7613
-
#5773 ha tűzfal ki van kapcsolva akkor is ezt írja,megpróbálom újrarakni...
-
#5772 Online mindenképpen tudnod kéne menni, networkhöz csatlakozás csak azután jönne. Tűzfalad nem blokkolja a hamachi programot? Azt is jelentheti a rejected, hogy a tűzfalad utasította vissza a kommunikációt. -
#5771 hmmm... hmm... vadiúj hamachi azonosítót is kreáltál, vagy beraktad a régit? lõdd le hamachit, indítsd újra. ha nem megy, lõdd le, tedd ki a hamachi könyvtárából (c:\program files\hamachi) a hamachi.key nevű file-t vhova máshova, indítsd el, és kreálj új azonosítót.
Jobb tippem nincs.... :( -
#5770 nem lehet hogy megtelt a szoba,vagy online-ra simán kéne tudnom rakni magam? -
#5769 mediation server has rejected your login request,ezt írja amikor onlinra akarom tenni -
#5768 régi volt,de most updateltem és semmi:( -
#5767 Jó kérdés. Nem lehet, hogy nagyon régi a hamachi verziód? Vagy tökújat tettél fel? -
#5766 arra nem tudok kattintani:S nem hagyja,de miért?:S -
#5765 az a hármoszög gomb a fogaskerék mellett, Join an existing network -
#5764 vááá hamachin hol tudom beállítani melyik szerverre menyek?nem találom bazzz:S -
#5763 Indítottam egy Mustang Magny Cours National-t. -
#5762 Affene... megígértem havernak ma este, hogy jövök Armyzni...
De már GTL-bõl is elvonási tüneteim lesznek lassan, úgyhogy jövök, ha leszünk. Adatokat küldtem, aki kért.
4 ember az már jó, annyit el is bírok. -
#5761 Nekem is tört mégis tudok demo szerveren menni...
Akkor asszem 8-ig 9-ig driftelek inkább LFS-en azt akkor benézek ha van valamai mozgás. -
#5760 Én most ökörködöm az egyik szerveren a BMW E21-el Spa-ban :)
de ha itt vagyok készenlétben :) -
#5759 lfs nekem tört van így még csak demo szerver is kilőve:D -
#5758 Akkor gyertek LFS-ezni :D (már akinek van)
Ha bennevevagytok szóljatok, ha marad a GTL akkor akkor viszont tobzódjunk. -
#5757 látom ebből sem lesz semmi:( -
#5756 Jajdejó!!!
Én is nagyonsokat kihagytam, de szívesen jönnék!
Kérnék majd Hama szoba címet és jelszót is!
Csőváz!
-
#5755 én egy mustangos szórakozásra gondoltam,erősebb kocsival nem tudok még menni közel fél év kihagyás után:D -
#5754 Naná végre lesz valami! Jelszót Supercharger oszt. Én jövök. -
#5753 valakinek lenne kedve ma csapatni egyet?csak nekem kéne hama pass meg szoba neve,akar hostolok is ha kell -
#5752 De attol,ha megveszi ember, él ra loginal +1 ev gari? -
#5751 ha tudnád, hogy mennyi mindenre "elfelejtik" a 3 évet megadni pl. vinyók esetében és nem csak a samu vagy alaplapok és csak 1 évet nyögnek ki rá.. -
#5750 De 1 vmit nemertek,boltok 1 evet adnak ra es van +1 ev gyari gari is ?! -
#5749 nm
a papírt követeljétek tőlük mert újra ketyeg elölről a gari (gyári 2 év is)hiszen újat kaptál vissza. -
Tes Parker #5748 Cső Srácok!Na meg van a game,de lenne egy olyan kérdésem,hogy miért csinálja azt a játék,hogy amikor belépek a játékba és rá lépek egy menüre akkor lefagy?Egy patch segíthet rajta? Előre is köszi a választ. -
#5747 amint meglesz a cd kipróbálom:D -
RedRiot #5746 Na kérem friss ropogós 320i pakk:
BMW 320i mod
Végre egy jó "házi készítésű" autó a GTL-hez. Respect a készítőknek, asszem ez már minőségi munka. 3D forma, textúrák, fizika, hang minden kifogástalan, az alap GTL autók szintjét megüti.
A kocsi elég gyors, talán túl gyors is a többi GTL géphez. Kicsit nehéz megszokni a 10.000-ig húzatható motort, és az alap váltóbeállítás sem meg a stílusomhoz. Ettől függetlenül hibátlan, próbáljátok ki minél hamarabb! -
#5745 tuti hogy nem,enyire nem lehet(bár mostanában szélesdik a vállam...) -
#5744 Nem lehet,h mar megszoktad nagyon?! :) -
#5743 nálam nem hiszem,ugyan úgy van beállítva hónapok óta... -
#5742 Szerinted az ott ulo szervizes emberke akinek a kezen millio dolog atmegy,honnan jonne ra! Kiprobalja mukodik ffb es kesz,ezzel az indokkal kilove gariztatas,mert logitech is visszakuldene! Lehet nalad lesz vmi beallitas problema! :S -
#5741 hát engem aqua-ban jól megszopattak,azt mondták semmi baja a kormányomnak,pedig tudom hogy milyen erős volt a ffb és most milyen erős... -
#5740 Valóban, bár az öröm nem teljes, mivel egy üres szállítólevelet küldtek és a számlát is megtartották. Kivertük a balhét és valszeg küldeni fogják, de ez mégis hagy pici keserű szájízt. De max respect a Logitech-enk nagyon ügyel a jó hírnévre és nem totojázik a garanciával.
Neked is kösz a sok segítséget, tippet, nagyon sokat segítettél. -
#5739 látod mondtam, hogy kicserélik :)
logitechnél nem javítanak semmit..ha jó a gari és papír megvan hozzá kicserélik. -
#5738 szal -
#5737 és a 400 GB-ból kb 200-250 hecker progi volt! -
#5736 nem igazán -
#5735 mini -
#5734 uh bazz:S az kemény,gondolom te se a ini kupánál tartottál