GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki me'g akar, johet...
Jack es Dietrich igazan kibekulhetne, nem kell olyan komolyan venni a dolgokat. Persze nem tudom mi tortent, mert nem voltam ott...
Viszont egy dolog számomra még mindig nem tiszta: #5637, #5638, #5639 itt mi volt a veszekedés oka, és van-e már béke?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Nekem a heten csak a ma este vagy a holnap este jo.
Utana meg jovo heten is benne vagyok 😊
Jóvolna mégegyszer (és még sokszor) öszejönni, és csapatni egy óriásit.
Nekem már életszakaszom az az idõ amikor Mondello-n cspattuk alfákkal meg cortinákkal, annyira meghatrozó volt (azóta játszok online autós szimeket)
Nekem mindegy milyen pálya, milyen autó csak legyünk. Nem is a létszám a fontos, hanem az emberek akik részt vesznek (Supercharger, Jack ,KoS ,Redriot) ,meg hogy ne legyen túl dúrva veszekedés.
Nekem szerintem mindegy mikor csak jöjjünk össze azt toljuk együtt, mert elvonási tüneteim vannak <#vigyor4>#vigyor4>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
eredetibe van meg,tokostol papirostol online cdkulcsostol,csak eltünt felujításban
Virtual DAEMON asszem ez jó a bajodra!de nem tuti nem használom!
Kösz a segítséget.
Már a dvd-kben sem bízhat az ember. 😞
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A lemezen nincs fizikai sérülés.
Letöltöm a netrõl és kipróbálom.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
vedd meg^^ tõcsd le
Amikor telepíteni szeretném a gammát, akár dvd-rõl, akár a vinyóról, az audio.dat file-nál megáll azzal, hogy a source file is corrupted.
A dvd karcmentes, a vinyóra simán fel tudom másolni róla a játékot.
Járt már így valaki?
Énis jönnék majd versenyezgetni ha van rá lehetõség fõleg, hogy jönnek a nagyok is (HRC).
(UI:Most Dietrich és Jack összeveszett vagy mi?)
Ja és összeírtam egy listát Jack barátunkról, a könnyebb beazonosíthatóság érdekében:
Ombika - SG Fórum
ValeRossi - Hamachi
Jackass - GTL
Dr. Puhl - LFS
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
És mit kell leszedni a mai racehez az alapjátékon kívûl? Pálya, autó?