7613
  • RedRiot
    Bati: Abarth verseny? Utoljára a Road Atlantán indultam, ott ötödik lettem. Bár csak 12 autó ért célba. A nagymenőkkel nem tudtam tartani a lépést, de azért nem is kínlódtam. Sok akcióm nem volt, de a pálya kellemes volt, élmény volt rajta végigkergetni a Fiatot.

Bardocz: nincs bajnokság, mármint vannak kupaversenyek, de tudtommal nem pontozzák a helyezéseket. A legjobb köridőket nézik adott pályán/adott autóval. Az gondolom feltűnt, hogy minden héten más pályák vannak. Az azokon valaha futott leggyorsabb köreid után kapsz pontokat, és ez alapján rangsorolnak.

Ezt a listát a "Ranking List" menüpont alatt éred el.

• bardocz
    altbieren van bajnokság is?hogy lehet nevezni,meg mikor van?
  • batihu
    Igen, én szoktam menni a Mini-vel, és Red Bull színekben a Lotus Elit-tel is! De csak akkor, ha pontokra vadászom! Bár a pontversenyben lévő pályákat mindig rotálják, így most kb. 20 pontom van csak!
    Az Abarth-tal milyen eredményt értél el a kupaversenyen?
    Sajna a pedálom már akkor is vacakolt, így az edzést sem csináltam végig, pedig a verseny biztosan élvezetes lett volna!
    Most veszek egy másik kormányt, remélem a jövő héten már megkapom.
    Én mindig gyerek maradok, anyukám is így hív: Kisfiam.
    Bár már nekem is van két csemetém!:-)
    GTL=Forever Young!
  • batihu
    Igen csak eredeti játék+ a letöltött autók, pályák kb. 6giga!
    Megéri!
    Támogathatod is az oldalt, ha tudod, de nem kötelező!
  • Encore
    Sziasztok!
    A Toban pálya a kedvencem GTR2 alatt (anno az rfactorban megláttam és azonnal megszereztem GTR2 alá), viszont GTL-hez nincs meg. Rákerestem de nem találom, honnan tudnám leszedni? Köszi.
  • blory
    Altbier-re csak eredeti jatek kell semmi server koltseg nincsen ?
  • bardocz
    hát én azt a páylát nem tudom megtanulni:D de az első viszafordító a nagy lejtő után valami eszméletlen jó:D amúgy valencia is gyári minőségú,és jelzi milyen kanyar jön,sok addonpályával ellentétben,nagyon jó volt ott versenyezni,egy gt40 mögött addig mentem amíg nem hibázott,nem akartam kilökni 2. helyről:)
  • RedRiot
    Toban pedig jó pálya! Az elején azokat a gyors kanyarokat nagyon szeretem. Egyedül azt a derékszögű jobbost nem szeretem a közepén.
    A vége felé lévő lassítókat kicsit le lehet vágni, és érdemes is.

Nagyon "ritmusos" pálya, ha itt hibázok akkor nehéz újra elkapni az ütemet. Minden rész nagyon kapcsolódik az előzőhöz, ha rosszul jössz ki egy kanyarból, akkor rossz helyen kezded a következőt és annyi a körnek.
    De ez egy nagyon szépen megcsinált (vagy konvertált?) pálya, gyári GTL minőség.

Bati, te szoktál a sárga Minivel lenni? Rég láttalak tényleg. (most nézem az adatlapod, megnyugtat: lehet hogy nem én vagyok a legvénebb itt a 31 évemmel? :) Az altbier sem éppen bölcsőde: van jópár 40 körüli versenyző, de asszem GeeDee a korelnök a maga kb. 60 évével.

GTL = örök gyerekek játéka? :)

• bardocz
    én most voltam,valencián sikerült 2. helyet megszerezni,aztán utánajött valami pálya,ami számomra tanulhatatlan horror,7 ember körözött le,és 8-an voltunk...a caprit úgy öszetörtem a végére,hogy már irányíthatalan volt
  • batihu
    Az enyém is megadta magát, bár az nem Logitech, hanem Thrustmaster!
    Eddig csak vacakolt, padlógázon szinte alig kúszott feljebb a fordulat, a végére már fel sem pörgött.Az elején még azt hittem negatív irányban mentem el a setuppal.
    Már egy hete nem voltam versenyezni Altbier-en!
  • bardocz
    nem hiszem el,ez a k. pedál egyre szarabb,nem elég hogy a felénél érzékeli a gázt,de kb 60-70%-on kicsapja 100%-ra hirtelen,és bármit csinálok nem jó,dxtweak program tök jól írja ahogy nyomom a gázt,úgy mint a jó fékpedál,de játékban megy egy kalap szar :S jah meg a 906-ost ki akartam próbálni de nem jelenítette meg a kocsi belsejét,és alig vlt hangja...
  • bardocz
    na még ég aszem a ranault alpinevel szoktak szerencsétlenkedni,én legalább addig gyors vagyok,amíg nem hibázok:D
    amúgy tök jó volt tgnap 2. futamnál,hogy nem volt előttemgyengébb kocsi időmérőm,igaz mögöttem se erősebb:)
  • RedRiot
    Tényleg akkor mentem először azon a pályán! :) Ami egy kicsit bugos volt: végül a második helyről indultam, előttem ugye a pole-on egy 906, előttünk pedig a 17. ember! :) Érdekes volt. De funrace-be nálam még belefér az ilyen.

Ami már kevésbé, hogy minek indulnak emberek GTC76 szerveren Abarthokkal? Shelby kupé meg GT40 még OK, de ezeket a töpörtyűket néha nagyon fárasztó kerülgetni. Ráadásul van külön 65-ös szerver: ha odamennének páran, biztos mennének többen is, és nem lenne üres.
  • bardocz
    RedRiot ilyet írt,hoghy tanulja a pályát,megnmézem,és poleon van a végéig:) én sajna hibáztam párat azon a pályán,de nagyon tetszett,meg véletlen klöktem egy 906-ost
    utána is jó pálya jött,csak nem tudom a nevét,nem is utolsó helyről rajtolta,de természetesen itt i hibáztam:D

amúgy a benzin nekem is nagyon fogyóban volt,8 körre tankoltam,és utolsó előttiben elkezdett villogni a lámpa,úgyhogy próba szerencse módon inkább nem áltam ki a boxba,de ahogy néztem a célegyeensben kb 5-6 kocsiban fogyott ki a benzin:D
  • RedRiot
    Eh, de jo kis pálya ez a Keimola! BMW tesztpálya lehet, mert igen jól feküdt a CSL-nek. Az utolsó öt másodpercben vette el tőlem a polet egy 906-os. Pedig kezdett hízni a májam, 25 autós mezőnyben azért jó érzés pole-on lenni, funrace ide vagy oda.

A verseny már nem sikerült ilyen jól, összeakadtam egy GT40-el. Lehet hogy kicsit sok volt bennem az adrenalin, és kicsit időmérő stílusban nyomtam. Uccsó körben pedig, ilyen még nem történt velem: utolsó kanyarban kifogyott a benya, motor leállt! Pedig megnéztem: 6 körös verseny, én 7et tankoltam. Na mind1 váltó üresbe, és pont átvitt a lendület a célvonalon! :) Jó volt.
  • bardocz
    ha nem töltöd le a skineket akkor a játék folyamtosan tölt be mindenkit,és csak ctrl+alt+del marad,legalábbis nekem
  • SuperCharger
    Gyári festésekkel is beenged, csak annyi, hogy te nem látod az extra skineket, hanem a gyáriak jönnek be helyette.
  • bardocz
    meg akik jobb versenyzők direkt kis kocsival mennek,hogy így is izgalmasabb legyen,persze mit sem ér a motorerő,ha jobban kanyarodik nálam:D mint régen superchargerel monza junioron,én beestem féktávon,ő meg előzött engem kigyorsításnál:) jó kis versenyek voltaka azok:)
  • bardocz
    persze gyere nyugodtan;) még egy jó versenyző:)

amúgy baszus,hogy én mekkora egy lámer vagyok...most mentem 10 körös dijon-t,első helyről rajtotlam panterával,erre első kanyart azzal kezdem,hogy a hideg gumin kicsúszok,neki a falnak,és utolsó helyről lökös nélkül mentem...célegyenes utáni kanyart nem tudtam bevenni rendesen,ha a tábla alatt fékeztem az már káéső volt,mind1 hogy váltottam visza,de feljöttem második helyre,meg valami csókával is küzdöttem,igaz anyit csinált előzésnél,hogy folyton leszorított,de már-már pofátlan módon
  • rolikacsa
    Nekem még nincs letöltve.Szívesen csatlakozok hozzátok ha gyári pályán és gyári festésekkel mentek.Hátha tanulok én is még....
    Szal ha van kedvetek csatlakozok én is ha így jó nektek.
  • RedRiot
    Azért megvan a feelingje nem? Kicsit sokszínűbb a GTL egy altbier-pakkal! :D Nincs többé klónok háborúja. :))
  • bardocz
    mindent leszedtem,ma már versenyeztem is:) szerencsére egyik pályát sem ismertem,és csak az egyiknek tudtam menni még egy full kört verseny előtt:DD
  • SuperCharger
    Akkor írja ezt, ha olyan pálya van, ami neked nincs meg. Elég hülyén működik, mert ilyenkor kiírja egy olyannak a nevét, ami megvan.
    Minden letöltöttél? Közvetlenül verseny elõtt is lefrissítetted?
  • Ombika
    No akkor egyik este regi szep emlekek kedveert 1 csapatast?
  • bardocz
    albierts miért írja azt hogy nincs meg a pálya,amikor alap pályán megy a verseny(donnington park)
    amúgy most mentem 2 versenyt a kis autókkal,sajna mindkettőben hibáztam,ezért hátraestem :S
  • bardocz
    na letöltöm albiershez a dolgokat,kiváncsi vagyok meddig tart...remélem jó sokáig,hogy ma már ne játszhassak vele:D
  • bardocz
    total commander rulz,menyivel egyszerübb így:D
  • bardocz
    nah,valamiért nem akarja a fájl-t megcsinálni,létrehozom jegyzettömbe,és eze a néven menteném el,de mégis szöveges dokumentumnak veszi
  • SuperCharger
    Részvétem... nekem egy Windows installer játszott el egyszer hasonlót. Dolga végeztével a meghajtójáról letörölte rákérdezés nélkül rekurzívan a györkérbõl az "install" nevü könytváramat, amiben 6-7 év alatt szorgosan összegyűjtögetett programok telepítõi leledztek.

A csít meg csak ennyi: csinálj egy TG2001.DYN nevü, üres, nulla byte-os filet a játék könyvtárába (ahol a GTL.exe van), indítsd el, és ezután csinálj profilt.
  • bardocz
    hol és mit kell ahoz átírnom,hogy minden autó meg pálya meglegyen?nincs kedvem végigmenni nazikszediken versenyen újra
  • bardocz
    na nem tudom eret vágjak-e magamon,ugorjak ki az ötödikről vagy mit csináljak,szerencsére eltünt minden játéka gépről,persze csak a játékok,mintha mindent uninstalláltam volna,eltünt minden setupom így,viszont most van helyem a gépen az albiertshez... a játékok öszesen 35gigát folgalatak,tudnám mi ette meg a maradék 45-öt...ami még mindig eszi...ha törvénytisztelő állampolgár lennék ne uis lenne akkora probléma,mert mindent újrarakok,de így csak gtl,gtr2,rbr meg witcher maradt ez legalább kurváva elfér...
  • rolikacsa
    Ne a setupban bizzatok első sorban hanem magatokban.De persze ha setup nem jó a kocsi is kezelhetetlen.Mindenképp majd megprobálom összegezni hogy is kellene beállitani.De máma már nem hiszem neki fogok......
  • SuperCharger
    Ez a Frank Szintai Pantera setup nagyon király. 2:06.085-ot mentem vele max, de a 2:07 erölködés nélkül megvan, és még van is benne. A 30/40 difibeállítás rettentõen furcsa, én pont fordítva használtam eddig, egyáltalán nem is értem, hogy tud így működni...
    Ilyen erõs összetartásra (-0.40) meg még álmomban sem gondoltam volna. Bár így utólag belegondolva logikus. Mondjuk plusz összetartást soha nem tettem még egy autóra sem, féltem, hogy egyenesben túlságosan visszafogja majd a gyorsítást.
  • bardocz
    1:58 panterás idők nem hoszem,hogy úgy születtek,azzal meglehet futni,amúgy nekem így semi nem akar kitörni,ahogy most én használomellenben 60/40-en eléggé szar volt
    az 1:53 viszont képtelenség,hogy normálisan anyit fussanak,főleg hogy 914 leggyengéb a 76-os kocsik között
  • RedRiot
    Bardocz, az a 20/80 difi érdekes. Először 60/40-ről indultam, most asszem 30/40. Ha terhelés alatt jobban zár, az már olyan mintha jégen vezetnék. A második szám ugye az, hogy mennyire zárjon a difi, ha nincs terhelés, ha elveszed a gázt. Ha ez az érték magas, akkor nem akar hirtelen kitörni így a hátulja lassításkor?

Holnap kipróbálom! A délután talált setup stabil alapnak tűnik, lehet rajta kísérletezni.

"szerintem a célegyenes előtt átjöttek egyenesen,és így nem kettesből kigyorsítva mentek célegyenesben,hanem már ötösben fullgázzal,úgy sztem lehetségesek azok az idők"

Ezt holnap megpróbálom vhogy lecsekkolni, logikusan hangzik. Az 1:53-as 914 idő így is teljesen kamu szerintem, de az 1:58-as Panterás alien-idők talán így születtek...
  • bardocz
    nos,a difim az pont fordítva volt beállítva,most 20/70-80-on nagyon jó,és szerintem ez hozta a legtöbb időt,mivel sokkal nagyobb tempóban tudok fordulni,aztán elöl öszetartás nekem +0.20 volt,merthogy akkor stabilabb a kocsi,ami igaz is,viszont -0.40-en is stabil,és nagyon jól fordul a kocsi,ezek a beállítások hozták nekem a 3 másodpercet

amúgy most mentünk egy 10 körös imolát,17-ből maradtunk 5-en a végére...így lettem második,amúgy 3. lettem volna,a rajt nekem jól siekrült,mert 4. heyről rajtoltam,de sajna 3x vagy 4x megpördültem a versenyen(2x a saját hibámból),de így is nagyon jó volt,amúgy a versenyt ketten tudtuk befejezni a végére ahogy néztem au ötből,Roland meg én,többiek DQ
  • SuperCharger
    Megosztanád velem mire jutottatok? Én is összehoztam egy stabil setup-ot, de persze lassú nagyon.
  • bardocz
    na igen,Rolikacsa segítségével 3 sec-el vagyok gyorsabb átlagban:) így már imola-pantera 2:07 :))
  • rolikacsa
    Az hát!!!Lehetetlen olyan időket menni.Azért nézzed inkább csak a magyar időket és akkor lesz reálsi viszonyitási alapod.
    Bardoczi egyből jobb lett egy kis segítséggel.A bömi idő már nagyon jó grat hozzá.Majd megprobálom összeszedni a gondolataimat mit hogy is kéne állítani mert nem egyszerű ezt csak úgy ide pöttyenteni.
    Ne csak Bömi pl Caprival is menj szintugy orrmotoros.
  • bardocz
    szerintem a célegyenes előtt átjöttek egyenesen,és így nem kettesből kigyorsítva mentek célegyenesben,hanem már ötösben fullgázzal,úgy sztem lehetségesek azok az idők