GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki is probaltad az online kulcsot? A CD galaxisban vetted te is?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
(Én meg frakón elfelejtettem a jelszavamat, próbáltam resetelni a weboldalon az online kódommal tegnap este, de nem ment, vmi "Cannot contact database..."-t mondott. Lehet, hogy most épp vmi központi baja van. Megpróbálná esetleg valaki más is?)
Egyébként ezt én is csak dumának tartom. "Ennek a kiadásnak nem része"?... pfff. Ezt persze nem kötik az orrodra, sem a weboldalon, sem, mikor megveszed. És akkor melyik "kiadás"-hoz jár? Az mennyibe kerül, azt milyen név alatt lehet megrendelni és megtalálni a weboldalon? Neilszab is reklamált, és csak úgy "lett" könyv? Kicsit gyanús az egész.
Ezeket a kódokat most a sevenm-tõl kaptad? Ingyen?
De most , hogy megtudtam mennyibe kerül, lehet elgondolkozom rajta.
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ha ez nem segít, resintall, de úgy, hogy uninstall játék, és uninstall StarForce. A starforce oldalán van vmi sfdrvrem.exe nevü SF eltávolító.
Utána install game, és rögtön utána install a fent említett SF fix.
nekem indul a game, azt a pc restart.. de mé ???
szentetek mi a hiba ?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Illetve mindenféle machinálások mellett (intel nf4 alaplap, v. SATA-ra dugott ide dvd, USB-s dvd) lehet táplehuzogatás nélkül megúszni.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
Nincs még crack hozzá? Nekem ugyan megvan eredetiben ,de nem igazán akarok SF-et látni a gépemen és a lemezt is kinyírja a sok cserélgetés .
Elõvenném újra a játékot...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Honlapra tudnék hasznos cuccokat mint pl skinek képek videók tippek stb
Skacok tudnátok segíteni?! leszedtem ma a játékot a wanadoo-ról de ott sajnos nem magyar<#szomoru1>#szomoru1>esetleg tudnátok segíteni hogy hogyan lehet magyarositani? vagy elküldenétek a magyaritását(mappát) erre az email cimre [email protected]
elõre is köszönöm!
4.: Jo nyaralast!
2. Loll gondolkozz ha nem vagom le,akkor kiloklek es en lettem volna hibas,igy megusztuk es elvezhettuk tovabb verseny,no comment!!!
3. Utso kanyar elotti reakciodra igy reagaltam ,no comment
4.Elhuztam nyaralni hala jo egnek holnaptol!!
Aztan mikor en neked csusztam (bocs), idot sem hagytal bocsanatot kerni, arra meg plane nem, hogy a maradek 20 masodpercben befejezzuk a versenyt, szakadt a szerver.
nah, errol ennyit.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?