GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket csak forgalmazzak Steam-en, nem lettek „Steam-esitve” (kozossegi funkciok, profil mentes stb.). A lenyeg hogy mukodik.
Nem... Nekem úgy tûnik, hogy mindössze a régi játékot valahogy betuszkolták Steam alá, hogy mûködjön valahogy, de nem nagyon módosítottak rajta. Sokat sejtet az indításkor felugró parancssori ablak is, meg a sudo nevû fájl a GTL könyvtárában <#hamm>#hamm>
Akinek meg van a GT Legends steamen, annál mûködik az, ha játszik a játékkal és pl ír valaki neki, akkor meg tudja nézni?
Mert én hiába nyomom a shift+tabot, nem jön elõ a steam.<#shakehead>#shakehead>
Mert én hiába nyomom a shift+tabot, nem jön elõ a steam.<#shakehead>#shakehead>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
50 dollárért az megéri, arra lehet én is benevezek....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A GTL-t (bar megvan erdeti tuti teljesaru dobozosban) 2 hete vettem meg Steam-en (kedvet kaptam hozza, es akkor meg nem volt szo Steam-es aktivalasrol😛). Lenyegtelen, mert van annyira jo, hogy megeri ketszer megevenni😄DDD
A GTR2-ot most aktivaltam, elsore gond nelkul ment (a dobozban levo kodot adtam meg neki), mar tolti a cuccst😉
De most olvastam, hogy van/lesz SimBin MegaPack a Steam-en, 50$ az osszes eddigi program;D
A GTR2-ot most aktivaltam, elsore gond nelkul ment (a dobozban levo kodot adtam meg neki), mar tolti a cuccst😉
De most olvastam, hogy van/lesz SimBin MegaPack a Steam-en, 50$ az osszes eddigi program;D
Akkor nem tudom mi lehet nálad, én tegnap amikor próbáltam, aktiválta rendesen.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Kötõjelek nélkül kell beírni és igen a multi kódot.
Ha még el is fogadná, és kis gondolkozás után nem dobna hibaüzenetet...multi kódot próbáltam, nem a dvd-n lévõt.(najó, elõször azt is😄)
Jó hír a dobozos verzióval rendelkezõ tulajoknak, hogy aktiválható lett a játék steamen, én elõbb csináltam<#kacsint>#kacsint>
Infó itt.
Infó itt.
Szia, igen, kapsz egy serialt, meg egy letöltési linket a telepítõhöz! 😉
Amúgy, most már Steam-en is elérhetõ a GT Legends:
http://store.steampowered.com/app/44690/
Amúgy, most már Steam-en is elérhetõ a GT Legends:
http://store.steampowered.com/app/44690/
Szevasztok!
A digitális kiadásnál hogy történik a dolog?Ad egy serialt,meg egy letöltést és kész?
Köszi!
A digitális kiadásnál hogy történik a dolog?Ad egy serialt,meg egy letöltést és kész?
Köszi!
Isten áldja a pogányokat!
Szia,
Innen tölthetõ, de ezen az oldalon több hasznos dolgot is találsz...
http://forum.gtr-masters.hu/attachment.php?attachmentid=5562&d=1287675719
Innen tölthetõ, de ezen az oldalon több hasznos dolgot is találsz...
http://forum.gtr-masters.hu/attachment.php?attachmentid=5562&d=1287675719
Sziasztok.
Ma töltöttem le a GT Legends digitális kiadást, és a problémám, hogy nincs benne magyar nyelv. Lehet valahogy magyarosítani ?
Ma töltöttem le a GT Legends digitális kiadást, és a problémám, hogy nincs benne magyar nyelv. Lehet valahogy magyarosítani ?
Szia,
Mit értesz a gt legends mod verzión? Milyen mod?
Írd le kérlek kicsit részletesebben.
Mit értesz a gt legends mod verzión? Milyen mod?
Írd le kérlek kicsit részletesebben.
sziasztok van egy kis problémám gt legends mod verzioban az uj pályák és autók nem mennek mit csináljak?
Július 12.-én beröffennek a motorok és útjára indul a GT Legends Nyílt Nyári FunCup!
Az 5 fordulós kupán a részvétel teljesen nyílt és direkt az alkalomhoz illõ rövid és könnyen tanulható pályákat válogattunk össze nektek, hogy a fõszerep az izgalmakon és a test-test elleni küzdelmeken legyen és ne a pályatanuláson! A nyári kupának fõdíja is van az abszolút gyõztes és a legjobb újonc részére is, a futamok a HTCM Nyári Kupával váltott héten kerülnek megrendezésre csütörtök esténként!
Mindenkit várunk szeretettel, aki szereti ha a feneke alatt a gép oldal irányba is csúszik, vagy csak egy kis változatosságra vágyik a nyárra!
További részletek itt: GT Legends Nyílt Nyári FunCup
Az 5 fordulós kupán a részvétel teljesen nyílt és direkt az alkalomhoz illõ rövid és könnyen tanulható pályákat válogattunk össze nektek, hogy a fõszerep az izgalmakon és a test-test elleni küzdelmeken legyen és ne a pályatanuláson! A nyári kupának fõdíja is van az abszolút gyõztes és a legjobb újonc részére is, a futamok a HTCM Nyári Kupával váltott héten kerülnek megrendezésre csütörtök esténként!
Mindenkit várunk szeretettel, aki szereti ha a feneke alatt a gép oldal irányba is csúszik, vagy csak egy kis változatosságra vágyik a nyárra!
További részletek itt: GT Legends Nyílt Nyári FunCup
Elszúrtam a linket, így a jó:
GT Legends Nyílt Nyári Funcup
GT Legends Nyílt Nyári Funcup
Kiírásra került a 2012-es GT Legends Nyílt Nyári Funcup!
Illetve Július 12.-én kezdõdik a GTL Nyári Kupa, a részvétel teljesen nyílt lesz és a pörgõs, fightolós futamokra helyezzük majd a hangsúlyt, rövidesen jövünk a részletekkel, figyeljétek az oldalunkat:
www.GTR-Masters.hu
www.GTR-Masters.hu
Szia,
- elsõ körben fontos a jó kormány beállítás, illetve nem árt az FFB effektek mennyiséget sem lejjebb venni közepesre, mert a Simbin játékokban e fölött már csak idegesítõ kamu effekteket kapunk, mint amilyen a motor vibráció átvezetése is a kormányra, ami tök fölösleges. Ez az effekt a régi kocsik miatt erõsebb mint más szimekben, de kikapcsolható!
- az aszfalt soha sem tükör sima, kis huppanók, egyenletlenségek mindig vannak, de amúgy ez is adódhat a rossz beállításokból is.
- nem tudom, én soha nem mentem assist-ekkel, viszont ezek régi autók, mai szemmel nézve rendkívül primitív gumikkal és felfüggesztéssel, persze hogy kenõdõsek, azé' szeressük!
- Lehet vele driftelni, gyakorlás kérdése, viszont ha megindul a feneke és túlságosan elveszed a gázt, az is baj, mivel a motorfék belassítja a hajtott kereket és - akárcsak a fékezéstõl - szintén nem tud betapadni. Jól el kell találni az ellenkormányzást és a gázállást, a böhöm V8-kal például csak is folyamatos finom driftben lehet eredményesen közlekedni.
- Tessék, itt vannak a többszörös GTL bajnok Sinka Dani beállításai, viszont ezekrõl tudni kell,hogy kihegyezett versenybeállítások, elég fickósak. A steering lock-ot kormányszög)ne felejts el magadra állítani! 😉
Remélem tudtam segíteni!
- elsõ körben fontos a jó kormány beállítás, illetve nem árt az FFB effektek mennyiséget sem lejjebb venni közepesre, mert a Simbin játékokban e fölött már csak idegesítõ kamu effekteket kapunk, mint amilyen a motor vibráció átvezetése is a kormányra, ami tök fölösleges. Ez az effekt a régi kocsik miatt erõsebb mint más szimekben, de kikapcsolható!
- az aszfalt soha sem tükör sima, kis huppanók, egyenletlenségek mindig vannak, de amúgy ez is adódhat a rossz beállításokból is.
- nem tudom, én soha nem mentem assist-ekkel, viszont ezek régi autók, mai szemmel nézve rendkívül primitív gumikkal és felfüggesztéssel, persze hogy kenõdõsek, azé' szeressük!
- Lehet vele driftelni, gyakorlás kérdése, viszont ha megindul a feneke és túlságosan elveszed a gázt, az is baj, mivel a motorfék belassítja a hajtott kereket és - akárcsak a fékezéstõl - szintén nem tud betapadni. Jól el kell találni az ellenkormányzást és a gázállást, a böhöm V8-kal például csak is folyamatos finom driftben lehet eredményesen közlekedni.
- Tessék, itt vannak a többszörös GTL bajnok Sinka Dani beállításai, viszont ezekrõl tudni kell,hogy kihegyezett versenybeállítások, elég fickósak. A steering lock-ot kormányszög)ne felejts el magadra állítani! 😉
Remélem tudtam segíteni!
RBR és Race-ON után közvetlenül megint elõvettem
anno belõttem sok mindent, de a fenti 2 játék után mai szemel absz. nem tetszik, amit tapasztaltam
- a kormány álló helyzetben remeg (ez nincs sem az RBR-ben sem a Race-ONban)
- menet közben is a tükörsima pályaaszfalton reszel a DFGT
- rajta van sok assist, mégis az RWD autók kanyarban olyanok, mint a vajas szivacs: kenõdik, mint az állat
- drift: nem tudom megfogni az autót. finoman rárúgsz kanyarban, megindul a popsi, elveszed a gázt, fékhez nem nyúlsz (a valóságban itt a gumiknak meg kéne tapadniuk), de az autó kenõdik tovább és bepörögsz ringispilbe a sóderágyba
ha tud vki beállítás megoldást, jöhet
ha ez a game ilyen, akkor uninstall
anno belõttem sok mindent, de a fenti 2 játék után mai szemel absz. nem tetszik, amit tapasztaltam
- a kormány álló helyzetben remeg (ez nincs sem az RBR-ben sem a Race-ONban)
- menet közben is a tükörsima pályaaszfalton reszel a DFGT
- rajta van sok assist, mégis az RWD autók kanyarban olyanok, mint a vajas szivacs: kenõdik, mint az állat
- drift: nem tudom megfogni az autót. finoman rárúgsz kanyarban, megindul a popsi, elveszed a gázt, fékhez nem nyúlsz (a valóságban itt a gumiknak meg kéne tapadniuk), de az autó kenõdik tovább és bepörögsz ringispilbe a sóderágyba
ha tud vki beállítás megoldást, jöhet
ha ez a game ilyen, akkor uninstall
Just do it :)
Az egyes kocsikat és pályákat meg kell nyerni, ehhez végig kell játszanod a játékot.
Persze van "cheat", amivel minden tartalmat alapból fel lehet oldani.
Ha pedig online akarsz menni, akkor lehet, hogy pont nem az a pálya verzió van meg neked, ami a szerveren, illetve a crack-eddel is lehet probléma.
Persze van "cheat", amivel minden tartalmat alapból fel lehet oldani.
Ha pedig online akarsz menni, akkor lehet, hogy pont nem az a pálya verzió van meg neked, ami a szerveren, illetve a crack-eddel is lehet probléma.
Nagyon sûrgõs!
Miért nem tudok egyes pályákon egyáltalán menni?
Miért nem tudok egyes pályákon egyáltalán menni?
egyébként most töltök le vmi 2008-as sound packot hozzá .
Azt írták jo lesz
Azt írták jo lesz
nem.
normál xp
normál xp
Gondolom Win7-en tolnád, tölsd le a digitális kiadást, ott a link az elõzõ hsz-emben.
Tudnátok sgítei?
Sziasztok!
Eredeti játékom van meg és van 2 problémám.:
1. A cd-key-t nem fogadja el , (a cd-rol néztem) amikor belépnék de ez még rendben van mert crack-eltem. (Tom nem szép dolog ilyet írni)
2. Averseny gyak, vagy idõmérõ közben nincs :effekt hang, motor hang se semmi .
A menüben minden rendben
Eredeti játékom van meg és van 2 problémám.:
1. A cd-key-t nem fogadja el , (a cd-rol néztem) amikor belépnék de ez még rendben van mert crack-eltem. (Tom nem szép dolog ilyet írni)
2. Averseny gyak, vagy idõmérõ közben nincs :effekt hang, motor hang se semmi .
A menüben minden rendben
A dobozod GTL nem fog elindulni Win7-en, viszont itt van hozzá a megoldás:
GTL digitális kiadás
Fontos, hogy mind a telepítõt, mind a GTL:t adminisztrátor módban futtasd!
GTL digitális kiadás
Fontos, hogy mind a telepítõt, mind a GTL:t adminisztrátor módban futtasd!
Helló!
jó ideje meg van a GT Legends eredeti DVD-n, de új a számítógépem, más a windows, és nem engedi telepíteni a játékot. Mindig kidob egy ablakot, hogy a számítógépemnek nincs adminisztrátori engedélye, vagy valami hasonló, csehül írja ki. Öcsém gépén gond nélkül megy. Neki régi angol 86-os XP-je van SP2-vel, nekem cseh 64 bites 7-es. Lehet a Windows a gond?
jó ideje meg van a GT Legends eredeti DVD-n, de új a számítógépem, más a windows, és nem engedi telepíteni a játékot. Mindig kidob egy ablakot, hogy a számítógépemnek nincs adminisztrátori engedélye, vagy valami hasonló, csehül írja ki. Öcsém gépén gond nélkül megy. Neki régi angol 86-os XP-je van SP2-vel, nekem cseh 64 bites 7-es. Lehet a Windows a gond?
Tisztelt szimulátor rajongók !
Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklõdõt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetõséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklõdik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklõdõnek.
Lehetõségek ezen a napon:
-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklõdõt Teamspeakre egészen a késõ esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes 3 hónapos iRacing elõfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program elõfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelõ bekalibrálásában.
-Déltõl folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes 3 hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetõséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévõ autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülõ kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.
Tisztelettel: Sándor Tibor
IRacers liga vezetõje
Elérhetõségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]
udvozlettel
Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklõdõt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetõséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklõdik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklõdõnek.
Lehetõségek ezen a napon:
-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklõdõt Teamspeakre egészen a késõ esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes 3 hónapos iRacing elõfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program elõfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelõ bekalibrálásában.
-Déltõl folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes 3 hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetõséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévõ autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülõ kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.
Tisztelettel: Sándor Tibor
IRacers liga vezetõje
Elérhetõségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]
udvozlettel
Nem tudom, itt vannak ez elõzõ bajnokságaink adatai, a kis sárga és piros lapokra kattintva megnézheted a köridõket. Ha a mezõny végébe beleférsz, akkor már jó vagy:
HGTLM7 Tavasz
HGTLM7 Õsz
HGTLM6 Tavasz
HGTLM6 Õsz
HGTLM5 Tavasz
HGTLM5 Õsz
Ugyan akkor csak elhatározás kérdése a dolog, nagyon két ballábasnak kell lenni ahhoz, hogy vki ne férjen be a 107%-ba némi gyakorlás után, aztán pedig ha ráérzel, ki tudja meddig viszed... 😉
HGTLM7 Tavasz
HGTLM7 Õsz
HGTLM6 Tavasz
HGTLM6 Õsz
HGTLM5 Tavasz
HGTLM5 Õsz
Ugyan akkor csak elhatározás kérdése a dolog, nagyon két ballábasnak kell lenni ahhoz, hogy vki ne férjen be a 107%-ba némi gyakorlás után, aztán pedig ha ráérzel, ki tudja meddig viszed... 😉
Most 2.20-at értem el a Brandis Hatch GP pályán Ferrari 250GT-vel.Magny Cours international-ön 1.22-õt.Ez a versenyhez való minimumhoz nem lenne elég ugye?
igen, 500 Ft a szervertagság.
a menüben az állítod be, hogy hol jelenjen meg a tükör, alapól a helyén, ha pipát teszel a virtuális elé, akkor pedig egy kis ablakban középen felül. A kocsiban bent ûlve pedig a beállíott gombbal magát a tükröt tudod ki és bekapocsolni, függetlenül attól, hogy hol van.
koszi, akkor megnezem majd holnap replay-t sok sikert nektek 😉
szervertagsagot olvastam, de nem ertettem pontosan ha en csak Gt legends-en szeretnek indulni akkor 500Ft-ot kell fizetnem ugye?
szervertagsagot olvastam, de nem ertettem pontosan ha en csak Gt legends-en szeretnek indulni akkor 500Ft-ot kell fizetnem ugye?
A directx-szel nincs gond a 9c verzió van telepítve.A memória 2Gb-os,a videókártya Geforce 9800GT.
Sikerült egyébként visszaállítani a tükröket:az opciók/egyébnél kivettem a pipát a virtuális tükrökbõl majd a betöltött autóban az 1-es gombot nyomtam le és bejött.Eddig azt hittem elég hogy ki kell pipálni a virtuális tükröt hogy látszódjon.Amíg be volt pipálva hiába nyomtam az 1-est is nem jött elõ.De nem akkor aktív egy beállítás ha ki van pipálva?Megkevert ez most kicsit.
Sikerült egyébként visszaállítani a tükröket:az opciók/egyébnél kivettem a pipát a virtuális tükrökbõl majd a betöltött autóban az 1-es gombot nyomtam le és bejött.Eddig azt hittem elég hogy ki kell pipálni a virtuális tükröt hogy látszódjon.Amíg be volt pipálva hiába nyomtam az 1-est is nem jött elõ.De nem akkor aktív egy beállítás ha ki van pipálva?Megkevert ez most kicsit.
Élõben sajnos nem, Live Timing lesz, illetve a replay elérhetõ lesz holnaptól innen.
Koszi, jol hangzik, valoszinuleg en is elindulnek de nem vagyok tul jo, setuphoz sosem nyulok csak benzint szoktam lentebb venni.
Ahogy latom pont ma van futam Hockenheim-ben, azt esetleg lehet nezni neten eloben?
Ahogy latom pont ma van futam Hockenheim-ben, azt esetleg lehet nezni neten eloben?
Szia,
Futamaink a kis autókkal május 3.-án és május 31.-én lesznek a versenynaptár szerint.
Nézz be hozzánk, ha van kedved, elég nagy a mezõny, biztos találsz a tudásodnak megfelelõ ellenfeleket majd! 😉
Futamaink a kis autókkal május 3.-án és május 31.-én lesznek a versenynaptár szerint.
Nézz be hozzánk, ha van kedved, elég nagy a mezõny, biztos találsz a tudásodnak megfelelõ ellenfeleket majd! 😉
Sziasztok én is mostanság vettem elõ újra a GT Legends-et nagyon jó újra játszani a karrier módot mar a C kategoriánál vagyok de az mar nagyon nehéz nekem max nehezségen. Valamikor szivesen multiznek is, de csak kis alap autókkal, mini, lotus alfa stb...
Akkor gyakorolj kicsit még és gyorsabb leszel.
Az autók és a pályák feloldását csak úgy tudod megcsinálni, ha azt az egy filet bemásolod a gtl gyökerébe és utána hozod létre a profilod. Ha késõbb másolod be, akkor nem old fel semmit, se autót, se pályát.
Hogy miért nincs virtuális tükröd nem tudom, de biztos beállítás beli gondjaid vannak. Csak tippelni tudom, hogy esetleg a dx beállítása, vagy a video kártya memória mérete miatt csökkent le. Kicsit próbálgasd.
Az autók és a pályák feloldását csak úgy tudod megcsinálni, ha azt az egy filet bemásolod a gtl gyökerébe és utána hozod létre a profilod. Ha késõbb másolod be, akkor nem old fel semmit, se autót, se pályát.
Hogy miért nincs virtuális tükröd nem tudom, de biztos beállítás beli gondjaid vannak. Csak tippelni tudom, hogy esetleg a dx beállítása, vagy a video kártya memória mérete miatt csökkent le. Kicsit próbálgasd.