GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
pantera miért nincsen rajta?
Az 1-es szerveren mehetsz mindennel, ami nem Pantera. A 2-es TC65, a 3-as GTC65 only. A 4-esen általában hosszú pályák vannak mint pl. a Nordschleiffe. Az 5-ös kísérleti szerver. Pl. ha kupa-verseny van, és a többi szerver tele, akkor itt is indítanak futamot.

Az 1-es a "fõ" szerver: az itt elért köridõk alapján kapsz pontokat, és a pontok alapján helyezkedsz el az aktuális ranglistán. A köridõket típusra bontva rangsorolják. Vagyis a legjobb Mini-idõ után ugyanúgy jár a 25 pont mint a legjobb Porsche idõ után. A ranglista mindig a heti aktuális pályákat veszi számításba.

Hetente van pályaválaszték-forgás. A honlapon minden 'bude-tag pontozhatja a pályákat. A legtöbb pontot kapó pályákon mennek egy hétig a futamok, aztán a szavazatoknak megfelelõen váltás.

Úgy figyeltem meg hogy viszonylag kevesen szavaznak, ezért érdemes pontozni!

Lui76
Szia 😊
Hát érdekes volt ez a tegnapi Altbier versenyzés.
Itt mindig akármilyen verdákkal mennek ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Kedvenc pályák? Ízlések és pofonok ugye, de ezek az én kedvenceim:

-Bathurst (nagyon technikás középsõ szekció)
-Cadwell Park (keskeny és kanyargós angol klubpálya)
-Brands Hatch
-Sachsenring '67 (8km-es szép országúti pálya, kicsit Nürburgring feeling)
-Toban (nagy szintkülönbségek, lassú és nagyon gyors kanyarok vegyesen, összetett, jó ritmusú pálya)

És két kis hullámvasút stílusú pálya amiket imádok, egyeseknek viszont herótjuk van tõlük:
-Limerock
-Knutstorp

symbol
zsír 😄
hmm 😊 jó lesz akkor 😄
az eredeti játékkal való internetes játék elég gáz nem? mármint hogy nem zárt körû... gondolom sok kretén van :/

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

bardocz
ezzel bõven tudsz online játszani,én tudok 6600gt amd sepron 2600+(1.61 ghz) és 1 giga ramaml
symbol
üdv! 😊 gtr2-õt meg a gt legends miatt, kicsit most felhúztam a régi rongyos gépem egy mai alsókategóriásra X)
szal most a proci 2,8-ra csere, az megy most 3,3-on
768 ram
galaxy 7600 gt nvidia

kb ez a lényeg. 😊
szal a kérdés, hogy ezen elég jól fut kis bútítással a gtr2 (esõ és éccaka nagyon necces hogy még szép is maradjon) és a gt legends is simán megy 😊
az online úgy tom sokat (fps) levesz viszont...
szal ezzel a konfiggal lehetne ott is nyomni azért nem?

mert bár még csak ismerkedem a pályákkal meg a kormánnyal (DFP)
holnap megveszem a gt legends-et, és egy két hét múlva természetesen már tolnék valami komolyabb futamot 😛

automata váltót használtam eddig a gtr2ben 😊 (gtl legendsben csak a demo fut, rohadt warez lemez elindítása nem jön össze 😄)
szal ezen még csiszolok 😊

valami idõeredményt tudnátok mondani? idõmérõn mondjuk milyeneket mennek, vagy mi környékén érdemes benevezni egy ilyenre? 😊

pl a gtr-masters ligában 😊

ui: gtr2-õt egy 6GB-os torrent pakkal kicsit feltuninoltam 😄 de így két perc mire elindítja a progit 😄 kedvenc pályáitok esetleg gt legendshez? 😊

elõre is kössze 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Lui76
Ahh még mindig nincs kész.
Fel kell pumpálnom a letöltött adatokat a "játék gépre"
De még csak a pályák vannak fent. A kocsikat arhívból vittem de az meg mind külön van csomizva 😞

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Ombika
Este nincs kedvetek 1et csapatni 5,6-an?!

bardocz
kattints rá kétszer egymás után,akkor úgyveszi,hogy ott már van rajta valami,és akkor talán ki tudod törölni az egeret és berakni a pedált
Ombika
Az mitol van,h kivalasztom iranyitasnal,h G25 ,de gaz/fek/kuplung stb-re ha rakattintok egerrel, mindig ugyveszi,mintha arra kalibralnam es nem engedi kormanyra?! <#csodalk>

Lui76
Nah nehezen de leért a pakk.
Most még transfer játékgépre...

bardocz
nem baj,most már tudunk majd csapatni😊
de rég játszottam már gtl-el,folyton csak rfactorozok😄
Ombika
Bocsanat en idiota a cd-n levo kulcsot neztem,2-ik fuzet hatuljat meg se neztem?! Sorry meg1szer! 😞

bardocz
már szeritnem regisztrált is😊
Dietrich
elvileg ha nem engedi használni akkor support felhív..szerintem a cdgalaxishoz küldenek majd..blokkod van.
amúgy nem tudom kijárt így GTL-el..más játék esetében kapott az illetõ másik serialt és utána jó volt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
Bontatlan volt csomagolasban Polus Center! Aszem elektro world van ott jobbra egybol elejen?! Ezzel tudok vmit kezdeni majd?

Dietrich
hol vetted? MM, Tesco és társaik neccesek mindig..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
Mennyire imadom regisztralnek multiplayer csatlakozasa utan,erre kiirja hibas cd kulcs hurra eredeti jatek?! Vmi tipp probaltam kisbetu ,nagybetu,kotejel stb,de mindre ezt irja ki!? 😞

Lui76
Tegnap GTR2 verseny volt 😊 minden este nem enyém a gépidõ ,de ha jövök jelzem ide.

Ombika
3 napig jott nekem! Napi 5/6 oran at szedtem! :S

Ma este jottok fel vhova?

Lui76
Tegnap este óta még mindig töltöm le az altbier anyagot uhh.

Ombika
Koszi fut! 😊

sikura
kb este 10 óta benn vagyok egy altbier szerveren 26 fõvel 5 körös versenyek fullon vagyunk! Nincs lagg, piszok jó!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

SuperCharger
Próbáld rá újraindítás helyett a SF driver upgrade-et, GTL honlapról leszedhetõ. Ez is újra akar majd indítani, de hátha nem cseszi el.

Ombika
Vki atszik vista 64 bit alol! Ha elinditom ,akkor csaki run administration modba indul,de sz@r starforce miatt ujra inditast ker! Namarmost ilyenkor ezt afajlt elcseszi: sfsync02.sys es csak korabbi helyesen mukodo verzio visszatoltesevel indul el! HA ezzel beszivtam most ,akkor kiakadok!?

Ombika
Nekem is most vegez lassan,begyorsult 8xx kb/seccel es elfogyott vinyom! 😊

Dietrich
most végzett..
nagyjából 2 óra alatt lejött.

Dietrich
tévedtem..elinditottam újra és még szedd le...elfog fogyni a vinyóm 😉

Én megvettem ANNO a Gamet,de már nem használom.Ha valakit érdekel szóljón.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Dietrich
10 pece végzett..874kb/s volt a max amivel jött..

Dietrich
kiváncsi vagyok 20/20-as digis lannal mennyi idõ alatt jön le....egy dvd elvben 30-35 perc. Itt 6GB-ról irtatok korábban.

Dietrich
Így mûködik, thx!

ezt belehetne vinni a FAQ-ba is.

Dietrich
Kösz megpróbálom.

SuperCharger
Az elsõ egy python script interpreter (ebben van írva a letöltõ script). A második egy kis kiegészítés Windows-hoz, hogy duplakattal gyorsan egyszerûen python scripteket indíthass. Mindkettõt telepítsd fel.

Ha ez a kettõ felment, akkor csak csomagold ki valahova a Download Script zip tartlmát, ebben vannak a tulajdonképpeni download scriptek. Duplakatt a megfelelõ nyelvü szkriptre, altbierbude_en.pyw az angol nyelvû. A letöltés megkezdése elõtt kérni fog egy download ticketet, ezt meg megtalálod a www.altbierbude.de-en (miután bejelentkeztél a regisztrált felhasználóneveddel), a bal oldalon, a navigációs sávon, majdnem legalul, egy jó naggyal kiírt négyjegyû szám. Ezt beütöd neki, és elkezd letölteni.

Dietrich

Dietrich
leszedtem onnan amit kell a letöltéshez, de az exe inditása után nekem hibát írt..na meg az a két kis fájl is mire jó?

Lui76
Egy linket kaphatok esetleg ?

HRC-s GTR2 bajnokság mellett amennyi idõm lesz aszerint tudok jönni ált.

BLORY neked is inkább edzeni kéne a HUNGARORINGRE hogy csapatpontjaink növeljük a végére...

bardocz
na,örömmel látom hoghy egyre több embernek van meg eredetiben😊
blory
<#eljen> rakd fel te is az altbier cucot s let's go.

Lui76
Megkaptam ma szülinapomra eredetiben e játékremeket 😊

SuperCharger
Nálam is fullgázzal szokta tudni szedni, 430 k/s gond nélkül. Hagyasd abba, kezdd újra, hátha segít.

Ombika
Pedig nalam jon neha 70k/sec is?! 😞

bardocz
valami hiba lehet nálad,nekem vagy egy este,vagy 2. nap lejött az egész,végig 1mb/s-el szedte
Ombika
Kezd idegesiteni ez az altbiers ! 3-ik napja,hogy telepitem,rohej es meg most sincs vege! :S

Persze mindig kipipalom,h ha vegez lekapcsol,de mikor hazajovok elinditom es ujra es ujra es ujra?! 😞

Ombika
MA este vki jonne csapatni vhova?

feljavított verzió 😊
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=wjgE2zyDpdCk9RR5
na jó, errõl ennyit 😊
csináltam egy baromságot XD
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=IytzBjTgq0WyH6Bm
csúnya lenne ha nem értettem volna...
egyszerûen annyi a hiba hogy nem használható mások gépén csinált mentés:
ez a hivatalos honlapon van:
"This Garage system has been designed to reflect YOUR achievements in GT Legends and is protected. Hence using a Garage file obtained from a friend will not work on your system."
ezért nem voltak meg az autók amiket otthon szereztem...
Ombika
Szerintem amit en mondtam linket abban levo readme.txt-ben tokeletesen levan irva csak te nemertetted ,h mit akar! 😊