7613
-
#6093 altbiers 1? igaz most offlin,de ott szoktak sokan lenni -
#6092 ma kipróbáltam nagy cobrát barcelonaba,hu,nagyon állat kocsi,stabilan lehet vele menni keresztbe,nem olyan vészes vele egy keresztbeállás mint más kocsikal:) élveztem nagyon -
#6091 Annyit beszéltetek, megint kedvet kaptam kicsit körözni. Ma este nem gyűltök össze vmelyik szerverre véletlenül? -
RedRiot #6090 Szép kör! Frapssal csináltad? Én is gondolkodtam már hogy kéne csinálni vmi GTL videót...
Nem vitatom hogy a Capri, a Pantera és a 911 gyorsabbak a BMW-től. Ha olyan emberke ül a kormánynál, aki tényleg ki tudja autózni belőlük a maximumot. A BMW motor valóban nem húz alulról, de a verseny-áttétellel (atomhosszú egyes, utána a többi fokozat nagyon közel egymáshoz) lehet kellemetlen meglepetéseket okozni a többieknek. Nem azt mondom hogy elpicsáz egy alien-driver által hajtott Panterát bárhol, de azért nem is kell leírni.
A hirtelen irányváltásokat is jól tűri, és mint mondtam fékezés alatt sem akar kitörni - emiatt bátrabban lehet vele kockáztatni, könnyebb korrigálni ha vmi nem úgy sikerül ahogy terveztük. Egy Corvettel is lehet nagyon gyorsan menni, de ott nem igazán van lehetőség "B-tervekre", különösen szűk helyeken. Inkább teher- mint versenyautó, ha kicsit élesen akarok fogalmazni. :)
A Bömbinél több energiám marad az ellenfelekre, ha forgalom van egyszerűbb más íveket találnom mint a többivel. Ez a gyönyörű a GTL-ben, hogy mindenki talál benne olyan autót, ami illik a vezetési stílusához, vagy akár a napi hangulatához.
-
rolikacsa #6089
Egy gyenge köröm (2 sec maradt benne) de azért linkeltem be hogy lehessen érzékelni micsoda filing volt ezen a pályán menni ezzel a vassal 1 órán át.Bathurst 1 kör -
#6088 én alamiért nem tudok caprival úgy gyorsulni ketesből,mint bmw-vel,meg én nem is tudok vele gyorsabban meni,de tény hogy nagyon stabil autó
ami mindent ver szerintem a pantera,úgy gyorsul 3-asból,mint más autó kettesből :D -
rolikacsa #6087 Capri az jobb ehhez nem fér kétség.Tudni kell vezetni semmi több.Az is igaz egy Monacon már nem biztos kijönne az előnye a széles nyomtáv miatt de legtöbb pályán fél és egy sec előnye van a BMW-hez képest.
BMW csak egy bizonyos fordulaton müködik jól a motorja nyomatékból nem igazán nagy ágyú.Caprinak itt van az előnye mert nyomatékosabb motorja van.Tegnap volt bajnoki futamom a Bathursti pályán TC65-el és nekem a Mustangal kellett mennem.Igaz még választhattam volna a Minit is de abba nincs craft hiába a V8 az csak V8.Sikerült egy igen jó setet összedobni rá és csak kereszteb lehetett menni vele.Nagyon filinges volt hogy állandóan ellentartásokkal kellett megtartani a kocsit.Mivel a Mustangal lehetetlen íven menni.Nagyon megtetszett ez a kocsi bár régebben is vezettem akkor nem tetszett ennyire de most ezen a hegyvidékes pályán nagyon bejött.Szerintem a Nordslchife 2 órás versenyen is Mustangal megyek ha majd lehet választanom isteni egy kocsi szivemhez nőtt.
Vissza a kocsik rangsorához.A nagy BMW-t leveri a Porsche is a Capri Detomaso és aki tudja vezetni a Corvettet az is.Szal nem a legjobb kocsi a mezőnybe de tény nagyon jó vezetni.Caprinak meg iszonyatos jó hangja van. -
#6086 Anno en is imadtam,de sose csapattunk hamachin egyutt azzal! :( -
#6085 jaja,nagyon jó kis stabil autó,de caprt azért szeretik sokan jobban,mert gyorsabb a BMW-nél,meg állítólag nyomatékosabb is,de én ezt nem vettem észre,sokkal jobban tuok kigyorsítani bmw-vel kettesből,mint caprival(szar pedál miatt nem használok egyest semmivel) -
RedRiot #6084 Alfától a Cortina vmivel nyugisabb autó. Bár én egyikkel sem vagyok vmi gyors.
A BMW-t továbbra is imádom, nem értem hogy a Caprit miért szeretik jobban. A váltóáttételek jól használhatók, a széles gumik miatt jól tapad, keményen ki lehet gyorsítani kanyarokból. A súlya kivasalja a rázóköveket, nem borul fel egy kavicstól. Fékezés alatt nagyon stabil. Nagy sebességnél stabil, baszott nagy szárnyak több tonna leszorítóerővel. A képességei határán sem válik életveszélyessé.
-
#6083 én meg mára abbahagytam,crystal palace volt,próbáltam alfával,amivel ha fékezek rögtön forgok,utána meg mentem falconnal...szánalmas hogy mentem vele,pedog egyáltalán nem új pálya nekem,egyik kanyarba megforogtam jötek belém vagy 3-an mert addig izgalmas volt,meg együtt mentünk
inkább kiszálltam a versenyből,bocsánatot kértem,és leléptem...nem fogom mások versenyét még ennél is jobban elbaszni...
amúgy én is csak bmw-vel megyek,néhány pálya jól megy,a többin meg nevetséges időket megyek,külső íven lazán tudnak előzni bármivel,csak néha megyek jó futamokat,meg utánad lettem egyszer riverside-on első,amikor 1:12-et mentél bmw-vel,én utánad tudtam 1:24-et menni,és megnyertem nem tudom menyivel,az jó futam volt,de sajna nem sok ilyen jó futamom van -
RedRiot #6082 Volt vmi szerver gebasz, ilyen 5-600-as pingek voltak mindenkinél.
Úgyhogy páran feladtuk a Ferrari/Jaguart, és elkezdtünk TC65-özni kicsit. S.Schramm-al, Fittipaldival, velük már biztos találkoztál. Buli volt, többnyire Mustangokkal és Falconokkal csapattunk. Aztán lettünk vagy 10-12-en.
Egy srácnak eltűntek a mutatók a műszerfaláról, még practice közben. Írom neki:
"instruments are for pussies! listen to the engine! :)"
Erre ketten-hárman kicsúsztak. Mint mondták a "pussy" szó zavarta meg őket! :D
Tegnap ismét sikerült beállítanom 2 újabb BMW pályacsúcsot. Fittipaldival már kész hot-lap háborút vívunk. :) Még ő szokott jellemzően BMW-vel menni. -
#6081 hát nem hiszem el,most ment volna egy 37 körös verseny,direkt rákészltem,erre baszki bejött valami gebasz,és senki sem tudott felmenni a pályára rajtnál,csak 4-en ahogy elnéztem másik 2 szerveren is csak 8-an vannak,úgy hogy előtte kb 20 ember volt mindegyik szerveren...jól el van így baszva az egész,3 szerveren indul 24ember...albiertsről van szó -
#6080 baszus de szar pálya volt most albirten,a célegyenesben meg előtte és utána lévő 2-3 kanyarban laggolt az egész,ki is estem... -
RedRiot #6079 LFS? Régebben próbáltam, de nekem a GTL az igazi. Imádom a hangulatát. Nagyon szeretem a veteránokat, évek óta ábrándoztam hogy kijöjjön egy igényes, profi szimulátor, amiben ki lehet próbálni a legendás gépeket mint az E-type, az AC Cobra és hasonlók. Mikor megláttam az első GTL screeneket úgy kellett felkaparni az állam a padlóról.
Az rFactorhoz várom nagyon a Touring Car Legends modot, a képek bíztatóak, meglátjuk milyen fizikát alkotnak hozzá. Meg van egy készülő GTX5 mod, de az igencsak behalni látszik... -
RedRiot #6078 Altbier, a legtöbb este ott vagyok. Van amikor csak egy órácskát van amikor tovább. -
#6077 igen,altbieren,én általában csak akor megyek fel ha van már 5-6 ember,és uzána meg 11-ig szoktam maradni,vagy fél 11 -
#6076 Red, bardocz, hol szoktatok nyomulni? altbier-en, minden este? -
#6075 Igen igen ,miota ajanlotta prazele le se tudok rola kattanni!! :))) -
#6074 Sajnos nemnagyon, S2-ben van egy ilyen cruise szerver ahol 1000 km után egy rendőrtréning után jogot kapsz a munkára. van sebességkorlát és sok törvény, akik ezeket megszegik, azokat kőrözni kezdik és leállítják. Néha igazi Hollywood-i üldözések jönnek össze. Nem túl komoly egy dolog de időtöltésnek jó. Azért dobok egy honlapcímet: TC
Ilyenért inkább gyertek az LFS topikba, itt legyen GTL a fő téma. -
#6073 "Amúgy én az LFS mellett tenném le a voksom, mert egyszerűen mindenre jó (drift, race, drag, arab drift, rendőrözés, stunt, rallycross, kétkerekezés, hátrafele menés, hegymászás, minden)"
Ezt a rendőrözést hogyan? ki tudom próbálni demoval is? -
#6072 nekem xrg-vel nem megy,meg nem is nagyon érdekel már,inkább gtl:) ató törése tényleg eléggé rosz benne,de lfs-ben is érdekesen tud törni -
#6071 OFF:
Dehogynem! Demoból kivették a nagy driftautót, de driftelni még mindig lehet benne. S2-ben sok driftszerver van és nagyon szépen lehet most driftelni, sőt sokan XRG-t használnak amivel szintén lehet, így nemértem ezt a kijelentésed. (még formula autóval is lehet powerslide-ot)
Amúgy én az LFS mellett tenném le a voksom, mert egyszerűen mindenre jó (drift, race, drag, arab drift, rendőrözés, stunt, rallycross, kétkerekezés, hátrafele menés, hegymászás, minden) Míg GTL-ben emlékszem, a Nürburgringi hegyipályán amelyikben volt egy ugrató mindig belefúródott az orra a kocsinak a földútba és dobott egy triplaszaltót, majd talpraesett és nem volt semmi baja. Nem szidom a GTL-t de sok olyan hibája van amely egy idő után szemet szúr és nem valóságos.
A kitalált kocsikról annyit, hogy mindegyik autó mintáz egy valósat, csak licencet nem vettek, de a Formula BMW, az F1 BMW, a McGill autó és a Raceabout mind igazi, valós autók.
ON -
#6070 engem is a kitalált kocsik zavarnak lfs-ben,meg valamiért a driften kívül,meg a forumla kocsikon kívül nekem nem jön be,viszont y patchel nem lehet driftelni... -
#6069 Hat engem kulonosen idegesit ebben a gumival kapcsolatos szinte nulla erzet... De attol nem irom le ezt a jatekot,mert hat eleg sokat nyomtunk itt jopar kollegaval! :)) -
rolikacsa #6068 GTL ben igen is van változás azzal kapcsolatban ha setupolsz.Csak porold le az érzékelőidet.A másik meg egy régebbi kocsin nem igazából volt sok állitási lehetőség szerintem hűen tükrözi annak a kornak a teknikai fejlettségét.Az LFS setup részben tényleg egy prémium hisz erre van alapozva a játék.De nekem kitalált kocsikkal meg pályákkal hát nem tom.Olyan non szesz.Nincs igazi viszonyitási alap meg egy csomó illuzió romboló hatása van számomra.A fizika is páratlan de sajnos az LFS is bővelkedik azért nem kevés hibával.Kérdés az hogy ki milyen hiba felett tud szemet hunyni.Személy szerint LFS nem jön be... -
#6067 Nem probaljatok ki LFS-t,sokkal tobb beallitas es ott legalabb van is ertelme,igaz mas kategoriaju autok vannak,de lehet vki azt elvezi,ha nemlehet sok minden allitgatni es nincs igazi valtozas?! -
rolikacsa #6066 Nem ettől függ hogy mennyi benya kell egy versenyre hogy hány kört ír ki.Ismerni kell a kocsi fogyasztását és akkor nincs baj.Minden pályára máshogy írja valahova többet ír valahova kevesebbet.Pl probáljátok ki.Megnézitek hogy teli tankot mennyire ír majd mentek alap settel vagy sajáttal és utána menyire írja a 100 litert.A percet érdemes nézni.Egyáltalán nem mérvadó.Nekem ezért van motecem a másik monitoron hogy lássam a fogyasztást is mert a mutató se hiteles mert hirtelen indul meg. -
#6065 keimolán ha 5 köröst mész akkor is 8 körre kell benzin:D 12 körösre hogy végig tudja menni szerintem kb 16-18 körre való kell -
RedRiot #6064 Utána volt mégegy verseny, Keimolán. Negyedik helyről indultam, előttem egy Cobra, az élen két GT40. A Cobra már az első körben benézett egy kanyart, a második helyet viszonylag könnyen tartottam a 11. körig. Utolértem egy lekörözendő E-typeot, (az egyik hosszú egyenes elején) el is engedett.
Miközben kikerültem, láttam hogy egy GT40 baromi lassan halad olyan 50-80 méterre. Lehúzódni nem nagyon húzódott le, gyorsított, én bevágtam mellé belső oldalra, és fél kocsihosszal elé kerültem. Mivel belül voltam picit korábban kellett fékeznem, GT40 szépen rámhúzta a kormányt.
Láttam hogy nagyon fontos neki, elengedtem, ő pedig kigyorsításnál szépen keresztbe is állt. :) Nekem meg a köv körben kifogyott a benyám: pedig 12 körös futamra 14 körre valót tankoltam. :/
Ma reggel visszanéztem a replayt, a GT40 azért ment lassan az egyenesben, mert előtte ütközött egy lekörözendővel. Kissé frusztrált lehetett, ezért keménykedett velem. -
RedRiot #6063 Jó race volt. Ha megfigyelted az én kicsúszásomat is egy lekörözött okozta: a zöld E-type nem vette észre hogy én nem a 18. vagyok hanem az ötödik, így szépen feltartott azokban a lassú kanyarokban. Úgy a 8-9. körtől már nekem is igencsak elfogytak a gumik, így minden idegszálammal koncentráltam mikor próbáltam kikerülni az istenbarmát, de kizökkentett a ritmusból és kicsúsztam.
Pedig már el lett pofázva az Altbieren is párszor: TABot megnyomni, ha jön vki hátranézni egy pillre és ha a szám mellette kisebb mint a te pillanatnyi helyezésed, elengedni mihamarabb! De még mindig nem fogták fel páran...
Én is nagyon élveztem a versenyt, jó volt meghajtani a Cobrát. Külföldi fórumokon sokan szidják hogy nehéz vezetni, de szerintem egyáltalán nem alattomos autó, nagyon kiszámíthatóan viselkedik, szinte előre bejelenti hogy mikor szándékozik kicsúszni. Jéghideg, vagy kopott gumikkal persze tud érdekes dolgokat csinálni. -
#6062 szerintem használhatod
hu,RedRiot nagyon jó kis verseny volt ez:) sajna egy lekörözött kilökött,aztán viszacsúsztam,pedig lehet meglett volna 4. hely,elején nagyon jókat csatáztunk:) aztán téged is jó volt követni,kár hogy csak akkor tudtalak megelőzni amikor hibáztál,viszont ezen a versenyen megcsináltam eddigi legjobb online előzésemet,ami nem az erősségem:D
amúgy neked hogy koptak a gumik?nekem 3-4 kör után már eléggé készen voltak,aztán a végére egy picit javultak,szerintem ahogy lassabban mentem lehűltek egy picit,amúgy már nayon roszak voltak:D -
KoS #6061 en is megvettem a jatekot vegre eredetiben, viszont nincs igazan kedvem feltelepiteni az eredetit (ne kelljen CD-t bepakolni, meg ne ugraljon nekem a starforce), szoval a kerdesem az lenne, hogy az on-line kod kod kotodik-e valahogy a jatekhoz, vagy siman hasznalhatom az eredeti jatek nelkul is? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
#6060 igen lehet mert hiányos a telep mert a egy másik gépről húztam át a már feltelepitett játékot
köszi a választ -
#6059 Ha rossz a telepítés, hiányos a pálya vagy autó telepítés, akkor dobál ki. Eredeti játék + update 1.1 hasonló nyelvű, amilyen az eredeti install. Ennek mennie kell. -
#6058 segitsetek, ha volt valakinek ilyen probémája iron már. megvettem a játékot, elinul a játék menü meg minden, de amikor racre megyek megyarul bejjönne a maga verseny kidob az aztalra hibaüzenet, minden nékül. 6600gt van és legujjab driver. segitséget kérek. -
#6057 naszép,nem találom magam:D
de enyire hülye megoldást kitalálni:D meddig gondolkozhattak rajta?:D -
RedRiot #6056 Rankingra klikkelve elérhető lesz a "ledger sheet" és ott egy legördülőből ki tudod magad választani. Precizek ezek a németek, meg kell hagyni. :) -
#6055 eh,jó lenne ha rá tudnék magamra keresni -
#6054 köszi,megnézem!