7613
  • KoS
    perceken belul jovok!
  • blory
    Pont most raktam fel en is a demot melyik servere mentek ?
  • Ombika
    MAr futtatom servert,ha nincs aktivitas,mi mentunk Prazlee-vel LFS-re! :)
  • KoS
    Mikor kezdunk ma?
  • Ombika
    Kb 2 hete volt ez a ma,lolllll........

NAh en mar vagyok hamachin!
  • Prézli
    Hát mamár magasabb a színvonal és az MDT (az SC mellett) magyarország legjobb drfitcsapata.

ON: Mikor? Hol? Mivel? Kik?
  • Ombika
    Voltam MDT tag vmi kis pisis vett fel,rendorkanyar volt a felveteli,aztan nevettem es keresgetett MSN-en,de nekem ilyenre nincs idom....

De benevezek szivesen....
  • Prézli
    HDS de lekódolták tegnapstig lehetett kitölteni a nevezési lapot.
    Ha lesz még akkor értesítelek. >MDT< vel készülünk rendezni egyet de az nagy meló és kapcsolatok kénének.
  • Ombika
    Melyik serveren voltal,mentem volna en is! :(
  • Prézli
    Énis jövök.

OFF:
    Volt driftverseny LFS-en 12-ből 6. lettem.
    (Széles Adorján szaktekintély pontozott. A párbajban egy profit fogtam ki úgyhogy kiesőfélen a legjobb lettem, persze bemelegítőn szerezttem aranyos tengelyferdülést és nemlehetett javítani úgyhogy magamnak intéztem el.)
    ON
  • uHs Gerzson
    Leszek :)
  • Ombika
    Vagyok vagyis leszek!
  • KoS
    Lesz ma valami? Leszunk elegen? Ha lesz, en 8-tol raerek, de csak akkor van ertelme, ha legalabb 4-en leszunk.
  • Ombika
    Vagyok......
  • Prézli
    Hát ez mamár elmarad de majd holnap remélem lesz valami
  • Ginger17
    Ne haragudjatok, de lépek. Elég szar napom volt, már túl hosszúkat pislogok. Remélem azért legközelebb még jöhetek... üdv Nektek! Viszlát a héten (remélem)!
  • KoS
    Jack, veled mar lennenk negyen, gyere mar!
  • KoS
    No, akkor osszerakom a kormanyt... szoljatok ha indul a szerver.
  • Ombika
    Okes jovok!
  • KoS
    ok, akkor en is 21:00-ra keszulok.
  • Prézli
    Még semi sincs én 21:00 -t ajánlok addig ide se nézek.
  • KoS
    Szoljatok ha kezdodik a verseny, mert csak akkor bootolok at win-be... Vagy mar versenyeztek??
  • SimaSuna #5671
    szokjá hozzá az ijenekhez...

izgalmas versenyek a franciákkal németekkel van online.

GTR2ben legalábbis igen.
    akad olyan este h 1-2órát el ökörködök velük..majd az esetleges verseny nagyon szoros.mivel nincs ott TS rákényszerülünk a chatre..
    volt h a srác az 1ső helyről esett ki mert a lekörözni kívánt gyerek nem vette figyelembe a villogást h engedje el..

magyarok meg tiszta lámák (tisztelet a kivételnek!)
    Spa télleg 6.padlón vagyok..lekörözni akarok..erre zárja az ívet..feltart...nemértem őket..
  • Prézli
    Ne is mond annyi féreg van ott, hogy arcom leszakad.
    Ma találkoztam azzal a Walaki Dlair nevű kiskölyökkel aki az LFS topikban osztotta az észt. Akkora szemtelene féreg, hogy anyázik meg beszólogat spontán mert közlöm, hogy ő tuti nem a világ legjobbja (ezt állította)

Már szükségem van az ertelmes emberekkel való versenyzésre mert sokvolt a magya virtussal megáldott noobokból
  • KoS
    Mikor kezdodik?
  • Ombika
    Prazlee ,ha megunod mara LFS-t come on!.... :)
  • Ombika
    Jaja es defaultot....
  • Prézli
    Tehát szent a béke

TS használatát erősen támogatom (főleg Dietrich hangja miatt) érdekelne az emberek miről dondolkodhatnak - mit mondhatnak verseny közben.

Pálya? Autó?
    Én a rövid és változatos futamokat preferálnám, hogy meglegyen mindenki kívánsága.
  • Ombika
    BEszolni,akkor szoltam be neki,mikor kilokott es meg sry-t se irt,akkor rogton,aztan kesobb irta bocs.... Aztan meg flegmazasvolt es kiakartam rugni,beragott en ugattam ... REszemrol mar reg lexarom egeszet....

Este ,akkor ovok.

Byez ,addig is!
  • SimaSuna #5664
    Dietrich véletlenül meglökte/kilökte

dietrich aznap a verseny előtt tette fel a gémet..nem volt neki beállítva..még az FFBsem

verseny végén irta h bocs de jack nem vette figyelembe..anyázott stb..
    így haraggal elváltak útjai..

mondjuk ezé értelmes TSt használni..nem vacakolni a chattel..
    ami amúgyis zavaró verseny közbe

+ mi már hozzászoktunk egymáshoz..véletlenül nekemjön..megkoccol úgy h kicsúszok..no para..TSben elintézzük h bocs - nembaj.
    Ez csak játék..

pl múltkorában 35körös verseny 1ső körében a rajt utáni kanyarban homokágyra tettek..de mentem tovább..beértem őket..
    nálam/nálunk nem a győzelem a fontos hanem maga a játék..
    de mind1.. :)
  • KoS
    Jo, akkor ma este verseny! :)
    Aki me'g akar, johet...
    Jack es Dietrich igazan kibekulhetne, nem kell olyan komolyan venni a dolgokat. Persze nem tudom mi tortent, mert nem voltam ott...
  • Prézli
    Akkor ma este tuti 4 ember lesz, és ha gondoljátok behírdetem a HRC topikban is, hogy lesz verseny amennyiben az urak egyet értenek.

Viszont egy dolog számomra még mindig nem tiszta: #5637, #5638, #5639 itt mi volt a veszekedés oka, és van-e már béke?
  • Ombika
    Ma este?
  • Ginger17
    Csak szóljatok... itt vagyok.
  • KoS
    En is benne lenne'k mar egy kis versenyzesben.
    Nekem a heten csak a ma este vagy a holnap este jo.
    Utana meg jovo heten is benne vagyok :)
  • Ombika
    Barmikor rendelkezesre allok! :)
  • Prézli
    Emberek nekem nagyon megjött a kedvem a GTL-hez.
    Jóvolna mégegyszer (és még sokszor) öszejönni, és csapatni egy óriásit.
    Nekem már életszakaszom az az idő amikor Mondello-n cspattuk alfákkal meg cortinákkal, annyira meghatrozó volt (azóta játszok online autós szimeket)

Nekem mindegy milyen pálya, milyen autó csak legyünk. Nem is a létszám a fontos, hanem az emberek akik részt vesznek (Supercharger, Jack ,KoS ,Redriot) ,meg hogy ne legyen túl dúrva veszekedés.

Nekem szerintem mindegy mikor csak jöjjünk össze azt toljuk együtt, mert elvonási tüneteim vannak
  • Misi az ezredes
    bocs*
  • Misi az ezredes
    Valami rosszat mondtam! akkor ocs bár sztem nem! nah mind1 értem rendben!
  • bardocz
    jah,és aszem picit régebb óta vagyok itt mint te^^
    eredetibe van meg,tokostol papirostol online cdkulcsostol,csak eltünt felujításban