7613
-
#6173 Nem a penzrol van szo,de itt a kornyeken sehol se talalom! Heves megye! :( -
rolikacsa #6172 De hogy a GTL hez hű maradjak egy handicepes futam video.Hát mit mondjak a Minivel nem volt egyszerű dolgom.Mint látod itt is vannak baklövések a hátsó régiókban.GTL Af1l -
rolikacsa #6171 Tudom jól hogy az 5-7 körös versenyek is jó időtöltésnek.De egy idő után kinövi az ember.Nem feltétlen kell menni 100 köröket hogy faszán menj de ha élbojba akarsz lenni mindent meg kell ismerni egy pályán.Fanatizmus mindenkinek mást jelent.Nekem ez még nem az.Egyszer részt vettem egy 24 órás LeMans versenyen onlinéba pilóta cserével.Na az már az volt.Fanatizmus.Soha többet nem válalnám be.Ezek a versenyek tényleg azért jók amik a mastersen mennek mert valahogy plusz motivációt ad hogy mindig van egy jobb és le kell győzni.Ezt hívják versenyszellemnek.Persze megértem a ti hozzáállásotokat is hisz nem mindenkinek van ideje ennyit gyakorolni meg türelme se de ezért van nálunk handicep is mert a ligában se szán mindenki annyi időt rá mint a top versenyzők.Csak olyan klassz dolog 20-30 körön keresztül vonatozni és keresni a rést a pajzson és aztán a végén van hogy a box valakinek jobban jön ki meg hasonlók vagy belekergetni egy hibába.De ezekhez tényleg gyakorlás kell szabadidő eltöltésnek tényleg megfelel az 5-7 körös versenyek.
Zolder GP2
Konkrétan ez az igazi adrenalin mikor egész verseny alatt csak gyilkoljuk egymást.Jó verseny volt ez is mint a többi éleveztem.
Egyszer gyakoroljatok rá egy ilyenre és probáljátok ki.Rájöttök miről beszélek. -
#6170 vedd meg a játékot és gyere altbiersre:) egyszerübb is lenne ott gyülekezni,meg nem is laggos -
#6169 Ezert szerettem az 5-7 koros csapatasokat an mikorno, 8an osszejottunk 1-2 ora erejeig!!! De mostansag ez mar nincs! :( -
#6168 Na látod, egy egész hetes készülődés, meg 100-200 kör, hát ezért nem megyek gtl masters-be... szeretek autót vezetni, de ENNYIRE azért nem. Ehhez már olyan szintű fanatizmus kell, ami nekem sosem lesz. Azért akarok játszani, mert kedvem van, nem azért, mert KELL.
Na, arra a Group 5 modra nagyon kíváncsi leszek... ha színvonalasra sikerül, lehet befizetek egy rfactorra. Van esetleg vmi weblapja? -
#6167 touring car legendsre kiváncsi vagyok nagyon,a béta videókban a hang nagyon ott van és lesz eső is:-)
és ahogy olvastam,kell hozzá eredeti gtl lemez:-)) így akarják megköszöni a játék készitőinek,hogy létrehozták eme csodálatos játékot:) -
RedRiot #6166 " A szimulátor játék amúgy is ritka madár, hát még az olyan, amiben nem modern kocsik vannak."
Ez igaz. :(((( Az rFactorhoz készül egy két ígéretes mod, pl. a Touring Car Legends és egy GTx/Gruppe 5 mod. -
#6165 én meg 15 vagyok(najó,ténylegnemsoká 16:D),de ezek a kocsik mégis jobban bejönnek,mint az újak,ezekkel még kellett rendesen küzdeni,ma már a nagy leszorítóerő meg aerodinamika miatt egyszerübb vezetni a kocsikat,nem gyorsnak lenni,csak vezetni:) F1-ből is a régebbiek jobban bejönnek,amikor a pilóták az életüket kockáztatták,de nem hisztiztek semmiért,és a kocsik leszorító ereje is eléggé kicsi volt,ma meg olyanon sírnak,hogy jajj,nincs kipörgésgátló,deveszélyes a F1,nem tudom egy Loeb mellett mit csinálnának valami jó kis betonrallyn -
#6164 Én még csak 25 vagyok, de nekem is a GTL jön be a legjobban. Anno a Rally trophyt is szerettem, az ilyen régi verdák nagyon tetszenek. :) A szimulátor játék amúgy is ritka madár, hát még az olyan, amiben nem modern kocsik vannak. -
#6163 Azt hiszem Redriotnak igaza lehet az élekorral kapcsolatban! Én is kipróbáltam a GTR-t, GTR2-t, Rfactor-t, Race-t, Race07-et, de igazán a GTL hangulata, meg persze az autók fognak meg igazán! 35 éves vagyok, ezek az autók a gyermekkorom szép emlékei: Mini, BMW CSL,Capri stb...
Úgy mennék már..., de nincs még meg az új kormányom!
Jó versenyzést nektek, a közeljövőben találkozunk az Altbieren!!! -
haflac #6162 Nem írom le ,mert tudom ,hogy erős bajnokság,de ha bohóckodom a ..biereken akkor bohóckodom ott is ráadásul PÉNZÉRT.A bieren egy 10.hely nálatok egy utolsóval ér fel,de a 10.-en még mindig nagyobb a sikerélmény,mint az utolsón folyamatos kékzászlóval mert körbever a mezőny. -
rolikacsa #6161 Ezzel vitatkoznék!!
Addig míg nem tod milyen a masters ne írd le.Sőt minden versenyen más kategoriával kell menni meg attól is függ ki hl áll a tabellán.Röviden annyi akinek több pontja van gyengébb kocsival mehet (eenél egy kicsit komplikáltabb).Ahhoz túl rég óta játszok a GTL el hogy az ilyen nyílt szerverek meggyőzzenek (mióta megjelent) és a masters meg egy igen szinvonalas bajnokságot nyújt.Nem mellesleg skinekkel és plusz pályákkal is amit momentán én szoktam összeállitani minden éve lején a letöltendő pakkot.Izgalmasabb pontokért harcolni miközbe a versenyzés élménye is megvan és számolgatni na most elég lesz itt befutonom hogy megmaradjon a helyezésem stb... lehetne sorolni.Jó a szabad szerver is egy darabig.Ja és 4000 ft egy évre nem 5 plusz indulhatsz Race07 ben GPl ben GTR2 és a GTL ben.Szal igen sok mindent kapsz érte.Lehet heti 6 van de arra nem is kel készülni.Mi a ligában 1 teljese hetet készülönk a futamokra kb 100-200 kör benne van az emberbe mire teljesen összeáll a kép mind setupilag mind pályaismeretileg.5 kör alatt nem lehet űr időket futni.Szal egy 2 órás versenyen mindenki olyan felkészülten érkezik hogy szerintem neked is meglepő lenne meg ha nem készülne az ember akkor sehol se lenne.Ne érts félre nem nagy képüségből mondom de ritkán találkozok szabad szerveren olyannal aki esetleg ellenfél is tudna lenni.Probáld ki a bajnokságot és rájössz mire gondolok. -
haflac #6160 a bohóckodással nem értenék egyet.itt nem kell befizetni 5000 ft-ot,hogy bohóckodni tudjál,a masteren mindig ugyanazok a kocsik standard pályákon, ellenben a bier-en nem,más autó,más pálya,más fizika,ha unfair vagy ,kibasznak(pontosabban kezdeményezik a kirúgásodat),innen nem kerülnek ki autóversenyzők,itt csak a "verseny érzés" a lényeg,innen nézve viszont 100* jobb mint a masters +ingyenes.A ..bier-en nem heti 1 ,vagy még annyi verseny sincs,hanem heti 6(2 plis..1bock...3alt..)ha kiesel vársz 1 vagy 2 hetet a masteren,itt indulsz másnap!!! -
#6159 még hova akarsz 5 másodpercet gyorsulni?:D -
RedRiot #6158 "Tévhit ha azt hiszitek a G25 sok mindent megold."
Ááááá, nem gondoltam azt hogy g25 megvesz, aztán 5seccel gyorsabb leszek mindenhol. :) De a mostani tejfölöspohár-anyagból készült, 3 éves, halott FFBs Saitek R440 azért nem a legprecízebb szerkezet.
Kb. annyi a különbség, mint apám régi Skoda Favoritja és az én Hyundaim között - hiába ugyanakkora kb. a kettő, az én autóm precíz szervója és a Skoda féle nyikorgó, félméteres holtjátékú vmi között azért van különbség, és nyilván nem a Skodderrel szeretek jobban kanyargós utakon menni. :) -
RedRiot #6157 "Amúgy itt az Abieren is főleg harmincas, negyvenes éveikben járó emberek a nagymenők?"
Jellemzően igen, bár biztos vannak fiatalabbak is. Szerintem ezek a régi autók már alapból a 30 fölöttieket érdeklik igazán. Asszem GeeDee a korelnök, ő olyan 60 éves lehet. :) Agynélküli 11 éves vérpistikék nincsenek, itt nem csak a noob/lol/fakjú megy a cseten sem. (Bár néha egy "idiot" vagy "scheisse" befigyel :) -
rolikacsa #6156 Kiss Norbi GTR2 bajnoks Mihelisz Norbi is.Most Bond (Bondár Zsolt) meg Prezsi (Prezsnyák Zsolt) a gtr2 ben vezeti a bajnokságot.Ja meg Borsos Miklós Mike ezek mind a gtr2 nagy ágyúi.Persze Kiss Norbi meg Szabó Viktor is LFS ben nyomja meg Mike is. -
#6155 szerintem a szimulátorokkal inkább a 20-30-40-es éveikben járók játszanak,iskolámban senkit nem ismerek aki azzal játszana,hanem max nfs huszárok vannak
amúgy altbiersen nem tudom mi az átlag életkor,de vannak akik nagyon durván nyomják,pl RedRiot:)) én max a top10-be férek be,de ott már nincs verseny,előttem elhúznak,a mögöttem lévőket meg lehagyom(álatlába a kategóriámban lévő autók mind előttem vannak) -
#6154 Kiss Norbertre LFS-ezés közben figyelt fel egy ember, és így jutott el a valós versenyzéshet, Most LFS S2 ligában gyalázza a mezőnyt.(Jövőre Prezsi, ifj. Prezsi és én megyünk LFS S2-be) Masters-en úgytudom a GTR2 az erős, itt Prezsi, Bond stb indulnak, ezt viszont csak hallásból ismerem.
Amúgy itt az Abieren is főleg harmincas, negyvenes éveikben járó emberek a nagymenők? És a magyarok közül sok van ezek között? (nem lennék meglepve, ha igen) -
#6153 Nem LFS-be csapattak vagy rosszul tudom? -
rolikacsa #6152 Hát igen!A mastersen nyomom már én is egy ideje és van egy két ember aki engem is jól epáhol.Csak hogy akik inne kijtottak a val óversenyzésbe hogy pár nevet emlitsek.Kiss Norbert Wéber Gábor Mihelisz Norbert és ők itt kezdték.Ha van szabadidejük és leülnek játszani hát hogy is mondjam.Csúnyán elverik a mezőnyt pedig nélkülük se gyenge a mezőny mikor az első 50 kb 2-3 sec külömbséggel áll rajthoz.Ha valaki komolyan akar versenyezni csak ajánlani tom a masters ligát ott meglehet mindent tanulni ami szükséges.Ezek a nyilt online futamok semmi másra nem jó csak bohockodni. -
haflac #6151 Írjuk már le azoknak az emberkéknek a nevét akik az altbierbude.de(GT Legends),bockbierdude.de(rFactor),pilsbierbude.de(GTR2) oldalakon versenyeznek,hogy amikor versenyzünk összetudjunk tartani,dolgozni a versenyeken.Én mindenhol haflac néven vagyok bent. -
haflac #6150 rolikacsának igaza van,nem kell g25 ahhoz,hogy jó eredményeket érj el,inkább sok gyakorlás,nekem most drivin force ex-em van egy thrustmaster után.külföldön azért van majdnem minenkinek g25 mert ott egy kicsit magasabb a fizu és abból könnyeb megengedni egy ilyet.A www.gtr-masters.hu bajnokság nagyon komoly,anno miattuk vettem meg a gtr2-t,de mégsem csatlakoztam mert megtaláltam a ...bier.de oldalakat. -
rolikacsa #6149 Akkor gyere valódi ligában ahlo pontokért megy a harc.
www.gtr-masters.hu címen van a magyarország egyetlen GTL bajnoksága igaz nem ingyenes de a hangulat kárpotól mindenért. -
#6148 Anyi jot irtatok az altbier versenyekrol s igy hogy ingyenes a server megveszem a jatekot. Ez lesz az elso jatek amit megveszek eredetibe, s meg most vele egyutt a GTR2. Letoltotem a 6 giga cucot is hamarosan en is csatlakozok. -
rolikacsa #6147 Vagy a másik venni egy G25 :)
Viccet félre téve a GP79 egy inyenc mod ami igencsak jó fizikát kapott.Nme véletlen van belöle nemzetközi bajnokság is sajnos nálunk nem sikerült beinditani pedig volt rá probálkozás de sokan felhagytak vele hogy nem reaális meg stb csak inkább féltek bevallani hogy nem tudják vezetni.Sajna ez van de tény ami tény ott már rengeteget jelent a setup is meg a vezetési tudás. -
rolikacsa #6146 Tévhit ha azt hiszitek a G25 sok mindent megold.Mert nem old meg semmit.Igaz mikor nekem Microsoftom volt és utána lett G25 kormányom egyből egy jó helyezéssel debütáltam a ligámban.De az nem volt betudható a kormányomnak így visszagondolva.Inkább a sok gyakorlás hoz eredményeket mert a tapasztalat rengeteget alakít az emberen.Igaz a G25-ben sok olyan jó tulajdonság van ami más kormányokban nincs sajnos.De számtalanszor vernek el egy DFP-vel vagy egy Momoval.Max nagyonn stabilitást stabilitást jelent a G25 de semmi több.Igazán szerintem amivel többet tud a többinél az nem is a kormány hanem a pedál szett.Az rengeteget segít főleg fékutón hogy sok pedállal ellentétben nem lehet szabályozni a pedálutat mert egyszerűen nem érzed se a gázt.Ezért vannak a megforgások de ha jól belövi valaki a pedálját akkor ezt is átlehet hidalni.Pl a sokkal kisebb fékerővel játszani igaz hosszabb a fékút de biztosabb.Vagy a difit állitani hogy gázadásra nel geyne annyira érzékeny és jobban tűrje a padlógázt.Plusz a profilerben a kormányon állitani az érzékenységen(deadzone) ezek a kis trükkök sokat segíthetnek és akkor nem lesz hátrányban az ember. -
RedRiot #6145 Nekem annyira az alap rFactor nem jön be, de a GP79 mod überállat jó. Kár hogy örülök ha a pályán tudok maradni vele: mondjuk ebben a gagyi kormányomnak is szerepe lehet, ide már kell a G25. -
#6144 attól még online nem tudok játszani(amúgy reloados van,1.255),márpedig engem az is érdekelne,hogy más kategóriákban elérem-e az átlagos,vagy valamivel átlag alatti versenyzőt,mint gtl-ben,bár szerintem semi sem érek el ott -
haflac #6143 az rfactorból a reload-os veziót keresgesd a neten(gondolom tudod mire gondolok)és megmaradt egy csomó pénzed,rfactor-os oldal http://www.bockbierbude.de -
#6142 na várjál,én z rFactoról beszélek most,gtl már megvan egy jó ideje,és engem az rFactoros biers érdekel:D -
haflac #6141 2000 pénz a gém,nem egy nagy összeg,én is ennyiért vettem 1-1.5 hónapja cd-galaxysban -
#6140 azt tudom,hogy van hozzá progi,mint a gtl-hez:)
még nincs meg az eredeti játék,így még nem tudok játszani neten,de nyáron valószinü megveszem -
haflac #6139 A szerver maximálisan 28 embert bír fogadni,van amikor tele van funrace-n is de 10-15-20 sokszor van,de én inkább azt ajánlom,hogy kezd el figyelgetni az oldalt, http://www.altbierbude.de/ és így jobban fogod látni,hogy mikor vannak többen,engem csak a nagyversenyek érdekelnek.A legfontosabb,:ha akarsz bockbier szerveren gamezni az összes pályát+autó töltsd le,van erre a célra egy kliens progi az oldalon,a részleteket meg ott eltudod olvasni. -
#6138 engem inkább a fun race-ek érdekelnek,5 kör hoszuságuak,vagy 10-12,hoszu versenyeket nem anyira szeretem,ilyeneken vannak 10-15-en áltlagban? -
haflac #6137 mindennap szerintem nem,de a nagyversenyeken ott sokan vannak -
#6136 de menyire gyakori,hogy öszejön 10-20 ember versenyezni? minden nap este öszejön anyi,vagy ritkább? -
horrock #6135 Köszi aválaszt.
Most fogok márciusban új gépet kapni. Mostanában állítgatom össze, mert akkor gtr2-znék, meg TDU-znék is, crysis meg egyebek mellett, csak azért kérdeztem, hogy megvegyem e most, vagy majd pár hét múlva.
köszi mégegyszer a gyors választ. -
haflac #6134 volt már olyan verseny is ahol 34körül volt az indulok száma egy olyan pályán ahol 4x másodperc volt egy kör,hát ez naon fasza verseny volt,de általába indítanak 2-3 szervert szerverenként 28 emberkével.