GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.mofunzone.com/game_trainers/gt_legends.shtml#
itt volt használható money trainer
itt volt használható money trainer
közben találtam egy money trainert...megvettem azokat a kocsikat amik eddig megvoltak 😊 amúgy köszi szépen a segítséget...már kezdtem lemondani a játékról
Ez nem cheat, ez csak egy profil, amiben minden unlockolva van, és a srác feltöltötte a netre. Ugyanúgy használhatatlan, mivel ez is egy másik gépen készült, és ott lett letitkosítva. Ezt hagyd.
Csinálj a GT Legends könyvtárba, ugyanoda, ahol a gtl.exe van, egy TG2001.DYN nevü file-t. Csak hozd létre pl. notepad-el, és mentsd le. Ezután ha elindítod a játékot, és csinálsz egy új profilt, abban meglesz minden pálya, minden erdeti autó, meg 100,000 ropogós.
Ha gondolod, aztán, ebbõl a frissen kreált profilból átmásolhatod a .gar file-t abba a profilba, amelyikkel játszani akarsz, és akkor abban a profilban is meglesznek a kocsik.
Csinálj a GT Legends könyvtárba, ugyanoda, ahol a gtl.exe van, egy TG2001.DYN nevü file-t. Csak hozd létre pl. notepad-el, és mentsd le. Ezután ha elindítod a játékot, és csinálsz egy új profilt, abban meglesz minden pálya, minden erdeti autó, meg 100,000 ropogós.
Ha gondolod, aztán, ebbõl a frissen kreált profilból átmásolhatod a .gar file-t abba a profilba, amelyikkel játszani akarsz, és akkor abban a profilban is meglesznek a kocsik.
3.Choose UNBAiSEDGOATS profile and you're ready to go.
ezt írja...szval csak ki kell választani...a pályák megvannak...de semmi pénzt, semmi kocsi...szval ott vok megint ahol a part szakad...<#gun>#gun>
az eredeti DVD-t is visszavittem mert csupa karcolás volt alapból...persze nem cserélték ki...<#boxer>#boxer> szval...
Nem. Belerakod a megfelelo helyre, es letrehozol egy uj profilt, ami mar minden kocsit tartalmazni fog. Legalabbis en igy emlexem (nem olvastam el ujra).
aha el...hát meg amúgy se nagyon lehet elszúrni...berakom simán UserData-ba aztán meg azt indítom el, nem a régi profilt....de hát nekem nem segített...se ennél a gépnél sem a másiknál
hát nekem ez se segített...pénzem ugyanúgy nincs egy fitying se, kocsi még mindig csak 2 darab van...
azt hiszem egy életre kezd elegem lenni ebbõl a játékból...
azt hiszem egy életre kezd elegem lenni ebbõl a játékból...
van egy kis fájl ami feloldja a kocsikat. Ismered? Adjam?
ne idegeskedj,nekem 3 bajnokság volt hátra,és szinte minden autóból volt egy darab,de ha kellett egy megvolt,és nekem az tünt el:S
hali! Légyszi ha tudtok segítsetek. Két számítógépem van, otthon elkezdtem játszani a játékkal és eljutottam egy darabig, most kezdtem így még csak négy vagy öt autó van meg....de elhoztam a UserData mappát magammal az albérletbe...a megynyert versenyek megvannak, meg a "bajnokság" is, de a kocsik nincsenek...k**rvára nem tudom mi van :S 😞 plíz valaki segítsen mert ez nagyon idegesítõ, már mentem egy csomót Alfa GTA-val most meg nincs meg 😞
innen tudod leszedni a szükséges dolgokat
Hááát, azért online kódot ne publikálj legközelebb nyílt fórumon... 😊
Ezt mikor írja ki? Kidob a játékból, és Windowsban, vagy még bent játekban, miután megpróbálsz regisztrálni? Ha ezt már Windows-ban írja, akkor ír valamit a játekban, vagy rögtön kitesz desktopra?
Van valami szoftveres tûzfalad?
Ezt mikor írja ki? Kidob a játékból, és Windowsban, vagy még bent játekban, miután megpróbálsz regisztrálni? Ha ezt már Windows-ban írja, akkor ír valamit a játekban, vagy rögtön kitesz desktopra?
Van valami szoftveres tûzfalad?
http://www.altbierbude.de/
Jobbra van egy olyan hogy "latest gizmos" ott vannak a letöltésvezérlõhöz való dolgok. Azokat leszed, install, indít, és akkor szépen leszedegeti az addonokat, és önállóan bemásolja a megfelelõ helyre.
Jobbra van egy olyan hogy "latest gizmos" ott vannak a letöltésvezérlõhöz való dolgok. Azokat leszed, install, indít, és akkor szépen leszedegeti az addonokat, és önállóan bemásolja a megfelelõ helyre.
A serialt is bemásoltam, bár ha nálam nem mûködik másnál sem fog.
Amúgy azt írja, hogy a szám hibás vagy elgépelt.
Amúgy azt írja, hogy a szám hibás vagy elgépelt.
Altbier-es dolgot honnet is toltitek,mert lejjeb aki linkelte nem igazan muxik?! Googliba meg altbier download fulre nemigazan jokat hozott ki,soros poharat stb.. 😊
Hát, lementettem .txt-be, de nagyon hosszú bemásolni.
A lényege az ez:
Dear User!
This file contains detailed information on the problem occurred.
Save the file and forward it to your product Customer Support.
Web page: www.10tacle.com
------------------------------ Information ------------------------------
UK: 82E35VH-3QP3J8P-PSC4MGF-FWQFTQK
3.6.10.3; 3037; ES: 10006, 10005, 102, 10004, 10002, 0
CompanyName = 10tacle Studios
ProductName = GT legends
BuildSignature = 3.06.010.003, 19.09.05
ProductGuid = {427DA7DB0BAC60B20A917377CFCEC1B5}
BuildGuid = {00fb910c-2833-4c6e-a23e-c13f4e42f402}
ReportDate = Sunday, February 24, 2008
ReportTime = 11:09 AM
ClientTimeZone = Közép-európai téli idõ
ClientTimeBias = -60
PandaSecurity
GTL
A lényege az ez:
Dear User!
This file contains detailed information on the problem occurred.
Save the file and forward it to your product Customer Support.
Web page: www.10tacle.com
------------------------------ Information ------------------------------
UK: 82E35VH-3QP3J8P-PSC4MGF-FWQFTQK
3.6.10.3; 3037; ES: 10006, 10005, 102, 10004, 10002, 0
CompanyName = 10tacle Studios
ProductName = GT legends
BuildSignature = 3.06.010.003, 19.09.05
ProductGuid = {427DA7DB0BAC60B20A917377CFCEC1B5}
BuildGuid = {00fb910c-2833-4c6e-a23e-c13f4e42f402}
ReportDate = Sunday, February 24, 2008
ReportTime = 11:09 AM
ClientTimeZone = Közép-európai téli idõ
ClientTimeBias = -60
PandaSecurity
GTL
Hi!
Nekem eredeti a gamma, de az online istall kódot nem fogadja el.Mit tudtok javasolni, mit tegyek?
Nekem eredeti a gamma, de az online istall kódot nem fogadja el.Mit tudtok javasolni, mit tegyek?
FAQ<#nezze>#nezze>
😊
😊
Sziasztok.
Lenne egy nagy kérésem. Most raktam újra a gépet, és fel akartam rakni a gammát s de a tokot nem találom sehol. Sztem a gyerek hányta el.
<#gun>#gun>kellene az instal kód. Ha valaki tud, segítsen egy kétségbeesett apának. MEGA THX!!!!
Okidoki
Lenne egy nagy kérésem. Most raktam újra a gépet, és fel akartam rakni a gammát s de a tokot nem találom sehol. Sztem a gyerek hányta el.
<#gun>#gun>kellene az instal kód. Ha valaki tud, segítsen egy kétségbeesett apának. MEGA THX!!!!
Okidoki
"Nah megvettem,ezennel mar 2ik eredeti szimulator! 😊"
Jó befektetés volt, nem fogod megbánni! 😊 Várunk a 'bieren! Jackass néven leszel? (ma már nem leszek, szüleimnél vagyok látogatóban, de next week leszek)
Jó befektetés volt, nem fogod megbánni! 😊 Várunk a 'bieren! Jackass néven leszel? (ma már nem leszek, szüleimnél vagyok látogatóban, de next week leszek)
Nah megvettem,ezennel mar 2ik eredeti szimulator! 😊 Visszakeresem akkor az Altbier letoltes linket es leszedem en is!
Lehet kedvet kapok hozzá újra mikor nincs HRC futam és megveszem én is 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jövök én is !!!
Tegnap kb 15 fõs versenyen voltam 5 körös fun racéken, komolyan modom még az utolsóelõtti helyért is megkellett küzdeni, nagy feel!!!!
Tegnap kb 15 fõs versenyen voltam 5 körös fun racéken, komolyan modom még az utolsóelõtti helyért is megkellett küzdeni, nagy feel!!!!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Na megvan nekem is ezenel a jatek ha lesz valami kozos race szoljatok. Leszedtem az ejel az Altbier dolgokat is.
Én is a Miskolciban vettem anno, mert Miskolc mellett lakom!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Helló Roli!
Jó lett a videó! (benne voltam a TVben!)<#hehe>#hehe>
A handicap rendszer tényleg nagyon jó! Eltünnek a hatalmas eredményességi külömbségek a top és a gyengép képességû versenyzõk között!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Üdv.
Jó lett a videó! (benne voltam a TVben!)<#hehe>#hehe>
A handicap rendszer tényleg nagyon jó! Eltünnek a hatalmas eredményességi külömbségek a top és a gyengép képességû versenyzõk között!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Üdv.
Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!
A Mediamarkt-ban is van!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Galaxis Net innen lehet rendelni.
Rendeld meg valamelyik internetes oldalról.
De hogy a GTL hez hû maradjak egy handicepes futam video.Hát mit mondjak a Minivel nem volt egyszerû dolgom.Mint látod itt is vannak baklövések a hátsó régiókban.GTL Af1l
Tudom jól hogy az 5-7 körös versenyek is jó idõtöltésnek.De egy idõ után kinövi az ember.Nem feltétlen kell menni 100 köröket hogy faszán menj de ha élbojba akarsz lenni mindent meg kell ismerni egy pályán.Fanatizmus mindenkinek mást jelent.Nekem ez még nem az.Egyszer részt vettem egy 24 órás LeMans versenyen onlinéba pilóta cserével.Na az már az volt.Fanatizmus.Soha többet nem válalnám be.Ezek a versenyek tényleg azért jók amik a mastersen mennek mert valahogy plusz motivációt ad hogy mindig van egy jobb és le kell gyõzni.Ezt hívják versenyszellemnek.Persze megértem a ti hozzáállásotokat is hisz nem mindenkinek van ideje ennyit gyakorolni meg türelme se de ezért van nálunk handicep is mert a ligában se szán mindenki annyi idõt rá mint a top versenyzõk.Csak olyan klassz dolog 20-30 körön keresztül vonatozni és keresni a rést a pajzson és aztán a végén van hogy a box valakinek jobban jön ki meg hasonlók vagy belekergetni egy hibába.De ezekhez tényleg gyakorlás kell szabadidõ eltöltésnek tényleg megfelel az 5-7 körös versenyek.
Zolder GP2
Konkrétan ez az igazi adrenalin mikor egész verseny alatt csak gyilkoljuk egymást.Jó verseny volt ez is mint a többi éleveztem.
Egyszer gyakoroljatok rá egy ilyenre és probáljátok ki.Rájöttök mirõl beszélek.
Zolder GP2
Konkrétan ez az igazi adrenalin mikor egész verseny alatt csak gyilkoljuk egymást.Jó verseny volt ez is mint a többi éleveztem.
Egyszer gyakoroljatok rá egy ilyenre és probáljátok ki.Rájöttök mirõl beszélek.
Ezert szerettem az 5-7 koros csapatasokat an mikorno, 8an osszejottunk 1-2 ora erejeig!!! De mostansag ez mar nincs! 😞
Na látod, egy egész hetes készülõdés, meg 100-200 kör, hát ezért nem megyek gtl masters-be... szeretek autót vezetni, de ENNYIRE azért nem. Ehhez már olyan szintû fanatizmus kell, ami nekem sosem lesz. Azért akarok játszani, mert kedvem van, nem azért, mert KELL.
Na, arra a Group 5 modra nagyon kíváncsi leszek... ha színvonalasra sikerül, lehet befizetek egy rfactorra. Van esetleg vmi weblapja?
Na, arra a Group 5 modra nagyon kíváncsi leszek... ha színvonalasra sikerül, lehet befizetek egy rfactorra. Van esetleg vmi weblapja?
touring car legendsre kiváncsi vagyok nagyon,a béta videókban a hang nagyon ott van és lesz esõ is:-)
és ahogy olvastam,kell hozzá eredeti gtl lemez:-)) így akarják megköszöni a játék készitõinek,hogy létrehozták eme csodálatos játékot😊
és ahogy olvastam,kell hozzá eredeti gtl lemez:-)) így akarják megköszöni a játék készitõinek,hogy létrehozták eme csodálatos játékot😊
" A szimulátor játék amúgy is ritka madár, hát még az olyan, amiben nem modern kocsik vannak."
Ez igaz. 😞((( Az rFactorhoz készül egy két ígéretes mod, pl. a Touring Car Legends és egy GTx/Gruppe 5 mod.
Ez igaz. 😞((( Az rFactorhoz készül egy két ígéretes mod, pl. a Touring Car Legends és egy GTx/Gruppe 5 mod.
én meg 15 vagyok(najó,ténylegnemsoká 16😄),de ezek a kocsik mégis jobban bejönnek,mint az újak,ezekkel még kellett rendesen küzdeni,ma már a nagy leszorítóerõ meg aerodinamika miatt egyszerübb vezetni a kocsikat,nem gyorsnak lenni,csak vezetni😊 F1-bõl is a régebbiek jobban bejönnek,amikor a pilóták az életüket kockáztatták,de nem hisztiztek semmiért,és a kocsik leszorító ereje is eléggé kicsi volt,ma meg olyanon sírnak,hogy jajj,nincs kipörgésgátló,deveszélyes a F1,nem tudom egy Loeb mellett mit csinálnának valami jó kis betonrallyn