GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En Imola-ra szavazok, de egyebkent mind1 😊

A Game Data konyvtarat ugy ahogy van masold ra a Game Data-ra (akkor belerak mindent a helyere). En ezutan elinditottam, es a Car Dealer-nel lattam a Triumph-ot.

uHs Gerzson
20:25-kor inditom a szervert, Triumffff und imola vagy donington válaszatok pályát 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SuperCharger
Ping lehet mindenkinél le van tiltva.

Ginger: a Triumph csomagot egyenesen a GTL könyvtárba kell tenni, mert a Zipben benna van a Gamedata\Teams\TC-65 könyvtárstruktúra.

Prézli
Ajjaj... szerintem engem megint elkapott a hamabaj, pineglni nem tudok senkit szervert meg nem látok. Írokmindenkinek egy levelet haman ha nem válszoltok akkor leszedem mégegyszer és reinstall.

Ginger17
Annak mi lehet az oka, hogy hiába másolom be a Triumph csomagot a GTC-65-be cseszik látszani a játékban? 5let?

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Prézli
Felõlem is mehet szervert még nem látok de már rákészültem.

Akkor csak az alap Triumph csomag kell, ugye?
Mindjart felrakom, azatan felolem mehet 😊

SuperCharger
Én is valami ilyesmire számítok... a szokásosra... 😊

Prézli
Mit szólnátok egy 20:00-ás kezdéshez? Aztán csak körözgetnénk míg megjönnek a többiek.

Ginger17
<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor2>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

SuperCharger
Kiválasztod a LAN-t, és ha valaki indított szervert, ott megjelenik. Várd itt a jelet 😉 .

Ginger17
<#eljen>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Prézli
Még semmit nem fogsz látni ne keseredj el.
Elõször Gerzson indít szervert és akkor majd látod a szervert a Lan menüpontban.

Holnapra már van egy jó ötletem de nem lövöm még le.

uHs Gerzson
Majd ha én csinálok szervert akkor mész a lanba és várod hogy megjelenjen egy szerver majd arra csatlakozol 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ginger17
Nagyon ügyes lehetek, mert látom a társaságot a hamachin, igaz ott van "Ablakos" is. Gondolom én még így nem vagyok csatlakozva... a játékon belül kiválasztom a "LAN"-t és... (?)

SuperCharger
Mikor lesz a hivatalos kezdés? Máris vagyunk 4-en, úgy látom.

SuperCharger
Kiraktam a csatiról egy Ablakos-t (csillagos volt), és egy Dietrich-et. Remélem mindkettõ csak fantom ID volt már.

Ginger17
Nagyon köszönöm az ismertetõt. Ne haragudjatok a tudatlanságomért, remélem nem beszélek össze-vissza...

jp10000
SC, ha netán 'Ablakos' felhasználó lenne a hama szobában létszi penderítsd ki.

jp10000
" szép és jó de a macskakõ nem izgatja hullára a ForceFeedBack-et?"
No ezt nem tudom, nekem vibrátoros logitech van. Az csak olyan bináriasan rezeg. végülis van elég pálya az alapjátékban. Az autó viszont nagyon tetszik, fõleg a nyitott változat.

SuperCharger
Sztem leszünk 22:00-ig.... én nagyon remélem!

Prézli
Nem egészen fogalmaztam érthetõen, belátom.
Nos ugye ilyen "szobák" (de inkább 'online server' az érthetõ megnevezés) vannak ahova belépsz és ezzel láthatod azt aki épp azon a szerveren van. Minden szervernek van neve (ez evidens és érthetõ) és jelszava (hogy ne jöjjön be minden vérpistike, bár már ilyenre is volt alkalom...néztünk is a rajtnál) ezeket kellene neked elkérned SuperCharger nevû fórumozó barátunktól (ma minden a barátom) és akkor õ megadja ezeket. De mivel a mostani szerver asszem megtelt ezért fennáll annak is a lehetõsége, hogy újat nyitunk ahol csak azok vannak akik tényleg versenyeznek.

jp1000: szép és jó de a macskakõ nem izgatja hullára a ForceFeedBack-et?
mert volt már rá alkalom a GTL-en hogy egy bizonyos pályarészen araszolva mentem mert külömben lebontja a polcot és a rajta sorakozó CD-ket, monitortisztítókat, kazettákat. Amúgy volt már, hogy verseny közben öngyilkosságot követett el az egyik hangszóró és levetette magát az asztalról.

Ginger17
"Szobanevet meg jelszavat kérj SuperChargertõl. (már ha ez a szoba marad)"

What? A mit kérjek a kicsodától???

Amúgy köszi...

Dietrich
😊 én.
azért érdekes lesz az rfactoros CC mod után beülni egy GTL autóba..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
jah..papamaci powa!!!4 😄
jp10000
Ha egyszer könnyû és gyors pályát szeretne a csapat akkor Leipzig 1967 A híg agyammal is néhány kör után tudtam a pályát.

Prézli
FAQ
Maga a program

Beállítani nem különösebben kell tud az mindent magától.
Szobanevet meg jelszavat kérj SuperChargertõl. (már ha ez a szoba marad)

Dietrich: külön örvendek, hogy végre te is jössz egy GTL kört. Te voltál az akinek TS-en olyan mély hagja volt ugye? 😄

Dietrich
ma nekem sem jó este..csak kb. 22:00 körül.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Prézli
Alap Triumph-ra szavazok pályának meg mondjuk imola vagy Dijon vagy az ilyen jellegûek.

Akkor Corolla híján ma Triumph tesztfutam lesz és majd 29. után bírunk McRae emlékfutamot tartani.

Hany orakor terveztek kezdeni? Nekem 8 elott nem nagyon eselyes.

jp10000
Az alap Triumph csomagban van 4 féle szín. Ölég az.

uHs Gerzson
Jelen emberek!

Szervert elválalom de akkor ha a triumfban mindenki megbarátkozott vagy más kocsit akartok akkor írjátok meg mert akkor azt szedem le és a pályát is el kéne dönteni 😊

Ombika
Hat akkor en ma kimaradok,ha ma lesz verseny!! 😞

SuperCharger
Tráj(ö)mf. Toyota Corollát nem találom sehol, mindenhol a gtr4u-ra linkelnek. Keressünk másik járgányt. Triumph-hoz külön van az összes skin, egyeztetni kéne, ami közel lehetetlen, ennyi embernek, ennyi idõ alatt. Vmi beépített kéne.

Ginger17
Triumf... és lehet, én is jövök, ha vki elmagyarázza a hamachi mûködését.

Prézli
Ez meg az alap Triumph

(hogy kell kiejteni? triumf?)

Prézli
Nos ez egy 66-os csapda...
Ha itt elolvasod a leírást akkor látod, hogy ad linket a "pack" -hoz csakhogy a link félhalott GTR4U barátunkhoz vezet...

Ezek aután maradnak a Triumph-ok amik szerintem ugyanúgy gyönyörûek és sok van belõlük ami elõsegíti a megkülömböztetést (elvégre annyian leszünk, hogy csak na)

Itt egy rakás Triumph

SimaSuna
ami neked megvan lehet másnak nincs..online semmiféleképpen nem tudsz assonnal menni...
SuperCharger
Praze, amit te linkeltél, az csak egy plusz festés ahhoz a 24-es pakkhoz. A 24-es pakkban van maga az autó, és nekünk az kéne, ahhoz kéne szerezni egy linket.

Pacal, még mi sem próbáltunk új autókat, csak új festéseket. Remélhetõleg mindenkinek összejön, hogy belépjen a szerverre.

Van valami rallizhatóbb pálya, ha már CMR emlékversenyt tartunk? Imolán Mustangokkal jót csúszáltunk.

Pacal17
Csak hamacsin lehet addonokkal nyomni?

Pacal17
Benne vagyok a versenybe, csak az a gondom hogy az addon autók nem mûködnek... Loadingnál kidob az asztalra

SimaSuna
GTL
GTL 1.1 patch
+
Toyota Corolla Rally Car

más egyéb??
pálya?
SimaSuna
a server offline..

(Y)
Prézli
Szerintem ez eléggé pakkosan néz ki, de a NoGripen nincs hozzá letöltés.

Aki megtalálja a letöltést kap egy kisötöst <#buck>
Amúgy GTR4U-n volna hozzá letöltés de az meg valamiért nem megy (offline)

Akkor ma Colin McRae emlékfutam. (részemrõl szekvenciális váltóval mert a H váltónak sok voltam, de ezt már írtam)

SuperCharger
De ez MA legyen! Légyszi!
Gerzson, ha ennyien leszünk, akkor majd neked kéne szervert csinálnod.

Praze: mi az a "pack", amit a Corollánál említ?
(Az a 935 némi jóindulattal max egy 934-nek megy el. A 935 szembeötlõen máshogy néz ki...)

blackcalibra
Üdv mindenkinek!
Megvan a játék eredetibe, magyar nyelven.
Lehet hogy már volt is téma, ezért elnézést.
Szóval megy a játék meg minden, de a netes játék nem akarózik indulni.
Reggelés rendben, viszont ha patch-elés nélküli játékal akarok csatlakozni a netes versenyekhez, azt írja hogy nem megegyezõ verziószámú a játék(gondolom a már fent lévõknek patchelve van), viszont ha patchelem, bármit csinálok nem fogyadja el a nevet és a jelszót, új reggelés után sem.
Volt már valakinek ilyen gondja?

Kösz.
Dietrich
Hi.
Ebbe beszálok én is. Csak elöbb pár apróságot kell telepítenem mint a GTL, Hamachi etc.
Hamachi kapcsán aki szervert indít egy új szobát kreálhatna hozzá passal és azt megadni azoknak akiket szivesen lát.

En is megprobalok megjelenni! Csak ne kezdodjon tul koran...

Ombika
<#worship>