GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ezek szerint jar hozza online kulcs, ha jol ertem...
Ki is probaltad az online kulcsot? A CD galaxisban vetted te is?

Amiga
Na várjatok, én is megvettem az 1990 Ft.-os verziót, és a telepítõ kulcs a DVD-n van, az online kulcs meg hagyományos módon bele van ragasztva a tokba. Kézikönyv címszó alatt valóban csak telepítési útmutatót adnak.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Az internetes kódhoz nem kell kötõjel.

SuperCharger
Igen, az lenne az online key. A játékban próbálsz regisztrálni Online alatt, ott nem megy?
(Én meg frakón elfelejtettem a jelszavamat, próbáltam resetelni a weboldalon az online kódommal tegnap este, de nem ment, vmi "Cannot contact database..."-t mondott. Lehet, hogy most épp vmi központi baja van. Megpróbálná esetleg valaki más is?)

Egyébként ezt én is csak dumának tartom. "Ennek a kiadásnak nem része"?... pfff. Ezt persze nem kötik az orrodra, sem a weboldalon, sem, mikor megveszed. És akkor melyik "kiadás"-hoz jár? Az mennyibe kerül, azt milyen név alatt lehet megrendelni és megtalálni a weboldalon? Neilszab is reklamált, és csak úgy "lett" könyv? Kicsit gyanús az egész.

Ezeket a kódokat most a sevenm-tõl kaptad? Ingyen?

bardocz
faszt nem...tescoban vettem és volt hozzá
Pacal17
Na ez a 2. kód amit próbálok de nem megy. Kell hozzá kötõjel? a kód így fest? xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx ? Amugy ENNEK A KIADÁSNAK NEM tartozéka a kézikönyv.

Figy szerintem tuti tartozéka a könyv az eredeti játéknak. Csak te is úgy jártál mint a Batka( alias God) hogy nem volt benne és persze nem kapsz másikat. Õ ezek után megvette újra és abba volt könyv.

zolo
Sajnos elkiabáltam, csak egyszer volt hajlandó elindítani a játékot 😞(

De most , hogy megtudtam mennyibe kerül, lehet elgondolkozom rajta.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Pacal17
Megmondom mi a helyzet: Az 1990 ft os verzióban egész egyszerüen NEM ZARTOZÉK A KÉZIKÖNYV. A kézikönyv tartalma egy txt-be van leírva. De ugye ott nincs benn a key. Amúgy LEHET SZEREZNI KEY-T A SEVENM-TÕL! Én kaptam is egyet de az sajna nem megy úgyhogy mégegy lesz kérve. Tehát aki így jár mint én az a SEVENM nek irjon EMAILT. Tehát a multi nem vész el csak dolgozni kell érte 😊

Hogyhogy nem lesz kezikonyv? Aztamindenit, akkor megsem fogom megvenni toluk a jatekot...

zolo
Ma tettem fel Vistára, daemon 4.09, semmi lehuzogatás, és gyönyörûen elindult.Úgyhogy most van öröm bódottá 😄

http://flickr.com/photos/zolika90/

Pacal17
Na lehet NEM lesz kézikönyv.....

SuperCharger
Van a GTL weboldalon egy Starforce fix, valahol a Support alatt, azt töltsd le, és tedd fel. Kell majd egy restart.
Ha ez nem segít, resintall, de úgy, hogy uninstall játék, és uninstall StarForce. A starforce oldalán van vmi sfdrvrem.exe nevü SF eltávolító.
Utána install game, és rögtön utána install a fent említett SF fix.

Pacal17
vedd meg a boltban. ha eredeti akkor nemtom

tonyr
hali
nekem indul a game, azt a pc restart.. de mé ???
szentetek mi a hiba ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SuperCharger
Ha úgy érted, hogy a játék, akkor nem... inkább olyan 2 éve jelent meg.

Nekem eddig is ment... Amúgy mikor toljátok lehet benézek.Azért csak benézek mert nem nagyon csipázom ezt a gamet lfs rulz.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

ez most jelent meg a napokban, ugye ?

Hat, ugy latom egyelore nem vagyunk meg elegen, ugyhogy akkor mara reszemrol ennyi. Remelem a heten osszejon majd egy kis verseny.

uHs Gerzson
Lehet leszek.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ma este lesz-e vajon valami verseny szeruseg? Ha rajtam kivul meg legalabb 3-an jelzik hogy jonnenek, akkor en is jovok.

Pacal17
Csütörtökre már tutira meglesz a kézikönyv.

SimaSuna
állítólag a Daemon 4.10-el néhány SFes game indúl lehúzogatás nálkül..
SuperCharger
Sajna nincs crack azóta sem, és nem is lesz már soha, attól félek... majd ha elkészül a daemon-tools virtuális IDE drive-ja, amit még (~2 éve már) mindig csak ígérgetnek. De SF persze még akkor is lesz a gépeden.

Illetve mindenféle machinálások mellett (intel nf4 alaplap, v. SATA-ra dugott ide dvd, USB-s dvd) lehet táplehuzogatás nélkül megúszni.

😄 LOL

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

tessék itt a kód ha ezt beilleszted akkor nem kell a crack és nem lesz SF!

FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
lac coo
Hali !
Nincs még crack hozzá? Nekem ugyan megvan eredetiben ,de nem igazán akarok SF-et látni a gépemen és a lemezt is kinyírja a sok cserélgetés .
Elõvenném újra a játékot...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SuperCharger
Ja, jó elõre, még a vásárlás elõtt lebeszélni velük, hogy a kézikönyvet is kérnéd bele.

Pacal17
Holnap föl lesz híva a galaxis. Üzenem mindenkinek aki hasonlóhéppen járt: Ne e-mailokkal szarakodjon, hanem rugdossa a bolt seggét addig amig nem adnak kézinönyvet.

Prézli
Én hétvégén nem érek rá (tippelhettek miért <#vigyor1><#nyes> )

Honlapra tudnék hasznos cuccokat mint pl skinek képek videók tippek stb

En csak vasarnap este fogok raerni, ha osszejon valami.

Kerestem ott de sajnos nemtaláltam <#pardon1>
SimaSuna
szvsz a játék teljesen egyértelmû utasításokat ad..
na de mind1..
google a barátod 😊
Sziasztok!

Skacok tudnátok segíteni?! leszedtem ma a játékot a wanadoo-ról de ott sajnos nem magyar<#szomoru1>esetleg tudnátok segíteni hogy hogyan lehet magyarositani? vagy elküldenétek a magyaritását(mappát) erre az email cimre [email protected]
elõre is köszönöm!
SuperCharger
Péntek-szombat elõreláthatólag hogy értek rá?

1-3.:Tul van targyalva.
4.: Jo nyaralast!
Ombika
1. NEm direkt sodrodtem ki es es jottem vissza .
2. Loll gondolkozz ha nem vagom le,akkor kiloklek es en lettem volna hibas,igy megusztuk es elvezhettuk tovabb verseny,no comment!!!
3. Utso kanyar elotti reakciodra igy reagaltam ,no comment

4.Elhuztam nyaralni hala jo egnek holnaptol!!

Jack, nem voltal korrekt! Kimentel a palyarol es ugy jottel vissza, hogy veletlen se tudjak elmenni melletted (plusz rogton utana levagtad a palyat).
Aztan mikor en neked csusztam (bocs), idot sem hagytal bocsanatot kerni, arra meg plane nem, hogy a maradek 20 masodpercben befejezzuk a versenyt, szakadt a szerver.

nah, errol ennyit.
sikura
csak nekem szakadt meg???

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Pacal17
*Bár

Pacal17
Vár énis megetnék 😞 na majd jövõ héten!

Prézli
Vitorláshajó szimulátorral ba**akodom de talán jövök énis.

SC, kb negyedora es tudok jonni ha megvagyunk.
SuperCharger
Én meg csak 9-IG tudnék lenni.

uHs Gerzson
Elsö 3 hely biztos 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ombika
De nem eleg semmire! 😊

uHs Gerzson
De több mint a semmi 😄

Ombika
3 ember meg keves! 😊

uHs Gerzson
Jelen

Ombika
Benne vagyok ma en is mokaba,mas vki meg?