7613
  • Amcir
    2000 ft ha jól emlékszem a saturnban
  • pointer4
    Itt mindnekinek az. Ne egyél annyi Mekis kaját és simán megvan.
  • peti193
    de nme eredeti neked se gondolom...vagy az?
  • peti193
    agyyá pénzt!(felkiáltójel)
  • ChuckyHUN
    Amúgy nekem is kilép Anderstorpon :D
  • ChuckyHUN
    Vedd meg?
  • peti193
    visszaollvastam és másnál is volt ilyen probléma de még megoldást nem látok rá én nagyon gyanakszom a crack-re:(ha vkinek van megoldása kérem segítsen köszike
  • peti193
    Hi!ha tudna nekem segíteni valaki...nem tom mennyire lehet itt warezrol társalogni ,de feltelepítem a játékot+crack elindítom és magátol kilépeget...elég bosszantó ha vkinek volt ilyen és megoldotta kérem írjon!!előre is kössz Peti
  • Amcir
    úgy értem ha nincs kuplung:=nics váltás ezt meglehet valahogy oldani?
  • bardocz
    Kuplungolni lehet a játékban,így gondolom váltani is lehet vele.
  • Amcir
    gondolom nem lehet elérni a hogy kuplung lehessen váltani és hogy az élőfelvezető a boxból induljon?
  • Debilon
    a töltőképernyőn ott a pálya rajza, memorizáld :)

de most komolyan, és midenféle rosszindulat nélkül
    szerintem tényleg úgy lehet megtanulni a pályát, hogy mész rajta..minden körben gyorsabban, megtanulva/jegyezve a fékezési pontokat meg ilyesmit

menet közben felkészülni a pályából nem nagyon lehet, mert vagy a kis térképet nézed vagy a pályát magad előtt és figyeled a pálya szélén a 200, 100 és 50 táblákat

szerintem ez ezerszer többet ér bármelyik nfs szerű pályakirajzoló kis cuccnál a képernyő sarkában, nem bezsélve arról, hogy sokkal nagyobb élmény így :)
  • bunny
    Wazz, erre magamtól nem jövök rá ... Bizonyára én vagyok a hibás, mert szeretnék nem vakrepülni, hanem végignézni a pálya vonalát a verseny előtt.
    fokozatot és kanyar irányát kiírja KÖZBEN, én ELŐRE szeretnék a pályából kicsit felkészülni.
  • Debilon
    és ha megtanulnád a pályát? :)
    körröl körre egyre gyorsabban tudnál haladni, a fokozatokra meg úgyis rájössz gyorsan..

amúgy a fokozatokat és a kanyar irányát asszem ki lehet iratni vele (gtr2-ben tuti), valamilyen segítséget kell bekapcsolni
  • bunny
    volna egy nem technikai kérdésem :) Nem lehet valahogy előcsalogatni a pályatérképet menetközben? Annyira idegesít, hogy főleg ismeretlen pályán nem tudom átböngészni a vonalát, azt már nem is említem, milyen jó lenne egy olyan térkép, ahol a kanyarokban kiírt fokozat is ott lenne ...
  • Dj Tommy
    Jobban körül nézztem és rá akadtam arra a beállításra, amit nem rég írtál, gépet újraindítottam, és végre mükszik!
    Köszi neked mégegyszer ;)!!!
  • SuperCharger
    Igen, ez a baja tipikusan régi ATi kártyáknak volt, x elõttieknek. Jut eszembe, próbáltad DirectX 7-8-9-ben is?
  • Kishawer
    Egyébként játszik még valaki a játékkal mostanában? Esetleg a 2 Gamers szerver?
  • Kishawer
    Én bekapcsoltam, lehet hogy ez tényleg megoldja a problémám!! köszi
  • Dj Tommy
    Ja, akkor értem, már miért nincs gond D:
  • Debilon
    2600xt 256mb :)
  • Dj Tommy
    Lehet én vagyok a béna, de én a laptop biosába nem találtam ilyen beállítást :O ,nézztem hátha az Ati driverben van-e de ott sem találtam :S
    Amúgy én próbáltam már új drivert felrakni, de azzal meg nem volt jó a müködés :'(
  • SuperCharger
    Azt írják, jó pár ATi kártyánál az segített, hogy BIOS-ban bekapcsoltak az AGP Fast Write-ot. Próbáld ki. Ha be van kapcsolva, esetleg kapcsold ki. Meg mindenképpen tegyél fel valami legújabb chipset drivert.
  • Kishawer
    Szerintem menjünk a székházuk elé tüntetni! Én majd viszem a Monjonlee transzparenst, Te meg a tojást intézd légyszi!:)))
  • Dj Tommy
    De várj, mert én előbb írtam, hogy 9550-n elindult gond nélkül nekem, akkor meg nem értem mi a baja most meg 9600/9700-en, írok egy emailt készítőknek, hátha tudják a helyes választ ;)
  • Kishawer
    aham! köszi! akkor aszem az ati kartya kuka! eleget szenvedtem vele!
    kispesten lakom, ha valaki szeretne gubizni:P
  • Dj Tommy
    Szerintem itt az Ati kártya támogatással lesz a baj, de te annyiból, jobb helyzetben vagy, hogy sima Ati kártáyd van, nem Mobility ;)
    Nekem simán feltelepül a játék, meg el is indul, csak amikor a menübe rákattintok valamire akkor fagy be :'(
    Az Xfire az nem tűzfal, hanem a támogatott játékokhoz szerver kereső röviden.

Debilon:
    Nekem milyen videokarid van?
  • Kishawer
    Hát elképzelhető hogy a géppel van valami gond!
    Mi az a xfire (tűzfal)?
  • Debilon
    nem lehet hogy a gépeddel van valami ami nem tetszik neki?

nekem pl. semmi bajom a másolásvédelemmel, meg amúgy az egésszel..
    eredeti a gtl-em..

xfire nem fut véletlenül a háttérben?
  • Kishawer
    Nekem is ati 256-os kártyám van, és szintén ez a problémám! Egy régi driverrel működik, ( csak óránként fagy le). Ha frissítem a drivert akkor el sem indul! Megvettem hát az eredeti játékot, na az már telepítés után kiakasztja a gépem! Gratula a Simbim-nek, nagyon debasz a másolás védelme! Le a kalappal!
  • Dj Tommy
    Igen fel van patchelve ;)
    Szerintem azzal a videokarival mennie kéne, én kipróbáltam már 3 féle Ati drivert, de mindegyikkel megjelenitési gondok votak utánna, és mindig visszakellett rakni az Omega driver-t, más játék megy vele, de nem tudom a Gt Legends-nek mi a baja :(((
  • SuperCharger
    Ez egy elég gyakori probléma, de már nem emlékszem, mi szokott segíteni. Fel van patchelve?
  • Dj Tommy
    Nekem olyan gondom van, hogy ha elinditom a játékot, és rá kattintok egy menüpontra befagy a játék.
    Laptop konfigja:
    P4 2.8Ghz, 768mb ram, Ati mobility 9600/9700 Series.
    Én a videókártya driverre gyanakszom, hogy az miatt fagy be, mert egy P4 1.8, 256mb, Ati 9550-es konfigon, ment a játék normálisan ;)
  • SuperCharger
    És még így is tök jól néz ki.
  • Misi az ezredes
    de low grafikán megy :S
  • Kishawer
    köszi már sikerült megoldanom!!! itt a bizonyíték!:))
  • SuperCharger
    Próbáld meg újra beregisztrálni. Én be tudtam, mikor elfelejtettem az online user/pass-omat.
  • Misi az ezredes
    Hacker*
  • Misi az ezredes
    Bocsi elárultam hecker mivoltom :D
  • Kishawer
    tehát Te járkáltál a gépemben:)) nem szép dolog:P