7613
-
#6213 jaa,én azt hittem erről van szó:DDD -
kuzsee #6212 http://www.mofunzone.com/game_trainers/gt_legends.shtml#
itt volt használható money trainer -
kuzsee #6211 közben találtam egy money trainert...megvettem azokat a kocsikat amik eddig megvoltak :) amúgy köszi szépen a segítséget...már kezdtem lemondani a játékról -
#6210 Ez nem cheat, ez csak egy profil, amiben minden unlockolva van, és a srác feltöltötte a netre. Ugyanúgy használhatatlan, mivel ez is egy másik gépen készült, és ott lett letitkosítva. Ezt hagyd.
Csinálj a GT Legends könyvtárba, ugyanoda, ahol a gtl.exe van, egy TG2001.DYN nevü file-t. Csak hozd létre pl. notepad-el, és mentsd le. Ezután ha elindítod a játékot, és csinálsz egy új profilt, abban meglesz minden pálya, minden erdeti autó, meg 100,000 ropogós.
Ha gondolod, aztán, ebbõl a frissen kreált profilból átmásolhatod a .gar file-t abba a profilba, amelyikkel játszani akarsz, és akkor abban a profilban is meglesznek a kocsik. -
#6209 egy új profilt csinálj,és működni fog -
kuzsee #6208
3.Choose UNBAiSEDGOATS profile and you're ready to go.
ezt írja...szval csak ki kell választani...a pályák megvannak...de semmi pénzt, semmi kocsi...szval ott vok megint ahol a part szakad...
az eredeti DVD-t is visszavittem mert csupa karcolás volt alapból...persze nem cserélték ki... szval... -
KoS #6207 Nem. Belerakod a megfelelo helyre, es letrehozol egy uj profilt, ami mar minden kocsit tartalmazni fog. Legalabbis en igy emlexem (nem olvastam el ujra). -
kuzsee #6206 aha el...hát meg amúgy se nagyon lehet elszúrni...berakom simán UserData-ba aztán meg azt indítom el, nem a régi profilt....de hát nekem nem segített...se ennél a gépnél sem a másiknál -
#6205 Elolvastad readme fajlt amit mellekelnek hozza? -
kuzsee #6204 hát nekem ez se segített...pénzem ugyanúgy nincs egy fitying se, kocsi még mindig csak 2 darab van...
azt hiszem egy életre kezd elegem lenni ebből a játékból... -
#6203 Parancsolj! -
#6202 én is azt használtam balszerensce után -
santibi #6201 van egy kis fájl ami feloldja a kocsikat. Ismered? Adjam? -
#6200 ne idegeskedj,nekem 3 bajnokság volt hátra,és szinte minden autóból volt egy darab,de ha kellett egy megvolt,és nekem az tünt el:S -
kuzsee #6199 hali! Légyszi ha tudtok segítsetek. Két számítógépem van, otthon elkezdtem játszani a játékkal és eljutottam egy darabig, most kezdtem így még csak négy vagy öt autó van meg....de elhoztam a UserData mappát magammal az albérletbe...a megynyert versenyek megvannak, meg a "bajnokság" is, de a kocsik nincsenek...k**rvára nem tudom mi van :S :( plíz valaki segítsen mert ez nagyon idegesítő, már mentem egy csomót Alfa GTA-val most meg nincs meg :( -
#6198 innen tudod leszedni a szükséges dolgokat -
#6197 Hááát, azért online kódot ne publikálj legközelebb nyílt fórumon... :)
Ezt mikor írja ki? Kidob a játékból, és Windowsban, vagy még bent játekban, miután megpróbálsz regisztrálni? Ha ezt már Windows-ban írja, akkor ír valamit a játekban, vagy rögtön kitesz desktopra?
Van valami szoftveres tűzfalad?
-
RedRiot #6196 http://www.altbierbude.de/
Jobbra van egy olyan hogy "latest gizmos" ott vannak a letöltésvezérlőhöz való dolgok. Azokat leszed, install, indít, és akkor szépen leszedegeti az addonokat, és önállóan bemásolja a megfelelő helyre. -
nono55 #6195 A serialt is bemásoltam, bár ha nálam nem működik másnál sem fog.
Amúgy azt írja, hogy a szám hibás vagy elgépelt. -
#6194 Altbier-es dolgot honnet is toltitek,mert lejjeb aki linkelte nem igazan muxik?! Googliba meg altbier download fulre nemigazan jokat hozott ki,soros poharat stb.. :) -
nono55 #6193 Hát, lementettem .txt-be, de nagyon hosszú bemásolni.
A lényege az ez:
Dear User!
This file contains detailed information on the problem occurred.
Save the file and forward it to your product Customer Support.
Web page: www.10tacle.com
------------------------------ Information ------------------------------
[Error Information]
UK: 82E35VH-3QP3J8P-PSC4MGF-FWQFTQK
3.6.10.3; 3037; ES: 10006, 10005, 102, 10004, 10002, 0
[Protected Product Information]
CompanyName = 10tacle Studios
ProductName = GT legends
BuildSignature = 3.06.010.003, 19.09.05
ProductGuid = {427DA7DB0BAC60B20A917377CFCEC1B5}
BuildGuid = {00fb910c-2833-4c6e-a23e-c13f4e42f402}
[Report Information]
ReportDate = Sunday, February 24, 2008
ReportTime = 11:09 AM
ClientTimeZone = Közép-európai téli idő
ClientTimeBias = -60
[Disc Labels]
PandaSecurity
GTL -
#6192 Milyen hibaüzenetet ad pontosan, mikor be akarsz regelni a Multiplayer/Internet menüben? -
nono55 #6191 Hi!
Nekem eredeti a gamma, de az online istall kódot nem fogadja el.Mit tudtok javasolni, mit tegyek? -
#6190 Valszeg Ombika neven vagy JackAss neven,ha vista 64 bitre feltudom tenni! :) -
#6189 FAQ
:) -
Okidoki #6188 Sziasztok.
Lenne egy nagy kérésem. Most raktam újra a gépet, és fel akartam rakni a gammát s de a tokot nem találom sehol. Sztem a gyerek hányta el.
kellene az instal kód. Ha valaki tud, segítsen egy kétségbeesett apának. MEGA THX!!!!
Okidoki -
RedRiot #6187 "Nah megvettem,ezennel mar 2ik eredeti szimulator! :)"
Jó befektetés volt, nem fogod megbánni! :) Várunk a 'bieren! Jackass néven leszel? (ma már nem leszek, szüleimnél vagyok látogatóban, de next week leszek)
-
#6186 Nah megvettem,ezennel mar 2ik eredeti szimulator! :) Visszakeresem akkor az Altbier letoltes linket es leszedem en is! -
#6185 szerintem nézd meg többe is,én még a tescoba vettem a camponaban -
#6184 Lehet kedvet kapok hozzá újra mikor nincs HRC futam és megveszem én is :) -
#6183 Jövök én is !!!
Tegnap kb 15 fős versenyen voltam 5 körös fun racéken, komolyan modom még az utolsóelőtti helyért is megkellett küzdeni, nagy feel!!!! -
#6182 Na megvan nekem is ezenel a jatek ha lesz valami kozos race szoljatok. Leszedtem az ejel az Altbier dolgokat is. -
#6181 MA megyek pestre,hol tudok kapni pontosan,melyik mediaban?! -
#6180 Én is a Miskolciban vettem anno, mert Miskolc mellett lakom! -
#6179 Helló Roli!
Jó lett a videó! (benne voltam a TVben!)
A handicap rendszer tényleg nagyon jó! Eltünnek a hatalmas eredményességi külömbségek a top és a gyengép képességű versenyzők között!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Üdv. -
#6178 Koszi,az itt nincs ,de hetvegen miskolcon megnezem! -
#6177 A Mediamarkt-ban is van! -
rolikacsa #6176 Galaxis Net innen lehet rendelni. -
#6175 Oks utana nezek! Amugy tesco ,stb hol nezhetnem meg meg?! -
rolikacsa #6174 Rendeld meg valamelyik internetes oldalról.