7613
  • lac coo
    Igen megtaláltam, Nogripen ma már nem tölthetek :D
  • RedRiot
    A gtr4u.de-n is vannak, de a Nogripen van a legteljesebb választék.
  • lac coo
    GTL pályák még hol vannak Nogrip-en kívül ?
  • lac coo
    Az a kutyának sem kell már ...:DDD
  • grebber
    GTR-t is emgtörték :D
  • lac coo
    Nem várt jó hír !!!

Gamecopyworld-ön van működő crack az 1.1-es verzióhoz !!!

Nekem is van eredetim de Starforce miatt nem akartam telepíteni ...
  • bardocz
    Van normális istambuli pálya?Altbierses kurvaszar,triplabalos utáni sikánt nem lehet bevenni,mert rögtön pályalevágás van...külső íven lehet csak kanyarodni ott a jobbosban,ami nem kevés időveszteség.
  • bardocz
    gondoltam előveszem a játékot pár hónap kihagyás után,és megnézem mit tudok csinálni barcelonaba.hát sok-sok lfs meg rFactor után olyan kezesbáránynak tünik a bmw,hogy tiszta csoda:D élvezetes volt nagyon menni vele,gyakrolok még pár napot,aztán szerintem megyek visza altbiersre
  • RedRiot
    Ajánlom még franchouillard autóit, és ummagummának is vannak szép munkái, bár ő többnyire csak Corvetteket készít. Ők általában létező autókat készítenek el.
  • RedRiot
    A bontósok még nincsenek készen, kevés mostanában az időm, nemtom mikor lesznek kész. Plage amúgy tényleg jó kocsikat csinál, ráadásul rendes arc, segített pár kérdésben mikor elakadtam.

A lökhárító nélküli Bömbi modelljét is ő csinálta, és az engedélyével használom, és csak a festést készítem.
  • stingray
    You have used 100MB of your 100MB daily limit!
    Már vágom (hogy nincs benne cukor) de ezt tegnap nem vettem észre.
  • stingray
    Amúgy jók a bontószökevények ezért is kezdtem keresni,de pl. az ő : T.S.C.Plage verdái is elég jók.
  • stingray
    Szevasztok !
    Bocs de a NoGrippről miért nem enged tölteni?Korlátozva van vagy fizetős lett teljesen,vagy részben? (error 403 Permission Denied)
  • RedRiot
    Dolgozom néhány skinen. Ha kész lesznek mennek az altbierre, de lehet hogy felrakom a nogripre is:

bontószökevények
  • SuperCharger
    Nem lehet átvinni az autókat és a pénzt egyik géprõl a másikra. Direkt így van megcsinálva a játek. Ezeket az adatokat egy adott installációhoz köti, így ha bemásolod egy másikba, nem fog működni.
  • Duskorc
    Lenne egy kérdésem játékkla kapcsolatban. 2 gépre van felrakva a játék és az egyik gépről a mésikra akartam átvinni a mentésemet.Én az egész userdata könyvtárat átmásoltam. Mikor elindítom a játékot behozza a profilom amit áthoztam ,de hiányzik az összes aotóm és kreditem, a játék állása viszont jó meg a kupák is meg a győzelmek stb .Mit kellene még átmásolni hogy a kocsok is meglegyenek meg a pénz ?
  • Toni2
    Szlovákiában lakom, s ott rendeétem meg kb átszámolva 3800 Ft, de nem fogom sehova küldözgetni reklamációra, hanem megveszem győrben a tescoban.
  • Ombika
    Szolj,ha van kedved bar nekem sem sok idom ,de estenkent neha szanok ra 1 orat! Az mar boven jo ! :)
  • KoS
    Hehe, teljesen igazad van, csak mostansag nincs 1-2 ora szabadidom se naponta. Fel oraert meg nem eri meg. Csak akkor van ertelme, ha legalabb 2-3 oram lenne nekiulni :)
    Remelem azert lesz ilyen is nemsoka :)
  • Ombika
    Pedig anno azert vetted DFP-t,h csapatjuk majd! :)
  • KoS
    En 576-ban vettem, szinten kb 2000 ft-ert. Nekem sem volt benne konyv, viszont volt benne egy papircsik, amin van egy hosszu szam. Az install key pedig a CD-n van rajta. Me'g nem probaltam (nem volt me'g idom), de szerintem ami a papiron van az az on-line kulcs.
  • Ombika
    Honnan rendelted? Mediaban,tesco stb megkapod barmikor 1990ft-ert,ugy ahogy Dietrich mondta!!
  • Dietrich
    nem tudom hol laksz..de én pár hete 1990Ft-ért egy tescoba vettem meg.
  • Toni2
    Köszi szépen a sok segitséget, csak az a baj, hogy nekem könyv sem volt benne ! Sajnos a neten rendeltem, irtam neki e-mailt, s most saját költségemre vissza kell küldenem reklamációra. Vagy elhiszik vagy nem . Pecchemre majd visszakapom ugyanigy, és azt a postát is velem fizettetik meg.
  • Ombika
    Nekem 2 fuzet jart hozza es a vastagabbik hatoldalan volt!
  • bardocz
    nekem van hozzá nagyon jó minőségű füzet,és annka a hátulján van
  • chalezlopez
    Vagy rajt van a lemezen...
  • Dietrich
    GTR2-hez adtak könyvet..a GTL-hez egy két lapos akármit..annak a hátoldalára volt felragadva de eredite helye az a tok oldalán lenne a lemez felett.
  • Ombika
    Konyv hatuljan volt nekem is eldugva,szivtam vele mire megtalaltam!!
  • Prézli
    Nálam a könyvecske hátuljára volt ragasztva az online kód, de hallottam már olyat, hogy nem járt könyvecske, ilyenkor papírlapra volt mellékelve.
  • Dietrich
    benne kell lennie a tokban a reg-hez való kulcsnak!
  • Toni2
    Megvettem a GT Legends-et eredetiben. A DVD-n rajta van a DVD key, azzal felinstalállom a gamet, de a multi résznél nem tudok vele regisztrálni, mert azt irja ki, hogy rossz cd kulcs.Kellene benne lenni egy online kulcsnak, vagy mi? Eredeti csomagolt verzióű.
  • Dietrich
    pedig írtam..GTLConfig fájl..más nincs ilyen néven ott :)
  • Ombika
    Jah hat en nem erre gondoltam,hanem magaban a config fajlra! :)
  • Dietrich
    pedig ott van az!
    tessék:
  • Ombika
    Nekem erdekes abban nincs benne ilyen,marmint a config fajlban!
  • Béla9248
    Megvan köszi!
  • Dietrich
    Béla!
    GTL főkönyvtárában van a fájl!
  • Béla9248
    A kép arányt nem lehet sehol beállítani! Vagyis én nem találom!
  • Dietrich
    van a GTL config fájl. Abban a felbontást olyanra állisd amit használsz. Képméret arány, herz stb.