van, én szeretem LÁTNI õket
- kocsik ugyanígy (fõleg nagy Pantera, Zöld Szörny <#szeret>#szeret>)
- hirtelen és nagyon megnöveli a verseny nehézségét, annyira profik még nem vagyunk
- sztem nagyon hangulatos a délután 3 órakor enyhén a szembe sütõ, és úton tükrözõdõ napfény, és a kicsit sárgás megvilágítás
- mondtam már, hogy szépek a pályák és a kocsik?<#idiota>#idiota>
Szóval én nem szeretnék éjszaka menni. De Praze, ha gondolod, te nyugodtan letekerheted a monitorodon a fényerõt...
ismerek mindent régota játszok már kijátszottam
Lehet, hogy arra gondolt, hogy a jatekban legyen ejszaka... bar en ezt nem preferalom tulzottan... vagy ha megis, akkor olyan palya kell, amit mindenki ismer mint a tenyeret...
sziasztok! Én mennék csak nem tudom mi a serveretek neve!
vagy erre bekell fizetni? üdv 😄
vagy erre bekell fizetni? üdv 😄
Én most elmegyek 2 hétre nagyon messze. De mikor visszajövök szeretnék egy éjszakai GT76-os versenyt.
Bye all,
Bye all,
Vasarnap este me'g talan beleferne, de sajnos nem tudom mikor erek haza, az is lehet hogy keson, bar tobb mint valoszinu hogy 9 elott...
Sajnos nekem ma nem jo. Jovo heten het kozben (kiveve pentek) szervezzunk mar valamit...
Eddig 3-an lennenk, mert Siku is keszen all. Remelem jon meg legalabb 1-2 ember...
En mar nagyon szivesen felnek, csak ugy latom nem nagyon keszulodik semmi...
Nekem akar ma este is jo lenne. Vagy a jovo heten hetkoznap akarmikor, csak tudjam elore.
Nekem akar ma este is jo lenne. Vagy a jovo heten hetkoznap akarmikor, csak tudjam elore.
na felrakom ujra GTlegendset.... féljetek!!😛P
hát ja..ha profik lennénk akkor a mastersen indulna mindenki és nem csak Taky és Dani..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez hülyeség, hogy komolyan vesszük! Mármint nem 100% ban vesszük komolyan csak amennyire kell. ( jólmegaszontam)
Gyertek csak nyugodtan mert 10 emberbõl betéved néha-néha 2 PRO a Mastersrõl, meg van 2-3 kezdõ is. A maradék meg mindig megtalálja az ellenfelét, igaz a legnagyobbakat az elsõ körben bukfencezzük!
Ugyhogy nem vagyunk mi profik!
Préz ma elvert edzésen ( 10 en voltunk)aztán sajna megszakadt a kapcsolatunk a szerverrel.
Amilyen kezdõ voltam én is GT L ben és egész jól belejöttem , úgyanúgy belejönnétek ti is. Én sem étem a setupok nagyrészét ,de ugy is lehet jókat meccselni!
Gyertek csak nyugodtan mert 10 emberbõl betéved néha-néha 2 PRO a Mastersrõl, meg van 2-3 kezdõ is. A maradék meg mindig megtalálja az ellenfelét, igaz a legnagyobbakat az elsõ körben bukfencezzük!
Ugyhogy nem vagyunk mi profik!
Préz ma elvert edzésen ( 10 en voltunk)aztán sajna megszakadt a kapcsolatunk a szerverrel.
Amilyen kezdõ voltam én is GT L ben és egész jól belejöttem , úgyanúgy belejönnétek ti is. Én sem étem a setupok nagyrészét ,de ugy is lehet jókat meccselni!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
<#wave>#wave>
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Jah nekem nincs idom,hogy 1 verseny 3 orat vegyen el,mi addig 10-et lenyomunk es elvezzuk a versengest!! 😊)))))))
Visszatérve az eredeti témához, tegye fel a kezét, aki ma kapható lenne arra a régóta húzódó Imola-mindegyik-BMW futamra.
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Odaát nálatok már mindenki akkora profi, hogy verseny közben már csak a kis füstpamacsokat látom a kanyarok elején, autót szinte sosem...
Meg olyan komplikált a setup, külön jobb-bal, külön fast és slow bump/rebound, mindez 15! fokozatban... és ráadásul nem is érzem, min kéne állítani. A GTL-es autók valahogy hozzám "beszélnek", azok nem.
Meg ti egy kicsivel komolyabban is veszitek a dolgot, szépen végigmentek az edzéseken, keresitek a tökéletes setupot. Mi itt GTL-ben már az edzés második felében versenyzünk <#idiota>#idiota>.
De tény, hogy a WTCC autófelhozatala jó. Változatosak, van német, japán, olasz, spanyolnak álcázott német, amerikainak álcázott koreai, mégis nagyjából egy szinten vannak.
Meg olyan komplikált a setup, külön jobb-bal, külön fast és slow bump/rebound, mindez 15! fokozatban... és ráadásul nem is érzem, min kéne állítani. A GTL-es autók valahogy hozzám "beszélnek", azok nem.
Meg ti egy kicsivel komolyabban is veszitek a dolgot, szépen végigmentek az edzéseken, keresitek a tökéletes setupot. Mi itt GTL-ben már az edzés második felében versenyzünk <#idiota>#idiota>.
De tény, hogy a WTCC autófelhozatala jó. Változatosak, van német, japán, olasz, spanyolnak álcázott német, amerikainak álcázott koreai, mégis nagyjából egy szinten vannak.
ami kellhet:
GTR 2 (reloaded féle, de más is megfelel)
1.1us patch
1.1us patch crack
hamachi
teamspeak
és a pályák.a HRC fórumon megtaláltok minket..és a pályákat is.
Ma alap game + 2 pálya
Norisring és nürburgring BMW M3 GTR-el.
GTR 2 (reloaded féle, de más is megfelel)
1.1us patch
1.1us patch crack
hamachi
teamspeak
és a pályák.a HRC fórumon megtaláltok minket..és a pályákat is.
Ma alap game + 2 pálya
Norisring és nürburgring BMW M3 GTR-el.
amig nem adták ki a GTR2-t a GTL-t toltuk caprikkal mindenféle pályán de a legjobb csaták watkinson mentek...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hess Hess Menj innen! <#ejnye1>#ejnye1>
Még elcsábítasz mindenkit ettõl a játéktól és egyedül maradok
...és mond Hamachival, crackelt játékkal lehet menni? mert ha igen, akkor erõsen meggondolandó.
Még elcsábítasz mindenkit ettõl a játéktól és egyedül maradok
...és mond Hamachival, crackelt játékkal lehet menni? mert ha igen, akkor erõsen meggondolandó.
Hat igen, megfordult mar a fejemben, hogy at kellene terni GTR2-re, mert ez a GTL versenyzes eleg nyogvenyelosen megy... Meglatjuk...
ha gondoljátok gyertek át GTR2be.
GTR2 WTCC Mod Video
jelenleg WTCC mod megy, de mikor mi...
megpróbálok rávenni pár embert GTL-re is..
Capri RS ruleZ! 😄
GTR2 WTCC Mod Video
jelenleg WTCC mod megy, de mikor mi...
megpróbálok rávenni pár embert GTL-re is..
Capri RS ruleZ! 😄
Jó hónapja ajánlottak online kódot 3000 pénzért. Akkor tétováztam, ezután viszont nem bánom, hogy elsöröztem az árát. <#buck>#buck>