7613
  • bardocz
    vidd visza oda,ahonnan vetted
  • Ombika
    Jaja a tapot nemtudom neki igy adni(nem sima tapkabel)! :(
  • bardocz
    amúgy ma úgyse tudtam volna jönni,hugom játszott gépen,én eg forza motorsport 2-t próbáltam ki:)
  • bardocz
    milyen tapcsati?nem a konektorba kell beledugni?vagy nem adtak hozzá,olyat amit bele kell dugni?:O
  • Ombika
    G25 ugrott,nincs tapcsati hozza!
  • bardocz
    viszont!nah,veleki ráér ma?én úgy tünik ráérek:)
  • RedRiot
    Kellemes karácsonyt minden GTLesnek!
  • bardocz
    hát kár:(
  • SuperCharger
    Ezen a héten még nem tudom pontosan, mikor, lehet, hogy egész héten nem fog összejönni, lehet, hogy már csak jövõre.
  • SuperCharger
    Köszönjük!
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Dietrich
    Amúgy ha ez a masters féle bajnokság akkor itt vannak a szerver díjak
  • RedRiot
    " azért, hogy 2 hetente egy-egy este 2 óra fárasztó folyamtos koncentrálás után utolsó elõttiként befussak, nem szívesen adok ki pénzt."

Jobbik eset, vagy egy ütközés után ott állasz menetiránnyal szemben a kavicságyban, a chatablakban meg jön az anyázás/lámázás. :)

"Meg tudom nézni valahol, hogy ti milyen idõket futottatok milyen pályákon/kocsival? Esetleg nem csak a pole-idõt, hanem mindenkiét?"

Erre én is kíváncsi volnék!
  • Toya
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • bardocz
    utolsó kérdésedre nekem igen:D ugyhogy ha lesz időd neked is meg nekem is,mehetnénk megint egyet;)
  • SuperCharger
    Ha esetleg vannak naptáron kívüli versenyek is még mellé, amikor csak úgy összegyűltök mókázni, rövidebb versenyekre, akkor elképzelhetõ, hogy beneveznék én is, de önmagában azért, hogy 2 hetente egy-egy este 2 óra fárasztó folyamtos koncentrálás után utolsó elõttiként befussak, nem szívesen adok ki pénzt.

Mikor lesz a következõ bajnoksági futam, és milyen helyszín/kocsi?

Meg tudom nézni valahol, hogy ti milyen idõket futottatok milyen pályákon/kocsival? Esetleg nem csak a pole-idõt, hanem mindenkiét?

Ha épp nincs verseny, van valamilyen mechanizmusotok pálya/kocsi/versenyhossz megszavazására a szerveren?

(Egyébkent már mi sem fogunk szarakodunk hamachi-n, már mindenkinek megvan erdetiben. Ugye?)
  • RedRiot
    Roli:

köszi az invitációt, de nekem a rövid sprintversenyek fekszenek inkább. Részben azért mert képes vagyok néha én is hülye hibákat csinálni, és ha mondjuk az 50. körben ütközök vkivel, az idegesítőbb, mintha egy 5 körös versenyben történik egy kis kocc. Persze ismerve magamat, én is full idegbeteg lennék, ha a 70. körben jönnének belém hátulról.

A másik ok, hogy sajnos elképzelhetetlen hogy 2-3 órákat hagyjanak nyugodtan a gép előtt versenyezni. :) Tudod, vannak akik nem képesek felfogni, hogy mikor fejemen a füles, kigúvadó szemekkel, izzadva tekerem a kormányt, és minden idegszálammal próbálok a hátam mögött tartani egy igen agresszív Caprit már több kör óta, akkor igencsak korlátozott mértékben vagyok kommunikációképes! :D

A pénz nekem azért akadály, mert nem tudnék ott lenni minden versenyen, és a (számomra) hosszútávú versenyek miatt. Így nem tudnám teljesen kihasználni a szervert.

Nekem az altbier.de megfelel, a sprintversenyeken is összegyűlnek sokan, és nagyon barátságos a légkör.

Azért meggondolom az invitációt! Versenyreplayokat lehet vhonnan leszedni? 5-10 körös bajnokságon kívüli futamok vannak? Ezeken is van legalább 10-15 induló?

--------------------------------
    Más: a Mediában láttam a GTL-t vmi ócsójáték-csomagolásban. Lehet max 2000 pénz, nem néztem. Akinek még nincs meg eredetiben vegye meg, mert ha vkinek a legjobb szim ennyi pénzt sem ér meg, kicsit szégyellje magát.
  • Dietrich
    És ez melyik bajnokság? A masters féle?
  • rolikacsa
    Ja és lesz Nordschleife 2 órás verseny is ahol TC65 kategóriában mérjük össze tudásunkat.
  • rolikacsa
    Igen van addon cucc.R8 gordini és a triumph van most jelenleg de a BMW 320 és a Toyota is fel lesz téve a szerverre.Pályák közül kb 1/3-a csak eredeti.Vannak két órás versenyek 90 perces és 1 órásak illetve 2X30 perces amikor is az első 10 forditva indul.Plusz kb egy 500 mb-os skin csomag van a szerveren és azt le kell tölteni.Bajnokság már elindult de csak 6 futam zajlott le eddig.Minden második csütörtökön van szal van bőven idő a készülésre.De az izgalmas futamok csak most jönnek befizeted és már jöhetsz is plusz minden versenyen Ventrilon vagyunk kb 10-15 en és onnan egy jó pár hasznos infót lehet tanulni a kocsibeállitással kapcsolatban.Egy versenyre kb 25-30 közötti létszám szokott lenni szal van izgalom bőven.Az meg ne zavarjon senkit hogy elkezdödött a bajnokság hisz juniusban lesz vége.Gyertek nyugodtan mi csak örülni tudunk ha többen vagyunk.
  • bardocz
    én benne vagyok,ha lesz időm(ha nem akkor van a karácsonyozás),legyen egy bmw csl sztem,és pl anderstorp,ott ritkán szoktunk menni
  • Ombika
    Holnap este nyomunk 1-et? :)
  • bardocz
    valamikor majd hotlapping,valamelyik pályán?:))
  • SuperCharger
    Részemrõl nem vagyok elég profi hozzátok. Semmilyen autóval, semmilyen pályán nem tudok menni 10 kört hiba nélkül. És nem úgy értem, hogy gyengébb idõvel megyek, hanem hogy ezen felül még durva, 10+ másodperces hibákat vétek, és töröm a kocsit. Ezen nem fog segíteni a hendikep rendszer, meg kell tanulnom vezetni. Meg kocsit beállítani.
    Plusz csütörtök este nekem nem jó, és belátható idõn belül nem is lesz.

Csak úgy érdeklõdésképpen, használtok addon tartalmat, és egyeztetitek is azt, vagy csak az eredeti kocsikat és pályákat használjátok?
  • bardocz
    nekem is eredeti,de nem fogok fizetni azért hogy indulhassak egy bajnokságban,anyira nem vagy pízes gyerek,meg elszórakozok singliplayerben is bmw-vel:))
    hamachival meg azért játsznk,mert sokaknak nincsen meg eredetiben,én legszivesebben nem használnám,na meg nálam baszakszik is
  • N o N a m e
    mikor indul a bajnokság? nem szeretnék bajnokság közben beállni. Nekem ez eredetiben van meg, a GTR2 nincs eredetiben, de tervezem a beszerzését.
  • rolikacsa
    Komolyan nem értelek titeket.Mért nem jöttök bajnokságba ahelyett hogy itt bohockodtok hogy most így úgy amugy milyen tök izgi volt xyz szerver tök ismeretlen emberekkel.Nem értem...
    Nálunk egy igen színvonalas bajnokság zajlik és ha valaki gyengébb nem kell csüggedni mivel úgy van kitalálva a handicap rendszerünk hogy kiegyenlitett a mezőny.4000 FT meg megér ha azt nézzük hogy 18 verseny 24 órás szerver futás van érte és emellett persze gtr2 ben és gpl ben is indulhattok.De persze ehhez eredeti game kell ami nem tom hányotoknak van meg itt olvasva hogy hamachival kínlódtok gondolom azért mert nincs meg eredetiben de hát az sem drága már 2000 píz a tescoban.
    A BMW vs Capri felálláshoz csak annyit hogy a Caprival ott verem el a BMW ahol akarom.Mivel lasabb de kezelhetőbb hisz jobban be lehet állitani a kocsit.Pl a váltót ugye lehet állitani míg a capriban csak a végáttételt lehet.Viszont a Capri nyomatékból jobban tud gyorsulni a BMW meg csak magas fordulaton hatékony összegezve jobb a Capri de kezelhetőbb a BMW mivel ott a hátsó stbait is lehet állitani meg az összetartást és kerékdőlést ellentétben a Caprival.Szal az aki Caprival nem tudja Capriva ott hagyni a BMW az nem a kocsiban keresendő a hiba.
    Röviden ennyi :)

UI: gyertek bajnokságba ne itt bohockodjatok nem jobb lenne??
  • Pacal17
    még nyomjátok a gémet?
  • RedRiot
    Wow, végre egy magyar autó a GTL-ben!

Tegnap má' nemtudom milyen szerveren voltam, de voltunk 32-en. És hol versenyeztünk? Mondello Short! Környörtelen volt!

Ez meg egy nagyon szép videó: Alfa GTA a Hungaroringen, onboard. Mikor volt itt ilyen verseny? És én miért nem tudtam róla?

GTA @ HRing

Nagyon szépen vezet amúgy a gyerek, de érdemes megfigyelni a kék Bogit is, biztos nem eredeti motor van benne. :)
  • moneytoo
    Cserkúti bömbije

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=7521

• Ombika
    Addig nyomom LFS-t! :)
  • KoS
    En a ma meg holnapon kivul csak Januarban leszek. Es sajna az se biztos hogy ma vagy holnap raerek :(((
    Szoval valszeg csak Januarban tarsulhatok ujra egy kis versenyzesre...
  • sikura
    jó így neten csapatni, de az volt a jó móka mikor 4-5 Mustang ment keresztbe! Ma újra kellett raknom a rendszert de holnap már ismét lesz GT L , hátha jön még vki!
  • Ombika
    Jovo het hetfotol jovok! :)
  • KoS
    En benne lenne'k, de kellene me'g nehany ember...
  • sikura
    Hy este jön vki egy kis ökörködésre?
  • sikura
    Hy ! Nem jön valaki játszani??
    Én most pont a neten ökörködök/ "driftelgetek" a mustanggal!
  • RedRiot
    Alpine A110, egyik kedvenc GTL autóm akcióban:

Alpine Rally

Alpine
  • SuperCharger
    Jaja, ha ezerrel tépsz be bokszba, hiába veszi át az AI és lassít le ő, ha a bejáratnál túlléped, annyi.
  • RedRiot
    Áááá, asszem megvan: elfelejtettem bekapcsolni a speedlimitert a boxutcában! Eh, kicsit tanulni kell még ezeket a hosszú távú versenyeket.
  • Ombika
    :)

En meg nem bannam,ha vegre G25 meglenne es mehetnek LFS-be driftelni! :)