GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
Indítottam egy Mustang Magny Cours National-t.

SuperCharger
Affene... megígértem havernak ma este, hogy jövök Armyzni...
De már GTL-bõl is elvonási tüneteim lesznek lassan, úgyhogy jövök, ha leszünk. Adatokat küldtem, aki kért.
4 ember az már jó, annyit el is bírok.

Prézli
Nekem is tört mégis tudok demo szerveren menni...
Akkor asszem 8-ig 9-ig driftelek inkább LFS-en azt akkor benézek ha van valamai mozgás.

sikura
Én most ökörködöm az egyik szerveren a BMW E21-el Spa-ban 😊
de ha itt vagyok készenlétben 😊

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

bardocz
lfs nekem tört van így még csak demo szerver is kilõve😄
Prézli
Akkor gyertek LFS-ezni 😄 (már akinek van)
Ha bennevevagytok szóljatok, ha marad a GTL akkor akkor viszont tobzódjunk.

bardocz
látom ebbõl sem lesz semmi😞
sikura
Jajdejó!!!
Én is nagyonsokat kihagytam, de szívesen jönnék!
Kérnék majd Hama szoba címet és jelszót is!
Csõváz!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

bardocz
én egy mustangos szórakozásra gondoltam,erõsebb kocsival nem tudok még menni közel fél év kihagyás után😄
Prézli
Naná végre lesz valami! Jelszót Supercharger oszt. Én jövök.

bardocz
valakinek lenne kedve ma csapatni egyet?csak nekem kéne hama pass meg szoba neve,akar hostolok is ha kell
Ombika
De attol,ha megveszi ember, él ra loginal +1 ev gari?

Dietrich
ha tudnád, hogy mennyi mindenre "elfelejtik" a 3 évet megadni pl. vinyók esetében és nem csak a samu vagy alaplapok és csak 1 évet nyögnek ki rá..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
De 1 vmit nemertek,boltok 1 evet adnak ra es van +1 ev gyari gari is ?!

Dietrich
nm
a papírt követeljétek tõlük mert újra ketyeg elölrõl a gari (gyári 2 év is)hiszen újat kaptál vissza.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csõ Srácok!Na meg van a game,de lenne egy olyan kérdésem,hogy miért csinálja azt a játék,hogy amikor belépek a játékba és rá lépek egy menüre akkor lefagy?Egy patch segíthet rajta? Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

bardocz
amint meglesz a cd kipróbálom😄
Na kérem friss ropogós 320i pakk:

BMW 320i mod

Végre egy jó "házi készítésû" autó a GTL-hez. Respect a készítõknek, asszem ez már minõségi munka. 3D forma, textúrák, fizika, hang minden kifogástalan, az alap GTL autók szintjét megüti.

A kocsi elég gyors, talán túl gyors is a többi GTL géphez. Kicsit nehéz megszokni a 10.000-ig húzatható motort, és az alap váltóbeállítás sem meg a stílusomhoz. Ettõl függetlenül hibátlan, próbáljátok ki minél hamarabb!

bardocz
tuti hogy nem,enyire nem lehet(bár mostanában szélesdik a vállam...<#idiota>)
Ombika
Nem lehet,h mar megszoktad nagyon?! 😊

bardocz
nálam nem hiszem,ugyan úgy van beállítva hónapok óta...
Ombika
Szerinted az ott ulo szervizes emberke akinek a kezen millio dolog atmegy,honnan jonne ra! Kiprobalja mukodik ffb es kesz,ezzel az indokkal kilove gariztatas,mert logitech is visszakuldene! Lehet nalad lesz vmi beallitas problema! :S

bardocz
hát engem aqua-ban jól megszopattak,azt mondták semmi baja a kormányomnak,pedig tudom hogy milyen erõs volt a ffb és most milyen erõs...
Prézli
Valóban, bár az öröm nem teljes, mivel egy üres szállítólevelet küldtek és a számlát is megtartották. Kivertük a balhét és valszeg küldeni fogják, de ez mégis hagy pici keserû szájízt. De max respect a Logitech-enk nagyon ügyel a jó hírnévre és nem totojázik a garanciával.
Neked is kösz a sok segítséget, tippet, nagyon sokat segítettél.

Dietrich
látod mondtam, hogy kicserélik 😊
logitechnél nem javítanak semmit..ha jó a gari és papír megvan hozzá kicserélik.

Misi az ezredes
szal <#rinya><#falbav><#rinya><#falbav>

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
és a 400 GB-ból kb 200-250 hecker progi volt!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
nem igazán

bardocz
mini
bardocz
uh bazz:S az kemény,gondolom te se a ini kupánál tartottál
Misi az ezredes
Akkor te jobban jártál! Nekem a 400 GB-os külsõ vinyóm tünt el rajta volt a GTL faxom!

bardocz
én meg nem találom cd-t<#falbav> tököm televan,már egyszer meglett,aztán megint eltûnt lakásfelújításban,igaz nekem se szombat nem jó vasárnap(ez a szombat miatt<#idiota>)
Prézli
Nekem megjött a vadizsír kormányom (garanciális csere) és most igazán versenyezhetnénk, úgyis jönnénk páran. Pálya, autó terén nekem már tök 8 mivel megyünk. Ahogy látom (vagy csak rosszul sejtem) amíg vki be nem jelenti az igényét egy versenyre addig nem lesz verseny de ahogy ír ide vki, azonnal van jelentkezõ. Nekem még majd szoknom kell az irányítást, de a GTL-ért bármit beláldozok 😄

Nekem Szombat-Vasárnap jó (énis elfoglalt ember lettem az idõ múlásával affenébe <#rinya>)

sikura
SikuE28 neven regeltem és Játékban is asszem ez a nevem

bardocz
nekem megint nincs meg cd<#idiota>addig marad rbr
SuperCharger
Akkor ezekszerint lehet téged is látni majd mostantól neten? Hogy hívnak Lobbyban, meg játékban?

sikura
<#circling>a pach- nél de már sikerült megoldani. Ja persze az Unlock van még hátra ,de szerintem ahoz találni fogok vmit a neten!<#wink>

SuperCharger
Nem, semmi extra. Legújabb patch kell rá, de ha nem lenne rajta, már velünk sem tudtál volna játszani.
Bemész Multi/Internet-re, regisztrálsz egy nevet/jelszót, utána ezt használva jutsz be az internetes lobbyba.

Melyik lépésnél akad el a dolog?

sikura
Halihó!
Sikerült beszereznem "R" -ben a gamét! Végre <#buck>
De nem enged online jáccani.. Kell hozzá vmi pach? vagy ilyesmi?

SuperCharger
Ami a neten kering, az csak egy cheat, ami megad minden kocsit és unlockol minden pályát. Meg asszem ad 100mil pénzt is. 100%-os mentés nem hiszem, hogy nagyon kering közkézen.
De mire kell egy ilyen?

Sziasztok, tud valaki nekem 100%-os vagy közel 100%-os mentést adni vagy linket honnan lehet letölteni? Ami a neten kering azzal mit kéne csinálni? Berakom a prfilválasztásnál is ott van ki is tom választani de az 0%-os...
Ginger17
Ebbõl sajnos hiányoznak... ha vki ilyesmivel szeretne majd játszani annak muszáj lesz megvárni ezt az rFactor kiegészítést. Sajnos a megjelenés húzódik mint a rétestészta - 3-4 havonta föltolnak egy-egy új nyálcsorgatós képet az rFcentralra.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

SuperCharger
Kíváncsi lennék a fizikát hogy találták el.
Úgy lenne értelme, ha lenne még mellé pár Gr.5 kocsi, Capri Turbo, Stratos, kis Porsche 935.

Bár mondjuk ezek a turbószörynek 420+ LE-sek voltak, lehet ezekkel is esés-kelés lenne jó verseny helyett.

Ginger17
Ez a TRD3-ból átkonvertált mod GTR2 alá (egy regisztráció után letölthetõ a Race-Online.fr oldaláról)... gondlom vki maj' átrakja GTL-be is, bár nem sok értelmét látom. Van még benne BMW M1, meg egy abszolút buher Porsche. Élvezeti értéke az eredeti játékban található autócsodákhoz képest 10/4. Szvsz...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

batihu
Az elõbbi linket is próbáltam, mégsem jön be! Azt írja, hogy a kiszolgáló nem található. Egyébként minden egyéb weboldal betöltõdik!
Azért köszi a segítséget!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

SuperCharger
Maga az oldal nem jön be? Mikor voltál ott utoljára? Mert pár hónapja megváltozott a címe. Nézd meg PrazeLee hsz-ában azt a linket 4-el lejjebb.

Ha már ezt a címed próbálod, és ez nem jön be, akkor nincs ötletem.

batihu
Sziasztok! Valaki nem tudja a nogripre miért nem tudok belépni?
A kedvencekben volt, egyszer csak nem jött be, és azóta sem tudok belépni!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ombika
En el is adtam DFP-m es G25-re palyazom,addig pihi! 😞

SuperCharger
IGEN TETSZENI FOG!!! Honnan lehet letölteni? Kész van már?
(bár fekete-narancs tigriscsíkosban még szebb)

Bekrepált a nagy G25?

Prézli
Nekem elvitték a kormányom (garanciális és javulni ment Pestre) de ettõl azért ne haljon meg a topik. Láttam odavagytok az új BMW-tõl hát belinkelem ezt itt valszeg tetszeni fog. Ha megjön a kormányom énis jönnék versenyezgetni, bár LFS ligára készülök, és ezzel vok besózva.

Szóval versenyezztek és ha nemlesz kormányom bemegyek a szerverre és majd TS-en közvetíek mint az igaziban 😄