7613
  • Ombika
    Nemhiaba azert meg mindig akadnak utos kollegak,akikkel nehez dulore jutni ,marmint csataban es igy az izgi ....

Tobbiek,nehogy szemrehanyaskent vegyek!! :)
  • Prézli
    Ez egy saját készítésű GTL videó elég sok online verseny van benne.
    Írok párat ahol az ellenkezőjét tapasztaltam mint te:
    Video

00:09
    00:17 (vezettem a versenyt és szembejött)
    00:26 (Caprifutam volt és ő így előzött)
    00:33 (én meg így adtam vissza)
    00:52 (ugyanaz a futam csak kultúrált versenyzőkkel, én előzök)
    02:58 (így csináljuk mi magyarok :D )

Persze énis löktem már ki embert és volt hogy nem engedtem előre (ez a ritkább) de énis hatódtam már meg mikor az első helyről kilöktek Alfával és mikor már feladtam megállt bocsánatot kért és előreengedett.

Ja és életem egyik legnagyobb csatája és egyben GTL-es veszekedéseim egyik legnagyobbja: ez
    (Jack ne vedd személyesen)
  • batihu
    Online versenyen nekem is csak jó tapasztalataim voltak!
  • SuperCharger
    Én majdnem egész szombaton onlineoztam, és épp az ellenkezõjét találtam. Mentem úgy 8 versenyt, egy olyan volt csak, ahol egy idióta mindenkinek nekiment, meg szembement. A többin normális mezõny volt, inkább olyanokkal, akik ha meg is csúsztak, padlógázon rükvercben iszkoltak le a pályáról, amíg tiszta nem volt a terep.
    Tegnap is mentem két versenyt, mindkettõ teljesen kulturált volt, mindez annak fényében, hogy az egyik ebbõl Anderstorp South volt, és volt kb. 15 versenyzõ.
  • Ombika
    EN is benne lennek mar 1 jo csapatasban!
  • Ginger17
    Sajnos ez mindenhol így van...
  • RedRiot
    Javítás:
    pár idióta, akik kanyar előtt vhogy mindig meglöknek hátulról
  • RedRiot
    Tegnap próbáltam multizni, de a régi hama-szoba üres volt. Public szerver normális meg elég kevés van. Régebben azért mindig lehetett találni játszható szervert. Most:

-vagy lagzik mint állat
    -vagy körözget pár idióta, akik kanyar vhogy mindig meglöknek hátulról
    -vmelyik észlény vmi olyan autóval játszik, amit egyedül ő töltött le a nogripről...

Ha vki indít szervert csatlakoznék én is! (Bár a sok kihagyás miatt biztos lassú leszek.)

Más: a nogripen van néhány add-on hang ami ajánlanék figyelmetekbe: különösen a Renault és a Mini-hang szól nagyot.

• sikura
    ma este én is jönnék, ha megmondjátok az infókat( hol mivel stb),hogy tudjam leszedni.
    Mostanában nem sokat ülök a gép előtt.
  • KoS
    Sajnalom hogy tegnap nem tudtam jatszani, es sajnos a napokban se hiszem hogy lesz idom/erom... De ha lenyugszanak korulottem a dolgok, akkor jovok majd!
  • Prézli
    Igen, mától üzemel a GTR4U, ki is volt írva.
    Csak azt nem tom hogyha a Triumphot nem sikerült összehozni akkor ezt hogyan fogjuk... NoGripen van Pikes Peakes pálya de az nem mehet körbe.

• RedRiot
    Sajnos a gtr4u regisztrálós lett, csak reg után műxik az alábbi link.
  • RedRiot
    Nah, előbányásztam a kormányt meg a GTL lemezt. Jah, és megtaláltam a C orolla pakkot:

'77 Corolla pack
  • Ginger17
    Tegnap nem volt rá idő, de köszönöm azt a néhány szórakoztató futamot!
  • Ginger17
    Ááá... egy ismerős kolléga!
  • blory
    Hamachi szoba adatokat kuldtok pls jonek en is estenkent.
  • SuperCharger
    Indítottam szervert, gyertek.
  • Bébá70
    Keresd meg a játék könyvtárát, és azon belül inditsd el a GTL Config alkalmazást.És ujra betudod állitani a felbontást.
  • Bébá70
    Nekem is 20"-os a monitorom és megy a játék 1680x1050-ben.A telepités befejezésekor tudod beállitani.
  • SuperCharger
    Olyat válassz, ami passzol a képernyõd arányaihoz.
  • uHs Gerzson
    Tedd maxra a felbontást azt nézd meg úgy :)
  • batihu
    Sziasztok! 20" Wide monitorra tudtok valamilyen jó felbontást? Most 1280*800-ban játszom, de zavar,hogy a sebességmérő és a fordulatszám mérő nem kerek, hanem ovális! ):
  • uHs Gerzson
    Na a többiekkel mi van? :)
  • SuperCharger
    Ez nem vált be... nincs Triumph.
  • uHs Gerzson
    Akkor teszt jeleggel 20:10-kor inditok egy teszt szervert!
  • SuperCharger
    Sztem kezdjük amint lehet. Indíts úgy szervert, hogy válaszd be azt a kategóriát, amiben a Triumph van. Ma voltam benn pár online szerveren, és mindenhol lehetett a Triumph-ot választani, ahol TC-65 volt beállítva.
  • uHs Gerzson
    Az a gond a triumfal hogy amikor szervert csinálok akkor nem látom az autólistában :S
  • Prézli
    Akkor ma is lesz verseny, már ha jöttök.
    Ma kipróbáljuk végre a Triumph-okat?
    Mikor kezdődik?
  • uHs Gerzson
    Leszek, de csak 22:00-ig tudok szervert csinálnio mert utána megyek el.
  • SuperCharger
    Gerzson, leszel ma? Ha igen, mikor kezdünk?
  • Dietrich
    de megmondom őszintén nálam GTL-ben a capri a nyerő
  • Dietrich
    hamachi,GTL+patch telepítve..már csak a pálya és az autó kérdéses.
  • jp10000
    Tegnap a serverre várás közben bogarásztam, mert bosszantott, hogy nem tudtam javítani hozzászólást. Aliast csak pénzért lehet alkotni. Már nyáron megbántam, hogy nem vettem online kódot, most 2 ezerért van még egy szép lemez is hozzá.
  • SuperCharger
    Látom csináltál fórumavatár képet végre... :). Szólj, ha találsz esetleg vmi jó versenyt online.
  • Prézli
    JA és:

1. FIFA
    2. KONAMI Soccer kiegészítők
    3. Battlefield 2
    4. F1CHL - Retro
    5. GT Legends
    6. CRYSIS
    7. XBOX360
    8. Bleach
    9. Humoros és aranyos képek, videók
    10. Clive Barker's Jericho

1 helyet javítottunk az este
  • Prézli
    jó viszontlátni a verseny rajtját. Nagyon jó verseny volt Ablakos végig szorongatott.
    A második versenyen mi történt? Gerzson egyszercsak eltűnt előlem majd egy idő után kivágott...
  • SuperCharger
    A regisztrációs név csak egy login név. Az online játékosneved is a profil név lesz.
  • jp10000
    Megvettem életem első játékát. Kérdézem, hogy a regisztrációs név az online játékos neve is ? Igaz választható a DVD-n magyar nyelv is , de ezért lusta vagyok újra telepíteni. Remélem nem lesz gond a regisztrációnál, hogy a futó játéknak más a DVD kulcsa. A warez verzió annyira kényelmes.
  • Ginger17
    Kárpótlásként ott a BMW Challenge...
  • SuperCharger
    Nincs valami szebb pálya? Ez eléggé kidolgozatlan, minden ház egy doboz.