GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prézli
Ah tudod videó készítéshez semmit sem értek.

Pacal17
Na, ha minden igaz holnap hozza a postás bácsi/néni a játékot 😊

SimaSuna
így van😊
csak ajánlottam 1 ingyen TS szervert...

videó alá olyan zenét érdemes rakni ami ütemes, nem túl hardcore.
itt +nézhetitek az enyémeimet..
A masodik kerdesedre elfelejtettem a multkor valaszolni.
Szerintem mindegy milyen zenet raksz ala, csak jojjon mar a videooo!!! 😄

Jah, bocs, azt hittem a kliensrol van szo... :[

SuperCharger
Suna TS szerverrol beszelt, nem magarol a programrol. A TS szerveren keresztul megy, nem olyan, mint mondjuk a Skype (jobb...)

Nekem annyira TS nem hianyzik (amig hamachizunk, egyebkent sem johet szoba). Neha kenyelmesebb lenne, de amikor koncentralnom kell, jobb, ha nem beszel senki.

A szerverekkel kapcsolatba az a helyzet hogy most már elég normális emberek vannak rajta. Régi a játék ezért már fõleg azok nyomják akik tényleg szeretik. Tehát kevesebb a barom. Tényleg nem tudsz skineket használni de szerintem ez nem olyan nagy gond. Meg nincs az a gond mint a hamachival hogy ha már 5-6 vagyunk akkor laggol.

jp10000
No még ez hiányzik a lagos boldogsághoz. Amíg nincs a server indítonak nagy sávszél és kicsi ping addig a fenne megette, hogy hama vagy dedic serveren megy a játék.

Miert ne a rendes honlapjarol szedjuk le a teamspeak-et??
A rendes honlap
itt van, es ugyanugy ingyenes.

Nekem sem eredeti van. Nekem az eredetivel a starforce a bajom, elvileg ha rossz napja van, akkor megeshet hogy kinyirja az MBR-t (persze el lehet menteni, meg visszaallitani). Meg hat igy nem kell CD-t ki/be rakosgatni se 😊
Amugy ha lennenk sokan (8-10 ember fixen, vagy meg tobb), akkor szivesen megvennem, mert akkor mar megerne... jokat lehetne csatazni. De amig csak ritkan vagyunk 5-nel tobben, addig nem biztos hogy kell...
Persze ennek ellenere lehet hogy meg fogom venni eredetiben is... max addig nem hasznalom, amig nem lesz szukseges, mert sokkal kenyelmesebb emigy 😊

SimaSuna
+ ott van azis hogy nem bizti h találtok jó szervert..kedvezõ áron..

mi is fontoljuk h GTR2rõl rFactorra váltunk..több mód..pálya..stb..

TS-t Meg ITT érdemes kérni levélben.
spam mentes..és ingyér van..csak reklámot kell kitenni..
Sly.hu vagy vmi hasonló..
SuperCharger
A hivatalos szerverekkel viszont akad nehany problema, peldaul nem biztos hogy van olyan, amin az a palya es az a kocsi megy, amit mi akarunk, es meg ures is, vagy legalabbis normalis emberek vannak rajta.
Vagy lehet palyat meg kocsit vote-olni?

Meg nem biztos, hogy a betevedo/marottlevo embereknek tetszik, ha mondjuk egy kicsit bohockodni tamad kedvunk az idomero alatt a komolysag helyett. En ezert szeretem jobban a zartkoru szervert.

Es meg hivatalosra nem lehet plusz palyat meg festest tenni, mi meg azert tudunk egyeztetni. (bar mondjuk meg nem tortent meg, de a lehetoseg meglenne)

Prézli
OK amúgy bölcs ötlet, de nem sokunknak van meg a game.
Ki játszik amúgy warezzzal?

Nagyon széttépnétek ha a tegnapelõtti futamokból készülõ videó alá
a zene gyanánt a Jimi Hendrix : Crosstown Traffic -et raknám?

Nekem mindegy hogy ki veszi meg vagy nem én csak azért mondtam mert nekik is könnyebb lenne mint a warezal és a hamachival való szenvedés. Nyugi nem az a fajta vagyok aki cseszteti a warezosokat.

Prézli
Rossz dolgot kezdesz szerintem szajkózni <#ejnye1>

A HRC-t is azért hagytam ott mert eredeti game meg 2500ft szereverdíj kellett. (tényleg csak ez a két ok volt)
Nem arról, van szó, hogy csórók vagyunk de sok a kihagyás stb és így talán akinek nincs meg az kirekesztve érzi magát.

/egy GTL tulaj/

TS-t talán tok intézni volna rá igény?

Ez a 2000 forint már tényleg nem sok.

Volt pár jó csata csak sajnos ha többen vagyunk akkor már laggos. Jó lenne ha azok akinek nincs meg megvennék és akkor rendes szervereken lehetne nyomni.

SuperCharger
Milyen volt a tegnapi menet?

Prézli
Tudom de ma fáradt is vok, meg a lag miatt sztem örültök is ha nem megyek

Ombika
Mi vagyunk meg!!

Prézli
Na nálam lefagytatok és ki kellett lépnem, most meg azt mondja, hogy Nincs elérhetõ futam. Asszem ma inkább a videón dolgozok mert ez nem akar összejönni.

SuperCharger
Engem jobban erdekel, hogy a matávhoz mennyi a pingem+sebességem, nem az, hogy vácra mennyi.

Ombika
414 a feltoltesem,de ez most lassu, este majd gyorsabb lesz! 😊)

Prézli
Magny National - Lotus Cortina,Alfa Romeo

Még megvárjuk a többiek véleményét

Ombika
Fut a server!!!

Prézli
Ezzel kapok én 341-et.
Videók felét már átnéztem, kifilmeztem az érdekesebb részeket, volt csata rendesen.

Ombika
En inditok szivesen servert,de kerek palyat es autokat!!

Ombika
SuperCharger
Ezzel teszteld le elõször is, ahogy itt le van írva, akkor kapod meg az igazi sebességet. Aztán meg nem a vonal sebessége a lényeg, hanem a késleltetése (a kettõ nem mindig következik egymásból).

Hehhe, nagyon jo! 😊))

En is jovok nemsokara!

SuperCharger
En sem tudok sokaig maradni, ugyhogy j olenne mielobb kezdeni.

Ombika
Loll!! 😊

Akkor mikorra jojjek?

Prézli
+18 <#law><#idiota>

Prézli
Juhé! Képekkel videókkal skinekkel szolgálhatok.

Csak hogy bezsegjen az élet most dolgozom az oldalon. gtlegends
Talán holnapra befejezem.<#wink>

Szivesen leszek megint host, ha kell, bar nem hinnem hogy Jack-nel jobb leszek...

Prézli
vagyis 8 körül

Prézli
Akkor hétkor indul a mandula.
Én még nem unom a Magny National-Alfa,Lotus párost de ha újat akartok hát legyen.

sikura
én i jövök a 7n aztán nem leszek....
csak ne tegyük nagyon késõre, mert korán kelek!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Prézli
Azt nem értem még mindig, hogy a 341-es feltöltésemmel hogy vok rosszabb host mint aki 256-al van? Pedig Kos eddig kiemelkedõen a legjobb host.

bocs en nem biztos h. leszek, melo van. 😞
Ombika
En is jovok fel 8-tol kb!

SuperCharger
Jack, inditasz szervert kicsivel 8 elott?

Jol van, alakul ez... nekem is jo lesz szerintem a ma este. 8 elottre nem igerem hogy tudok jonni, de 8 korulre szinte biztos.
Eszetlen esetleg kesobb csatlakozik. Ha csak 4 korosoket megyunk, mint vasarnap is (ami szerintem pont eleg arra hogy egy izgalmasat versenyezzunk, es aki kicsuszik, annak se kelljen sokaig varni a kovetkezo lehetosegre), akkor nem lesz sok idore zarva a szerverre belepesi lehetoseg.

Prézli
Akkor mostantól ráérek.

Lehet, hogy leszek én is de még nem biztos.

9, fel 10 utan jonnek szivesen. Elotte nem jo.
SuperCharger
Engem az elöl lévõ nem szokott zavarni, sõt, a legjöbb köreimet mindig vki mögött futom 😊...

Ha mögöttem vannak, attól viszont nagyon parázok. Nem tudom sohasem, hogy hol van a határ aközött, hogy védem a pozíciómat, meg hogy már csak bénázok elõtte.

Ha mára vagy holnapra összejönnénk 4-en, abból lennék én az egyik (ez érthetõ volt?).

Akkor Jack-re és Kos-ra lehet számítani, ki még?

Pacal17
Csá! Lehet megveszem a játékot, a CD galaxisba csak 1990 ft.

Nekem csutortok estig barmelyik nap jo, csak lehetoleg idoben beszeljuk meg, hogy melyik nap. A pentek meg a hetvege most nem jo.

Suri, igen igazad van, ha valaki elol megy, akkor altalaban kicsit ovatosabb, nehogy kicsusszon. Aki meg hatul megy, az latja a masik hol fekezett, es picit me'g ra tudja engedni a kocsit, akar fekezes kozben is.