GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De már GTL-bõl is elvonási tüneteim lesznek lassan, úgyhogy jövök, ha leszünk. Adatokat küldtem, aki kért.
4 ember az már jó, annyit el is bírok.
Akkor asszem 8-ig 9-ig driftelek inkább LFS-en azt akkor benézek ha van valamai mozgás.
de ha itt vagyok készenlétben 😊
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Ha bennevevagytok szóljatok, ha marad a GTL akkor akkor viszont tobzódjunk.
Én is nagyonsokat kihagytam, de szívesen jönnék!
Kérnék majd Hama szoba címet és jelszót is!
Csõváz!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a papírt követeljétek tõlük mert újra ketyeg elölrõl a gari (gyári 2 év is)hiszen újat kaptál vissza.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
BMW 320i mod
Végre egy jó "házi készítésû" autó a GTL-hez. Respect a készítõknek, asszem ez már minõségi munka. 3D forma, textúrák, fizika, hang minden kifogástalan, az alap GTL autók szintjét megüti.
A kocsi elég gyors, talán túl gyors is a többi GTL géphez. Kicsit nehéz megszokni a 10.000-ig húzatható motort, és az alap váltóbeállítás sem meg a stílusomhoz. Ettõl függetlenül hibátlan, próbáljátok ki minél hamarabb!
Neked is kösz a sok segítséget, tippet, nagyon sokat segítettél.
logitechnél nem javítanak semmit..ha jó a gari és papír megvan hozzá kicserélik.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nekem Szombat-Vasárnap jó (énis elfoglalt ember lettem az idõ múlásával affenébe <#rinya>#rinya>)
Bemész Multi/Internet-re, regisztrálsz egy nevet/jelszót, utána ezt használva jutsz be az internetes lobbyba.
Melyik lépésnél akad el a dolog?
Sikerült beszereznem "R" -ben a gamét! Végre <#buck>#buck>
De nem enged online jáccani.. Kell hozzá vmi pach? vagy ilyesmi?
De mire kell egy ilyen?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Úgy lenne értelme, ha lenne még mellé pár Gr.5 kocsi, Capri Turbo, Stratos, kis Porsche 935.
Bár mondjuk ezek a turbószörynek 420+ LE-sek voltak, lehet ezekkel is esés-kelés lenne jó verseny helyett.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Azért köszi a segítséget!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Ha már ezt a címed próbálod, és ez nem jön be, akkor nincs ötletem.
A kedvencekben volt, egyszer csak nem jött be, és azóta sem tudok belépni!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
(bár fekete-narancs tigriscsíkosban még szebb)
Bekrepált a nagy G25?
Szóval versenyezztek és ha nemlesz kormányom bemegyek a szerverre és majd TS-en közvetíek mint az igaziban 😄