7613
-
#6293 Vista alá tetted?
-
#6292 online kevésbé terheli a gépet a játék ;) online nekem 20 ellenféllel nem igazán szaggat,inkább lagg,single 20 ellen meg diavetítés:D -
RedRiot #6291 DX8 / 1280*1024/32bit /AA off - így próbáld ki! -
#6290 hát ez elég gányi Oo
40-50 fps max... akkor is ha csak én vagyok a képernyőn. :/
pedig 1024*768 16 bit d9-en megy, közepes graffal nagyjából
a gtr2 hasonló beállítások mellett viszont 1280*768ban, és négyszeres élsimítással megy mint az állat. verseny közben is. (szárazon)
nemtom mi a gebasz. kipróbálom a demót. az pedig mintha hasított volna.
redriot
kössze a linket, de nemtom. vááá ezek katasztrófális számok, és sajna egy 19es crt előtt ülök, amin az 1024 is elég pixelesnek néz ki. ha offline így megy, mi lenne online?? váááá
nah de kösz, még megnézek ezt azt, (ezt a plreset is) :) aztán írok még az este :) -
RedRiot #6289 Itt egy kis segítség:
GPL tweak
Keresd meg a .plr filet, és írd át ezeket. Nekem anno ezek sokat használtak, az előző gépemen (sempron) is elment a GTL. Asszem itt lehet beállítani hogy csak a kormány látszódjon, a driver keze ne legyen megjelenítve. Esetleg indítsd el DX8-ban, az is gyorsíthat.
-
#6288 húú :)kössze szépen :P
összejött az elindítás :)
viszont vááá, szarabul megy mint a gtr2 Oo
hm. megnézem mégegyszer a graf beállításokat :p
meg megnézem mi találok neten (setup) :p -
RedRiot #6287 Ami a lemezen van, az a serial, ami a tokban van az az online-aktiváló ha jól emléxem. -
#6286 Ha megveszed boltban, az eredeti magyar nyelvű! -
#6285 nah jól jártam Oo
megvettem a lemezt, két serial járt hozzá
egy a dvdn van, egy beleragasztva a tokba, és persze egyik se jó... Oo -
#6284 És mik az utolsó patchek hozzá és magyarosítás létezik hozzá vagy már ugy lehet kapni??? -
#6283 Ombika az alatt játssza, nem panaszkodik. -
RedRiot #6282 Nem tudom, én XPt használok. Esetleg tégy egy próbát a demoval! -
#6281 Vista 64bit alatt elindul??? -
RedRiot #6280 Kihagytam az Elan versenyt. A qualiból még volt 10 perc mikor a gép elé kerültem, és ezer éve nem mentem az Elannal. Annak meg nincs értelme hogy 50 körön át próbálok pályán maradni és elengedni a gyorsabbakat. :)
Helyette megdöntöttem Hilltopon és Monaco79-en az altbieres BMW-körrekordot. :) A Hilltop kör különösen szigorú lett. :) -
#6279 Igen nincs csusztatas vmi ilyesmi lehet a gond! De lehet magaval a jatek motorjaval van a gond,nemtudom regen DFP-nel ugye nemvolt kuplung ez csak most bukott ki!! -
#6278 tehát ha jól értem a kuplung cak egy bizonyos szintnél fog?ez normális lehet,nascar kocsikban vagy fog,vagy nem,öszes kocsinál ezt csinálja? -
#6277 Redriot tegnap voltál a Lotus Elan-kupaversenyen? -
#6276 Hmm meg meloba vagyok,de ugy remlik,hogy ugye adsz gazt is valtasnal,hogy ugymond ne darabos legyen es rossz helyen fog a kuplung ,talan ez a legmegfelelobb valasz ra!! LFS stb-ben semmi bajom,de ennel... :( A kuplung erzekenyseg 100%-on van,de 30%-nal is szar volt...
A kuplungot ugymond majdnem felengedem es ,ha akkor adok gazt akkor jo nem ugral segge ,nem bog fel motor tehat ezzel mit tudok kezdeni? -
#6275 minnél gyorsabban:D de hol van a probléma?megugrik viszaváltásnál a segge,szétmegy a váltó vagy mi? -
#6274 Nem olyan gáz az Online! Altbier-en elég jó szokott lenni! -
#6273 11 eve van jogsim meg simet is nyomok,de miota g25 van,kisse furan kell itt! :)
Pfuu azon kattogok hogyan fogalmazzam meg! :) -
#6272 gáz felenged,kuplung benyom,vált,kuplung kienged,gáz
-
#6271 Jatszik itt vki g25-el vele es kuplungot hasznal e,mert lenne kerdesem valtassal ! ? -
#6270 jaja:) azt várom én is -
RedRiot #6269 Csak a Touring Car Legends mod jelenne már meg hozzá... -
#6268 gp79,CTDP2005,V8 factor,nagyon ást nem próbáltam,vagy nem tetszett -
RedRiot #6267 Az alap rFactort nyomod vagy vmi moddal játszol? -
#6266 pedig lehet megint elkezdenék játszani,mostanában eléggé hanyagoltam gtl-t,ma megpróbáltam albiersen,első mért körömben egy f*** ezerrel belémjön úyhogy inkább lejöttem,meg rohadt szokatlan volt az ffb rFactor után sajna -
RedRiot #6265 A Pantera sok pályán 2 seccel gyorsabb a többi kocsitól, ezért esélykiegyenlítés miatt nincs. Az 5-ösről nincs kitiltva, ha ott van verseny, lehet vele menni.
Engem nem zavarna ha lenne Pantera, de nem is hiányzik. -
RedRiot #6264 Pályák: jut eszembe Pace Park is nagyon jó. Trükkös pálya, és a kivitelezése is igen színvonalas. -
#6263 pantera miért nincsen rajta? -
RedRiot #6262 Az 1-es szerveren mehetsz mindennel, ami nem Pantera. A 2-es TC65, a 3-as GTC65 only. A 4-esen általában hosszú pályák vannak mint pl. a Nordschleiffe. Az 5-ös kísérleti szerver. Pl. ha kupa-verseny van, és a többi szerver tele, akkor itt is indítanak futamot.
Az 1-es a "fő" szerver: az itt elért köridők alapján kapsz pontokat, és a pontok alapján helyezkedsz el az aktuális ranglistán. A köridőket típusra bontva rangsorolják. Vagyis a legjobb Mini-idő után ugyanúgy jár a 25 pont mint a legjobb Porsche idő után. A ranglista mindig a heti aktuális pályákat veszi számításba.
Hetente van pályaválaszték-forgás. A honlapon minden 'bude-tag pontozhatja a pályákat. A legtöbb pontot kapó pályákon mennek egy hétig a futamok, aztán a szavazatoknak megfelelően váltás.
Úgy figyeltem meg hogy viszonylag kevesen szavaznak, ezért érdemes pontozni! -
#6261 Szia :)
Hát érdekes volt ez a tegnapi Altbier versenyzés.
Itt mindig akármilyen verdákkal mennek ?
-
RedRiot #6260 Kedvenc pályák? Ízlések és pofonok ugye, de ezek az én kedvenceim:
-Bathurst (nagyon technikás középső szekció)
-Cadwell Park (keskeny és kanyargós angol klubpálya)
-Brands Hatch
-Sachsenring '67 (8km-es szép országúti pálya, kicsit Nürburgring feeling)
-Toban (nagy szintkülönbségek, lassú és nagyon gyors kanyarok vegyesen, összetett, jó ritmusú pálya)
És két kis hullámvasút stílusú pálya amiket imádok, egyeseknek viszont herótjuk van tőlük:
-Limerock
-Knutstorp
-
#6259 zsír :D
hmm :) jó lesz akkor :D
az eredeti játékkal való internetes játék elég gáz nem? mármint hogy nem zárt körű... gondolom sok kretén van :/ -
#6258 ezzel bőven tudsz online játszani,én tudok 6600gt amd sepron 2600+(1.61 ghz) és 1 giga ramaml -
#6257 üdv! :) gtr2-őt meg a gt legends miatt, kicsit most felhúztam a régi rongyos gépem egy mai alsókategóriásra X)
szal most a proci 2,8-ra csere, az megy most 3,3-on
768 ram
galaxy 7600 gt nvidia
kb ez a lényeg. :)
szal a kérdés, hogy ezen elég jól fut kis bútítással a gtr2 (eső és éccaka nagyon necces hogy még szép is maradjon) és a gt legends is simán megy :)
az online úgy tom sokat (fps) levesz viszont...
szal ezzel a konfiggal lehetne ott is nyomni azért nem?
mert bár még csak ismerkedem a pályákkal meg a kormánnyal (DFP)
holnap megveszem a gt legends-et, és egy két hét múlva természetesen már tolnék valami komolyabb futamot :P
automata váltót használtam eddig a gtr2ben :) (gtl legendsben csak a demo fut, rohadt warez lemez elindítása nem jön össze :D)
szal ezen még csiszolok :)
valami időeredményt tudnátok mondani? időmérőn mondjuk milyeneket mennek, vagy mi környékén érdemes benevezni egy ilyenre? :)
pl a gtr-masters ligában :)
ui: gtr2-őt egy 6GB-os torrent pakkal kicsit feltuninoltam :D de így két perc mire elindítja a progit :D kedvenc pályáitok esetleg gt legendshez? :)
előre is kössze :) -
#6256 Ahh még mindig nincs kész.
Fel kell pumpálnom a letöltött adatokat a "játék gépre"
De még csak a pályák vannak fent. A kocsikat arhívból vittem de az meg mind külön van csomizva :(
-
#6255 Este nincs kedvetek 1et csapatni 5,6-an?! -
#6254 kattints rá kétszer egymás után,akkor úgyveszi,hogy ott már van rajta valami,és akkor talán ki tudod törölni az egeret és berakni a pedált