GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prézli
Legalább nem verseny közben löknek ki az elsõ helyrõl 😄
Elkezdem tölteni énis.

SimaSuna
most voltam M3azni..vannak annyira nyomorékok h RAJTnál összevissza törik egymást...
Prézli
Én mostanában a Race 07 Demoval tolom és azt is melegen tudom ajánlani.
A BMW M3 tesztelésében maximálisan benne vagyok GTL-t meg majd ha sokan akarják.

SimaSuna
nemkell serial
blory
Hol, s azutan kapok serialt ?

SimaSuna
??
regelni kell magad online...
blory
Nekem valami serialt ker mikor on-line akarok menni ezt a serialt honnan lehet beszerezni ha ingyenes ?

SuperCharger
Na jha. Képzelem egy ingyenes BMW reklámjátékot hányan és kik játszanak neten, úgyhogy az online-t inkább passzolom. Hacsak be nem megyünk együtt mind ugyanarra a szerverre.

És többiek közül ki mikor lenne benne GTL-ben? Tényleg senkinek nem hiányzik?
Péntek? Szombat?

Ombika
MAr reg nyomom 3 napja ONLINE!!!! 😊)))))))))))

SimaSuna
én kipróbáltam..jónak jó..
reklám game -.-
SuperCharger
Mivel az idõ jó szar, gondolom nem megy senki sehova nyaralni. Szóval ki mikor érne rá?

OFF
És ki lenne benne esetleg ennek az új BMW M3 játéknak (szimulátornak?) a kipróbálásában? (Jack, neked erre nem kell válaszolnod... <#hehe>)

SimaSuna
bannert ha kell szivesen kreállok..
amúgy a moderátoroknak topikban kell szólni a benner csere és illesztések miatt..
vagy irj a [email protected] házigazda jog kérése címszóval.
h nem látod tevékenykedni a házigazdát és szeretnéd a helyét átvenni..
Prézli
Emberek, rég nem volt futam.
Amikor sok idõ után összejövünk álltalában rohadtjó versenyek vannak.
És sokunknak ez az egyetlen lehetõsége, hogy ilyen versenyen ingyen részt vegyen.

Kinek kell küldeni a privit, ha fejlécet akarunk cserélni?
Aki ért hozzá elintézné, hogy legyen linksor de új legyen a kép és ne legyen az elcsúszva?

Lui76
Ahh nekem jó a sima kormányom , annak legalább nincs hangja - tud aludni a család 😊

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Akit esetleg erdekel, a Force Feedback kormanyok topicban most kinaltak eladasra egy hasznalt DFP-t.

bardocz
commanderben nem lehet szerkeszteni a file-t?
SuperCharger
Ha minden autót meg akarsz szerezni, akkor inkább csinálj a cheattel egy profilt, amiben megvan minden kocsi, és abból a profilból másold át a .gar file-t. Ebben az egy esetben fog mûködni, mert az ugyanarról a géprõl származik, és azt be tudja olvasni.

de nekem már egyszer sikerült és minden autó megvolt meg minden nemtom hogy mi lehet a baja................

SuperCharger
Mások savegame-jét nem tudod belerakni a saját installációdba. Illetve bele tudod, csak ez fog történni.

A garage (.gar) file-t titkosítja a játék, egy egyedi és minden gépen más kulccsal. Ebben vannak a kocsijaid, meg hogy melyik autókat unlockoltad. Ha ezt a file-t egy másik gépre átteszed, nem fogja tudni megfejteni, mert azon a gépen más a titkosító kulcs.

Hello!!

Az miért van hogy nem mûködnek a SAVEGAMEK amiket beraktam a játékba mert csak a pályákat unlockolja ............................semmi mást nem meg még meg sem lehet venni az autókat mert azt irja hogy csináljam ezt a kupát de az pedig már megvan csinálva.........

😞

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ombika
Ma mar nem lesz,mert 2en lettunk volna!!

és mikor kezdõdik?

Ombika
Meg szep!! 😊)

ha nem eredeti akkor is lehet menni?

En csak jovo hettol leszek ujra aktiv... Esetleg vasarnap este.

Ombika
Ma este kis csapatas,legalabb 4-5 emberrel erdemes nekikezdeni!

SuperCharger
Az meg elég ritka jelenség, kéne legyen mellette a zipben egy readme, vagy azon az oldalon, ahonnan leszedted. Ha nincs, akkor meg tedd be az egyik kategória könyvtárába. Próbáld ki mind a 3-ban, az egyikben mennie kell.

de nem festés hanem autó.

SuperCharger
A letöltött ZIP/RAR-on belül elvileg egy szám nevü könyvtár van. Azt a könyvtárat bemásolod annak a kocsinak a könyvtárába, amihez való az a festés, amit letöltöttél. pl., GameData\Teams\TC-65\Ford Mustang\ -ba.

A letöltött autókat hová kell berakni ? (nincs readme)

SuperCharger
Másnak megy Vistán, úgyhogy talán nem az a gond (bár én 1 az 1-ben kerülném, szükségtelen). Legújabb driverek fent vannak? Milyen kártyád van? Indítsd trace opcióval (a GT Legends shortcut Tulajdonságaiban, a Cél-hoz írd be a GTL.exe után, hogy -trace=30, tehát hogy vhogy így nézzen ki: "...\GTL\GTL.exe -trace=30" ). Ilyenkor ír egy logfile-t a UserData\LOG könyvtárba, trace.txt néven. Ebbõl általában kiderül, hogy mi volt a baja.

Hello
persze most csak az új van fenn, pl mennék egy kupaversenyt és már a pályáranem érek ki csak beállítgatom az autót meg, hogy amatõr vagyok, rá a zászlóra s kilép. Megpróbáltam 800*600 ban minimál grafikával, sehogysem indul.Az a fura, hogy mégcsak értesítés sem jön, hibás, vagy leállt, semmi.
A Vista lehet gond? Nagyjából megfelelek az optimális rendszerkövetelményeknek.Szóval nem értem az egészet...
SuperCharger
Nekem meg mindig barmelyik nap jo, szombat esteig.

Ombika
Nah mikor lesz heten moka,megjottem ujabb nyaralasombol mar iden vegleg! 😊)

SuperCharger
Elõtte uninstalltad a régi, letöltött változatot? A VERSENY indításakor lép ki, vagy amint belépnél játszani még az idõmérõk elején? Betölti a pályát? Több pályán is csinálja? Gyári pályán próbálod?

Megintcsak üdv!
Sikerült elindítani, most már csak az a baj, hogybeállítok mindent és a verseny idítás után simán kilép. Ez vajon mi lehet?
Elõreis kössz!
Üdv Mindenkinek! Már régóta szerettem volna játszani a Gt Legends- szel, volt is olyan amit deamon-nal kellett nyitni, sosem sikerült elindítanom. Lehúztam a kábeleket, volt ott starforce nightmare meg minden nyalánkság nem ment. Ma megvettem eredetiben, hátha jó. Hát nem jó. Kérlek benneteket segítsetek! Mit töltsek honnan,s hogyan indítsam. Válaszotokat elõre is köszönöm!!
SimaSuna
akkor ki is dobhatod a lemezt^^
de nem isoban irtam ki :S, hanem kicsomagolva

SimaSuna
bemountolni a gamét
Kiirtam a játékot egy dvd-re, és amikor akarom inditani elõjön a starforce hogy helyezzem be a lemezt. Pedig benne van :S ilyenkor mit lehet csinálni?

Ombika
Detto en is ujra nyaralni papa!!

Prézli
Én most 5 napig nem leszek aztán megint sok napig aztán meg kezdõdik is

Ombika
Nekem is barmikor!

SuperCharger
A héten ki mikor tudna játszani? Nekem most 2 hétig szinte bármelyik nap jó.

Prézli
Elnézést mégse tudtam jönni, remélem jól elvoltatok de nekem közbe jött vmi (sok vmi)

Bardocz: az AI csak arra jó, hogy zúzzad õket meg ugratót rakj eléjük abszolute online-ra épül a játék. (de sztem tudomd te ezt)

bardocz
lfs-el az a baj hogy még az al is derbzik minden kocsival,olyan szar al-t még nem láttam sehol sem
Prézli
Hát igen ronda a kicsike de a féktávját nég nem is láttad (csak ne jöjjön egy ilyen mögöttönk az úton)

Felõlem sztem jó ma este.

Bardocz: Nagyon kevés a normális ember online. Én most az LFS Demót is tolom és lévén ingyen van bárki játszhatja... hát gyenge idegzetûeknek nem ajánlom (pl:szembõl beléd jön majd ki akar rúgni)

SuperCharger
Engem az elsõ hamachi-s verseny óta nem is érdekel a hivatalos online multi.

Praze: az én ízlésemnek ez már túl gyenge. Sztem erre ott a Mini, meg az Abarth. ( a GTL modon meg ne rágódj. szar lesz. hacsak nem kapják meg mindazt az információt, mint a Simbin, és abból rakják össze a kocsikat, amely esetben viszont elvégzik ugyanazt a munkát, mint a Simbin, és akkor megérdemlik )

Ma este rendben részemrõl. Még ki?