GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TG Gida
Megy most a server?

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Én igen.

Gyüttök este?

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Én meg tavaly tavasszal leszedtem a Win7-es verziót és nem találom a lemezeim között...most megint meg kell igényelnem a digitális verziót, fényképpel alátámasztva? Steamrõl nem engedi letölteni csak fizetés után..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Rohadjon meg, nem találom a GTL tokomat, pedig feldobtam volna a kódot valakinek ajándékba, ha már így alakult, hogy másodszor is megvettem .... 😄DDD Remélem meglesz .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kikerültek a 27.-ei Fun futam pontos részletei, már lehet jönni szerverre is:
GTL Karácsonyi FunRace

már mûködik... 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

autopit rendben, de ez a lobbys dolog nem megy

követtem a linked, töröltem, átírtam, új profil, de semmi

lac coo

lac coo
Buy SimBin Mega Bundle
Includes 11 items: RACE - The WTCC Game, RACE: Caterham Expansion, RACE 07, RACE On, RACE 07: Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway (Free DLC), GTR Evolution Expansion Pack for RACE 07, STCC - The Game 1 - Expansion Pack for RACE 07, GTR 2 FIA GT Racing Game, GTR - FIA GT Racing Game, RACE Injection, GT Legends
HOLIDAY SALE! Offer ends 5 January

17,47 Euro !

Szia, a PLR fájlban kell átírni az "autopit" sorokat, itt van errõl (meg egy csomó másról) infó: GTL Tippek, trükkök, beállítások

Igen, ugyan az a kód kell a multihoz is (asszem kötõjellel kell itt beírni), viszont a lobby-t tekintve van egy csavar: GTL Lobby

FAQ oldal nem jön be..

- mit lehet az ellen tenni, hogy a pit bejáratnál ne vegye ki a kezembõl az irányítást?
- multihoz az a kód kell, amivel a steam-be is beregeltem? semmi extra nem kell?

lac coo
Jah, nem is kellett volna megvenni ? 😊)) Nem baj, támogattuk kicsit a simbin-t ! 😄

lac coo
Jah, nem azért, nem gond, prl-re még úgy ahogy emlékszem 😊))

Ha a Windows felismeri, mint analóg controller, akkor a GTL-ben is lehet majd állítani a tengelyeket szerintem.

Szabi84
xbox controllert ismeri?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bocs, nem így akartam... <#szomoru2><#miaz>

Már Steam-en is elérhetõ a GT Legends, most akciós 2,70 eurós áron!
http://store.steampowered.com/app/44690/

További jó hír, hogy akinek már van eredeti példánya, az az online kulccsal (kötõjelek nélkül beírva) aktiválhatja a Steam-en. <#vigyor0>

Mindennek örömére nyílt karácsonyi FunRace-t szervezünk a GTL-el december 27.-én.

További infók itt:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4366

De most mi is a gond pontosan?

Szerintem az, hogy milyen gyorsan enged egyik fokozatból a másikba átpakolni az a kocsitól függ, ezek régi vasak, régi váltókkal, nem Triptronic vazze'... <#nyes>

Alexease
Nem neztem, nem emlekeztem, csak tippeltem😊 Bocsi😛
lac coo
Amúgy jól megszivattál, prl-ben ki lehet kapcsolni : Steering Wheel Visible In Cockpit="1". 😊))

lac coo
Nem az nincs bekapcsolva, csak úgy látszik van valami limit mégis valahol, ami alatt nem történik meg a váltás. Vagy csak ilyen veszett gyors vagyok 😄DD

Hi srácok!

A kormány grafikusan fixen 270 fokot forog, én is ki szoktam kapcsolni, mert 900 fokon játszom.

Az FFB effekteken lehet javítani, ha kicsit beleturkálunk a PLR fájlba, itt a 2. hsz-ben a PLR résznél találtok róla bõvebb leírást: link

A váltásokat tekintve, nem teljesen értem mi a gond... de nem lehet hogy bekapcsolva maradt az autó kuplung?

Amúgy dec 27 - 21:00 Dijon GP - Ferrari 275 GTB/C

lac coo
Jah, gondoltam ki lehet 😄DDd

Alexease
Persze hogy, foleg hogy nem lehet kikapcsolni a kormanyt😄
lac coo
De annyira ezért nem zavar, leszarom 😊)) Jó ez .

lac coo
Akkor kiveszem a kormányt engem így zavar 😊))Lift blip tuti kivéve, de mintha egy fix idõ alatt nem engedné a váltást, olyan mint pillangóval...Persze nem annyira csak kicsit .

Alexease
Szerintem ebben nem lehet allitani hogy mennyit forduljon a kormany, fix „animacioja” van. De lenyegtelen, ugy sem azt nezi az ember, az a fo hogy van, kezzel egyutt, csak ugy mutatoba😊

En a pedalok erzekenyseget 0-ra szoktam allitani („alul” tovabb erzekel, erzekenyebb), de ez neked eppen nem jo😉
Nezd at a PLR file-t, talan valami auto lift/blip bent maradt: gtl-alexease-plr.zip

A kormanyzas es megcsuszas erzes az alap rF1-nel azert jobb. Kicsit meg „driftelos” is a rendszer, de meg nem annyira mint a RACE-ben. Szerintem hasznalhato, teljesen jo.

A SimBin a RR:RE-szel kedte „utolerni” az SMS-t, amiben mar massziv oldaltartasok es hintazo kozepso FFB erzes van😊

Az utobbi nehany evben az SMS adta el magat a piacnak (SHIFT-sorozat, multi cucc, fun driving game), Ok most kezdenek javulni a CARS-szal, van benne nehany auto (keszultsegi foktol fuggoen), amit teljesen jo erzes vezetni, itt-ott erdekesek, de az FFB/kormanyzas hatarozottan sokkal jobb mint volt.

A SimBin ugy nez ki, most tart a fun driving game es a kihelyezett user-fun-cockpitek iranyaba: ulj le, tekerd a kormanyt, nyomkodj ket pedalt:/
lac coo
Hát én tök alacsonyra vettem a két váltás közötti idõ amit még enged, de így sem engedi fel olyan gyorsan a kuplungot mint én, egy picit üresben nyomom neki mindig ...Nálad hogy vannak beállítva ezek a dolgok?

amúgy tök fura ismét ez az rF1 engine, megcsúszásnál semmire nem reagál általában, kicsit elszoktam tõle 😊)))

lac coo
azt hol is tudom állítani, hogy mennyit forduljon a kormány a játékban ?

lac coo
Legutóbb még a tíz AI is gond volt, mikor játszottam ezzel 😄DD

Alexease
En vegigtolom a ismet bajnoksagot, ugy ad valami feladatot, kihivast😊
Alexease
Tuningolt rF1 szin, erdemes megpiszkalni kicsit a PLR fle-t😉
Nehany dolog csak ott kapcsolhato ki es allithato be (pl. auto blip/lift).
A valtast itt tudod finom hangolni (PLR): Manual Shift Override Time (az az ido, ami alatt nem valthat kettot).
lac coo
Azért jó a cucc, 35 AI-val, az összes autóval 😊))))

lac coo
Nekem 900 fokon kicsit fura, középen....Te hogy tolod ?

Az mitõl van, hogy bármilyen gyorsan is váltok H váltóval, egy idõ után csak üresbe tolom neki a gázt, a játék egy bizonyos idõnél nem hajlandó rövidebbet váltani ...

lac coo
Megvan ...😊

lac coo
Õõõõ..hogy is hozok létre nulla tartalmú filet ? 😄Dd

Alexease
En meg 3× ennyiert vettem meg novemberben – amikor megjelent Steam-en – ugy hogy nekem meg mukodik (elvileg) a GTL lemez, de akkor is megerte😉

Ha jatszani akarok, ugy hogy legyen valami kihivas, feladat, nem nagyon van mas. Az iR online, az nKP-ben nincs AI, a CARS sehol sem tart, az rF2 sem. Persze single versenyekre jok (rF2, RACE-sorozat), de bajnoksagra, karrierre a GTL az egyik legjobb.
Elvezetes vezetni, jok az autok es a palyak, normalis az AI, es beallitva valami magasabb gyorsitasu dinamikus napszakot meg latvanyos es izgalmas is😉
lac coo
814 Ft-ot nekem is megért, fõleg, hogy legutóbb már döglõdött a GTL lemezem ... 😊

Na, megnéztem, ugyan úgy mûködik minden mint a régi verzióban:

1. Létrehozol a GTL fõkönyvtárban (..\Steam\SteamApps\common\GT Legends) egy üres fájlt ezen a néven: "TG2001.DYN"
2. Elindítod a játékot és csinálsz egy új profilt.
3. Újraindítod a játékot és az új profilodban meglesz minden autó, pálya és egy rakás pénz. 😊

Black Ghost
Urak, gond van!

Folyamatosan elvesznek a kreditjeim, és legutóbb egy autó (ford mustang) is elérhetetlenné vált, pedig ezt már megnyertem.
Nem volt kedvem újra indítani az egészet, így leszedtem egy 100% mentést, "link", így most már elérhetõ minden pálya, bajnokság, csak épp az autó hiányzik, mert nincs kredit hogy megvegyem.
Pedig a cheat szerint 999.999.999-nek kellene lennie.

Ilyenkor mit lehet tenni?

(ui.: Steam-es verzió)
Ennek örömére a két ünnep között szervezünk vele egy kis FunRace-t, ahová szeretettel várunk mindenkit!

Bõvebb infó itt, de pontos részletek holnap (szombat) lesznek.

TG Gida
Gyorsan meg is vettem😊

2,70 ajró steam-n...

www.smart-bus.hu

Black Ghost
Mert nekem úgy jobban tetszik!<#duhos2>

-amúgy közben megoldódott!<#vigyor0>
Alexease
Ezt minek magyaritani?!
Black Ghost
Sziasztok!

Steam-es GTL-t szeretném magyarítani, de a lentebb linkelt gtr-masters oldal nem jön be, pontosabban nálam az egész oldal nem mûködik.

Már szét googléztam magam de nem találtam semmit, van más lehetõség?
-illetve megvan a dobozos verzió, esetleg ebbõl kitudom venni a nyelvi fájlokat?
Dj Tommy
Kösz az infót Neked is és Timbunak.
Én most láttam elõször ezt, hogy nem mûködik a steam játék közben, ezért "furcsának" találtam, de legalább most tudom, hogy mi az oka.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Alexease
Annyiert boven jo, de nekem mar meg van mindegyik korabbrol, a nagyresze eleve Steam-en, a masik resze dobozosban, amit meg lehet aktivalni.