7613
  • Kishawer
    semmi sem kizárt, de ez nem valószinű:)
  • Misi az ezredes
    Bocsi ha nagyon kell vissza adom :)
  • bardocz
    Valószínű a cd kulccsal próbálkozol:)
  • Kishawer
    Sziasztok! nincs valakinek 5lete, mitől lehet az, hogy nem fogadja el az online kulcsomat? simán játszottam vele, most meg azt írja ki, hogy foglalt a széria szám! Én nem adtam ki senkinek! betörtek a gépembe a mocskok?:)
  • Shevchenko
    Valaki megtudná mondani hogy állítsam be a Logitech Rumblepad 2 gamepad-omat,hogy ne hirtelen kormányozzon a figura?
  • Shevchenko
    Megoldódott.
  • Shevchenko
    Nemtudjátok véletlenül miért nincs motor hang,pedig 100%-on van?Köszi
  • KoS
    Nem tudok megoldast a problemadra, de miert nem jatszol tovabb a warezos verzioval? Ha csak az on-line kod miatt vetted meg az eredetit, akkor azt hasznalhatod a warezossal is, es legalabb nem zug a DVD-ROM-od sem :)
  • bardocz
    Köszi!
  • SuperCharger
    Szedd le innen.
  • bardocz
    Eh,tökjó,hogy gtl hivatalos oldaláról már nem elérhető a starforce fix,és nem találom sehol sem...
  • Dj Tommy
    Hello!

Nekem olyan kérdésem lenen, hogy ma megvettem eredetibe a játékot, eddig a w*rezos verzióval játszottam, és szeretném, most az eddigi mentésem használni az eredeti verzióval, én olvastam valahol, hogy ha más cd kulcsot használó játék mentését akarjuk használni, akkor a mentés 0-zodik, ilyenkor mi a tehendő?
    Előre is köszi a segítséget!
  • bardocz
    Majd holnap megkeresem,hivatalos oldalról a link nem működik...Ma meg már nincsen kedvem ezzel szórakozni.
  • Prézli
    A starforce csinálja, a starforce fix kell neked, az orvosolja ezt.
    (Hivatalos honlap)
  • bardocz
    Most meg fogta magát,és újraindult a gép :@
  • bardocz
    Nem találom sajna,és nem értem miért csinálja ezt.
  • bardocz
    De régen ilyet nem csinált:S Felraktam és ment.Alaplapom amúgy egy ASUS K8N,de amd 2600+ van benne.
  • Prézli
    Csak nem AMD alaplapod van?
    Ha mégis akkor ha még működik a gép, és nem formázta le önmagát, akkor nagyon szerencsés vagy. A hivatalos honlapon van vmi patch erre ha jól emlékszem.
  • bardocz
    Vá,nem hiszem el,felraktam újra a játékot,berakom a cd-t,szépen leellenőrzi,és erre lefagy,amikor elkezdene tölteni,fekete képernyő,és nem működik semmi:@ Mi lehet a gondja?
  • RedRiot
    Köszi! :)
  • bardocz
    RedRiot,boldog szülinapot!
  • Tes Parker
    Köszi,ezt megpróbálom.
  • Pukkandur
    Ok, köszi
  • Dietrich
    továbbá Tesco, MM, Auchan stb.
  • Pukkandur
    Sziasztok,
    Lehet valahol kapni GTL-t? Mert az Rfactorom eredeti de ez még nem volt az. A Historic módot pedig szívesen kipróbálnám...
  • Debilon
    ha van xfire-d, akkor a "games" résznél katt a GTLegends-re és "disable xfire ingame"

nekem is volt ilyen gondom eredetivel...plusz a gtr2-m és még egy játék nem emlékszem, szintúgy kiakadt..
  • Dietrich
    esetleg ez segithet
  • Tes Parker
    Cső Srácok! Valaki tudna nekem segíten abban,hogy amikor a gém (most nincs fennt a gépen) belép a menübe akkor azonnal lefagy. Mi lehet a gond? A gépemnek elméletileg bírnia kéne.
  • bardocz
    Szerintem hamarabb próbáltam mint te x) Istenkirály mod,mindenkinek kötelező,M1 ehhez képest nem nagy szám:D
  • RedRiot
    Uraim, kötelező letöltenivaló:
    Historic Touring Cars mod for rFactor

Bardocz: ha a BMW M1 mod tetszett, akkor ehhez nem tudom mit szólsz majd. :D Sokkal "élőbbek" az autók mint a GTL-ben. Tényleg olyan jó a fizika, mint ahogy a videókon látszott.
  • Ombika
    Ez inkabb driftre valo!!!
  • Ombika
    Igen,akkor az mas amire en gondoltam,DE AZ VMI BRUTAL! :))

Hazaerek egybol megnezem! Osszegyulhetnenk mar ossznepi csapatasra igazan! :)
  • RedRiot
    Nem, te a Ruf videóra gondolsz, ez nem az. (mellesleg az valóban alapmű)
    Ebben egy '63-as ős 911-el nyomul a gyerek. Ezek még baromi instabilak voltak, rövidebb volt a tengelytávjuk. Csak 2000-es motorja van, a Shelby Mustang otthagyja, de a többieket igencsak letolja a pályáról.

Ahogy alább is írtam a Spa 1 videóban nyomja a legjobban. Legalábbis szerintem. :)
  • Ombika
    Ez az mikor sarga vassal nurburgringen csapat? Meloba nemtudom megnezni! :(
  • RedRiot
    Na, csak megtaláltam a 911 vidiket:

Classic 911

Nem néztem még végig mindet, de a "Q six hours Spa 1"-nek már az elején elkezd keménykedni. :)
  • bardocz
    Nem nagy,úgyhogy akár most is elkezdheted.Kegyetlen lett.

Amúgy én is erre gondoltam,amit #6456-ban leírtál,hogy másik kimélik a kocsit.
  • RedRiot
    BMW M1? Leszedjük jól majd 7végén.
  • RedRiot
    Historic versenyeken azért az is benne van a pakliban, hogy ezek 30-40 éves klasszikus gépek, anyagilag és időben is megterhelőbb alkatrészeket szerezni hozzájuk, ezért van aki kímélősebben hajtja a gépeket.

Persze nem mindenki. Vagy három napja láttam vmi vadállat videóját, ahogy egy régi 911-esből a szart is kitapossa Spa-ban. A faszi kötélidegekkel rendelkezik, a 911 segge nem egyszer kezdene önálló életet, de vhogy mindig összeszedi. Most meg nem találom az istennek se' azt a videót. Nem jútúb, csak arra emléxem. :(
  • bardocz
    rFactorró jut eszembe,kijött a bmw m1-es hozzá,hát valami iszonyat brutális.Öszepisilős magamalászarós mod lett,kegyetlen a kocsi.
  • RedRiot
    Azért a gyorsulása sem volt eccerű. De valóban nem kímélte a gépet a srác, szigorú volt.