GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig már el lett pofázva az Altbieren is párszor: TABot megnyomni, ha jön vki hátranézni egy pillre és ha a szám mellette kisebb mint a te pillanatnyi helyezésed, elengedni mihamarabb! De még mindig nem fogták fel páran...
Én is nagyon élveztem a versenyt, jó volt meghajtani a Cobrát. Külföldi fórumokon sokan szidják hogy nehéz vezetni, de szerintem egyáltalán nem alattomos autó, nagyon kiszámíthatóan viselkedik, szinte elõre bejelenti hogy mikor szándékozik kicsúszni. Jéghideg, vagy kopott gumikkal persze tud érdekes dolgokat csinálni.
hu,RedRiot nagyon jó kis verseny volt ez😊 sajna egy lekörözött kilökött,aztán viszacsúsztam,pedig lehet meglett volna 4. hely,elején nagyon jókat csatáztunk😊 aztán téged is jó volt követni,kár hogy csak akkor tudtalak megelõzni amikor hibáztál,viszont ezen a versenyen megcsináltam eddigi legjobb online elõzésemet,ami nem az erõsségem😄
amúgy neked hogy koptak a gumik?nekem 3-4 kör után már eléggé készen voltak,aztán a végére egy picit javultak,szerintem ahogy lassabban mentem lehûltek egy picit,amúgy már nayon roszak voltak😄
köszi a választ
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Bardocz: nincs bajnokság, mármint vannak kupaversenyek, de tudtommal nem pontozzák a helyezéseket. A legjobb köridõket nézik adott pályán/adott autóval. Az gondolom feltûnt, hogy minden héten más pályák vannak. Az azokon valaha futott leggyorsabb köreid után kapsz pontokat, és ez alapján rangsorolnak.
Ezt a listát a "Ranking List" menüpont alatt éred el.
Az Abarth-tal milyen eredményt értél el a kupaversenyen?
Sajna a pedálom már akkor is vacakolt, így az edzést sem csináltam végig, pedig a verseny biztosan élvezetes lett volna!
Most veszek egy másik kormányt, remélem a jövõ héten már megkapom.
Én mindig gyerek maradok, anyukám is így hív: Kisfiam.
Bár már nekem is van két csemetém!:-)
GTL=Forever Young!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Megéri!
Támogathatod is az oldalt, ha tudod, de nem kötelezõ!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
A Toban pálya a kedvencem GTR2 alatt (anno az rfactorban megláttam és azonnal megszereztem GTR2 alá), viszont GTL-hez nincs meg. Rákerestem de nem találom, honnan tudnám leszedni? Köszi.
A vége felé lévõ lassítókat kicsit le lehet vágni, és érdemes is.
Nagyon "ritmusos" pálya, ha itt hibázok akkor nehéz újra elkapni az ütemet. Minden rész nagyon kapcsolódik az elõzõhöz, ha rosszul jössz ki egy kanyarból, akkor rossz helyen kezded a következõt és annyi a körnek.
De ez egy nagyon szépen megcsinált (vagy konvertált?) pálya, gyári GTL minõség.
Bati, te szoktál a sárga Minivel lenni? Rég láttalak tényleg. (most nézem az adatlapod, megnyugtat: lehet hogy nem én vagyok a legvénebb itt a 31 évemmel? 😊 Az altbier sem éppen bölcsõde: van jópár 40 körüli versenyzõ, de asszem GeeDee a korelnök a maga kb. 60 évével.
GTL = örök gyerekek játéka? 😊
Eddig csak vacakolt, padlógázon szinte alig kúszott feljebb a fordulat, a végére már fel sem pörgött.Az elején még azt hittem negatív irányban mentem el a setuppal.<#falbav>#falbav>
Már egy hete nem voltam versenyezni Altbier-en!<#conf>#conf>
amúgy tök jó volt tgnap 2. futamnál,hogy nem volt elõttemgyengébb kocsi idõmérõm,igaz mögöttem se erõsebb😊
Ami már kevésbé, hogy minek indulnak emberek GTC76 szerveren Abarthokkal? Shelby kupé meg GT40 még OK, de ezeket a töpörtyûket néha nagyon fárasztó kerülgetni. Ráadásul van külön 65-ös szerver: ha odamennének páran, biztos mennének többen is, és nem lenne üres.
utána is jó pálya jött,csak nem tudom a nevét,nem is utolsó helyrõl rajtolta,de természetesen itt i hibáztam😄
amúgy a benzin nekem is nagyon fogyóban volt,8 körre tankoltam,és utolsó elõttiben elkezdett villogni a lámpa,úgyhogy próba szerencse módon inkább nem áltam ki a boxba,de ahogy néztem a célegyeensben kb 5-6 kocsiban fogyott ki a benzin😄
A verseny már nem sikerült ilyen jól, összeakadtam egy GT40-el. Lehet hogy kicsit sok volt bennem az adrenalin, és kicsit idõmérõ stílusban nyomtam. Uccsó körben pedig, ilyen még nem történt velem: utolsó kanyarban kifogyott a benya, motor leállt! Pedig megnéztem: 6 körös verseny, én 7et tankoltam. Na mind1 váltó üresbe, és pont átvitt a lendület a célvonalon! 😊 Jó volt.
amúgy baszus,hogy én mekkora egy lámer vagyok...most mentem 10 körös dijon-t,elsõ helyrõl rajtotlam panterával,erre elsõ kanyart azzal kezdem,hogy a hideg gumin kicsúszok,neki a falnak,és utolsó helyrõl lökös nélkül mentem...célegyenes utáni kanyart nem tudtam bevenni rendesen,ha a tábla alatt fékeztem az már káésõ volt,mind1 hogy váltottam visza,de feljöttem második helyre,meg valami csókával is küzdöttem,igaz anyit csinált elõzésnél,hogy folyton leszorított,de már-már pofátlan módon
Szal ha van kedvetek csatlakozok én is ha így jó nektek.
Minden letöltöttél? Közvetlenül verseny elõtt is lefrissítetted?
amúgy most mentem 2 versenyt a kis autókkal,sajna mindkettõben hibáztam,ezért hátraestem :S
A csít meg csak ennyi: csinálj egy TG2001.DYN nevü, üres, nulla byte-os filet a játék könyvtárába (ahol a GTL.exe van), indítsd el, és ezután csinálj profilt.
Ilyen erõs összetartásra (-0.40) meg még álmomban sem gondoltam volna. Bár így utólag belegondolva logikus. Mondjuk plusz összetartást soha nem tettem még egy autóra sem, féltem, hogy egyenesben túlságosan visszafogja majd a gyorsítást.
az 1:53 viszont képtelenség,hogy normálisan anyit fussanak,fõleg hogy 914 leggyengéb a 76-os kocsik között
Holnap kipróbálom! A délután talált setup stabil alapnak tûnik, lehet rajta kísérletezni.
"szerintem a célegyenes elõtt átjöttek egyenesen,és így nem kettesbõl kigyorsítva mentek célegyenesben,hanem már ötösben fullgázzal,úgy sztem lehetségesek azok az idõk"
Ezt holnap megpróbálom vhogy lecsekkolni, logikusan hangzik. Az 1:53-as 914 idõ így is teljesen kamu szerintem, de az 1:58-as Panterás alien-idõk talán így születtek...
amúgy most mentünk egy 10 körös imolát,17-bõl maradtunk 5-en a végére...így lettem második,amúgy 3. lettem volna,a rajt nekem jól siekrült,mert 4. heyrõl rajtoltam,de sajna 3x vagy 4x megpördültem a versenyen(2x a saját hibámból),de így is nagyon jó volt,amúgy a versenyt ketten tudtuk befejezni a végére ahogy néztem au ötbõl,Roland meg én,többiek DQ
Bardoczi egybõl jobb lett egy kis segítséggel.A bömi idõ már nagyon jó grat hozzá.Majd megprobálom összeszedni a gondolataimat mit hogy is kéne állítani mert nem egyszerû ezt csak úgy ide pöttyenteni.
Ne csak Bömi pl Caprival is menj szintugy orrmotoros.