7613
-
#5493 Nemhiaba azert meg mindig akadnak utos kollegak,akikkel nehez dulore jutni ,marmint csataban es igy az izgi ....
Tobbiek,nehogy szemrehanyaskent vegyek!! :) -
#5492 Ez egy saját készítésű GTL videó elég sok online verseny van benne.
Írok párat ahol az ellenkezőjét tapasztaltam mint te:
Video
00:09
00:17 (vezettem a versenyt és szembejött)
00:26 (Caprifutam volt és ő így előzött)
00:33 (én meg így adtam vissza)
00:52 (ugyanaz a futam csak kultúrált versenyzőkkel, én előzök)
02:58 (így csináljuk mi magyarok :D )
Persze énis löktem már ki embert és volt hogy nem engedtem előre (ez a ritkább) de énis hatódtam már meg mikor az első helyről kilöktek Alfával és mikor már feladtam megállt bocsánatot kért és előreengedett.
Ja és életem egyik legnagyobb csatája és egyben GTL-es veszekedéseim egyik legnagyobbja: ez
(Jack ne vedd személyesen) -
#5491 Online versenyen nekem is csak jó tapasztalataim voltak! -
#5490 Én majdnem egész szombaton onlineoztam, és épp az ellenkezõjét találtam. Mentem úgy 8 versenyt, egy olyan volt csak, ahol egy idióta mindenkinek nekiment, meg szembement. A többin normális mezõny volt, inkább olyanokkal, akik ha meg is csúsztak, padlógázon rükvercben iszkoltak le a pályáról, amíg tiszta nem volt a terep.
Tegnap is mentem két versenyt, mindkettõ teljesen kulturált volt, mindez annak fényében, hogy az egyik ebbõl Anderstorp South volt, és volt kb. 15 versenyzõ. -
#5489 EN is benne lennek mar 1 jo csapatasban! -
#5488 Sajnos ez mindenhol így van... -
RedRiot #5487 Javítás:
pár idióta, akik kanyar előtt vhogy mindig meglöknek hátulról -
RedRiot #5486 Tegnap próbáltam multizni, de a régi hama-szoba üres volt. Public szerver normális meg elég kevés van. Régebben azért mindig lehetett találni játszható szervert. Most:
-vagy lagzik mint állat
-vagy körözget pár idióta, akik kanyar vhogy mindig meglöknek hátulról
-vmelyik észlény vmi olyan autóval játszik, amit egyedül ő töltött le a nogripről...
Ha vki indít szervert csatlakoznék én is! (Bár a sok kihagyás miatt biztos lassú leszek.)
Más: a nogripen van néhány add-on hang ami ajánlanék figyelmetekbe: különösen a Renault és a Mini-hang szól nagyot.
-
#5485 ma este én is jönnék, ha megmondjátok az infókat( hol mivel stb),hogy tudjam leszedni.
Mostanában nem sokat ülök a gép előtt. -
KoS #5484 Sajnalom hogy tegnap nem tudtam jatszani, es sajnos a napokban se hiszem hogy lesz idom/erom... De ha lenyugszanak korulottem a dolgok, akkor jovok majd! -
#5483 Igen, mától üzemel a GTR4U, ki is volt írva.
Csak azt nem tom hogyha a Triumphot nem sikerült összehozni akkor ezt hogyan fogjuk... NoGripen van Pikes Peakes pálya de az nem mehet körbe.
-
RedRiot #5482 Sajnos a gtr4u regisztrálós lett, csak reg után műxik az alábbi link. -
RedRiot #5481 Nah, előbányásztam a kormányt meg a GTL lemezt. Jah, és megtaláltam a C orolla pakkot:
'77 Corolla pack -
#5480 Tegnap nem volt rá idő, de köszönöm azt a néhány szórakoztató futamot! -
#5479 Ááá... egy ismerős kolléga! -
#5478 Hamachi szoba adatokat kuldtok pls jonek en is estenkent. -
#5477 Indítottam szervert, gyertek. -
Bébá70 #5476 Keresd meg a játék könyvtárát, és azon belül inditsd el a GTL Config alkalmazást.És ujra betudod állitani a felbontást. -
Bébá70 #5475 Nekem is 20"-os a monitorom és megy a játék 1680x1050-ben.A telepités befejezésekor tudod beállitani. -
#5474 Olyat válassz, ami passzol a képernyõd arányaihoz. -
#5473 Tedd maxra a felbontást azt nézd meg úgy :) -
#5472 Sziasztok! 20" Wide monitorra tudtok valamilyen jó felbontást? Most 1280*800-ban játszom, de zavar,hogy a sebességmérő és a fordulatszám mérő nem kerek, hanem ovális! ): -
#5471 Na a többiekkel mi van? :) -
#5470 Ez nem vált be... nincs Triumph. -
#5469 Akkor teszt jeleggel 20:10-kor inditok egy teszt szervert! -
#5468 Sztem kezdjük amint lehet. Indíts úgy szervert, hogy válaszd be azt a kategóriát, amiben a Triumph van. Ma voltam benn pár online szerveren, és mindenhol lehetett a Triumph-ot választani, ahol TC-65 volt beállítva. -
#5467 Az a gond a triumfal hogy amikor szervert csinálok akkor nem látom az autólistában :S -
#5466 Akkor ma is lesz verseny, már ha jöttök.
Ma kipróbáljuk végre a Triumph-okat?
Mikor kezdődik? -
#5465 Leszek, de csak 22:00-ig tudok szervert csinálnio mert utána megyek el. -
#5464 Gerzson, leszel ma? Ha igen, mikor kezdünk? -
#5463 de megmondom őszintén nálam GTL-ben a capri a nyerő -
#5462 hamachi,GTL+patch telepítve..már csak a pálya és az autó kérdéses. -
#5461 Tegnap a serverre várás közben bogarásztam, mert bosszantott, hogy nem tudtam javítani hozzászólást. Aliast csak pénzért lehet alkotni. Már nyáron megbántam, hogy nem vettem online kódot, most 2 ezerért van még egy szép lemez is hozzá. -
#5460 Látom csináltál fórumavatár képet végre... :). Szólj, ha találsz esetleg vmi jó versenyt online. -
#5459 JA és:
1. FIFA
2. KONAMI Soccer kiegészítők
3. Battlefield 2
4. F1CHL - Retro
5. GT Legends
6. CRYSIS
7. XBOX360
8. Bleach
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Clive Barker's Jericho
1 helyet javítottunk az este -
#5458 jó viszontlátni a verseny rajtját. Nagyon jó verseny volt Ablakos végig szorongatott.
A második versenyen mi történt? Gerzson egyszercsak eltűnt előlem majd egy idő után kivágott... -
#5457 A regisztrációs név csak egy login név. Az online játékosneved is a profil név lesz. -
#5456 Megvettem életem első játékát. Kérdézem, hogy a regisztrációs név az online játékos neve is ? Igaz választható a DVD-n magyar nyelv is , de ezért lusta vagyok újra telepíteni. Remélem nem lesz gond a regisztrációnál, hogy a futó játéknak más a DVD kulcsa. A warez verzió annyira kényelmes. -
#5455 Kárpótlásként ott a BMW Challenge... -
#5454 Nincs valami szebb pálya? Ez eléggé kidolgozatlan, minden ház egy doboz.