GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jo, akkor ma este verseny! 😊
Aki me'g akar, johet...
Jack es Dietrich igazan kibekulhetne, nem kell olyan komolyan venni a dolgokat. Persze nem tudom mi tortent, mert nem voltam ott...

Prézli
Akkor ma este tuti 4 ember lesz, és ha gondoljátok behírdetem a HRC topikban is, hogy lesz verseny amennyiben az urak egyet értenek.

Viszont egy dolog számomra még mindig nem tiszta: #5637, #5638, #5639 itt mi volt a veszekedés oka, és van-e már béke?

Ombika
Ma este?

Ginger17
Csak szóljatok... itt vagyok. <#wink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

En is benne lenne'k mar egy kis versenyzesben. <#eljen>
Nekem a heten csak a ma este vagy a holnap este jo.
Utana meg jovo heten is benne vagyok 😊

Ombika
Barmikor rendelkezesre allok! 😊

Prézli
Emberek nekem nagyon megjött a kedvem a GTL-hez.
Jóvolna mégegyszer (és még sokszor) öszejönni, és csapatni egy óriásit.
Nekem már életszakaszom az az idõ amikor Mondello-n cspattuk alfákkal meg cortinákkal, annyira meghatrozó volt (azóta játszok online autós szimeket)

Nekem mindegy milyen pálya, milyen autó csak legyünk. Nem is a létszám a fontos, hanem az emberek akik részt vesznek (Supercharger, Jack ,KoS ,Redriot) ,meg hogy ne legyen túl dúrva veszekedés.

Nekem szerintem mindegy mikor csak jöjjünk össze azt toljuk együtt, mert elvonási tüneteim vannak <#vigyor4>

Misi az ezredes
bocs*

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Valami rosszat mondtam! akkor ocs bár sztem nem! nah mind1 értem rendben!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bardocz
jah,és aszem picit régebb óta vagyok itt mint te^^
eredetibe van meg,tokostol papirostol online cdkulcsostol,csak eltünt felujításban
bardocz
az a baj hogy elvileg csak dvd meghajtó lehûzásával megy,amúgy már rég nem használnám cd-jét cd ellenõrzéses arhaság miatt emrt néha megfagyott a gép tõle
Misi az ezredes
lol aham XD
Virtual DAEMON asszem ez jó a bajodra!de nem tuti nem használom!

bardocz
már tudnék újra játszani,ha meglenne cd,van már vmi mód egyszerû,hogy menjen anélkül?
Misi az ezredes
Egyszer vettem egy jatekot nem tudom mi volt a neve foltokban nem volt megírva ! De olvast a PC! ne tudtam h lehetséges nah mind1 XD de jót röhögtem a cégen! Meg a boltos is <#nyes><#nyes><#email>

Wanted
Ez durva: leszedtem a netrõl az image-t. Csont nélkül feltelepült.
Kösz a segítséget.
Már a dvd-kben sem bízhat az ember. 😞

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

SimaSuna
te nemlátod a dvd olvasód igen..
viselj szemüveget xD 😄
Wanted
Az a gond, hogy régebben simán tudtam a lemezrõl telepíteni.
A lemezen nincs fizikai sérülés.
Letöltöm a netrõl és kipróbálom.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Misi az ezredes
Vagy vidd vissza ha vetted 😄

SimaSuna
hibás DVD file..hiába másolod fel simán ha maga a lemezen lévõ file hibás -.-
vedd meg^^ tõcsd le
Wanted
Sziasztok!
Amikor telepíteni szeretném a gammát, akár dvd-rõl, akár a vinyóról, az audio.dat file-nál megáll azzal, hogy a source file is corrupted.
A dvd karcmentes, a vinyóra simán fel tudom másolni róla a játékot.
Járt már így valaki?

jp10000
Még szerencse, hogy golyóálló az internet.

Prézli
Látom beindult az élet...talán kicsit túlságosan is <#hehe>
Énis jönnék majd versenyezgetni ha van rá lehetõség fõleg, hogy jönnek a nagyok is (HRC).

(UI:Most Dietrich és Jack összeveszett vagy mi?)
Ja és összeírtam egy listát Jack barátunkról, a könnyebb beazonosíthatóság érdekében:

Ombika - SG Fórum
ValeRossi - Hamachi
Jackass - GTL
Dr. Puhl - LFS

jp10000
Szerintem a replay egy leíró script lehet,ami vezérli a játékot és nem egy stream file. A játék nélkül nem megy. Még a video fájlba konvertálást is kispórolták a játékból.

Tudtok olyan programot, ami letjátsza a replay filet? Gt Legends nélkül értem.
Ombika
Ta..j oda ahonnen jottel,majd legkozelebb 1 bocsanat elhagyja a szadat <#taps><#banplz>

Dietrich
van saját szerverünk nekem egy kis pöcs ne ugasson, hogy örüljek h nem dob ki meg hogy basznád szájba..ketten lettetek volna HRC-sek nélkül..de már nem csodálom miért...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nekem ne bazmegoljon senki egy szar fun racen..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
Jossz mar?

nem látom a szervert... esetleg hamachin egy ipt lécci irjál

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ombika
Jottok oda vagy mehetek mast jatszani?

Ginger17
Én nem látok semmit... <#shakehead>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ombika
Gyertek erre please,fut serverem!

Ombika
Okes vagyok itt! Csinaljak servert?

Dietrich
és rajtam keresztül?

SimaSuna
nekem tele van 😞

Ombika Joinolj be ide:

HRCTeam
gtr2

köce!
Ombika
Inditom servert.

Dietrich
nekem most sikerült csatlakozni oda.

Ginger17
<#nyes>

SimaSuna
lehetne törölni a hamachiról 1-2 usert vagy 1 újat kreálni neki..
nekem Full létszámot ír 😞
SimaSuna
minjá fent a game...
kell a pecs..meg restart azt kész -.-
Ombika
Wr2-ozom,amig nincs itt senki se csak GingeR!

SimaSuna
és mikor indul a szerver?..addig felpakolom..
Dietrich
ok

Ombika
Alapjatekkal toljuk ma is!

Dietrich
Hali.
És mit kell leszedni a mai racehez az alapjátékon kívûl? Pálya, autó?

Ginger17
Ha nem baj, leadtam a drótot a hrc-sek között.

Ginger17
<#nyes>

Ombika
MA este kb 8tol raerek,ha leszunk minimum 4en?!

jp10000
Igenis tessék kiharcolni mindenkinek, hogy hetente 1X-2X jár a kikapcsolódás. Ettõl rosszabb, drágább hobbi is létezik. Fülessel még a zúgás sem zavarja a családtagot.

Ginger17
Megpróbálhassuk. Megérdeklõdtem az asszonytól, rá fogok érni... <#zavart1>