7613
  • RedRiot
    Más: GTL Rank időket mennyire lehet komolyan venni? Elég érdekesek:

Imola:
    Porsche 914: 1:53:xx
    Shelby GT350: 1:59:xx

Hogy is mondjam, enyhén szólva is hihetetlenek.
  • RedRiot
    Khm, az előző BMW-s idő már nem aktuális, itt az új:

BMW, Imola: 2:02:840

És úgy hogy túl későn fordultam rá az célegyenes előtti lassítóra. Lesz ez még jobb. :)

A Panterához találtam egy kezelhető setupot, a GTL online setupjai között. Az Imola mappában van egy "Frank Szintai" setup, nekem nagyon bejött. Ezzel sem mentem 2:06 alá, de sokkal nyugodtabb az autó, megvan az a stabilitás, amire már lehet építkezni. Az előző hszben leírt pályarésznél sem ideges az autó.
  • RedRiot
    Roli: én nem igazán szeretem az MSNt, de itt van két köröm, ha így első blikkre van vmi javaslatod itt is megírhatod. Szerintem vannak itt néhányan akik örülnének egy-két Pantera tippnek, vagy akár általános setup tanácsoknak.

Akkor vágjunk bele! Imoláztam egy kicsit:

Pantera, 2:06:089

Először 2:09-eket mentem, aztán elkezdtem finomabban menni. Már amennyire a vacak Saitek R440-el lehet finoman menni. :) Ezzel annyit értem el, hogy sikerült pályán maradnom, de még mindig nem érzem annyira a gépet mint a BMW-t. Mondjuk jó ha 20-25 kört mehettem.

Nem tudok vele agresszívan beesni egy kanyarba, és hiába brutál a motor, ha 30/40-es difinél is simogatni kell a gázpedált - szóval a kigyorsítások sem az igaziak. Van egy rész ahol különösen instabil az autó. OK, bukkanó, nem várok csodát, de a CSL sokkal stabilabb.

Ez a rész kb. a pálya felénél van: van ugye a nagyon szűk balos, utána emelkedő egyenes, enyhe jobbos, aztán lassú-közép bal, és közben elkezd lejteni. Na itt ezen a bukkanón elég bizonytalan a Pantera.

Utána mentem egyet megszokott kedvencemmel is:
    BMW Imola, 2:03:83

Mindjárt más érzés. Még úgy olyan fél másodpercet tudnék rajta hozni, esetleg lemenni 2:03 alá. Nem tudom eljön-e a nap, amikor a Panterával gyorsabb leszek mint a Bömbivel. :) Mindenesetre nem adom fel!
  • bardocz
    néha úgy fogom meg az autót,hogy "driftelek" vele,gázal sokkal egyszerübb:D
  • SuperCharger
    Sztem ezt a /40 difi okozza. Tedd lejjebb. Nekem /20-on van, nekem is megindul néha, de ritkán, és többnyire akkor is kontrollálható.
  • bardocz
    amúgy hoghy leírjam a konkrét problémám,az a bajom,hogy amikor beérek a kanyarba,elindul a kosi segge,és pördülök
  • bardocz
    demost tényleg,nem egyszerübb neked is ide leírni,mit hogyan érdemes beállítani,mert így csak egyszer kell,és mindeninek egyszerübb:) amúgy tudom,hog stabil setup lassú,de valahogy el kell kezdeni,mert rögtön gyorsal nekem nem megy
  • rolikacsa
    Keress meg.Mindenképp segítek.De azt már elmondom hogy stabill setup lassu de stabill.Kerékössztartásod eleve szar stabid is szar.Difid meg pláne
  • bardocz
    leírhatnád miket milyen írányba érdemes,én most panterát úgy állítottam be,hogy difi 60/40 öszetartás meg elől-hául 0.20,0.20,és hátulra raktam a stabilizátort,hogy ne forduljon olyan agreszíven,mert amiatt nem tudtam vee normálisan menni
  • rolikacsa
    Igen a 10 km es az eredeti nyomvonal.Itt volt tegnap egy 2 órás versenyünk.Hát sokan elpukkantották a motrojukat.Köztük nekem is a vége előtt 2 körrel.2:10 még nagyon gyenge azt még nagyon lehet csiszolni nem is hiszitek mennyire.Csak alapvető dolgokat tudni kell beállitani és az lesz.
    Af1 gtl 1 2008
    Af1 2008 1
  • rolikacsa
    Visszatérve még egy kicsit a GTL re.
    RedRiot keress meg msn en szívesen segítek neked mind vezetésteknikában mind setupolásban ([email protected]) persze más is megkersehet szívesen segítek.
  • bardocz
    hát,nekem egy ilyen köröm volt ma,de én sznte mindig 2:10 körüli időket megyek,a kis sikánban tudnék javítani,meg utána a lejtőn lévő kanyarban,többi rész már úgyahogy megy,de 7 másodpercet nem tudnék javítani
  • SuperCharger
    Nekem 2:08.188... talán mégsem vagyok reménytelen :).
    De 7 másodpercet nem tudok javítani. 1,5-et, talán. Az azért sok. Az 20 kör alatt, ami pedig csak egy sprint, 1 egész kör.
  • bardocz
    ez valami addon monza?
  • bardocz
    a pantera kezesbáány :O te UFÓÓ
    én régen nem tudtam vele kanyarodni sem,mert már pörögtem is,most hogy csináltam beállítást maganak,így már nagyon jó,de az alap setuppal soha sem tudtam biztosan autózni,és ezután tényleg nem sok kocsi jelent kihívást,egyszerüen cask néztem a falconban is,hogy miért nem pörög ki a kerék nagy gázon,meg még pár kocsiban
  • rolikacsa
    Ezek a 2006 bajnokságból vannak de ezek az idők tényleg csak gyakorlással érhetőek el.De nálunk pont ezért van a handicap rendszer.Mert nem mindenki Schumacher ezért hogy jobban kiegyensulyozottabb legyen a bajnokság ezért van az hogy a jobb pilóták csak gyengébb kocsikkal mehetnek amit a szervezők kategorizáltak be.
    Köszönöm a linket majd lesz egy kis időm letöltöm és majd csapatunk egyet.
    egyből én sem tudok jól menni sőt én nem is megyek jól de tényleg csak gyakorlás kérdése.
    Imola 1 2007
    Imola 2 2007
  • rolikacsa
    Ja a pantera 2:02.2
    Piski Tamás DeTomaso Pantera 2:00.308
    Csiki Péter DeTomaso Pantera 2:01.233
    Juhasz Tamas DeTomaso Pantera 2:01.239
    Rajnóki Tibor DeTomaso Pantera 2:01.435
    Abay László DeTomaso Pantera 2:01.478
  • rolikacsa
    ááááá
    Nehogy feladd!!!!
    Mastersen se mindenki csodagyerek.Bár vannak ufók az tény én is néha úgylesek mint a fene.De hát ez van.
    Azt semmiképp nem ajánlom hogy egy kocsira gyúrj rá.Marhaság.Pont a pantera hát nem tom.Elég kezesbárány addig még nem kopnak a gumik.Én inkább ha mindenáron tojáshélyon akarsz járni akkor a nagy cobrával mennék.Se fék se futómű alatta.De mint mondtam ez marhaság.Minden kategóriában vannak jól kezelhető kocsik.Pl tc 65 az alfa cortina mini abarth meg a falcon bizonyos pályákon a motor erő miatt.
    Mindegyik kocsi más és más pályára kiváló bár az Alfa majdnem mindenhol verhetetlen kivéve ha nincsennek nagy egynesek.
    GTC65 ben nagy cobra illetve gt40.Elan már jóval gyengébb de nagyon élvezetes a vezetése.
    GTC 76 szinte mindegyik kocsi jó csak ott is vannak jobbak.
    De mint mondtam ne egy kocsival gyakorolj.De én pl egy versenyre kb olyan 5-6 óra intenzív gyakorlás kell néha többi ahhoz hogy centire ismerjem a pályát.Ha már BMW akkor egy hotlap youtuben
    Monza 10k Hotlap
    BMW nagyon jó kis kocsi de a capri meg a 906 elveri igensok pályán.De kb egy kategoria ha a detomasot nem vesszük ide meg a corvettet.
  • SuperCharger
    Nem tudom, hogy csinálták, de nézd meg a replayt, mindenhol letölthetõ nogripen.
  • bardocz
    jeee pantera-imola 2:08.773,végre sikerült 10 alá bemenni:D
    de nogrien legroszabb előtem lévő pantera idő 2:01,ezt lehet hogy úgy csinálták,hogy a célegyenesnél a sikánt levágták,és egyenesen áttéptek,hogy így gyosabbak legyenek?
  • SuperCharger
    Szerintem ez egész más hang ahhoz a zengéshez képest, mint ami a játékban van PONT ugyanezekenek a kocsiknak...

Én egyébként megtanultam egy autót vezetni elég jól (nagy '76 Corvette), de sajnos elég ritkán engedik szerepelni, és többnyire olyan pályákon, amik nem nagyon fekszenek neki.

RedRiot, látom megcsömörlöttél kicsit te is... de ne NFS-ezz, inkább gyere, vigasztalódj te is TDU-ban :).
    Komolytalanságot félretéve, vmikor összejöhetnénk vmi kellemes kis pályán párducot szelidíteni, én még nem mertem rászánni magam, de nagyon jó lenne megismerni, nogripen javarészt velük futották a top idõket.
  • Ombika
    Jovo het egyik este 1 nagy csapatas,minimum 5-6 ember? :))
  • bardocz
    próbálkozz a panterával:) utána minden egyszerü lesz:)
  • bardocz
    iszonyat jó hangjuk van,és a játékbeli hang is szerintem el van találva,így hogy már hallottam igazit is dorombolni hacsak gépen is ócsószar hangszóróval
  • RedRiot
    Lehet hogy tartanom kéne néhány BMW mentes napot. :)

Hangerőt fel:
    Panterák Nürburgringen
  • bardocz
    hagyjad már,már én is feladhattam volna mindent:D sokat gyakorolj egy kocsival,és csak arra gyúrj rá,és lehetőleg ne valami egyszerüen vezethető legyen(mint pl öszes 65-ös,bmw,fordok,gt350),gyakorolj a panterával rengeteget,ha valami,akkor az vezethetetlen,és ha azzal jól mész,utána kipróbálsz egy akármit is,és röhögsz hogy ez miez?még csak meg sem akar pördülni magától,nem is versenyautó
    mostanában csakis panterával megyek,felmentem egy szerverre ford falcon bevásárló kocsi volt kb,régen még alfával is megpördültem akárhol,most meg max ha nagyon túlvállalom magam,és azzal is sokkal gyorsabb lehetsz,ha óvatosan próbálsz vezetni,ezzel én rbr-ben minden pályacsúcsom megdntöttem,és még most is ha gyora akarok menni,annak csak hibázás a vége
  • RedRiot
    Kipróbáltam az Abarthot és a Minit a Hungaroringen, és az Elant illetve a GT40-et az A1-Ringen. Közöm nincs hozzájuk, szánalmas időket mentem. Hát jah, ennyi a tudásom: a BMW-vel néha villantok egy-két funrace-n aszt annyi. 2 év GTL után ez azért elég kevés. Pff. Valószínűleg úgy égnék a GTR-Mastersen hogy a Reichstag ahhoz képest öngyújtó.

Lehet hogy vennem kéne egy gamepad-et, és NFS-ezni kilencévesek ellen, ahhoz talán elég lennék. Na megyek kiugrok az ablakon. :((((
  • Penge88
    AZ skin nekem is kell, nekem is nagy kedvencem... Up the Irons! :D

(bocs a reklámért)
  • bardocz
    ezeken a pályákon pont nemmegek,meg nem is ismerem őket:)
    mondjuk ha jól emlékszem hungaroringes időm szintén bmw-vel nem sokkal van tiedtől elmaradva,csak pár másodpercel
    amúgy én már nnak is örülök,hogy a panterát a pályán tudom tartani:)
  • RedRiot
    rolikacsa: pár köridőm ha érdekel:

Magny Nat.: 1:03:7
    Anderst. South: 0:55:4
    Hungaroring: 1:51:1
    Brands Hatch GP: 1:41:1
    Cadwell: 1:28:9
    Sears Point: 1:21:3
    Watkins Glen: 2:03:0
    Kyalami: 1:53:8
    Philip Island: 1:45:0

Ezek mind BMW idők. Vmelyik nap a Hungaroringet kipróbálom az általad írt autókkal is.

• bardocz
    és a mai nap olyan szintre fejlődtem,hogy jobb időt mentem panetrával mint bmw csl-el:D dijon gp 1:28.490
  • RedRiot
    No, itt le van írva minden:
    Altbier Download

A fórum mellett jobbra ott vannak a letölteni való programok is.
  • RedRiot
    "Hu Vazzeg!!!!
    Mi a ráknak 700 skin gyerekek???"

Szerintem ez is egyfajta védelem lehet: egy 11 éves wrecker biztos nem fog ennyit letölteni hogy baromkodjon. Amúgy engem is sokáig visszatartott ez az 5giga, de így miután egyszer leszedi az ember, már nem zavaró.

www.altbierbude.de
    Időket a "Best Laps"-ban megtalálod.

Van FAQ is vhol, az elmagyarázza a download plugin használatát, de ha nem boldogulsz, majd leírom magyarul, meg linkelek. De ezt majd csak otthonról, nekem még work van. :)
  • rolikacsa
    Hu Vazzeg!!!!
    Mi a ráknak 700 skin gyerekek???
    Mi a bajnokságba egy 500 MB os skin csomaggal nyomjuk meg egy 500 MB pálya pakkal.De 5 GB.
    Hát ha azt letöltés managert ideadnád megköszönném mert akkor ez msáhogy nem fog menni vagy valami linket esetleg.GTL rankon van fent időtök?
    Egy nevet meg pályát ha mondotok megnézegetném szívesen.
    Csak egy párat mondok.
    Hungaroring:
    Abarth 2:01.xxx
    Alfa Romeo 1:58.xxx
    Mini Cooper 2:00.xxx
    A1 Ring:
    Elan 1:48.xxx
    GT40 1:43.xxx
    Detomaso(kisebbik) 1:44.xxx
    Inetrlagos:
    BMW 1:44.xxx
    Capri 1:43.xxx
    906 1:44.xxx
    Detomaso 1:45.xxx

• RedRiot
    "Kell valamit is letölteni hozzá?"

Hajaj! 200 pálya, 700skin - kb. 5giga. De van vhol az oldalon egy letöltés-manager, ami automatikusan updateli a GTLt, be is másolja a letöltött cuccokat a megfelelő mappába. Sok az 5Giga, de csak egyszer kell leszedni. Utána már csak az aktuális újdonságokat, egy-két pálya néha-néha, pár skin. Megéri szerintem, sokkal változatosabb lesz a játék.

A funrace-k aktuális heti pályái a főoldal tetején vannak, de a fórumban hamarabb kiírják őket. Csak a Special Event-ek vannak előre lefixálva, a funracek pályái körforgásban vannak, folyamatosan váltakoznak 24/7. Remélem benézel, eddig kevés magyarral találkoztam.
  • rolikacsa
    Na lehet a következőn benézek és megnézem mit tok ellenetek :)
    Melyik a következő pálya?Na akkor jövök én is a bömössel vagy a caprival.
    Kell valamit is letölteni hozzá?Vagy sima gyári skinekkel.
  • RedRiot
    Ingyenes. Van egy számlaszám, ahová lehet adakozni, de ez nem kötelező.
  • blory
    Menyi penz a altbier tagsag ?
  • RedRiot
    Ma nekem is volt egy pár jó altbier-futamom. 2 pályán sikerült körrekordot autóznom: Crystal Palace, Barbagello.

Két másik CSL-el és egy-két 906-ossal csatáztunk jókat. Crystal Palace-on és Portlandon hagyományaimhoz híven szörnyen rajtoltam, utóbbin ráadásul összeakadtam egy másik Bömbivel, egy körön át gyilkoltuk egymást, aztán én hibáztam és leestem az útról. :)

Barbagelloban viszont eljött az én időm! Pole, BMW-pályacsúcs. Kicsit ideges is lettem, ha megint csinálok egy béna rajtot, pole-ból, mögöttem 21 autóval, akkor legjobb esetben kurva nagyot égek, rosszabb esetben tömeg-crash! Uccsó pillanatban átállítottam az 1-es fokozatot rövidre -> legfeljebb majd az éles kanyarokban nem tolom vissza, majd kettesben elszuttyogok vhogy, gondoltam. A változtatás bejött, a rajtom sikerült. Az első kör horror volt a hideg gumik és egy nyomuló 906-os miatt, de aztán már viszonylag eccerű volt. Eddig ez a legjobb eredményem! :)

Továbbra is maradok a BMW-nél, már egy personal skint is gyártottam hozzá, kicsit reklámozom vele egyik kedvenc zenekarom :)

[URL=http://www.altbierbude.de/images/cars/GTC-TC-76/BMW_CSL_IronMaiden.jpg]BMW CSL "Iron Maiden"[/URL]
  • bardocz
    tök jó versenyt mentem m,5 körös donningtonpark
    4. helyen voltam aztán hibáztam egyet,és hátrakerültem,de az utolsó is hibázott és utolértem és harcolgattunk,aztán utolsó körben az utolsó kanyarban véletlen kilöktem,és megálltam,hogy elmehessen mellettem
    egy ideig vártam is hogy induljon,aztán mikor elindult mentem utána,persze előtte megköszönte hogy elengedtem,aztán céltól pár méterre olyan satuféket adott,hoghy keresztbeálltam,de még így is ő futott be előbb:D