GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prézli
Ma verseny lesz! <#hehe>

A szerver én leszek erre nincs baj, a pálya az lesz amit az itt a hsz-em hatására megjelenõ õrületes tömeg kórusban fog skandálni úgy hogy meghalljam beszukott ablak mellett is <#gonosz1>

Nade komolyan emberek ma verseny!

Engem még mindig melegséggel tölt el ha visszagondolok azokra a fergeteges versenyekre... Mondello:Alfa-Lotus
Ha meg soha többé nem jön össze verseny akkor megmaradnak cép emléknek <#sir>

Jackass kérlek ma ne a Jim Bean-t válaszd...

Ombika
Nekem is,de hiaba jelentjuk be,hogy verseny baxnak eljonni,szal mar nem is erolkodom 1 jodarabja!

Én még nem tudom de ha beírjátok, hogy mikor lesz és van idõ akkor megyek.

Prézli
Nekem álltalában jó mindig ha nem akkor azt bejelentem.

Nekem a szombat nem jo, vasarnap este valoszinuleg jo lenne, tehat:
Vasarnap - KoS

SuperCharger
Biztos már régen összeálltunk volna 1 versenyre, ha nem lenne mostanában ez a tömeges rá-nem-érés. Gondolom, hogy páran elmentek nyaralni, nem vagyunk már elegen sem hétköznapi, sem hétvégi futamra, vagy rosszul gondolom?

Szombat és/vagy vasárnap kinek lenne jó? Plz mindenki írjon, akinek jó, és jönne!
Szombat -
Vasárnap -

Prézli
Akarom mondani erre.

Prézli
Nagyon jó volna ha megint összejönne a csapat és egy hétig lennének megint versenyek. Mostmár nem kéne túlbonyolítani se (értsd: önkritika)
HRC-s versenyzésem egy Zuhai BMW futamig és egy másik V8 futamig tartott mert warez GTR2-vel szívok megállás, nélkül megugye pénzes. HGTLM ugye pénzes, és csak bizonyos idõközönként vannak versenyek.

Ellenben itt egy szépen összekovácsolódott csapat van akik ingyen warezzal akármikor tolhatják amikor csak ráérnek. Ha kevesebben vagyunk akkor még a szervert is elvállalhatom, mert úgy vettem észre 3-5 autót röccenésmentesen elbírok.
Amúgy erre emlékeztek-e még? Azok voltak ám a szép idõk.

Lol az fincsi<#vigyor4>

Ombika
Bocsi inkabb a Jim Beam mellett maradtam! 😊)

Jó kérdés. Pont most akartam megnézni de még a hamachi szoba se megy.

Na, akkor lesz ma este valami, vagy majd csak valamikor maskor?

SuperCharger
Megtortent... 😊

En ezt max este tudnam megnezni, ha hazaerek, de lehet hogy valamelyik masik resztvevo elkuldi neked privatban.

Mi a Hamachi szoba neve meg jelszava?

Igen, hamachin.

SuperCharger
Nekem szokas szerint csak pentek es szombat jo. (de 2 het mulva szabira megyek, akkor barmelyik este megfelel)

Hamachin lenne?

Nekem is lenne kedvem, de nekem leginkabb csak a ma este lenne jo.

sikura
<#eljen>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Ombika
okes nekem van!!!!!

sikura
Szevasztok emberek!

remélem olvassa még vki ezta fórumot!

egy HRC kollégámmal ( de lehet nem csak ketten jönnénk) szeretnénk holnap, vagy a napokban egy kicsit GTL-ezni. Ha nektek is lenne kedvetek ,idõtök írjatok h leegyeztessük az idõpontot!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Figy 4k megér a játék ha már szerinted is egy csúcskirály game.

jp10000
Ha nem boltban veszed, akkor nem lehet online játszani vele.

SimaSuna
bemész a boltba..
most asszem 4k-ért adják...
torrenten is fent van..csak no seed 😊
Szasztok. Tud valaki adni egy linket, ahonnan le lehet tolteni ezt a csucskiraly gemet? Mindenfele mod nelkul lenne a legjobb. Torrenten nem talaltam 😞.((bocs, h nem olvastam vissza)). koszkoszkosz
jp10000
Az Rfactorban elkészült egy Mini mod. Mai autókkal lehet bírkózni.

Ja és amúgy toljátok még Hamachin?

vagy behalt már a dolog?

Sziasztok!

Talán emlékeztek rám, egy két hónapja feltüntem itt néha a fórumon. Azóta megvettem a gémet (4000 HUF) és kipróbáltam magam a "Mesterek" között (1000 HUF), a bajnokságnak most lett vége.

Teljesen Láma-ként kezdtem, ez volt az elsõ ligám és offline se voltam/(vagyok) nagy májer. Az elején persze szarrá aláztak, de rövid idõ alatt (és nem is sok gyakorlással) belejöttem a dologba és ídõmérõn rendszeresen 10. helyet zsebeltem be (kábé 20 fõbõl), sõt voltam 3. is és még versenyt is fejeztem be 5.-ként.

Mindezt csak azért írom le, hogy lássátok: azért a Mestereknél sincs a mérce fényévnyi távolságra a halandóktól, és bárki hamar belerázódhat. Itt is simán elõfordul, hogy a mezõny eleje és vége között körönként 7 sec a különbség, így bárki megtalálhatja az ellenfelét, akivel elszórakozhat egy versenyen. Én nagyon élveztem az egészet és a létszám is mindig renben volt hétrõl-hétre (kb 20 fõ)

HGTLM 2. Bajnokság
HGTLM futamvideói (youtube)futamvideók jó minõségben

Ha kedvetek van Szeptemertõl újra bajnokság...

jp10000
Mikor divatba jött az "eredeti cd" õrület, beszereztem egy külsõ rackmodult.
Ha valakinek tud a BIOS-a usb-rõl bootolni (ritka amelyik lap nem tud) szerintem ez a legegyszerûbb megoldás.

Maga a játék lehet szar amit letöltöttem vagy nem tudom.
Sajnos így sem mûködik😞
SuperCharger
Még mielõtt nekiállsz letölteni egy máßikat, próbáld meg ezt:
http://www.star-force.com/protection/users/

Innen szedd le e starforce removal tool-t. Futtasd le, újra akaja indítani a gépet. Hagyd. Indítsd a gammát. Feltelepíti újra a starforce-ot, újraindítja a gépet. Hagyd. Aztán próba újra, cd-key bead. Ha nem megy, kifogytam az ötletekbõl.

Csak mondj egy oldalt légyszives! Honnan, melyiket?
Már készen vagyok, már tegnap óta vártam hogy végre letöltse ezt a... és kiderül hogy rosszat töltöttem le, na szép.
Dietrich
az a mûködõ verzió..a ripper csapat neve..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Úgy se mûködik😞

Nem tudom mi az az iTWINS, torrentrõl szedtem le, 1.0 verzio, hiba nélkül felinstalállja.

Töltsek le másikat, vagy próbáljak mást ezzel a file-al?
SuperCharger
Inkább írd be kézzel szépen egyenként, minden nagybetûvel, kötõjelekkel. Mennie kell.
Az iTWINS-es image file van meg?

Error.

The Disk Key you entered does not correspond to the disck in the drive. Make sure you use the correct disk key.

Ezt írta ki, hosszas várakozás után. Pedig Ctrl+C & Ctrl+V -vel bemásoltam a kódot.
Srácok, mindent úgy csináltam, ahogy mondtátok.
Most épp checking disk megy.
Türelmesen várok...
SimaSuna
ezt felejtsd el..
Dietrich
1. kép fájl a vinyón legyen
2. áramtalanítod a géped és kihúzod a dvd meghajtódból a molex csatit
3. elindítod a géped
4. bemountolod a képfájlt..

ennyi

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ezt a három pontot nem értem. Hol van ez Tools/ könyvtár?
Ha ezt tudnám, talán meg tudnám szülni😊

6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce3 driverét majd ismét indítsd újra a gépet

7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egybõl el is tûnik, ne lepõdj meg)

8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbõl nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
SuperCharger
A Checking Disc-nél elszötymörög magában egy jó ideig, fõleg az elsõ indításnál. Várd ki.

Na. Most nincs bedugva egy CD/DVD meghajtó se, beírtam a CD key-t, majd rámentem, hogy NEXT, és bejött hogy Checking Disk...

Aztán ott meg is állt a tudomány, mit rontottam el?

(virtuális meghajtó be van kapcsolva, ha ez számít)
Dietrich
vagy ha valakinek intel NF4-es deszkája van nem kell kihuzigálnia semmit..daemontools 4.03-tól felfelé legyen valamelyik verzió...

SuperCharger
Eltaláltad, kiírni nincs értelme (kivéve kiírni az image file-t magát, azért, hogy meglegyen), mert a meghajtókat le kell húzni. Meghajtótípustól függõen lehet, hogy az adatkábelt is le kell.

SimaSuna
de ha használsz Guglit akkor a 2. linkel megkapod a GT Legeds szériaszámot amit kér a telepítésnél..

FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP

de ha itt a fórum alján használnád a keresõt biztos kevesebbet kellene kérdezni 😉
SimaSuna
nah elolvasod a FAQ-t
benne van a SERIAL..

felrakod a gamét..kér 1 újraindítást..kikapcsolod a géped..majd kihúzod a DVD olvasóból a TÁP csatit(4 pines csatlakozó!) éls bekapcsolod a gépet..tádá és megy a game...
Bocs, akkor miért kéne kiírnom
Mikor kell lehúzni?

Nekem csak képfileban van meg, muszáj kiírnom DVD-re?
De ha ki kell húznom a DVD-t akkor miért kéne kihúznom? Ezt kifejtenéd?

Ja, és nekem CD kulcsot is kért, amit szintén nem tudok.

email címemre is válaszolhatsz, nem akarok senkinek se kellemetlenséget, ha ez nem ide illik.