7613
-
zmok #7573 Tudnátok javasolni egy beállítást az RSR-hez, a Targa Florio-ra?
Hátha tudnék még rajta egy kicsit finomítani... -
#7572 A múltkor is nagyon jó volt,ha tudok most is megyek. -
neilszab #7571 Gyere, jövő hét csütörtökön nyílt futam van megint! ;)
Cadwell Park - Funrace
-
zmok #7570 Makaóban "körözgetek" majd' egy hete, nem tudom megunni ezt az aszfaltcsíkot! -
zmok #7569 Megrendelve!!!
Köszönöm a tippet! -
neilszab #7568 3 pedálos H váltós szettet újonnan a G27-en kívül sajnos nem fogsz találni.
Én kezdetben egy Logi DFGT-ét javasolnék, az is nagyon jó kormány és 900 fokos, ami a GTL-ben nagyon fontos és használtan is jó áron el lehet majd adni, ha összegyűlt a pénz a G27-re. ;)
-
zmok #7567 Keresgéltem G25-ügyben, de nem merek használtat venni...
Kezdetnek jó lesz valami olcsóbb megoldás, aztán a nyárra összekuporgatok egy G27-re.
Amúgy nagyon teszik ez a korszak, imádom ezeket az autókat! -
#7566 Használt jó állapotú G25 . -
zmok #7565 Sziasztok!
Most vettem meg a játékot, melyik három pedálos játékvezérlőt ajánlanátok hozzá? ( A G27 ára picit sok egy kezdőnek ) -
neilszab #7564 persze hogy megy -
#7563 Megy most a server? -
#7562 Én igen. -
neilszab #7561 Gyüttök este? -
#7560 nem kell :)
itt a segítség hozzá -
#7559 Én meg tavaly tavasszal leszedtem a Win7-es verziót és nem találom a lemezeim között...most megint meg kell igényelnem a digitális verziót, fényképpel alátámasztva? Steamről nem engedi letölteni csak fizetés után.. -
#7558 Rohadjon meg, nem találom a GTL tokomat, pedig feldobtam volna a kódot valakinek ajándékba, ha már így alakult, hogy másodszor is megvettem .... :DDDD Remélem meglesz . -
neilszab #7557 Kikerültek a 27.-ei Fun futam pontos részletei, már lehet jönni szerverre is:
GTL Karácsonyi FunRace -
Debilon #7556 már működik... :) -
Debilon #7555 autopit rendben, de ez a lobbys dolog nem megy
követtem a linked, töröltem, átírtam, új profil, de semmi -
#7554 -
#7553 Buy SimBin Mega Bundle
Includes 11 items: RACE - The WTCC Game, RACE: Caterham Expansion, RACE 07, RACE On, RACE 07: Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway (Free DLC), GTR Evolution Expansion Pack for RACE 07, STCC - The Game 1 - Expansion Pack for RACE 07, GTR 2 FIA GT Racing Game, GTR - FIA GT Racing Game, RACE Injection, GT Legends
HOLIDAY SALE! Offer ends 5 January
17,47 Euro ! -
neilszab #7552 Szia, a PLR fájlban kell átírni az "autopit" sorokat, itt van erről (meg egy csomó másról) infó: GTL Tippek, trükkök, beállítások
Igen, ugyan az a kód kell a multihoz is (asszem kötőjellel kell itt beírni), viszont a lobby-t tekintve van egy csavar: GTL Lobby -
Debilon #7551 FAQ oldal nem jön be..
- mit lehet az ellen tenni, hogy a pit bejáratnál ne vegye ki a kezemből az irányítást?
- multihoz az a kód kell, amivel a steam-be is beregeltem? semmi extra nem kell? -
#7550 Jah, nem is kellett volna megvenni ? :))) Nem baj, támogattuk kicsit a simbin-t ! :D -
#7549 Jah, nem azért, nem gond, prl-re még úgy ahogy emlékszem :))) -
neilszab #7548 Ha a Windows felismeri, mint analóg controller, akkor a GTL-ben is lehet majd állítani a tengelyeket szerintem. -
#7547 xbox controllert ismeri? -
neilszab #7546 bocs, nem így akartam... -
neilszab #7545 [hatalmas]Már Steam-en is elérhető a GT Legends, most akciós 2,70 eurós áron![hatalmas]
http://store.steampowered.com/app/44690/
További jó hír, hogy akinek már van eredeti példánya, az az online kulccsal (kötőjelek nélkül beírva) aktiválhatja a Steam-en.
Mindennek örömére nyílt karácsonyi FunRace-t szervezünk a GTL-el december 27.-én.
További infók itt:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4366 -
neilszab #7544 De most mi is a gond pontosan?
Szerintem az, hogy milyen gyorsan enged egyik fokozatból a másikba átpakolni az a kocsitól függ, ezek régi vasak, régi váltókkal, nem Triptronic vazze'... -
#7543 Nem neztem, nem emlekeztem, csak tippeltem:) Bocsi:P -
#7542 Amúgy jól megszivattál, prl-ben ki lehet kapcsolni : Steering Wheel Visible In Cockpit="1". :))) -
#7541 Nem az nincs bekapcsolva, csak úgy látszik van valami limit mégis valahol, ami alatt nem történik meg a váltás. Vagy csak ilyen veszett gyors vagyok :DDD -
neilszab #7540 Hi srácok!
A kormány grafikusan fixen 270 fokot forog, én is ki szoktam kapcsolni, mert 900 fokon játszom.
Az FFB effekteken lehet javítani, ha kicsit beleturkálunk a PLR fájlba, itt a 2. hsz-ben a PLR résznél találtok róla bővebb leírást: link
A váltásokat tekintve, nem teljesen értem mi a gond... de nem lehet hogy bekapcsolva maradt az autó kuplung?
Amúgy dec 27 - 21:00 Dijon GP - Ferrari 275 GTB/C -
#7539 Jah, gondoltam ki lehet :DDDd -
#7538 Persze hogy, foleg hogy nem lehet kikapcsolni a kormanyt:D -
#7537 De annyira ezért nem zavar, leszarom :))) Jó ez . -
#7536 Akkor kiveszem a kormányt engem így zavar :)))Lift blip tuti kivéve, de mintha egy fix idő alatt nem engedné a váltást, olyan mint pillangóval...Persze nem annyira csak kicsit . -
#7535 Szerintem ebben nem lehet allitani hogy mennyit forduljon a kormany, fix „animacioja” van. De lenyegtelen, ugy sem azt nezi az ember, az a fo hogy van, kezzel egyutt, csak ugy mutatoba:)
En a pedalok erzekenyseget 0-ra szoktam allitani („alul” tovabb erzekel, erzekenyebb), de ez neked eppen nem jo;)
Nezd at a PLR file-t, talan valami auto lift/blip bent maradt: gtl-alexease-plr.zip
A kormanyzas es megcsuszas erzes az alap rF1-nel azert jobb. Kicsit meg „driftelos” is a rendszer, de meg nem annyira mint a RACE-ben. Szerintem hasznalhato, teljesen jo.
A SimBin a RR:RE-szel kedte „utolerni” az SMS-t, amiben mar massziv oldaltartasok es hintazo kozepso FFB erzes van:)
Az utobbi nehany evben az SMS adta el magat a piacnak (SHIFT-sorozat, multi cucc, fun driving game), Ok most kezdenek javulni a CARS-szal, van benne nehany auto (keszultsegi foktol fuggoen), amit teljesen jo erzes vezetni, itt-ott erdekesek, de az FFB/kormanyzas hatarozottan sokkal jobb mint volt.
A SimBin ugy nez ki, most tart a fun driving game es a kihelyezett user-fun-cockpitek iranyaba: ulj le, tekerd a kormanyt, nyomkodj ket pedalt:/ -
#7534 Hát én tök alacsonyra vettem a két váltás közötti idő amit még enged, de így sem engedi fel olyan gyorsan a kuplungot mint én, egy picit üresben nyomom neki mindig ...Nálad hogy vannak beállítva ezek a dolgok?
amúgy tök fura ismét ez az rF1 engine, megcsúszásnál semmire nem reagál általában, kicsit elszoktam tőle :))))