GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ginger: a Triumph csomagot egyenesen a GTL könyvtárba kell tenni, mert a Zipben benna van a Gamedata\Teams\TC-65 könyvtárstruktúra.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Mindjart felrakom, azatan felolem mehet 😊
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Elõször Gerzson indít szervert és akkor majd látod a szervert a Lan menüpontban.
Holnapra már van egy jó ötletem de nem lövöm még le.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
No ezt nem tudom, nekem vibrátoros logitech van. Az csak olyan bináriasan rezeg. végülis van elég pálya az alapjátékban. Az autó viszont nagyon tetszik, fõleg a nyitott változat.
Nos ugye ilyen "szobák" (de inkább 'online server' az érthetõ megnevezés) vannak ahova belépsz és ezzel láthatod azt aki épp azon a szerveren van. Minden szervernek van neve (ez evidens és érthetõ) és jelszava (hogy ne jöjjön be minden vérpistike, bár már ilyenre is volt alkalom...néztünk is a rajtnál) ezeket kellene neked elkérned SuperCharger nevû fórumozó barátunktól (ma minden a barátom) és akkor õ megadja ezeket. De mivel a mostani szerver asszem megtelt ezért fennáll annak is a lehetõsége, hogy újat nyitunk ahol csak azok vannak akik tényleg versenyeznek.
jp1000: szép és jó de a macskakõ nem izgatja hullára a ForceFeedBack-et?
mert volt már rá alkalom a GTL-en hogy egy bizonyos pályarészen araszolva mentem mert külömben lebontja a polcot és a rajta sorakozó CD-ket, monitortisztítókat, kazettákat. Amúgy volt már, hogy verseny közben öngyilkosságot követett el az egyik hangszóró és levetette magát az asztalról.
What? A mit kérjek a kicsodától???
Amúgy köszi...
azért érdekes lesz az rfactoros CC mod után beülni egy GTL autóba..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Maga a program
Beállítani nem különösebben kell tud az mindent magától.
Szobanevet meg jelszavat kérj SuperChargertõl. (már ha ez a szoba marad)
Dietrich: külön örvendek, hogy végre te is jössz egy GTL kört. Te voltál az akinek TS-en olyan mély hagja volt ugye? 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Akkor Corolla híján ma Triumph tesztfutam lesz és majd 29. után bírunk McRae emlékfutamot tartani.
Szervert elválalom de akkor ha a triumfban mindenki megbarátkozott vagy más kocsit akartok akkor írjátok meg mert akkor azt szedem le és a pályát is el kéne dönteni 😊
Ha itt elolvasod a leírást akkor látod, hogy ad linket a "pack" -hoz csakhogy a link félhalott GTR4U barátunkhoz vezet...
Ezek aután maradnak a Triumph-ok amik szerintem ugyanúgy gyönyörûek és sok van belõlük ami elõsegíti a megkülömböztetést (elvégre annyian leszünk, hogy csak na)
Itt egy rakás Triumph
Pacal, még mi sem próbáltunk új autókat, csak új festéseket. Remélhetõleg mindenkinek összejön, hogy belépjen a szerverre.
Van valami rallizhatóbb pálya, ha már CMR emlékversenyt tartunk? Imolán Mustangokkal jót csúszáltunk.
Aki megtalálja a letöltést kap egy kisötöst <#buck>#buck>
Amúgy GTR4U-n volna hozzá letöltés de az meg valamiért nem megy (offline)
Akkor ma Colin McRae emlékfutam. (részemrõl szekvenciális váltóval mert a H váltónak sok voltam, de ezt már írtam)
Gerzson, ha ennyien leszünk, akkor majd neked kéne szervert csinálnod.
Praze: mi az a "pack", amit a Corollánál említ?
(Az a 935 némi jóindulattal max egy 934-nek megy el. A 935 szembeötlõen máshogy néz ki...)
Megvan a játék eredetibe, magyar nyelven.
Lehet hogy már volt is téma, ezért elnézést.
Szóval megy a játék meg minden, de a netes játék nem akarózik indulni.
Reggelés rendben, viszont ha patch-elés nélküli játékal akarok csatlakozni a netes versenyekhez, azt írja hogy nem megegyezõ verziószámú a játék(gondolom a már fent lévõknek patchelve van), viszont ha patchelem, bármit csinálok nem fogyadja el a nevet és a jelszót, új reggelés után sem.
Volt már valakinek ilyen gondja?
Kösz.
Ebbe beszálok én is. Csak elöbb pár apróságot kell telepítenem mint a GTL, Hamachi etc.
Hamachi kapcsán aki szervert indít egy új szobát kreálhatna hozzá passal és azt megadni azoknak akiket szivesen lát.