7613
-
#6573 és ez miért hiba? nem értem!
-
#6572 egyébként a játékban van egy kis érdekes hiba...vagy tán nem is hiba de kis furcsaság ami betekintést enged a padockba ahol X5-ös Bömösök álnak meg kamionok megosztanám veletek a képet csak nemsikerült ide feltölteni -
KoS #6571 Na ennek orulok! Igaz, hogy mostansag ritkan veszem elo, de azert az on-line mo'ka't sajnalnam (foleg hogy megvettem az eredeti jatekot par honapja).
Szoval bizom benne, hogy me'g sokaig lesz on-line lobby! -
#6570 Gyertek esténlént a 2 gamers szerverre! ott van egy két jó arc:) -
#6569 :DD -
#6568 ja -
#6567 már megy.. -
#6566 ihol ni a magyarázat:
Originally Posted by SimBin
RESTART YOUR ENGINES - GTR, GT LEGENDS AND GTR2 LOBBY SERVERS ARE UP AND RUNNING.
The lobby servers for GTR, GT Legends and GTR2 went down due to 10Tacle Studios AG’s insolvency situation causing a major disappointment among the fans of the games. The games have been published by 10Tacle Studios AG including the responsibility for the lobby. SimBin is the developer behind the acclaimed game titles GTR, GT Legends and GTR2 of which the GTR brand is a registered brand owned by SimBin.
"We want to make sure that our fans can continue to enjoy our games on line and we are very happy that we could find a fast and positive solution together with KGN" said Henrik Roos, SimBin CEO. "It is of course sad to hear that our former partner has ended up in this situation", added Roos -
#6565 Én játszannék szívesen, de úgy lenne a legjobb ha több Magyar is jönne, meg nem laptopon kéne tolnom D:
-
#6564 Újra feltettem a játékot és mikor kezdenék el gyakorolni akkor hibaüzenettel kilép. Régebben jól müködött.. eredeti játék. -
Amcir #6563 igen má muxik, ja nincs seninek kedve játszani? -
Amcir #6562 álitólag a gtr2 már alogat vissza a gtl is? -
#6561 10Tacle a kiadó. -
#6560 akiadó fizetésképtelenné vált, 6.2 milla euró a tartozásuk a loby szerverek off.
tömören. -
#6559 Mondjuk anyira sok kedvem mostanában nincsen gtl-hez,így hogy kijött rFactor alá.Csak tudnám megvenni. -
#6558 Hat ezt nemakarom elhinni!! -
#6557 Szerintem még hamachin lehet játszani. -
#6556 Mivan, vegleg vege a netes mokanak GTL-el?! :O -
#6555 rfactor tele van F1 modokkal..tuti van köztük olyan ami jobb mint ez a majdan kiadandó gyári arcade.. -
#6554 na GTL sem lehet a neten tolni a loby szerver leállitása miatt most már nem csak a GTR2-t
béke poraira. -
#6553 hát elég szomorú...:(de én már annak is örülni tok h Hivatalos F1 game napvilágot lát Pc-re...persze egy vérbeli szimulációnak nagyon tudnék ötülni -
#6552 sajna ők maguk megirták kicsit arcade jellege lesz.. -
#6551 hát azért elég sok segítséget kikapcsolva nem nevezném arcade-nak!!! -
#6550 Na,én pont miattuk nem várom:) -
#6549 Gamepaddal már normálisabban is játszható,mint bill.-el.Bár én nem tudtam régen boxon megszokni,nálam pedlógáz volt kb,meg félfék,mert satu-ra nem kanyarodott a kocsi:D Még valamelyik F1-es játék volt,szimulátorhoz semi köze nem volt,lévén,hogy EA Sportos játék:D -
#6548 várom már nagyon az új F1 GAME-T PC-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csak a codemasters-töl picit félek -
#6547 jáccottam vele...én is szimulátor párti vagyok..csak kormány nélkül mer az nincs marad a gamepad egyébként F1C-vel jáccogattam előtte az bejött régen jó ki gém volt bár az irányítás kicsit érdekes... -
#6546 Főleg,ha megy karrier módban,nagyon jól megtanít versenyezni,először mini,és egyre erősebb kocsik,végül meg már panterával száguldozás:) -
#6545 aki komolyan akar szimulátorkodni az ezzel a játékkal megis tanul vezetni. nem arcade ahol 240-el veszik be a derékszögű kanyart utcai pályán.. -
#6544 jó kis játék lehet megér 2ezret láttam a tecsóba h annyiért vesztegelik! -
#6543 Music könyvtár. -
Debilon #6542 ? -
#6541 Sziasztok!
Nekem kellenének a játékból Dr. Stephen Baysted által készített zenék.
Ha valaki segíteni tud, írjon! Köszi
-
High end PC #6540 ezer köszönet!!!!!!!! -
#6539 Én is megvettem a játékot eredetiben, voltam fenn a netes játékban és láttam van Magyar szoba is :)
Én a tescoba vettem és ott volt két féle, a Sima csomagolásos és a Cool Games sorozatból való, én a sima csomagolásost vettem meg, de nem volt benne kézikönyv, de legalább az online kód igen
Más:
Ha valaki arra vetemedik mint én, hogy a warezos verziót(Gt Legends- Hybrid) végigjátsza, az készüljön fel 1-2 érdekes dologra.
Eddig előfordult hibák:
-Indítom a játékot monditor, kikapcs és megint bekapcs, és azt veszem észre, hogy a profilt 0-zta, de nem paráztam, mert szerencse mentettem egy pályán a boxba, szal visszajött a mentésem.
-Volt olyan is, hogy pálya betöltés közben szállt el a mentés, ezzel mennyit szívtam, hogy visszaállítsa
De összeségben eljuttottam az E szériáig, de láttam ott már keményedik a verseny 60 kört kel menni, az durva
Megoldás:
Mindig ments verseny közben, vagy a Boxban!!!
Ennyi lenne a monólogom
-
#6538 Csinálj a játék könyvtárában (ahol a gtl.exe van) egy TG2001.DYN nevü file-t, nulla mérettel. Indítsd el a játékokot. Ha csinálsz egy profilt, minden kocsi és pálya meglesz benne. -
#6537 1990Ft a tecsó,ócsón és hasonszörű bevásárlókban.
cdgalaxisban is van 1990Ft-ért. -
High end PC #6536 sziasztok
idő hiányában egy kb 100% savegamet (játékmentést) keresnék, mert csak arra volna időm, hogy néha kedvenc veterán típúsaimmal guruljak 1-2 kört, végigjátszani biztos nem tudom
Köszönöm,
Üdv -
Amcir #6535 ezért szoktam az olyan haverom véleményét kikérni(és tesztelni a játékot) akinek megvan:) -
#6534 Sztem érthetõ, hogy elõször meg akarja nézni, hogy megéri-e az árát. Én is minden játékkal azt szoktam. :)
A GT Legends végülis megérte, pedig én nem 2000 Ft-ért vettem...
A problémára visszatérve, starforce-t update-elni ezzel, patch gondolom már fenn van. Hogy lépeget ki? Csak becsukja magát, és kirak a desktopra, vagy kék halál, vagy mi?