GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
de megmondom õszintén nálam GTL-ben a capri a nyerõ <#smile>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hamachi,GTL+patch telepítve..már csak a pálya és az autó kérdéses.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

jp10000
Tegnap a serverre várás közben bogarásztam, mert bosszantott, hogy nem tudtam javítani hozzászólást. Aliast csak pénzért lehet alkotni. Már nyáron megbántam, hogy nem vettem online kódot, most 2 ezerért van még egy szép lemez is hozzá.

SuperCharger
Látom csináltál fórumavatár képet végre... 😊. Szólj, ha találsz esetleg vmi jó versenyt online.

Prézli
JA és:

1. FIFA
2. KONAMI Soccer kiegészítõk
3. Battlefield 2
4. F1CHL - Retro
5. GT Legends
6. CRYSIS
7. XBOX360
8. Bleach
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Clive Barker's Jericho

1 helyet javítottunk az este

Prézli
jó viszontlátni a verseny rajtját. Nagyon jó verseny volt Ablakos végig szorongatott.
A második versenyen mi történt? Gerzson egyszercsak eltûnt elõlem majd egy idõ után kivágott...

SuperCharger
A regisztrációs név csak egy login név. Az online játékosneved is a profil név lesz.

jp10000
Megvettem életem elsõ játékát. Kérdézem, hogy a regisztrációs név az online játékos neve is ? Igaz választható a DVD-n magyar nyelv is , de ezért lusta vagyok újra telepíteni. Remélem nem lesz gond a regisztrációnál, hogy a futó játéknak más a DVD kulcsa. A warez verzió annyira kényelmes.<#vigyor4>

Ginger17
Kárpótlásként ott a BMW Challenge... <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

SuperCharger
Nincs valami szebb pálya? Ez eléggé kidolgozatlan, minden ház egy doboz.

Prézli
Most valami Ferrari Chelleng-el bíbelõdik a Simbin.
Biztos nagyon real feel lesz mert PC-re ki se adják <#szomoru1>

SimaSuna
franciák rebesgették nemrég (aug-körül) h lesz GTR3..
Ginger17
mibõk=mibõl

bocs...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Aztán azt mibõk gondolod, hogy lesz GTR3? Sztem a SimBin nagyon jól el lesz a Race sorozattal még 3-4 évig...

Prézli
Mai tippem:

Autók:
Chevy
Chevy2
BMW
BMW2BMW3
Porsche
Porsche2

Pálya:
Pau67

Ez egy szûk pálya így a gyengébb de fürge autóknak is van esélye.
Ha benne vagytok szóljatok. Tegnap nagyon bántam, hogy elmaradt a Triumph teszt mert csodálatos autó.

SimaSuna
remélem a GTR3 azért másképp fog alakulni 😊
Prézli
Volt verseny miután eltávoztam?

Szomorúságomat a Race 07-el próbáltam enyhíteni de... inkább nézzétek meg a topikját szánalom az egész Simbin mostmár.

Ginger17
Most ugrasztottam helyre a cuccot... elkapott a SimBin mánia. Köszi a tippelet, meg a segítséget srácok, legközelebb nem omlok össze a futam elõtt (sem).

uHs Gerzson
meg megnézem hogy egyáltalán berakható-e a szerverre 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Dietrich
GTL+patch telepítve.
az aktuális pályát és autót holnap írjátok be ne kelljen szenvedni vele..

Dietrich
na mindegy akkor holnap..

Dietrich
úgy értettem utána 😊
de most lett vége 5 perce csak a waromnak

uHs Gerzson
Köszönöm mindenkinek aki fent volt a szerveren 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Prézli
Hát én nem bírok csatlakozni akármit csinálok úgyhogy majd holnap.
De ez az egy amit mentünk nagyon tetszett.

SuperCharger
Hurrá! Felkerültünk az SG chatlog topikok listájára! Gyõzelem! 😊)

Prézli
Nekem elment minden neketek is?
ja és:

1. FIFA
2. KONAMI Soccer kiegészítõk
3. Battlefield 2
4. F1CHL - Retro
5. XBOX360
6. GT Legends
7. Haditechnikai Topic
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. Bleach
10. Humoros és aranyos képek, videók

SuperCharger
IP alapján nem jó, úgy be akar jelentkeztetni Online.

SimaSuna
cd kulcsot kér^^
uHs Gerzson
Hama IP alapján csatlakoz

Prézli
Nincs elérhetõ futam...

uHs Gerzson
Szerver megy!!!

Donington - Mini

Nekem jooooo 😊

Ginger17
Hááát ezaz!

uHs Gerzson
Akkor mini verseny éesz 😊

Ha nem megy, ne kinlodjunk sokat, menjunk masik kocsival.
Ha angolt akarunk, akkor valami Jaguar, vagy Lotus, ha nem akkor Mustang 😊
Nekem mind1, csak fustoljon a gumi mar! 😊

jp10000
A hostban tényleg nincs ott az autó

uHs Gerzson
Na és ha megvan? 😊

SimaSuna
elõtte ved meg szvsz..
uHs Gerzson
Emberek amikor csinálni akarom a szervert nem látom a triumfot a kocsik között :S

Hogy ne kinlodjunk, atallok a Donington-ra, es gyerunk maaar! 😄

jp10000
Miaz hogy megvetted és mégse látod mit vettél met?

Prézli
Imola:2 szavazat
Donnington:2 szavazat

Remélem a verseny is ilyen szoros lesz.

En me'g nem vasaroltam meg, majd ha indul a verseny megveszem. Remelem nem lesz gond.

Prézli
Imola:2+1 szavazat (most akkor SC mindkét helyre szavaz)
Donnington:1+1 szavazat

Ginger17
Ott bent van, meg is vásároltam, de az autók között továbbra se' látom...

Amúgy itt egy szavazat a rövidebbik Doningtonra.

SuperCharger
Bár ja, angol autó+angol pálya stílszerûbb lenne, ha az alkalmat tekintjük.

SuperCharger
Sztem Imola jobb móka.

SimaSuna
donnington powa!!!44
Prézli
Én Imolára (ha nem tudjuk ünnepelni McRae-t akkor ünnepaljük Senna-t )szavazok de a nép dönt szavazzatok!

Rémületem tárgyatlan csak túlreagálom a dolgokat.

SimaSuna
hama név jelszó-t plz! 😊