GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szerver én leszek erre nincs baj, a pálya az lesz amit az itt a hsz-em hatására megjelenõ õrületes tömeg kórusban fog skandálni úgy hogy meghalljam beszukott ablak mellett is <#gonosz1>#gonosz1>
Nade komolyan emberek ma verseny!
Engem még mindig melegséggel tölt el ha visszagondolok azokra a fergeteges versenyekre... Mondello:Alfa-Lotus
Ha meg soha többé nem jön össze verseny akkor megmaradnak cép emléknek <#sir>#sir>
Jackass kérlek ma ne a Jim Bean-t válaszd...
Vasarnap - KoS
Szombat és/vagy vasárnap kinek lenne jó? Plz mindenki írjon, akinek jó, és jönne!
Szombat -
Vasárnap -
HRC-s versenyzésem egy Zuhai BMW futamig és egy másik V8 futamig tartott mert warez GTR2-vel szívok megállás, nélkül megugye pénzes. HGTLM ugye pénzes, és csak bizonyos idõközönként vannak versenyek.
Ellenben itt egy szépen összekovácsolódott csapat van akik ingyen warezzal akármikor tolhatják amikor csak ráérnek. Ha kevesebben vagyunk akkor még a szervert is elvállalhatom, mert úgy vettem észre 3-5 autót röccenésmentesen elbírok.
Amúgy erre emlékeztek-e még? Azok voltak ám a szép idõk.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
remélem olvassa még vki ezta fórumot!
egy HRC kollégámmal ( de lehet nem csak ketten jönnénk) szeretnénk holnap, vagy a napokban egy kicsit GTL-ezni. Ha nektek is lenne kedvetek ,idõtök írjatok h leegyeztessük az idõpontot!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
vagy behalt már a dolog?
Talán emlékeztek rám, egy két hónapja feltüntem itt néha a fórumon. Azóta megvettem a gémet (4000 HUF) és kipróbáltam magam a "Mesterek" között (1000 HUF), a bajnokságnak most lett vége.
Teljesen Láma-ként kezdtem, ez volt az elsõ ligám és offline se voltam/(vagyok) nagy májer. Az elején persze szarrá aláztak, de rövid idõ alatt (és nem is sok gyakorlással) belejöttem a dologba és ídõmérõn rendszeresen 10. helyet zsebeltem be (kábé 20 fõbõl), sõt voltam 3. is és még versenyt is fejeztem be 5.-ként.
Mindezt csak azért írom le, hogy lássátok: azért a Mestereknél sincs a mérce fényévnyi távolságra a halandóktól, és bárki hamar belerázódhat. Itt is simán elõfordul, hogy a mezõny eleje és vége között körönként 7 sec a különbség, így bárki megtalálhatja az ellenfelét, akivel elszórakozhat egy versenyen. Én nagyon élveztem az egészet és a létszám is mindig renben volt hétrõl-hétre (kb 20 fõ)
HGTLM 2. Bajnokság
HGTLM futamvideói (youtube)futamvideók jó minõségben
Ha kedvetek van Szeptemertõl újra bajnokság...
Ha valakinek tud a BIOS-a usb-rõl bootolni (ritka amelyik lap nem tud) szerintem ez a legegyszerûbb megoldás.
http://www.star-force.com/protection/users/
Innen szedd le e starforce removal tool-t. Futtasd le, újra akaja indítani a gépet. Hagyd. Indítsd a gammát. Feltelepíti újra a starforce-ot, újraindítja a gépet. Hagyd. Aztán próba újra, cd-key bead. Ha nem megy, kifogytam az ötletekbõl.
Már készen vagyok, már tegnap óta vártam hogy végre letöltse ezt a... és kiderül hogy rosszat töltöttem le, na szép.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem tudom mi az az iTWINS, torrentrõl szedtem le, 1.0 verzio, hiba nélkül felinstalállja.
Töltsek le másikat, vagy próbáljak mást ezzel a file-al?
Az iTWINS-es image file van meg?
The Disk Key you entered does not correspond to the disck in the drive. Make sure you use the correct disk key.
Ezt írta ki, hosszas várakozás után. Pedig Ctrl+C & Ctrl+V -vel bemásoltam a kódot.
Most épp checking disk megy.
Türelmesen várok...
2. áramtalanítod a géped és kihúzod a dvd meghajtódból a molex csatit
3. elindítod a géped
4. bemountolod a képfájlt..
ennyi
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha ezt tudnám, talán meg tudnám szülni😊
6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce3 driverét majd ismét indítsd újra a gépet
7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egybõl el is tûnik, ne lepõdj meg)
8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbõl nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
Aztán ott meg is állt a tudomány, mit rontottam el?
(virtuális meghajtó be van kapcsolva, ha ez számít)
FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
de ha itt a fórum alján használnád a keresõt biztos kevesebbet kellene kérdezni 😉
benne van a SERIAL..
felrakod a gamét..kér 1 újraindítást..kikapcsolod a géped..majd kihúzod a DVD olvasóból a TÁP csatit(4 pines csatlakozó!) éls bekapcsolod a gépet..tádá és megy a game...
Nekem csak képfileban van meg, muszáj kiírnom DVD-re?
De ha ki kell húznom a DVD-t akkor miért kéne kihúznom? Ezt kifejtenéd?
Ja, és nekem CD kulcsot is kért, amit szintén nem tudok.
email címemre is válaszolhatsz, nem akarok senkinek se kellemetlenséget, ha ez nem ide illik.