7613
  • RedRiot
    Két új videó a Historic GT & Touring modról:

Historic GT

Így első blikkre élethűbbnek tűnik a kocsik mozgása mint a GTL-ben. Vhol azt írták a készítők hogy még júniusban kijön...
  • bardocz
    Amúgy szerintem ez a pilótán,és nem a kocsin múlot,nagyon lenyomott mindenkit.
  • Prézli
    Ejnye megelőztél pedig én akartam válaszolni :D
    Na cserébe: Kép
  • RedRiot
    Ford Anglia:
    Anglia

Ja, kijött a régóta készülő Aston Martin a GTL-hez:
    Aston DB4 for GTL

Leszedtem de ma már hulla vagyok, csak holnap próbálom ki.
  • bardocz
    Első kocsi a rajtnál a piors jobb oldalt mi?Tisztára úgy néz ki,mint egy trabant:D
  • RedRiot
    Eh, haldoklik a topic? No akkor egy kis Healey csapatás Zolderben. Brutálisan megy a gép, a 3 literes motorral megreggelizi a Cortinákat, Alpine-okat. A végén még egy 911-est is elintéz. Gondolom ez utóbbi vmi 2000 köbcentis ős-911 lehet.

Healey racing, Zolder

A GTL-ben sosem szerettem a Healeyt, de ez a videó kedvet csinált hozzá. :)
  • Gefffry
    üödv mindenkinek!

A magyar fájlok engem is érdekelnének, ha elküldseni valaki, azt megköszönném.

mél: [email protected]
  • stingray
    Haha véletlen észrevettem hogy a bmw pilótája Anton Chigurh,
    kedvenc filmem lett már 5x megnéztem.
  • Skynet723
    miért nem vesz inkább 1 autót?
  • RedRiot
    E30-G25 :))
  • argosz73
    Sziasztok!

Tudna nekem valaki segiteni a magyarositásban?
    Ha valaki segitene ez a cimem: [email protected]

Köszi előre is
  • Dietrich
  • lac coo
    Mindent bele a főkönyvtárba :)
    Aztán ha bent van a decompress. bat is arra duplaklikk és vársz... Ennyi !
  • Dietrich
    leszedtem cracket, hogy ne kelljen használni a lemezt..13 különböző fájl volt a rarban. Hogyan tovább? :)
  • lacica
    Megvan,köszönöm,én nem olvastam a sorok közöttvoltam.Mégegyszer kötyi!!!
  • lac coo
    Az ..

Gyárilag le vannak kódolva a hangok ,ez fejti vissza őket .
  • lacica
    A decompresst?Most probálom,lehet,hogy az hibádzott akkor?
  • lacica
    Volt update 1.1 utána bemásoltam a csomagot,ami a crackban volt.
  • lac coo
    A bat fil-et leffutatad ami a crack-hez tartotzik ?
    Illetve redmí ;)
  • lacica
    Igen 1.1
  • lac coo
    Az új crack-elt cucc ?
  • lacica
    Sziasztok!!!Vmi ötlet,hogy miért nincs autó hang??Külsö zaj,zene minden,csak motor hang no!!
  • Ombika
    Hat azert siman lehet hallani a nappaliba alattam, ha csapatok vele normalisan! :)
  • RedRiot
    Kösz, a videókról is ez jött le. Sokat melóm volt mostanában, megérdemlek egy új kormányt. :)) Gondolkoztam MOMO-n is, de miután láttam a boltban egy g25-öt, nem tudnék igazán örülni egy MOMOnak. :)

Még egy videó a modról. A hangok itt is nagyon kemények, és nagyon tetszik ahogy a kocsik mozognak, különösen a Jaguar MkII. Eredeti felvételeken is látható, mennyire billegős gép volt.

TC65
  • chalezlopez
    Az FFB nem hangos, viszont a H váltó már hangosabb. A pillangókkal is lehet zörögni rendesen. Összességében nem vészes.
  • RedRiot
    Igen Bardocz, ez így van, de ha jól tudom csak a telepítéshez kell a GTL lemez. A készítők felhasználták az eredeti GTL autók modelljeit, és ebben a megoldásban egyeztek meg a 10tacle-val copyright okok miatt.

Lehet hogy az rFactort emiatt a mod fogom legalizálni a gépemen. :)

Meg tényleg jó lenne már egy G25 is... g25 tulajoktól kérdezném hogy mennyire zajos a kormány? Általában akkor versenyzek mikor a zasszony már alszik, de néha délután is. Egy kerregő, kattogó vmivel meg kitenne az utcára. :)))
  • Ombika
  • bardocz
    Nagyon jó mod lesz,én várom már nagyon.És ha jól emlékszem kell hozzá majd eredeti gtl lemez:)
  • RedRiot
    Hallottatok már a Historic GT & Touring modról? rFactorhoz készül, ha minden igaz pár héten belül megjelenik. Nekem úgy tűnik érdemes lesz kipróbálni:

Capri @ Spa

LM72 Porsche

Cobra @ Fuji

A Capri videó alapján jónak tűnik a fizika, de a legjobban a 911 hangja tetszik. :)
  • Mayorpapa
    sajnos valamiért nem jött át, légyszíves küld el inkább a köv. emil cimre, hátha úgy rendesen eljön: [email protected]. Ja, és köszönöm szépen :)
  • Ombika
    Ment itt privi!
  • Dante73
    Ma megjött nekem az útmutató, egy txt formátumú cucc.
    Ha gondolod, dobj egy mélcímet, átküldöm!
    A küldönek pedig köszönet!
  • Ombika
    A Véber Gabinak van egy nagyon jó beállítási útmutatója.

Ezt itt priviben eltudnad kuldeni vagy irjak mail cimet neked ,mert ez 1 kulon anyag es nem weblap?!
  • chalezlopez
    a Game.dic nevű file az a csatolmányban.
  • Mayorpapa
    köszi, de sajnos nem jött át: hány megának kéne lennie, vagy pontosan mi a newe? amit csatolmányként letöltöttem az biztos nem az :(
  • bgabor
    Köszönöm!
  • chalezlopez
    Igen! Felrakod az alap játékot, majd létrehozol egy üres fájlt a GTL könyvtáron belül ami a TG2001.DYN lesz.
    Telepíted az 1.1 patchet. Új profilt kezdesz, és ott az összes pálya és autó.
  • bgabor
    Van mód rá, hogy már a kezdetek kezdetén feloldjam az összes játszható autót és pályát? LAN játék miatt kellene.
  • chalezlopez
    Elküldtem.
  • Dante73
    Deitrich-től átért a fájl, és egy gyors próba alapján, hibátlanul magyar lett. Ezúton is; örök hála!