7613
-
#5613 Ma este nem ertek ra fel 9 korul csapatni? )) -
#5612 -
#5611 En a fraps-ra ertettem a beallitast! -
#5610 Asszem elbeszélünk egymás mellett. Úgy értem, hogy mivel F12-vel lehet a gammában shotot csinálni. Programozd be Wingman Profiler-ben, hogy a kormány egyik gombja nyomjon F12-t.
Vagy a Wingman Profiler nem veszi a gombot meg a váltót? -
#5609 Erdekes ,de nem erzekelte egyik gombjat se meg valtot se !! :( -
#5608 Minek fraps-al screenshotolsz? F12. Logi kormányod van, biztos be is lehet progzani vmelyik gombjára az F12-t. -
#5607 Latod latod, netem birta volna 7ik embert is siman! :( -
#5606 A picsaba, egyedul offline gtr2-tem. -
#5605 Ezek nem a saját ligájuk autói? Már a "pack"-re gondolok... -
#5604 Sokszor azert szalltam el csak nem mondtam,mert screenshotokat keszitettem es kurva kormanyomra nem lehetett ratenni a mentes gombot Fraps alol,igy kenytelen voltam billre rakni es hat kanyarba kanyarodni,hatrafele nezni es meg billen nyomni a shot gombot eleg necces volt ,kozben meg elore is nezni!! DE ezekert a kepekert megerte! :)))))))))) -
#5603 -
RedRiot #5602 Ha nem tudja mindenki letölteni az egész altbier-pakkot, az "our cars" menüpont alól egyesével is lehetséges skineket letölteni. Ha megint abarthozunk egyet (és miért ne? :) akkor válasszon magának egyet mindenki, itt írja meg hogy melyiket, letöltjük, és nem lesz több clone-war. :) -
KoS #5601 Nagyon jo kis versenyzes volt!!!! Regen szorakoztam ilyen jot!
Szerencsere eleg sokan ossze is jottunk! Remelem lesz meg ilyen!! -
RedRiot #5600 Jó volt! :) TC65-ös kocsikkal buli versenyezni - jobban ki lehet taposni a belüket, jobban ki lehet hajtani belőlük a maximumot. -
#5599 Csak hogy tudjak akik nem jottek,mirol maradtak le!! :))))
-
#5598 Tűzfalad rendesen be van állítva? Kapcsold ki egy pillanatra teljesen, hogy ugy latod-e. -
tzsoltika #5597 Már megint nem látom a szervert -
#5596 Oké!!! ;) -
#5595 Jujj bocsi,mar megy! :)) -
#5594 Hol is fut? Mer' hamachin nem nagyon látlak. -
#5593 FUT A SERVER!! COME ON!!! -
#5592 FEl 8 utan inditom servert! -
KoS #5591 Jovok en is -
#5590 Okes este inditom! -
tzsoltika #5589 ha hamacsin mentek és ha látom a szervert akkor +1 ember -
#5588 Nekem úgy tűnik, a minimum meglesz. Én 8-tól tudok kezdeni, talán egy negyedórával előbb is. Indítsd el a szervert, amint tudod, aztán majd bent egyezkedünk pályáról meg kocsiról, ezzel a résszel mindig annyi idő elmegy hamachin meg fórumon feleslegesen. -
#5587 Igen este tudok meg hamarabb is csak konyorgom legyen minimum 4 ember!!! -
#5586 8-kor tudsz szervert indítani, Jack?
Pályák terén én is a gyáriakra szavazok, mert nagyon-nagyon kevés utángyártott pálya közelíti meg a gyáriak minőségét, de a festések miatt jó lenne. Nem csak egyfajta BMW, egyfajta Porsche 914, meg egyfajta Abarth lenne. Egyébként nem feltétlenül kell neki 4 giga, úgy rémlik, az elején ki lehetett jelölni, hogy miket töltsön le. -
#5585 Volt olyanom, de a doki írt rá gyógyszert... -
tzsoltika #5584 nekem most nincs 4 gigám fölöslegben -
KoS #5583 En is gyarira szavazok. Holnap estig nem biztos hogy lesz idom foglalkozni az altbierbude-vel. -
#5582 Gyarival menjunk mar! -
#5581 Leszek én is, ha lesztek.
altbierbude download scriptet mindenki applikálta már? -
#5580 Eddig minden jel arra mutat, hogy nekem is jó lenne. -
#5579 Okes! -
KoS #5578 Lassan majd en is egyenesbe jovok, es tudok majd jatszani!!!
Nem tudom biztosra mondani, de megprobalhatunk osszehozni egyet holnap (csutortok) este 8-ra. Mit szoltok hozza? -
#5577 Tényleg vadászni kell rá. 2000-ért szerintem nagyon jó vételnek számít. Aki szeret vele gurgulázni csak ajánlom a megvételét. Online vannak jó szerverek akár 25 létszámnál is kicsi pinggel 0-24-ig. -
RedRiot #5576 Árkád MediaMarktban mintha láttam volna... -
#5575 CD Galaxisban már nincs a játék vagy mi lett vele? -
#5574 Latod en mindig aktiv vagyok,de tobbiek! :(
Minimum 4 ,de inkabb 5 emberrel az izgi,azalatt bukta! :(