7613
  • Béla9248
    Köszi szépen! Erre nem is gondoltam!
  • pajti
    Most nincs fennt a game így pontosan nem tudom neked megnézni, de szerintem a képarány lesz a gond. (16:9, Wide Screen) Állítsd vissza 4:3-ra Normal nem tudom hogy írja a progi.
    A másik problémára meg: állítsd profira a nehézségi szintet és akkor nincsenek (vezetői) segítségek. :)
  • Béla9248
    Sziasztok! Most vettem meg a játékot és a beállitásokban egy kis segítség kellene! Problémám a következő! Amikor elindítom a versenyt a kép mintha össze lenne nyomva! magas és keskeny az autóm! A menünél nem csak ha elkezdek versenyezni! És amikor kanyarodok elveszi a gázt! Nagyon idegesítő! Ha vki tud megoldást írjon! Előre is köszönöm!
  • pajti
    0% holtjáték, pedálok 50% Én ezt szoktam meg:). Régebben variáltam vele de visszatértem erre a beáll-ra. Kormányt meg 900°on.
  • Ombika
    Aki GTL-hez G25-ot hasznal leirna beallitasat gaz|fek|kuplung-nal!!
    (holtjatek,erzekenyseg vagy mi is)

THX
  • Ombika
    Sebaj en azert 3x5 kort mentem! Szoljatok,ha van kedvetek es utkozunk 1 serveren!
  • Dietrich
    én meg elfelejtettem, hogy a gyereknek este meccse volt mire hazaértünk késő lett.
  • chalezlopez
    Pfff, rohadt sok dolgom volt ma, elmarad máskorra a karikázás...
  • Ombika
    No este jonne akkor vki 1 par korozesre?
  • Ombika
    Szivesen csatlakoznek vasarnap en is!
  • chalezlopez
    Ok, esetleg vasárnap este valami kis lazítás...
  • Dietrich
    mikor kellene?
    élesitve van a serialom is rajtam már nem múlik.
    de ma még inkább a holnapi HRC futamra gyúrjunk rá aztán utána jöhet a gTL
  • chalezlopez
    Mikor nyomjuk??
  • Ombika
    PT se lenne rossz,de az asztalra kidobos reszetol kivagyok! :(
  • Dietrich
    gondolhatod miért is vettem meg..nem az AI ellen akarom tolni a caprit :)
  • Lui76
    GTR2 meg ez mellett más játékra nincs is időm (max egy kis projekt torque )
    GTLegendsben az a jó hogy még online jó sokan nyomják.
  • Dietrich
    Beszerváltam én is origi GTL-t..
  • RedRiot
    Végre! Új hangok a BMW-hez:

CSL Sounds by DucFreak

egy E21-es versenygép hangjai szolgáltak alapul, szóval nem teljesen autentikus, de pont leszarom, az eredeti porszívó hangmintától sokkal jobb! :)
  • Lui76
    Azon az altbier-es szerveren már voltam párszor.
  • Ombika
    Ahh tegnap csapattam par kort.. A reg iszep idok felidezodtek par mapon es elso 4-ben benne voltam semmi gyakorlas nelkul!! Kezdemkedvelni ismet csak kar,h magyarokat alig latok! Tegnap volt vmi hgtl server vagy mi csak passos volt!! Gondolom megfelelo helyen megadtak volna pass-t!Ti merrefele csapattok?
  • Debilon
    köszi..
    azthiszem veszek egy új írót amint lesz időm:)
    úgyis ideje mostmár átállnom SATA-ra.. jövő hónapban egy új SATA vinyó és nyugdíjazom az IDE felületet :)

elnézést a sok OFF miatt..
  • Dietrich
    még egy utolsó elkeseredett lehetőség..koszos a lézer fej..
  • Debilon
    visszatettem régi dvd olvasómat és tökéletesen megy a game, jókat mentem az előbb:D viszont úgytűnik meghalt az íróm 2,5 év után R.I.P. :(
  • Debilon
    még nem, mert cimbi nem ért rá, majd holnap talán lesz rá időm..

de lehet döglődik a dvd íróm, mert gyári dvd film lemezt sem ismer fel..:(
  • Ombika
    Probaltad masik gepben?
  • Debilon
    ja, és IDE felületű a dvd író..
  • Debilon
    ehh..megvettem ma a game-t, de a dvd olvasóm nem ismeri fel a lemezt:(
    mit lehet ilyenkor tenni?
    XP SP2, nforce 550 chipset..
  • Ombika
    Frissiteni kell vista alatt meghajto drivert! Lentebb is linkelte mar mas! Nekem 64 bites alatt tokeletesen fut full-fullba!!!
    Kuplungos dologra vkinek tipp vagy ilyen az engine?
  • RedRiot
    BaziJoe:
    ezt próbáld meg:

GTL/Vista
  • bardocz
    nem tudom hogy nem megy nálad jól,amikor én sokkal szarabb géppel játszai tudom(tudtam,már több a ramom)
  • symbol
    hm. köszi minden véleményt, és segítséget, de d8ban is csak 40 fps anderstorp-on... az pedig nem nagy grafika. Oo gtr2 sokkal jobban néz ki, és 40-70 fps megvan ott folyamatosan... itt meg pixeles is és szaggatósnak is érzem :/

hm. lebútítani a végtelenig nem akarom, bevallom, a gtr2 így már nagyobb élény. sokat számít az az "egyenes vonalvezetés" a pixelesedő útszél helyett :)

de jól jártam :D rám maradt a lemez :D
    esetleg valaki? :p
  • BaziJoe
    Vistan hogy lehet elinditani a gamét mert a vista összeugrik a starforce driver-rel???
  • Dietrich
    1GB ram, intel 3.0GHz proci és 6600gT vga..megy simán a GTL..
  • Dietrich
    nekem nincs vistám..de xp esetében van olyan opció, hogy parancsikonra jobb klikk és Futtatás mint...
  • Lui76
    Az én gépemen is úgy van egyébként hogy mintha a GTL jobban "dolgoztatná" .

Vista alatt mikor egyszer próbáltam kb fele volt az fps.
    De akkor még csaak próbaverzióm volt.
  • SuperCharger
    Csak egy van hozzá, az 1.1.0.0, ez egyben az utolsó is.
  • BaziJoe
    Melyik az utplso patch hozzá??
  • RedRiot
    2.8-as proci és 7600GT elvileg elég kéne hogy legyen, talán a 768MB kevés egy kicsit. Ettől függetlenül olyan 40fps-el mennie kéne legalább, elfogadható beállítások mellett.
  • bardocz
    nem tudom faszért nem fut neked,én 800x600-ben toltam 1.61ghz proci,512 ram,6600gt-vel,aztán ahogy lett még 512 ramom 1024-ben tolom
  • symbol
    nmm sima xp. :( tegnap meguntam. 640*480ban azért nem fogom tolni ezt az optimalizálatlan sz*rt.
    pixeles lenne mint az állat, a kanyarokat útszélét se látnám normálisan. tegnap betoltem a gtr2őt, atán az sokkal jobb. élményileg. nem is értem... pedig tudom van legends mód gtr2 alá, csak hát nylván úgy nem az igazi... meg mi az már, hogy biztonsági másoltatot se lehet egyszeráen csinálni egy eredeti lemezről? még jó hogy elfelejtették ezt a .... :/