GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy mennék már..., de nincs még meg az új kormányom!
Jó versenyzést nektek, a közeljövõben találkozunk az Altbieren!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Addig míg nem tod milyen a masters ne írd le.Sõt minden versenyen más kategoriával kell menni meg attól is függ ki hl áll a tabellán.Röviden annyi akinek több pontja van gyengébb kocsival mehet (eenél egy kicsit komplikáltabb).Ahhoz túl rég óta játszok a GTL el hogy az ilyen nyílt szerverek meggyõzzenek (mióta megjelent) és a masters meg egy igen szinvonalas bajnokságot nyújt.Nem mellesleg skinekkel és plusz pályákkal is amit momentán én szoktam összeállitani minden éve lején a letöltendõ pakkot.Izgalmasabb pontokért harcolni miközbe a versenyzés élménye is megvan és számolgatni na most elég lesz itt befutonom hogy megmaradjon a helyezésem stb... lehetne sorolni.Jó a szabad szerver is egy darabig.Ja és 4000 ft egy évre nem 5 plusz indulhatsz Race07 ben GPl ben GTR2 és a GTL ben.Szal igen sok mindent kapsz érte.Lehet heti 6 van de arra nem is kel készülni.Mi a ligában 1 teljese hetet készülönk a futamokra kb 100-200 kör benne van az emberbe mire teljesen összeáll a kép mind setupilag mind pályaismeretileg.5 kör alatt nem lehet ûr idõket futni.Szal egy 2 órás versenyen mindenki olyan felkészülten érkezik hogy szerintem neked is meglepõ lenne meg ha nem készülne az ember akkor sehol se lenne.Ne érts félre nem nagy képüségbõl mondom de ritkán találkozok szabad szerveren olyannal aki esetleg ellenfél is tudna lenni.Probáld ki a bajnokságot és rájössz mire gondolok.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ááááá, nem gondoltam azt hogy g25 megvesz, aztán 5seccel gyorsabb leszek mindenhol. 😊 De a mostani tejfölöspohár-anyagból készült, 3 éves, halott FFBs Saitek R440 azért nem a legprecízebb szerkezet.
Kb. annyi a különbség, mint apám régi Skoda Favoritja és az én Hyundaim között - hiába ugyanakkora kb. a kettõ, az én autóm precíz szervója és a Skoda féle nyikorgó, félméteres holtjátékú vmi között azért van különbség, és nyilván nem a Skodderrel szeretek jobban kanyargós utakon menni. 😊
Jellemzõen igen, bár biztos vannak fiatalabbak is. Szerintem ezek a régi autók már alapból a 30 fölöttieket érdeklik igazán. Asszem GeeDee a korelnök, õ olyan 60 éves lehet. 😊 Agynélküli 11 éves vérpistikék nincsenek, itt nem csak a noob/lol/fakjú megy a cseten sem. (Bár néha egy "idiot" vagy "scheisse" befigyel 😊
amúgy altbiersen nem tudom mi az átlag életkor,de vannak akik nagyon durván nyomják,pl RedRiot😊) én max a top10-be férek be,de ott már nincs verseny,elõttem elhúznak,a mögöttem lévõket meg lehagyom(álatlába a kategóriámban lévõ autók mind elõttem vannak)
Amúgy itt az Abieren is fõleg harmincas, negyvenes éveikben járó emberek a nagymenõk? És a magyarok közül sok van ezek között? (nem lennék meglepve, ha igen)
www.gtr-masters.hu címen van a magyarország egyetlen GTL bajnoksága igaz nem ingyenes de a hangulat kárpotól mindenért.
Viccet félre téve a GP79 egy inyenc mod ami igencsak jó fizikát kapott.Nme véletlen van belöle nemzetközi bajnokság is sajnos nálunk nem sikerült beinditani pedig volt rá probálkozás de sokan felhagytak vele hogy nem reaális meg stb csak inkább féltek bevallani hogy nem tudják vezetni.Sajna ez van de tény ami tény ott már rengeteget jelent a setup is meg a vezetési tudás.
még nincs meg az eredeti játék,így még nem tudok játszani neten,de nyáron valószinü megveszem
Most fogok márciusban új gépet kapni. Mostanában állítgatom össze, mert akkor gtr2-znék, meg TDU-znék is, crysis meg egyebek mellett, csak azért kérdeztem, hogy megvegyem e most, vagy majd pár hét múlva.
köszi mégegyszer a gyors választ.
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
(ha beruházol a játékra, grafkártyára is érdemes lenne kicsit, pár ezresért használtan már sokkal jobbat lehet kapni...)
Annyi lenne a kérdésem hogy szerintetek minimál grafon elmegy-e a GTL a gépemen:
AMD Athlon XP 1700+
512 SD RAM
GF 4 MX440 128 mega
márciusban kapok gépet, akkor biztos megveszem!😄
Köszi a választ elõre!
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
Nagyobb versenybõl általában 2-3 van hetente, ezek ki vannak "plakátolva" a fõoldalon jó elõre.
Akkor nekilatok ujra es kipropbalom.. 😊
Az LFS-hez meg annyit, hogy aki indul komolyabb versenyken az igenis tudja mit jelent a gumikopás. Csak példának: csapattársam (akivel a ligában indulok és egyben osztálytársam is) a Formula BMW-s versenyen az erõs hátszél miatt folyton állóra fékezte a visszafordítóban a kerekét, és az így elkockásodott jobbelsõ az egyenesben kidurrant,(nembírta a rezonanciát) és elúszott a jó helyezés.
Ez nem olaj akar lenni a tûzre, csak a saját tapasztalataimat írom le.
Gumikopás LFS-GTL: 1-1
haflac: Esetleg ismersz több pécsi szimest is, vagy õ az egyetlen?
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
HELP!
HELP!
Eljutottam odáig, már csak a "download ticket" -et kéri!
De mi is az???
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Pont ezek a light driftek tehetttapasztaltam ilyet, ennyire erõsen.