7613
  • bardocz
    kormány nem őgykell beállítani,hogy ahol rámész a gombokra,ott alul aszem a harmedik karikába van(nem tom mi van rajta),és ott beállítod,hoy milyen erősen rázzon,meg minden
  • Trucker39
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Sikerült hozzájutnom egy Logitech Formula Force EX kormányhoz. Szeretném használni a GT legends-ben. A következő dolgokat tettem:

1. letöltöttem a kormányhoz a legfrissebb drivert.
    2. kerestem egy, ehhez a szimhez való profilt az interneten.
    3. telepitettem az előző kettő alkalmazást
    4. indítottam a szimet.

Nos, itt vannak a gondok. Paraméterekkel be lehet állítani néhány dolgot, de épp ilyen kormány visszacsatolási beállítás nincs a szimben. Melyiket célszerű választani??

Jelenleg a Basic/wheel beállításon van.

A másik, ennél jelentősebb gondom az, hogy a szim néhány perc autózás után keményre fagy, hogy úgy mondjam. Semmivel nem tudok kilépni, csak úgy, ha kikapcsolom a számítógépet. Úgy gondolom, ennek nem épp így kellene működnie.

Azt mindenképp meg kell jegyeznem, hogy a kormány telepítése előtt, bottal irányítottam és semmiféle hiba nem következett be. Gyakran órákig is futott a szim (amig a szemem bírta) és nem történt semmiféle hiba.
    Mit tegyek, hogy hogy hiba nélkül lehessen autózni??
  • batihu
    Én úgy tudom nincs ilyen!
  • Taky76
    Szasztok!

Nem tudjátok, hogy van-e már noCD, vagy crack a játékhoz, hogy ne keljen mindig betennem a lemezt?

Kösz a választ!
  • bardocz
    hát igen furcsa ez a gtl:D egyedül talán dijonon tudok nornális időket autózni,máshol én is csak szenvedek:)
    meg valamiért ebben a játékban egyszerüen felbasz ha megpörgök:D lfs-ben ilyen még nem volt mind1 mit csinálok:D rbr-ben is csak ha hatoszor sem megy,akkor lépek ki,de itt meg meg akarom tanulni imolát rendesen a bmw-vel és 3 kör után kilépek,mert nembírom:D
  • RedRiot
    "mostmár bizton kijelenthetem, hogy sem a setupoláshoz, sem a vezetéshez nem értek."

Jaj SC, ne beszélj már hülyeségeket! Egyszer jobban megy, máskor rosszabbul. Van amelyik autó/pálya jobban fekszik, van amelyik kevésbé.
    Én pl. Monzát nem tudom megtanulni, csak kínlódok rajta. Pedig nem komplikált pálya, épp ezért nagyon idegesítő! :D

Van talán két pálya, ahol igazán gyors vagyok, ahol érzem hogy kihozom a maximumot a BMW-ből. De viszont van sok alkalom amikor erőteljes szopóágon vagyok. Tegnap pl. volt egy Alfa verseny, ahol a legjobb időtől 2 teljes seccel lassabb voltam! Ugyanazzal a kocsival! És az volt a legkétségbeejtőbb, hogy nem jöttem rá hogy hol vesztem el az időt!

Ráadásul ugyanezen a pályán (Hilltop) viszont a BMW-vel elég versenyképes időket autózok. Szóval fura ez a GTL. :) Pedig azt hittem az Alfát is tudom vezetni, hát ahhoz képest. :)

Most megint kipróbáltam ezt a Hungaroring setupot, túl alulkormányzottnak tűnik: a második kanyart (a hosszú balos) nagyon lassan tudom bevenni csak, és közben csak csúszik le az eleje az ívről. Lehet hogy keményíteni kéne a hátulján, de akkor meg félek hogy a fenti sikános részen keresztbe akar majd állni. Az emelkedő tetején lévő balosnál is mászik le az útról. Na mind1, majd próbálom megoldani.

Amúgy én is megcsömörlök néha a GTLtől, most pl. kétszer is kilöktek online. Véletlen persze, de akkor sem értem hogy miért nem fogják fel az emberek, hogy az első kör első felében amíg együtt a mezőny nem lehet olyan féktávokat venni mint egy edzéskörben -> hidegek a gumik és a fékek, egymástól 10 centire mindenki. Ha pedig tudja hogy szarabb fékje van a kocsijának mint az előtte menőnek, akkor legyen még óvatosabb. Ráadásul egy sorry-t nem volt képes nyomni. Mind1...

• SuperCharger
    Furcsa, mert lassabbnak tűnik, mint az én setupom, a végén meg mégis másodpercekkel gyorsabb. Vagy 4-5 körig alig bírtam az úton tartani... ha magamtól jutottam volna egy ilyen setuphoz, már tuti mindent átállítottam volna, persze vesztemre.
    Viszont ezzel még mindig csak 1:53.077-en vagyok vagy 2 óra körözés után, úgyhogy mostmár bizton kijelenthetem, hogy sem a setupoláshoz, sem a vezetéshez nem értek. Inkább visszatérek tdu-hoz egy idõre.
  • bardocz
    köszi,majd kipóbálom!
  • RedRiot
    BMW CSL Hungaroring setup

Én sem vagyok nagy setup zseni, egy régebbi Limerock Park setupon állítottam egy picit, de lehet hogy csak rosszabb lett. :)
  • bardocz
    egy setupot ha kaphatnálén is,én hülye vagyok hozzá sajna...
  • SuperCharger
    Setupot kirészletezed ide v. elküldenéd esetleg e-mailben? Kíváncsi lennék, én mit állítottam máshogy, meg hogy ezzel mire vagyok képes.
  • RedRiot
    Sikerült megjavítanom a GTL_Rank időt:

Hungaroring, BMW CSL: 1:51:13

Nem vagyok túl gyors versenyző, setup olyan-amilyen, kormány ócska Saitek, és nem gyakoroltam sokat, a fenti lassítós részeknél szörnyen darabosan mentem. Prazlee szerintem simán menne alacsony 1:49-eket :)
  • batihu
    Köszi! Megpróbálom.
  • Dietrich
    ph-n próbáld a bolhapiacnál
  • batihu
    Bocsi! DFP-t!
  • batihu
    Sziasztok! Logitech FFP kormányt keresek!
  • jp10000
    És élvezhető a sebesség? Nálam az fps-ek olyan 20 körül voltak, de azóta lehet az SP1-től lett valami javulás.
  • neilszab
    itt érdemes időket nézni:
    GTL Rank

Hungaroring Bömös: 1:51.9
  • overlocker
    Vicces de meg kell saját magam cáfolni megy gyönyörüen vistan multi meg sinle is egyaránt csak várni kell az updaterre egy kicsit restart ikor bejön a kis ablak és ENJOY!!!
  • overlocker
    NEM MEGY VISTAN!! hiába rakom fl a SFupdatert vag y amit leszedtem programkompatiblitási hiba miatt le van tiltva
    ez van
  • overlocker
    Na 10 perc és mgmondom megy e vistan most rakom fel
  • jp10000
    Az SF3 frissítést keresd meg Vistára. Talán errefele SFUpdate
  • Ombika
    Akkor szivtam en is,meg meg se neztem! :(
  • overlocker
    Vistan megy a cucc me ugytom SF 3 és az nem megy vele? vana alami vista patch?
  • bardocz
    hát jah,majd még gyúrok rá,megnéztem nogripes időket...enyém azokhoz képest legalja
  • rolikacsa
    Alfa Romeo a Hungaroringen 1:58.758.
    Szerintem lehet rajta csiszolni nem hiszem hogy 3 sec lenne a külömbség a két kocsi közt :)
  • bardocz
    1:55.626 milyen idő hungaroringen bmw csl-el? az erősebbik,a setup saját,de nagyon bardoczos(max kerékdőlés,max stab,kormány 18.5°,rövid váltó)
  • Ombika
    Felolem nyomhatnank,megvan vegre kormanyom!!
  • bardocz
    nem semmi:)
    én még azokat is tisztelem akik képesek megjegyezni ezt a pályát,nekem még nem sikerült:D
  • RedRiot
    De nagy csend van! Kicsit off, de hátha vki még nem látta:

Radical SR8 @ Nürburgring. Köridő: 6:55!!!
  • neilszab
    A GTR-Masters-es köridőkröl:

itt a txt fájlokat kell letölteni és az AutoSim Analyzer nevű progival meg lehet nézni mindent, végig, hogy mi történt egy versenyen. Vagy replayek is vannak fenn, de azokhoz fel kell rakni az Add-on pack-ünket.

Itt a fórumunk , ahol ez ég világon minden infó megtalálható, bár elsőre a kiigazodás meglehetősen zavaros, mert minden üzengetéseken kersztül zajlik. Egyébként vannak futamösszefogaló videók is.

A színvonalról annyit, hogy az idők elég húzosak, de nem kell befosni, hozhatóak. Az egyik srác csak most vett magának kormányt a liga indulásval, és már az elejében van, mondjuk sokat elég sokat gyakorol.

És hogy megéri-e? Én minden futam után lucskosra izzadom a pólom, annyira benne vagyok és közel nem kell az élen lenned ahhoz, hogy marha jókat csatázhassál, mert ugye itt ez a lényeg!
  • Ombika
    Jaja siman ,tok elvezetes! :)
  • Dietrich
    szerintem azt ne használja :)
  • bardocz
    g25-ön lehet választani hogy h váltó vagy szekvenciális:)
  • RedRiot
    A váltókar milyen? Szekvenciális vagy lehet mondjuk ötből kettesbe tenni?
  • Ombika
    Ahh ez hihetetlen g25 mennyivel kifinomultabb kormany nah mega kuplung!! :)
  • bardocz
    olvastam,inkább gtl-ezz:D
  • Ombika
    Eladtam,de kertem kolcson csak most mas bajok vannak LFS-el!! :)
  • bardocz
    ezt akartama jánlani hogy dfp-jét próbákd ki,csak nem tudtam eladtad-e:D
  • Ombika
    Kuldik a lemaradt cuccot,van ilyen sajnos! De mar DFP adapterevel nyomom, ahh isteeeeeeeeeeen!! Jobb labfek+gaz! :)))