7613
  • bardocz
    jaa,én azt hittem erről van szó:DDD
  • kuzsee
    http://www.mofunzone.com/game_trainers/gt_legends.shtml#
    itt volt használható money trainer
  • kuzsee
    közben találtam egy money trainert...megvettem azokat a kocsikat amik eddig megvoltak :) amúgy köszi szépen a segítséget...már kezdtem lemondani a játékról
  • SuperCharger
    Ez nem cheat, ez csak egy profil, amiben minden unlockolva van, és a srác feltöltötte a netre. Ugyanúgy használhatatlan, mivel ez is egy másik gépen készült, és ott lett letitkosítva. Ezt hagyd.

Csinálj a GT Legends könyvtárba, ugyanoda, ahol a gtl.exe van, egy TG2001.DYN nevü file-t. Csak hozd létre pl. notepad-el, és mentsd le. Ezután ha elindítod a játékot, és csinálsz egy új profilt, abban meglesz minden pálya, minden erdeti autó, meg 100,000 ropogós.

Ha gondolod, aztán, ebbõl a frissen kreált profilból átmásolhatod a .gar file-t abba a profilba, amelyikkel játszani akarsz, és akkor abban a profilban is meglesznek a kocsik.
  • bardocz
    egy új profilt csinálj,és működni fog
  • kuzsee

3.Choose UNBAiSEDGOATS profile and you're ready to go.

ezt írja...szval csak ki kell választani...a pályák megvannak...de semmi pénzt, semmi kocsi...szval ott vok megint ahol a part szakad...
    az eredeti DVD-t is visszavittem mert csupa karcolás volt alapból...persze nem cserélték ki... szval...
  • KoS
    Nem. Belerakod a megfelelo helyre, es letrehozol egy uj profilt, ami mar minden kocsit tartalmazni fog. Legalabbis en igy emlexem (nem olvastam el ujra).
  • kuzsee
    aha el...hát meg amúgy se nagyon lehet elszúrni...berakom simán UserData-ba aztán meg azt indítom el, nem a régi profilt....de hát nekem nem segített...se ennél a gépnél sem a másiknál
  • Ombika
    Elolvastad readme fajlt amit mellekelnek hozza?
  • kuzsee
    hát nekem ez se segített...pénzem ugyanúgy nincs egy fitying se, kocsi még mindig csak 2 darab van...
    azt hiszem egy életre kezd elegem lenni ebből a játékból...
  • Ombika
    Parancsolj!
  • bardocz
    én is azt használtam balszerensce után
  • santibi
    van egy kis fájl ami feloldja a kocsikat. Ismered? Adjam?
  • bardocz
    ne idegeskedj,nekem 3 bajnokság volt hátra,és szinte minden autóból volt egy darab,de ha kellett egy megvolt,és nekem az tünt el:S
  • kuzsee
    hali! Légyszi ha tudtok segítsetek. Két számítógépem van, otthon elkezdtem játszani a játékkal és eljutottam egy darabig, most kezdtem így még csak négy vagy öt autó van meg....de elhoztam a UserData mappát magammal az albérletbe...a megynyert versenyek megvannak, meg a "bajnokság" is, de a kocsik nincsenek...k**rvára nem tudom mi van :S :( plíz valaki segítsen mert ez nagyon idegesítő, már mentem egy csomót Alfa GTA-val most meg nincs meg :(
  • bardocz
    innen tudod leszedni a szükséges dolgokat
  • SuperCharger
    Hááát, azért online kódot ne publikálj legközelebb nyílt fórumon... :)

Ezt mikor írja ki? Kidob a játékból, és Windowsban, vagy még bent játekban, miután megpróbálsz regisztrálni? Ha ezt már Windows-ban írja, akkor ír valamit a játekban, vagy rögtön kitesz desktopra?

Van valami szoftveres tűzfalad?
  • RedRiot
    http://www.altbierbude.de/

Jobbra van egy olyan hogy "latest gizmos" ott vannak a letöltésvezérlőhöz való dolgok. Azokat leszed, install, indít, és akkor szépen leszedegeti az addonokat, és önállóan bemásolja a megfelelő helyre.
  • nono55
    A serialt is bemásoltam, bár ha nálam nem működik másnál sem fog.
    Amúgy azt írja, hogy a szám hibás vagy elgépelt.
  • Ombika
    Altbier-es dolgot honnet is toltitek,mert lejjeb aki linkelte nem igazan muxik?! Googliba meg altbier download fulre nemigazan jokat hozott ki,soros poharat stb.. :)
  • nono55
    Hát, lementettem .txt-be, de nagyon hosszú bemásolni.
    A lényege az ez:

Dear User!

This file contains detailed information on the problem occurred.
    Save the file and forward it to your product Customer Support.
    Web page: www.10tacle.com

------------------------------ Information ------------------------------

[Error Information]
    UK: 82E35VH-3QP3J8P-PSC4MGF-FWQFTQK
    3.6.10.3; 3037; ES: 10006, 10005, 102, 10004, 10002, 0

[Protected Product Information]
    CompanyName = 10tacle Studios
    ProductName = GT legends
    BuildSignature = 3.06.010.003, 19.09.05
    ProductGuid = {427DA7DB0BAC60B20A917377CFCEC1B5}
    BuildGuid = {00fb910c-2833-4c6e-a23e-c13f4e42f402}

[Report Information]
    ReportDate = Sunday, February 24, 2008
    ReportTime = 11:09 AM
    ClientTimeZone = Közép-európai téli idő
    ClientTimeBias = -60

[Disc Labels]
    PandaSecurity
    GTL
  • SuperCharger
    Milyen hibaüzenetet ad pontosan, mikor be akarsz regelni a Multiplayer/Internet menüben?
  • nono55
    Hi!

Nekem eredeti a gamma, de az online istall kódot nem fogadja el.Mit tudtok javasolni, mit tegyek?
  • Ombika
    Valszeg Ombika neven vagy JackAss neven,ha vista 64 bitre feltudom tenni! :)
  • SuperCharger
    FAQ
    :)
  • Okidoki
    Sziasztok.
    Lenne egy nagy kérésem. Most raktam újra a gépet, és fel akartam rakni a gammát s de a tokot nem találom sehol. Sztem a gyerek hányta el.
    kellene az instal kód. Ha valaki tud, segítsen egy kétségbeesett apának. MEGA THX!!!!

Okidoki
  • RedRiot
    "Nah megvettem,ezennel mar 2ik eredeti szimulator! :)"

Jó befektetés volt, nem fogod megbánni! :) Várunk a 'bieren! Jackass néven leszel? (ma már nem leszek, szüleimnél vagyok látogatóban, de next week leszek)
  • Ombika
    Nah megvettem,ezennel mar 2ik eredeti szimulator! :) Visszakeresem akkor az Altbier letoltes linket es leszedem en is!
  • bardocz
    szerintem nézd meg többe is,én még a tescoba vettem a camponaban
  • Dietrich
    Lehet kedvet kapok hozzá újra mikor nincs HRC futam és megveszem én is :)
  • sikura
    Jövök én is !!!

Tegnap kb 15 fős versenyen voltam 5 körös fun racéken, komolyan modom még az utolsóelőtti helyért is megkellett küzdeni, nagy feel!!!!
  • blory
    Na megvan nekem is ezenel a jatek ha lesz valami kozos race szoljatok. Leszedtem az ejel az Altbier dolgokat is.
  • Ombika
    MA megyek pestre,hol tudok kapni pontosan,melyik mediaban?!
  • batihu
    Én is a Miskolciban vettem anno, mert Miskolc mellett lakom!
  • Taky76
    Helló Roli!

Jó lett a videó! (benne voltam a TVben!)
    A handicap rendszer tényleg nagyon jó! Eltünnek a hatalmas eredményességi külömbségek a top és a gyengép képességű versenyzők között!
    Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Üdv.
  • Ombika
    Koszi,az itt nincs ,de hetvegen miskolcon megnezem!
  • batihu
    A Mediamarkt-ban is van!
  • rolikacsa
    Galaxis Net innen lehet rendelni.
  • Ombika
    Oks utana nezek! Amugy tesco ,stb hol nezhetnem meg meg?!
  • rolikacsa
    Rendeld meg valamelyik internetes oldalról.