GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg jó volt a tegnapi. Mondjuk én tegnap nem voltam valami fényes de azért jó volt. Az vicces viszont hogy mennyire máskép vezet az ember ha elõtte van valaki vagy õ van elõl. Pl volt egy pálya amikor Prazelee ment elõttem és volt egy kanyar amibe én jobb féktávot vettem erre amikor megelõzöm és elérkezünk a következõ körbe ugyan abba a kanyarba hát nem visszaelõz. Szerintem amikor az ember vezet akkor elkezd parázni hogy ki ne csúszon és ezért lassabb lesz de ha van valaki elõtte akkor meg tolja neki 1000-el (sajnos tegnap ez volt a vesztem mert 2x is vérszemet kaptam aminek kicsúszás lett a vége)<#nyes>#nyes>
Ez a tegnapi sprinthalmaz tenyleg jo moka volt. (kiveve, hogy valahanyszor az elso helyre kerultem, fel koron belul elcsesztem... ugy latszik nekem is sok volt a kihagyas)
Hulye vallalati tartalomszuro miatt nem jonnek be a kepek... de majd otthon megnezem.
Hulye vallalati tartalomszuro miatt nem jonnek be a kepek... de majd otthon megnezem.
Hehhe, bejott, mert megjelentek a kepek! 😊
A 3. kephez kis magyarazat: a kanyarig egymas mellett nyomtuk Prazeleevel, majd mivel nem akartam rahuzni a kocsit a kanyarban, kijutottam a soderagyba. Utana persze visszaengedtem magam ele' 😊
Remelem keszul nehany osszevagott video is majd! 😊
Let's pray...
A 3. kephez kis magyarazat: a kanyarig egymas mellett nyomtuk Prazeleevel, majd mivel nem akartam rahuzni a kocsit a kanyarban, kijutottam a soderagyba. Utana persze visszaengedtem magam ele' 😊
Remelem keszul nehany osszevagott video is majd! 😊
Let's pray...
1. (gõzöm sincs mirõl szólt a kép mert feltöltõoldalra tettem)
2. Én és latek csatázunk Õ nyert
3. Kavalkádkép a második! kõrben
Remélem megjelennek a képek, na elmondok egy imát és kiteszem a zöld neonfeszületet.
Praz a videok erdekelnek 4 embert az tuti.
Egyebkent csak egyet tudok erteni, ennyire izgalmas es jo versenyeket en meg sosem mentem.
... a kiegyenlitettsegrol nem is beszelve.
Koszi!
Egyebkent csak egyet tudok erteni, ennyire izgalmas es jo versenyeket en meg sosem mentem.
... a kiegyenlitettsegrol nem is beszelve.
Koszi!
Huhh, ma nagyon allat meccsek voltak!!!! Foleg a vege fele 😄
Az elejen jo volt hogy sokan voltunk, a vegen meg SC, Praz, Latek meg en irtottuk egymast.... reg nem voltak ilyen jo versenyek! Koszi mindenkinek!
Az elejen jo volt hogy sokan voltunk, a vegen meg SC, Praz, Latek meg en irtottuk egymast.... reg nem voltak ilyen jo versenyek! Koszi mindenkinek!
Na most ért véget az amit 8 körül kezdtünk.
Hát én nem akarok frusztráló lenni de olyan futamokat mentünk, hogy életemben ilyen jól még nem szórakoztam versenyzés közben.
Majd ha lesz érdeklõdés akkor tok adni képet videót stb. Tán most még felrakok pár érdekes képet.
Hát én nem akarok frusztráló lenni de olyan futamokat mentünk, hogy életemben ilyen jól még nem szórakoztam versenyzés közben.
Majd ha lesz érdeklõdés akkor tok adni képet videót stb. Tán most még felrakok pár érdekes képet.
Na nekem sajna mára ennyi fért bele.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Sorry lekoltoztem plazma ele amig osomek elhuztak 😊 ,de itt asztal tul vastag es nemtudom kormany felfogatni,masikat meg elegge lusta vagyok lehozni!! 😞(
ma en is leszek.
én is 8 körül!!!!!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Nemsokara en is jovok, de kell me'g legalabb fel ora... szoval fel8-8 kozott jovok!!!
Milyen volt a film? <#wilting>#wilting>
Ha visszaolvasol látod, hogy én hamaszindrómában szenvedek.
Ha visszaolvasol látod, hogy én hamaszindrómában szenvedek.
Én vok a feketebárány. Erre még nem volt megoldás. Néha elõfordult ilyen másokkal is azok átadnának nekem némi tapasztalatot?
Nincs elérhetõ futam... ez asszem hamabaj ami ellen nincs semmi. Kipróbáltam az update-et de az se segített. Nade legalább látni, hogy vannak akik igénylik a versenyzést.
<#falbav>#falbav><#gun>#gun><#violent>#violent><#csodalk>#csodalk><#boxer>#boxer>
Az ilyet de utálom! És valami velem volt (és van) ami elcseszte (ez nem csúnya szó) a szervert. Pedig már négyen voltunk a francba.
Az ilyet de utálom! És valami velem volt (és van) ami elcseszte (ez nem csúnya szó) a szervert. Pedig már négyen voltunk a francba.
Emberek mi történt? Tömeges szívroham vagy mi? Senki nem válaszol a Hama-n se itt se a szerveren nincs senki... még 10 perc és feladom
Na most mi történt? Kifagyott mindenki??
Kiraktam egy regi Ablakos-t, most eppen 15-en vagyunk, talan ez volt abaj, hogy betelt a 16... de ezzel regen sem volt baja.
már oké
Ezt azert ne tedd ki publikusan...
Es milyen hibat ir ki, miert nem tud csatlakozni a csatihoz?
Es milyen hibat ir ki, miert nem tud csatlakozni a csatihoz?
network: gtl amateurfest
password: padloig
Ez a jelszó meg a network mert én nem tudok bemenni?
password: padloig
Ez a jelszó meg a network mert én nem tudok bemenni?
MIkor is?
<#taps>#taps>megpróbálok jönni
Az idõ tök mindegy ha ráérsz óceán tizenhárma elõtt/után, akkor akkor lesz.
Autó pálya ügyben kéne még dönteni...ha sokan összejövünk akkor lenne egy ötletem <#gonosz1>#gonosz1>
Naszal: mindneki egy lehetõséget kap a gyors köre megfutására és a verseny csak 1 körös! Ez nem saját ötlet, de voltam egy ilyenen és durva tülekedés meg ilyenek vannak szval aki erre tart igényt szóljon.
Autó pálya ügyben kéne még dönteni...ha sokan összejövünk akkor lenne egy ötletem <#gonosz1>#gonosz1>
Naszal: mindneki egy lehetõséget kap a gyors köre megfutására és a verseny csak 1 körös! Ez nem saját ötlet, de voltam egy ilyenen és durva tülekedés meg ilyenek vannak szval aki erre tart igényt szóljon.
Kb mikor lenne?