7613
-
#6493 semmi sem kizárt, de ez nem valószinű:) -
#6492 Bocsi ha nagyon kell vissza adom :) -
#6491 Valószínű a cd kulccsal próbálkozol:) -
#6490 Sziasztok! nincs valakinek 5lete, mitől lehet az, hogy nem fogadja el az online kulcsomat? simán játszottam vele, most meg azt írja ki, hogy foglalt a széria szám! Én nem adtam ki senkinek! betörtek a gépembe a mocskok?:) -
#6489 Valaki megtudná mondani hogy állítsam be a Logitech Rumblepad 2 gamepad-omat,hogy ne hirtelen kormányozzon a figura? -
#6488 Megoldódott. -
#6487 Nemtudjátok véletlenül miért nincs motor hang,pedig 100%-on van?Köszi -
KoS #6486 Nem tudok megoldast a problemadra, de miert nem jatszol tovabb a warezos verzioval? Ha csak az on-line kod miatt vetted meg az eredetit, akkor azt hasznalhatod a warezossal is, es legalabb nem zug a DVD-ROM-od sem :) -
#6485 Köszi! -
#6484 Szedd le innen. -
#6483 Eh,tökjó,hogy gtl hivatalos oldaláról már nem elérhető a starforce fix,és nem találom sehol sem... -
#6482 Hello!
Nekem olyan kérdésem lenen, hogy ma megvettem eredetibe a játékot, eddig a w*rezos verzióval játszottam, és szeretném, most az eddigi mentésem használni az eredeti verzióval, én olvastam valahol, hogy ha más cd kulcsot használó játék mentését akarjuk használni, akkor a mentés 0-zodik, ilyenkor mi a tehendő?
Előre is köszi a segítséget! -
#6481 Majd holnap megkeresem,hivatalos oldalról a link nem működik...Ma meg már nincsen kedvem ezzel szórakozni. -
#6480 A starforce csinálja, a starforce fix kell neked, az orvosolja ezt.
(Hivatalos honlap) -
#6479 Most meg fogta magát,és újraindult a gép :@ -
#6478 Nem találom sajna,és nem értem miért csinálja ezt. -
#6477 De régen ilyet nem csinált:S Felraktam és ment.Alaplapom amúgy egy ASUS K8N,de amd 2600+ van benne. -
#6476 Csak nem AMD alaplapod van?
Ha mégis akkor ha még működik a gép, és nem formázta le önmagát, akkor nagyon szerencsés vagy. A hivatalos honlapon van vmi patch erre ha jól emlékszem. -
#6475 Vá,nem hiszem el,felraktam újra a játékot,berakom a cd-t,szépen leellenőrzi,és erre lefagy,amikor elkezdene tölteni,fekete képernyő,és nem működik semmi:@ Mi lehet a gondja? -
RedRiot #6474 Köszi! :) -
#6473 RedRiot,boldog szülinapot! -
Tes Parker #6472 Köszi,ezt megpróbálom. -
#6471 Ok, köszi -
#6470 #6467
továbbá Tesco, MM, Auchan stb. -
#6469 Sziasztok,
Lehet valahol kapni GTL-t? Mert az Rfactorom eredeti de ez még nem volt az. A Historic módot pedig szívesen kipróbálnám... -
Debilon #6468 ha van xfire-d, akkor a "games" résznél katt a GTLegends-re és "disable xfire ingame"
nekem is volt ilyen gondom eredetivel...plusz a gtr2-m és még egy játék nem emlékszem, szintúgy kiakadt.. -
#6467 esetleg ez segithet
-
Tes Parker #6466 Cső Srácok! Valaki tudna nekem segíten abban,hogy amikor a gém (most nincs fennt a gépen) belép a menübe akkor azonnal lefagy. Mi lehet a gond? A gépemnek elméletileg bírnia kéne. -
#6465 Szerintem hamarabb próbáltam mint te x) Istenkirály mod,mindenkinek kötelező,M1 ehhez képest nem nagy szám:D -
RedRiot #6464 Uraim, kötelező letöltenivaló:
Historic Touring Cars mod for rFactor
Bardocz: ha a BMW M1 mod tetszett, akkor ehhez nem tudom mit szólsz majd. :D Sokkal "élőbbek" az autók mint a GTL-ben. Tényleg olyan jó a fizika, mint ahogy a videókon látszott. -
#6463 Ez inkabb driftre valo!!! -
#6462 Igen,akkor az mas amire en gondoltam,DE AZ VMI BRUTAL! :))
Hazaerek egybol megnezem! Osszegyulhetnenk mar ossznepi csapatasra igazan! :) -
RedRiot #6461 Nem, te a Ruf videóra gondolsz, ez nem az. (mellesleg az valóban alapmű)
Ebben egy '63-as ős 911-el nyomul a gyerek. Ezek még baromi instabilak voltak, rövidebb volt a tengelytávjuk. Csak 2000-es motorja van, a Shelby Mustang otthagyja, de a többieket igencsak letolja a pályáról.
Ahogy alább is írtam a Spa 1 videóban nyomja a legjobban. Legalábbis szerintem. :)
-
#6460 Ez az mikor sarga vassal nurburgringen csapat? Meloba nemtudom megnezni! :( -
RedRiot #6459 Na, csak megtaláltam a 911 vidiket:
Classic 911
Nem néztem még végig mindet, de a "Q six hours Spa 1"-nek már az elején elkezd keménykedni. :) -
#6458 Nem nagy,úgyhogy akár most is elkezdheted.Kegyetlen lett.
Amúgy én is erre gondoltam,amit #6456-ban leírtál,hogy másik kimélik a kocsit. -
RedRiot #6457 BMW M1? Leszedjük jól majd 7végén. -
RedRiot #6456 Historic versenyeken azért az is benne van a pakliban, hogy ezek 30-40 éves klasszikus gépek, anyagilag és időben is megterhelőbb alkatrészeket szerezni hozzájuk, ezért van aki kímélősebben hajtja a gépeket.
Persze nem mindenki. Vagy három napja láttam vmi vadállat videóját, ahogy egy régi 911-esből a szart is kitapossa Spa-ban. A faszi kötélidegekkel rendelkezik, a 911 segge nem egyszer kezdene önálló életet, de vhogy mindig összeszedi. Most meg nem találom az istennek se' azt a videót. Nem jútúb, csak arra emléxem. :( -
#6455 rFactorró jut eszembe,kijött a bmw m1-es hozzá,hát valami iszonyat brutális.Öszepisilős magamalászarós mod lett,kegyetlen a kocsi. -
RedRiot #6454 Azért a gyorsulása sem volt eccerű. De valóban nem kímélte a gépet a srác, szigorú volt.