GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Ma este nem ertek ra fel 9 korul csapatni? ))

Dietrich
<#nevetes1><#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
En a fraps-ra ertettem a beallitast!

SuperCharger
Asszem elbeszélünk egymás mellett. Úgy értem, hogy mivel F12-vel lehet a gammában shotot csinálni. Programozd be Wingman Profiler-ben, hogy a kormány egyik gombja nyomjon F12-t.
Vagy a Wingman Profiler nem veszi a gombot meg a váltót?

Ombika
Erdekes ,de nem erzekelte egyik gombjat se meg valtot se !! 😞

SuperCharger
Minek fraps-al screenshotolsz? F12. Logi kormányod van, biztos be is lehet progzani vmelyik gombjára az F12-t.

Ombika
Latod latod, netem birta volna 7ik embert is siman! 😞

blory
A picsaba, egyedul offline gtr2-tem.

Ginger17
Ezek nem a saját ligájuk autói? Már a "pack"-re gondolok...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ombika
Sokszor azert szalltam el csak nem mondtam,mert screenshotokat keszitettem es kurva kormanyomra nem lehetett ratenni a mentes gombot Fraps alol,igy kenytelen voltam billre rakni es hat kanyarba kanyarodni,hatrafele nezni es meg billen nyomni a shot gombot eleg necces volt ,kozben meg elore is nezni!! DE ezekert a kepekert megerte! 😊)))))))))

Ginger17
<#eljen>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ha nem tudja mindenki letölteni az egész altbier-pakkot, az "our cars" menüpont alól egyesével is lehetséges skineket letölteni. Ha megint abarthozunk egyet (és miért ne? 😊 akkor válasszon magának egyet mindenki, itt írja meg hogy melyiket, letöltjük, és nem lesz több clone-war. 😊

Nagyon jo kis versenyzes volt!!!! Regen szorakoztam ilyen jot! <#taps>
Szerencsere eleg sokan ossze is jottunk! Remelem lesz meg ilyen!! <#eljen>

Jó volt! 😊 TC65-ös kocsikkal buli versenyezni - jobban ki lehet taposni a belüket, jobban ki lehet hajtani belõlük a maximumot.

Ombika
Csak hogy tudjak akik nem jottek,mirol maradtak le!! 😊)))

SuperCharger
Tûzfalad rendesen be van állítva? Kapcsold ki egy pillanatra teljesen, hogy ugy latod-e.

Már megint nem látom a szervert <#rinya>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ginger17
Oké!!! 😉

Ombika
Jujj bocsi,mar megy! 😊)

Ginger17
Hol is fut? Mer' hamachin nem nagyon látlak.

Ombika
FUT A SERVER!! COME ON!!!

Ombika
FEl 8 utan inditom servert!

Jovok en is

Ombika
Okes este inditom!

ha hamacsin mentek és ha látom a szervert akkor +1 ember

SuperCharger
Nekem úgy tûnik, a minimum meglesz. Én 8-tól tudok kezdeni, talán egy negyedórával elõbb is. Indítsd el a szervert, amint tudod, aztán majd bent egyezkedünk pályáról meg kocsiról, ezzel a résszel mindig annyi idõ elmegy hamachin meg fórumon feleslegesen.

Ombika
Igen este tudok meg hamarabb is csak konyorgom legyen minimum 4 ember!!!

SuperCharger
8-kor tudsz szervert indítani, Jack?

Pályák terén én is a gyáriakra szavazok, mert nagyon-nagyon kevés utángyártott pálya közelíti meg a gyáriak minõségét, de a festések miatt jó lenne. Nem csak egyfajta BMW, egyfajta Porsche 914, meg egyfajta Abarth lenne. Egyébként nem feltétlenül kell neki 4 giga, úgy rémlik, az elején ki lehetett jelölni, hogy miket töltsön le.

Ginger17
Volt olyanom, de a doki írt rá gyógyszert... <#zavart1>

nekem most nincs 4 gigám fölöslegben

En is gyarira szavazok. Holnap estig nem biztos hogy lesz idom foglalkozni az altbierbude-vel.

Ombika
Gyarival menjunk mar!

SuperCharger
Leszek én is, ha lesztek.
altbierbude download scriptet mindenki applikálta már?

Ginger17
Eddig minden jel arra mutat, hogy nekem is jó lenne.

Ombika
Okes!

Lassan majd en is egyenesbe jovok, es tudok majd jatszani!!!
Nem tudom biztosra mondani, de megprobalhatunk osszehozni egyet holnap (csutortok) este 8-ra. Mit szoltok hozza?

jp10000
Tényleg vadászni kell rá. 2000-ért szerintem nagyon jó vételnek számít. Aki szeret vele gurgulázni csak ajánlom a megvételét. Online vannak jó szerverek akár 25 létszámnál is kicsi pinggel 0-24-ig.

Árkád MediaMarktban mintha láttam volna...

Attila889
CD Galaxisban már nincs a játék vagy mi lett vele?

Ombika
Latod en mindig aktiv vagyok,de tobbiek! 😞

Minimum 4 ,de inkabb 5 emberrel az izgi,azalatt bukta! 😞

Ginger17
Sztem csinálhatnánk rendszert a dologból... nem? Mittomén keddenként este, vagy vmi.

Ombika
MA este 8tol nemjo nekem csak kicsit kesobb! Szerda kihuzva!

Ginger17
Ja, igen! Azért írtam a win reinstallt, mert... ment privi SuperCharger!

Ginger17
Volt egy win reinstall-om a hétvégén... sztem tömörüljünk egy bandába, aztán kergetõzzünk egyet (vagy kettõt)! Nekem az összes sim közül a GTL jön be a legjobban, de gondolom itt nem kell magyaráznom, hogy miért. Szerda nekem se' igazi, és kezdjük el 8-kor, mert késõbb nekem sem jó!

SuperCharger
Nekem oké, kivéve szerdán. De tényleg kezdjük el 8-kor, nekem késõbb nem jó.

Ombika
En is,de hat latod sehol 1 lelek! 😞

Ginger17
Én ráérek hétköznap esténként...<#wink>

Ombika
LEsz a heten csapatas,mert igazan rankferne mar?! Ki mikor er ra?
En barmikor, kiveve szerda este fel9tol fel11-ig!!

jp10000
Ki kell kapcsolni az a furblézer segítséget. Csak vigyázni kell a sebességre, mert arra stop/go-zik keményen a verseny alatt.

Nah, ma megvolt az elsõ komolyabb versenyem az altbier-en. Abarth only Anderstorp North-on. 28-ból a 10. helyrõl indultam. Sikerült feljönnöm a hetedik helyre, aztán 35. körben ki akartam jönni tankolni/kereket cserélni.

Kicsit szélesre vettem a kihajtást, és telibekaptam vmi oszlopot. Jól van baxxameg, tolassunk, aztán gyerünk... Igenám, csakhogy a gép már átvette az autó irányításást, mert már boxutcának vette a helyzetemet. Egyes, padlógáz, és próbálta eltolni az oszlopot... Annyi a jó kis versenyemnek! <#falbav> Sebaj majd legközelebb!