GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valahogy nagyon jó vezetési stílusa volt.precízen és pontosan 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Tudom, hogy van erre jobb játék is de a hangulat mégis megteremthetõ lenne meg versenyznénk is végre. Én már nagyon hiányolom az idõsebb korosztállyal való versenyzést mert a többi autós online játékon sok a számomra felfoghatatlanul primitív ember és már kezdek énis alkalmazkodni.
Tehát autónak ezt a szépséget javasolnám és valami egyszerûbb de szûkebb pályát.
A másik ötletem egy nagyszabású tesztfutam lenne amelyen kipróbálnánk az új autókat (alant a linkek)
Mini Monte Carlo
Szárnyas Porsche 935 RSR
Szóval hétvégén vagy hétközben rendezzünk valamilyen kis összejövetelt, a múltkori se sült el rosszul.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Én a váltót kezdtem ki, de csak akkor jönnek elõ a hibái (amik azé elléggé durvák) ha kicsit erõsebben bánok vele mint kéne (értsd úgy váltok mint az FnF elsõ jelenetében)
Aztan felolem majd mehet 😊
Például a híres rFactoros pályán
Ha ti ezeket mind tudtátok elnézést de nekem újak ezek.
Ki akar ezek után BMW cselendzsezni? <#eplus2>#eplus2>
Triumph, ez az egyik van még jó sok
Toyota Corolla
Ha az ami a képen van akkor ezis odateszi magát a kettõ közé
na majd késõbb hátha. 😛
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Képet most csak ezt tudom betenni.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1490343&command=ugras&screenwidth=1024
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az 5 -ös BMW-be rakták akkor bele a technikát nem az e30-asba
csak a fiataloknak az e30 jobban bejött azért terjedt el annyira
asszem e28-asból 500.000db-nál sokkal többet nem csináltak
30perc kb
magyarok ide jelszó sg
Mikor megyünk együtt egy jó kis szerverre?
Mondjuk az idõm véges, mert vasárnap estefelé indulok vissza dolgozni Erdélybe.
Szombaton pedig megveszem a Cápát (E-28), úgyhogy attól kezdve mégennyit sem leszek a gép elõtt<#mf2>#mf2>
én inkább M1 vagy M5 az a tutti
annyira hogy be is zárták a BMW topicomat :-(
És nagyon szar, hogy az ülést alig lehet felemelni. Nehezen hiszem el, hogy úgy ülsz az igazi M3-ban a legmagasabb állásban, hogy éppenhogy ellátsz a kormány fölött.
Jack, ha választhatnál ez az M3-as BMW, meg a GTL-es Schnitzer BMW között, melyiket vinnéd?
Kapasbol latszik a palya kidolgozasan meg fizikan,hogy detto az amigo!! 😊))
mivan? milyen bmw m3 game?
én úgy lemaradtam a hírekkel mióta nem vagyok itthon, hogy még az egeret is alig bírom mozgatni<#wilting>#wilting>
(Na igen, de az idõmérõn a mezõny fele a "lassú vagyok, de ha megelõzöl kilöklek" mottóval megy)